English

H ΑΡΜΟΝΙΑ, Η ΕΥΤΥΧΙΑ, Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ 

 

Μας προσφέρονται τώρα μέσα από την πνευματική κατανόηση της Αρμονικής Συνειδητής Δημιουργίας και της Εκδήλωσης του Φωτός στο υλικό πεδίο

 

αυτή η Πνευματική Γνώση αποκαλύπτεται στην ανθρωπότητα μετά από 2010 χρόνια αφανούς χρήσης από έναν ελάχιστο αριθμό μυημένων στην αρχαία ελληνική πνευματική παράδοση των «Δυνάμεων του Φωτός»!

 

 

Αγαπητοί Φίλοι και Υπέρμαχοι του Φωτός,

 

Ο πιο πιθανός λόγος που βρίσκεστε σε αυτήν την ιστοσελίδα είναι ότι αναζητάτε έναν τρόπο να βελτιώσετε τη ζωή σας. Να προσθέσετε σε αυτήν τα πράγματα που θεωρείτε ότι της λείπουν ή να της δώσετε ένα πιο ουσιαστικό νόημα. Όλο αυτό όμως επιθυμείτε να γίνει μ’ έναν πιο πνευματικό και αρμονικό τρόπο, έναν τρόπο που θα σας επιτρέπει να εκφράσετε τις αληθινές, ανώτερες ποιότητες του εαυτού σας και τις βαθύτερες επιθυμίες της καρδιάς σας. Δηλαδή κάτι που θα επιτρέψει να λάμψει το προσωπικό σας Φως. Αυτή εξάλλου είναι η ουσία και η σκοπιμότητα της αρμονικής συνειδητής δημιουργίας.

Ελκόμαστε στην διαδικασία της συνειδητής δημιουργίας και έχουμε συναντήσει το Σύστημα Μορφογένεσις για ένα και μόνο λόγο. Απαντάμε στην αναζήτηση της καρδιάς μας, στο τραγούδι της ψυχής μας.

Είμαστε όλοι πανίσχυροι συνειδητοί δημιουργοί, απλά για λίγο το έχουμε ξεχάσει. Για κάποιο χρονικό διάστημα είχαμε πέσει στη λήθη αλλά τώρα πάλι αφυπνιζόμαστε.

Ο ανώτερος εαυτός μας έρχεται να μας θυμίσει ξανά αυτό που πάντα ξέραμε στο βάθος της καρδιάς μας. Ότι είμαστε πανίσχυροι δημιουργοί, ενσαρκωμένοι στο γήινο πεδίο με μια σπουδαία αποστολή. Να φέρουμε πάλι το Φως στον πλανήτη γη. Έτσι στην ουσία η διαδικασία της συνειδητής δημιουργίας είναι η διαδικασία της συνειδητής δημιουργίας μέσω  του Φωτός.

Αυτό είναι το κάλεσμα και το προαιώνιο τραγούδι όλων μας. Αυτή η εποχή είναι τώρα. Είναι η δική μας εποχή, των Υπερμάχων του Φωτός, των συνειδητών συνδημιουργών του Φωτός.

Υπάρχει ένα κάλεσμα στις καρδιές μας, ένα κάλεσμα που υπήρχε μέσα μας, ακόμη και πριν γεννηθούμε. Να καθαρίσουμε με το παρελθόν και όλη την ανισορροπία που έχει υπάρξει σε αυτό το παρελθόν πάνω στον πλανήτη. Έτσι να ανοίξουμε το πεδίο για να υπάρξει μια νέα πραγματικότητα Φωτός στη γη. Και ξέραμε εκ των προτέρων, σε ψυχικό επίπεδο, ότι η τωρινή μας ενσάρκωση θα είναι αυτή που θα προσφέρει αυτήν την υπέροχη ευκαιρία, για θεραπεία και πνευματική εξύψωση.


Αυτό το κάλεσμα είναι διαφορετικό απ’ ότι ήταν σε προηγούμενες ενσαρκώσεις μας. Δεν ήρθαμε για να εμπλακούμε για άλλη μια φορά στα παιχνίδια κυριαρχίας και δύναμης της κατώτερης εγωϊκής ενέργειας. Δεν ήρθαμε για να πολεμήσουμε αυτήν την ενέργεια. Αυτή τη φορά ήρθαμε για να φέρουμε το Φως, να το αγκυροβολήσουμε για τα καλά στον πλανήτη. Γι’ αυτό έχουμε ενσαρκωθεί αυτήν την εποχή και αφυπνιζόμαστε κατά εκατομμύρια, όλοι οι Υπέρμαχοι του Φωτός στον πλανήτη.

Δεν ήρθαμε για να έχουμε ακόμη ένα γύρο αναμέτρησης, με την ενέργεια του σκότους, της σύγκρουσης, του αγώνα, της προσπάθειας και του μόχθου. Ήρθαμε για να φέρουμε την ενέργεια του Φωτός, την ενέργεια της ευκολίας, της χαράς, της επάρκειας, της ομορφιάς και πάνω απ’ όλα της αγάπης.

Εδώ ακριβώς μπαίνει η συνάντηση μας με το Σύστημα Μορφογένεσις. Είναι μια συνάντηση που την κανόνισε ο ανώτερος εαυτός μας, το Θεϊκό μας κομμάτι! Αυτό το Θεϊκό κομμάτι μέσα μας γνωρίζει ποιός είναι ο άριστος δρόμος μέσα από τον οποίο πρέπει να προχωρήσουμε για να εκφράσουμε τέλεια και εύκολα την αποστολή του Φωτός που έχουμε.

Για τον καθένα μας αυτός ο δρόμος είναι μοναδικός, αν και μπορεί να μοιάζει με τους δρόμους άλλων Υπερμάχων του Φωτός με τους οποίους είμαστε συνοδοιπόροι. Στην πραγματικότητα εμείς είμαστε ο Δάσκαλος του εαυτού μας και κανένας άλλος δεν μπορεί να μας διδάξει αληθινά το δρόμο μας.

Οποιοσδήποτε «εξωτερικός δάσκαλος», οποιαδήποτε φαινομενική εξωτερική βοήθεια, όπως πχ το Σύστημα Μορφογένεσις, μπορεί μόνο να μας υπενθυμίσει πράγματα. Μπορεί να μας βοηθήσει να βγούμε από την αρχική μας σύγχυση, λόγω της πιεστικής κατάστασης που επικρατεί στην εξωτερική πραγματικότητα. Και αυτό ακριβώς κάνει για εμάς το Μορφογένεσις.

Μας προσφέρει αυτήν την πολύτιμη στήριξη, τη γνώση και τα εργαλεία για να πετύχουμε την αφύπνιση μας όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο δρόμος του καθενός όπως είπαμε είναι μοναδικός και εξυπηρετείτε με μοναδικό τρόπο. Για κάποιους από εμάς, η άμεση και εύκολη υλοποίηση κάποιων επιθυμιών μπορεί να είναι ζήτημα μεγάλης σημασίας για να ενθαρρυνθούμε και να προχωρήσουμε σε αυτόν τον δρόμο. Μπορεί επίσης να χρειάζεται να καλύψουμε μια άμεση, πιεστική και ζωτική μας ανάγκη στο υλικό πεδίο.

Αντίθετα για κάποιους άλλους από εμάς, η άμεση υλοποίηση κάποιων πραγμάτων μπορεί να μην εξυπηρετούσε άμεσα τον πνευματικό μας δρόμο. Η αποστολή μας μπορεί να εξυπηρετείται καλύτερα αφού πρώτα έχουμε προχωρήσει σε μια μεγαλύτερη και βαθύτερη κατανόηση της Θεϊκής μας φύσης και των πνευματικών νόμων που διέπουν το γήινο υλικό πεδίο. Στη συνέχεια η πραγματοποίηση των επιθυμιών μας και στο φυσικό υλικό επίπεδο έρχεται εύκολα, με τον πιο κατάλληλο τρόπο και στον άριστο χρόνο για τον καθένα μας.

Για όλους όμως εμάς τους Υπερμάχους του Φωτός, η γενική συνθήκη μοιάζει να είναι η ίδια: Η εγκατάλειψη πλήρως της εγωικής ενέργειας της δυσκολίας, της προσπάθειας, του αγώνα, του μόχθου, της στέρησης, κτλ και το ξεδίπλωμα της ενέργειας του Φωτός, της ενέργειας της ευκολίας, της επάρκειας, της ομορφιάς, της χαράς, της αγάπης.

 

Το Σύστημα Μορφογένεσις έρχεται να προσφέρει σε όλους εμάς τους συνειδητούς συνδημιουργούς του Φωτός τα «τεχνικά όπλα και τη γνώση» για αυτήν τη μετάβαση στην ενέργεια του Φωτός. Έρχεται να μας βοηθήσει έτσι ώστε:   

 

  • Να εγκαταλείψουμε τη στάση του παθητικού θεατή των εξελίξεων και να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας.
  • Να αφυπνιστούμε ως προς την αιώνια αλήθεια μας που υπάρχει μέσα μας, ότι είμαστε συνειδητοί δημιουργοί της εξωτερικής μας πραγματικότητας, οι άνθρωποι που διαμορφώνουμε συνειδητά την πραγματικότητα – τη δική μας και των άλλων.
  • Να υλοποιήσουμε στόχους που μέχρι σήμερα θεωρούσαμε ακατόρθωτους, αποφεύγοντας ακόμη και να τους ονειρευτούμε, ενώ την ίδια στιγμή, η καρδιά βαθιά μέσα μας, μας έλεγε ότι γεννηθήκαμε για να υλοποιήσουμε αυτούς τους υπέροχους στόχους.
  • Να αξιοποιήσουμε στο έπακρο το δυναμικό μας του Φωτός, εκδηλώνοντας την ευτυχία, με ασφάλεια και αβλάβεια, σε απόλυτη αρμονία με το σύμπαν.
  • Να εξελιχθούμε ατομικά και πνευματικά, να γίνουμε κάτοχοι ολοένα και βαθύτερης και πιο εξελιγμένης πνευματικής γνώσης, έτσι ώστε να εκφράσουμε το εσωτερικό μας Φως με τη μέγιστη αρμονία.
  • Να εκφράσουμε στην εξωτερική πραγματικότητα, όλο το εσωτερικό μας μεγαλείο, όλο το δυναμικό με το οποίο έχουμε έρθει σαν υπάρξεις του Φωτός. Να γίνουμε οι άνθρωποι που πάντοτε επιθυμούσαμε να είμαστε.
  • Να προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια στους συνανθρώπους μας και να συμβάλουμε στον πνευματικό μετασχηματισμό της Γης μας μέσα στο Φως. Να βοηθήσουμε έτσι στη γέννηση μιας καινούργιας ανθρωπότητας πιο πνευματικής, όπου οι αρχές του Φωτός θα είναι οι καθιερωμένες αρχές και όχι η εξαίρεση.

 

Αναφέροντας όλα τα παραπάνω θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε, με όλη μας την αγάπη και ειλικρίνεια προς εσάς τους φίλους μας που ενδιαφέρεστε για την εκπαίδευση του Συστήματος Μορφογένεσις, ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να σας δημιουργήσουμε φρούδες ελπίδες εκμεταλλευόμενοι τις ανασφάλειες και τις ανεκπλήρωτες προσδοκίες της κατώτερης προσωπικότητας, που έτσι και αλλιώς διαθέτει ο καθένας μας. Το αντίθετο μάλιστα, θα θέλαμε να σας απαλλάξουμε από τη σκλαβιά της κατώτερης προσωπικότητας που απεγνωσμένα τρέχει να δοκιμάσει οτιδήποτε φαίνεται να της υπόσχεται τον «παράδεισο» αλλά τελικά πουθενά δεν βρίσκει αληθινή και διαρκή «λύτρωση».

Γι’ αυτό το λόγο θα θέλαμε να σας αποκαλύψουμε και ταυτόχρονα να σας επισημάνουμε κάτι πολύ σημαντικό. Πως ότι και να σας υποσχεθεί κάποιος, ότι προσδοκίες και να σας δημιουργήσει το οποιοδήποτε σύστημα ή διδασκαλία (συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του Συστήματος Μορφογένεσις), θα πρέπει να γνωρίζετε πάντοτε μια μεγάλη αλήθεια. Ποτέ δεν μπορούμε να έχουμε ουσιαστικά και με διάρκεια κάτι στη ζωή μας, εάν αυτό δεν αντιπροσωπεύει αληθινά το επίπεδο ανάπτυξης της συνειδητότητας μας! Μόνο όταν κάτι αντιπροσωπεύει το αληθινό μας επίπεδο πνευματικής-συνειδησιακής ανάπτυξης, είναι κάτι που έρχεται στη ζωή μας άκοπα, σαν ευλογία που διαρκεί και φέρνει ευτυχία και πληρότητα. Μόνο τότε το έχουμε αληθινά στη ζωή μας, το «δικαιούμαστε» συνειδησιακά χωρίς να φοβόμαστε ότι θα το χάσουμε στην πορεία ή ακόμη χειρότερα, ότι θα καταλήξει να μας φέρει πόνο.

Αυτή ακριβώς είναι και η ανώτερη πνευματική σκοπιμότητα όλων των μεγάλων και αληθινών επιθυμιών που έχουμε στην καρδιά μας. Όλες οι μεγάλες και βαθιές επιθυμίες της καρδιάς μας θέλουν να μας διδάξουν και να μας μυήσουν ταυτόχρονα σε αυτήν την σπουδαία αλήθεια. Σε επίπεδο ψυχής, έχουμε τους στόχους και τις επιθυμίες που έχουμε για να μας δείχνουν το δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε για να αναπτύξουμε πνευματικά τη συνειδητότητα μας έτσι ώστε οι υλοποιήσεις τον στόχων μας να καθρεφτίζουν αυτό το επίπεδο πνευματικής ανάπτυξης της συνειδητότητας μας. Μόλις συνειδητοποιούμε ότι έχουμε μια μεγάλη επιθυμία στην καρδιά μας, η ίδια η επιθυμία μας, μας αποκαλύπτει σε τι υπολειπόμαστε συνειδησιακά σαν προσωπικότητες, έτσι ώστε να φτάσουμε στο ίδιο δονητικό επίπεδο με την επιθυμία που έχουμε. Μας αποκαλύπτει δηλαδή τους φόβους μας και όλες τις περιοριστικές πεποιθήσεις που έχουμε γύρω από το θέμα της επιθυμίας μας. Η ίδια η επιθυμία μας,  μας δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Μας καλεί ν’ αναπτυχθούμε και να ανυψωθούμε στο επίπεδο που χρειάζεται για να είμαστε συμβατοί με την επιθυμία μας εκπληρωμένη. Εμείς δεν χρειάζεται να ξέρουμε τον τρόπο που θα γίνει αυτό, απλά χρειάζεται να έχουμε τη διάθεση να το κάνουμε. Δεν είναι αληθινά σπουδαίος αυτός ο τρόπος που έχει επιλέξει η ψυχή μας για να μας εξελίξει;

Δυστυχώς πολλοί από εμάς πιστεύουμε ότι μπορούμε να «κλέψουμε» σε επίπεδο συνειδητότητας, να κόψουμε δρόμο και να έχουμε αυτό που επιθυμούμε χωρίς όμως να χρειαστεί να αναπτύξουμε πνευματικά την συνειδητότητα μας, χωρίς να αποφασίσουμε να αλλάξουμε συνειδησιακά τον εαυτό μας. Πιστεύουμε ότι χωρίς να αλλάξουμε επίπεδο συνειδητότητας, απλά εφαρμόζοντας κάποια γνώση σαν τεχνική και μόνο, μπορούμε να πετύχουμε αυτό που επιθυμούμε. Αυτή ακριβώς είναι και η «τρύπα» στον ψυχισμό μας, στην κατώτερη προσωπικότητα μας, που επιτρέπει να παρασυρόμαστε από διάφορες υποσχέσεις, όσο εξωφρενικές και να είναι αυτές ή όσο έξυπνα και να παρουσιάζονται από τις μεθόδους του σύγχρονου marketing. Βαθιά μέσα μας, το εγώ μας, μας κάνει να πιστεύουμε ότι είμαστε πιο έξυπνοι από τους άλλους και ότι μπορούμε να κόψουμε δρόμο. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουμε, απλά πιστεύουμε ότι είναι θέμα να «πετύχουμε» τη σωστή τεχνική ή ν’ ανακαλύψουμε το πιο σύντομο και αποτελεσματικό σύστημα. Αυτό όμως δεν γίνεται, ποτέ δεν έγινε και ούτε μπορεί να γίνει γιατί πάντοτε η εξωτερική πραγματικότητα καθρεφτίζει το εσωτερικό επίπεδο συνειδητότητας. Δεν μπορούμε να γίνουμε πλούσιοι διατηρώντας την παλιά συνειδητότητα της πίστης στη φτώχεια και την έλλειψη, δεν μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι διατηρώντας την παλιά συνειδητότητα της πίστης στον πόνο και το δράμα, δεν μπορούμε να έχουμε ειρήνη και χαρά στη ζωή μας διατηρώντας την παλιά συνειδητότητα της πίστης στην σύγκρουση και τον ανταγωνισμό για κυριαρχία.

Καταλήγουμε τελικά να μάθουμε με το σκληρό τρόπο μέσα από την αδυσώπητη εξωτερική πραγματικότητα, ότι η «έξυπνη ιδέα» μας να κόψουμε δρόμο, δεν ήταν τελικά και τόσο έξυπνη. Το αντίθετο μάλιστα, αποδεικνύεται ότι περισσότερο μας καθυστέρησε παρά μας βοήθησε. Μαθαίνουμε βιωματικά ότι δεν γίνεται να κλέψουμε σε επίπεδο συνειδητότητας. 

Έτσι και το Σύστημα Μορφογένεσις, ενώ προσφέρει όλη την ολοκληρωμένη γνώση για να βαδίσει κάποιος στο δρόμο της πνευματικής του ανάπτυξης ως συνειδητός δημιουργός του Φωτός, δεν μπορεί να υποσχεθεί τι θα συμβεί γιατί πολύ απλά αυτό εξαρτάται από τον κάθε συνειδητό δημιουργό και τις αποφάσεις που αυτός θα πάρει για τον εαυτό του. Αποφάσεις για το ποιόν δρόμο θέλει να βαδίσει ο κάθε Υπέρμαχος του Φωτός και το  πως θα χρησιμοποιήσει τη γνώση που θα του δοθεί από το Σύστημα Μορφογένεσις.

Ο καθένας μας είναι πάντοτε ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του. Εάν πραγματικά αποφασίσει ότι θέλει να αναπτυχθεί πνευματικά και να γίνει ένας επιτυχημένος συνειδητός δημιουργός της πραγματικότητας του, είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ναι, αυτή είναι η αληθινή μας υπόσχεση και δέσμευση!

 

Το Σύστημα Μορφογένεσις, σύμφωνα με την αρχαία παράδοση των Δυνάμεων του Φωτός, το έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα μια ομάδα από υπερ-εξελιγμένα πνευματικά όντα του Φωτός δηλαδή πρωταρχικές εκδηλώσεις και εκπορεύσεις της Θείας Χάριτος! (βλέπε New Earth Network / κείμενα-κλειδιά / Ιεραρχία). Ο σκοπός αυτής της προσφοράς ήταν να αποκτήσουμε οι άνθρωποι ένα κορυφαίο πνευματικό και ενεργειακό εργαλείο, με την κατανόηση και βοήθεια του οποίου θα μπορούσαμε:

Α) Να υλοποιούμε κάθε επιθυμητό στόχο, ώστε να έχουμε έτσι απεριόριστη προσωπική επιτυχία, αρμονία, αφθονία και ανάπτυξη, υλική και πνευματική, με απόλυτη αβλάβεια για τους άλλους και σε αρμονία με το Σύμπαν.

Β) Να προσφέρουμε ουσιαστική υπηρεσία στους συνανθρώπους μας και στον πλανήτη μας, συντονισμένοι με τις Συμπαντικές Δυνάμεις του Καλού (βλέπε New Earth Network / Αρχική Σελίδα).

Ωστόσο, το Σύστημα Μορφογένεσις, λόγω αυτής της ανώτερης πνευματικής του προέλευσης και της πρόθεσης των Ανώτερων Συμπαντικών Πνευματικών Δυνάμεων του Φωτός να βοηθηθεί πραγματικά και αποτελεσματικά η ανθρωπότητα για να εξελιχθεί ταχύτερα, είναι ουσιαστικά κάτι πολύ παραπάνω από ένα πανίσχυρο και εξελιγμένο σύστημα υλοποίησης στόχων.

Στην ουσία είναι μια πνευματική πλατφόρμα, όπου όλοι εμείς οι Υπέρμαχοι του Φωτός ελκόμαστε και ερχόμαστε σε αυτήν με σκοπό την εσωτερική μας αφύπνιση σε αυτά που ήδη γνωρίζουμε σε ψυχικό ανώτερο επίπεδο.

Γνωρίζουμε ότι είμαστε ομοιοκραδασμικοί με αυτήν την γνώση που προσφέρει και ότι η δόνηση του Συστήματος Μορφογένεσις θα ανυψώσει την εσωτερική μας δόνηση, η οποία έχει επισκιαστεί από τις εξωτερικές συνθήκες.

 

Το Σύστημα Μορφογένεσις, αποτελεί αυτοδύναμο τμήμα μιας αρχαίας Ελληνικής εσωτερικής (πνευματικής) παράδοσης που ονομάζεται «Δυνάμεις του Φωτός» (βλέπε αρχική σελίδα / Εμείς /Οι Στόχοι μας).

 

Είναι επιστημονικά δομημένο, σαφές, κατανοητό, ασφαλές και εύκολο στη χρήση του. Αν και είναι «πνευματικής προελεύσεως», εντούτοις προσφέρει μια απόλυτα περιεκτική θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, σε όλα τα απαραίτητα επίπεδα (ενεργειακό, διανοητικό, ψυχολογικό, ψυχικό και πνευματικό), μέσω της οποίας γινόμαστε απόλυτα ικανοί να προκαλούμε συνειδητά καθοριστικές θετικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας (εσωτερικά και εξωτερικά).

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ:

 

Το πρώτο επίπεδο αφορά εμάς τους Υπέρμαχους του Φωτός που ακόμη είμαστε αρκετά «αγκιστρωμένοι» στους περιορισμούς της εξωτερικής πραγματικότητας, όπως τους έχει επιβάλει η κατώτερη εγωϊκή ενέργεια. Σε αυτό το στάδιο ο Υπέρμαχος του Φωτός πιστεύει ότι η εξωτερική πραγματικότητα βρίσκεται έξω από τον έλεγχο του, ότι δηλαδή του συμβαίνει, χωρίς να μπορεί αυτός να την επηρεάσει σημαντικά.

Σε επίπεδο πνευματικής κατάστασης, συνήθως σε αυτήν τη φάση υπάρχει η «υποσυνείδητη» πίστη, σ’ ένα Θεό εξωτερικό, ένα Θεό παντοδύναμο μεν, που όμως δεν γνωρίζουμε εάν μπορούμε να τον «ενοχλούμε» με αιτήματα και απαιτήσεις. Δεν γνωρίζουμε εάν ακούει ή εάν απαντάει στις προσευχές και τις εκκλήσεις μας. Γενικά υπάρχει η υποσυνείδητη πίστη σ’ ένα Θεό απόμακρο και χωριστό από εμάς, από τον οποίο δεν έχουμε και πολλά να ωφεληθούμε προσωπικά για να μην πούμε ότι μπορεί και να τον φοβόμαστε. Υπάρχει και η περίπτωση λόγω ακριβώς αυτής της πίστης να υπάρχει και ασυνείδητος θυμός εναντίον του Θεού, για το λόγο ότι πιστεύουμε ότι μας έχει εγκαταλείψει.

Όλη αυτή η πίστη (η λανθασμένη μεν αλλά υπαρκτή δε), μας κάνει να νιώθουμε τελείως μόνοι και αβοήθητοι με αποτέλεσμα χωρίς να το καταλαβαίνουμε να μειώνουμε κατά πολύ το εσωτερικό μας Φως και κατά συνέπεια τη δύναμη και δυνατότητα μας να δημιουργούμε συνειδητά την υλική μας εξωτερική πραγματικότητα.

 

Σε αυτό το στάδιο ο Υπέρμαχος του Φωτός χρειάζεται σε μεγάλο βαθμό την «τεχνική βοήθεια» του Συστήματος Μορφογένεσις. Με το πρώτο επίπεδο, του παρέχεται ένα πλήρες και ολοκληρωμένο τεχνικά και ενεργειακά σύστημα υλοποίησης που τον κάνει να σταθεί στα πόδια του. Από εκεί που ένιωθε «πνευματικά» αποκομμένος, βλέπει ξαφνικά να του δίνεται μια πολύ μεγάλη βοήθεια. Βλέπει ότι του ανοίγεται ένα νέο παράθυρο και μια νέα ευκαιρία. Του δίνεται επίσης η δυνατότητα να θέσει τα θεμέλια για την ουσιαστική πνευματική του ανάπτυξη, μέσω της διεύρυνσης της πνευματικής του κατανόησης στα ζητήματα της συνειδητής δημιουργίας αλλά και της αληθινής του πνευματικής φύσης. Στην ουσία έχει επέμβει ο ανώτερος εαυτός του και τον οδηγεί έξω από το πνευματικό αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε. Το Σύστημα Μορφογένεσις γίνεται εργαλείο που χρησιμοποιεί ο ανώτερος εαυτός του Υπέρμαχου του Φωτός για να του ξαναδώσει προοπτική και ελπίδα στις πνευματικές του δυνατότητες.

 

Σε αυτό το στάδιο, ανάλογα το χαρακτήρα και τον ιδιαίτερο δρόμο του κάθε Υπέρμαχου του Φωτός, είναι δυνατόν να υπάρξουν υλοποιήσεις που αγγίζουν τα όρια του θαύματος (πχ θεραπείες από σοβαρές ασθένειες), εάν αυτό είναι κάτι που χρειάζεται άμεσα.

Υπάρχει όμως και η περίπτωση ο ιδιαίτερος δρόμος της ψυχής του να εξυπηρετείτε καλύτερα μ’ ένα διαφορετικό τρόπο. Να μην χρειάζεται τόσο μια άμεση και μεγάλη εξωτερική εκδήλωση (υλοποίηση) αλλά να χρειάζεται αρχικά περισσότερη και μεγαλύτερη πνευματική κατανόηση και ανάπτυξη. Πολλές φορές όταν βρισκόμαστε κάτω από κάποιου είδους εξωτερική πίεση, «στοχεύουμε» στην επίτευξη ενός στόχου που νομίζουμε ότι θα μας βγάλει, έστω και προσωρινά, από την τρέχουσα δύσκολη κατάσταση που την αντιλαμβανόμαστε ως αδιέξοδο. Δυστυχώς όμως σε αυτήν την κατάσταση η κατώτερη προσωπικότητα μας δεν μπορεί να αντιληφθεί την ευρύτερη εικόνα και το γεγονός ότι ο ανώτερος εαυτός μας έχει για εμάς πολύ μεγαλύτερα σχέδια από αυτά που μπορούμε να αντιληφθούμε. Στην ουσία οι στόχοι που θέτει η κατώτερη προσωπικότητα μας είναι πολύ μικροί μπροστά σε αυτά που θέλει να μας προσφέρει ο ανώτερος εαυτός μας εάν του το επιτρέψουμε. Ο ανώτερος εαυτός μας προσπαθεί να μας οδηγήσει σ’ εκείνο το πνευματικό στάδιο ανάπτυξης, σ’ εκείνο το επίπεδο διεύρυνσης της συνειδητότητας μας, όπου θα μπορούν να υλοποιηθούν τα μεγάλα μας όνειρα, οι αληθινές και βαθιές επιθυμίες της καρδιάς μας που οδηγούν σε μια ζωή ευτυχίας και πληρότητας. Αυτές οι επιθυμίες που θα πραγματώσουν το εσωτερικό μας μεγαλείο με το οποίο έχουμε έρθει προικισμένοι εσωτερικά και ανυπομονεί να του δοθεί η ευκαιρία να εκφραστεί και να εκδηλωθεί στον υλικό εξωτερικό κόσμο!

Και σε αυτό το σημείο η γνώση του Συστήματος Μορφογένεσις έρχεται για να καλύψει αυτήν την ανάγκη.

Στο δεύτερο επίπεδο συνεχίζουμε ουσιαστικά το ταξίδι της πνευματικής μας ανάπτυξης. Ως Υπέρμαχοι και συνειδητοί συνδημιουργοί του Φωτός σε αυτό το επίπεδο διευρύνουμε την πνευματική μας κατανόηση. Αν και ακόμη συνεχίζουμε και έχουμε τη συνειδητότητα και την πίστη μας σ’ ένα Θεό εξωτερικό, χωριστό από εμάς, εντούτοις προχωράμε ένα βήμα, πιο «κοντά» στο Θεό. Αρχίζουμε και έχουμε συνείδηση και κατ’ επέκταση πίστη, σ’ ένα Θεό που μας αγαπάει εμάς τους ίδιους προσωπικά. Που νοιάζεται για όλα τα θέματα μας, ένα Θεό που έχει πάντοτε τη ματιά Του επάνω μας και μας προστατεύει. Νιώθουμε να μας στέλνει τις ευλογίες Του, την αγάπη και τη φροντίδα Του και είμαστε ευγνώμονες για αυτήν την προσωπική Θεϊκή Πρόνοια που λαμβάνουμε.

Αυτή η προσέγγιση, αυτό το βήμα, μειώνει την «απόσταση» που ασυνείδητα και λανθασμένα πιστεύαμε ότι μας χώριζε από το Θεό. Αρχίζουμε και σπάμε πολλά στερεότυπα αντίστασης μέσα μας, στερεότυπα αιώνων. Αρχίζουμε κατά κάποιο τρόπο και βάζουμε το Θεό μέσα μας. Από εκεί που ήταν 100% εξωτερικός και δεν ξέραμε εάν μας ακούει, εάν μπορούμε και επιτρέπεται να του μιλάμε, το πότε και πώς να απευθυνθούμε σε Αυτόν, αρχίζουμε πλέον και ένα μεγάλο Του κομμάτι το εσωτερικοποιούμε. Ακόμη βέβαια είμαστε στην ψευδαίσθηση της χωριστικότητας αλλά την έχουμε χαλαρώσει αρκετά. Ταυτόχρονα δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να αφεθούμε στην τέλεια εσωτερική παράδοση που οδηγεί στην κατάσταση της Θεουργίας.  Το δεύτερο επίπεδο του Συστήματος Μορφογένεσις, το κομμάτι των εφαρμογών, μας υποστηρίζει και μας βοηθάει σε αυτό το ενδιάμεσο βήμα. Μας βοηθάει να αναπτύξουμε μια πιο προσωπική και υποστηρικτική σχέση εμπιστοσύνης με το Θείο. Μας δίνετε επίσης η πνευματική γνώση που ξεδιαλύνει πολλές λανθασμένες μας πεποιθήσεις σχετικά με το Θεό αλλά και την πνευματική ζωή μας στο υλικό πεδίο ως ενσαρκωμένοι Υπέρμαχοι του Φωτός.

Το αληθινό πνευματικό μας έργο και αποστολή ως Υπέρμαχοι του Φωτός, ως αρμονικοί συνειδητοί συνδημιουργοί της υλικής πραγματικότητας, είναι η «πνευματικοποίηση της ύλης» και αυτό σημαίνει γείωση του πνευματικού Φωτός σε υλικό επίπεδο. Η γείωση επιτυγχάνεται μόνο μ’ έναν τρόπο. Με τη βίωση της χαράς της εμπειρίας του να είμαστε στο υλικό γήινο πεδίο ως άνθρωποι με φυσικά σώματα. Μόνο απολαμβάνοντας αληθινά και με την καρδιά μας, όλα όσα έχει να μας προσφέρει ο υλικός κόσμος, μπορούμε να γειώσουμε αποτελεσματικά την πνευματική ενέργεια του Φωτός πάνω στην ύλη του φυσικού γήινου πεδίου. Μόνο όταν υλοποιούμε τις αληθινές και βαθιές μας υλικές επιθυμίες, ανοίγουμε το δρόμο για να έρθει περισσότερο πνευματικό Φως στη γη.

Απολαμβάνουμε την υλική εμπειρία πραγματικά και διευκολύνουμε την όλη γείωση του Φωτός, όταν το κάνουμε με πνευματική επίγνωση της αληθινής μας φύσης. Φυσικά όχι με υπερβολική ταύτιση και προσκόλληση στην ύλη. Αυτές οι συνθήκες «ταύτισης και προσκόλλησης» έχουν τις ρίζες τους  στο φόβο, την ανασφάλεια και την βαθιά ασυνείδητη πίστη στην έλλειψη, δηλαδή στερεότυπα και πεποιθήσεις που είναι κατεξοχήν της κατώτερης εγωικής ενέργειας.

Την όλη διαδικασία της συνειδητής δημιουργίας του Φωτός, την κάνουμε ανάλαφρα, ανέμελα, σαν παιχνίδι, χωρίς κόπο και μόχθο, γιατί μόνο τότε αξίζει και έχει γούστο. Όλη η εκδήλωση της συμπαντικής Δημιουργίας εξάλλου, είναι μια έκρηξη και έκφραση της χαράς και αγάπης του Δημιουργού!

Σε καμία περίπτωση δεν βοηθάει η παλιά στάση, του πνευματικού αναχωρητισμού ή της υλικής στέρησης, όπως λανθασμένα καλλιεργήθηκε και επικράτησε ως ανώτερη πνευματική ιδέα για αιώνες.

 

Η εξέλιξη του τρίτου σταδίου του Συστήματος Μορφογένεσις αφορά τη «Θεουργία». Στην κατάσταση της Θεουργίας, εμείς οι Υπέρμαχοι του Φωτός, ως αρμονικοί συνειδητοί συνδημιουργοί της εξωτερικής υλικής πραγματικότητας, παύουμε να λειτουργούμε με τους γνωστούς τρόπους, παύουμε να στηριζόμαστε σε τεχνικές και πρωτόκολλα. Περισσότερο είναι μια κατάσταση ύπαρξης, όπου το Θεϊκό στοιχείο ρέει μέσα μας ανεμπόδιστα και εκδηλώνεται. Είναι στην πράξη η κατάσταση βίωσης του «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν», με το οποίο έχουμε δημιουργηθεί ως άνθρωποι. Είναι η βίωση του Θεού εντός μας και όχι έξω από εμάς, είναι η κατάσταση της ενότητας-αγάπης του ανώτερου εαυτού μας και όχι η κατάσταση της χωριστικότητας του κατώτερου εγώ μας. Είναι η ανάδυση του αληθινού Θεϊκού εαυτού (ανώτερου εαυτού) και η υποχώρηση του κατώτερου εγώ, όχι η τέλεια εξαφάνιση του, αυτό εξάλλου δεν μπορεί να γίνει όσο βρισκόμαστε στο φυσικό υλικό πεδίο αλλά η ευθυγράμμιση του με τον αληθινό μας Θεϊκό ανώτερο εαυτό.

Η κατάσταση της Θεουργίας είναι ένα πολύ μεγάλο εξελικτικό βήμα στη συνειδητότητα του κάθε Υπέρμαχου του Φωτός. Αυτό πολλές φορές δημιουργεί μια σημαντική πρακτική δυσκολία. Ο Υπέρμαχος του Φωτός δεν είναι απόλυτα έτοιμος να κάνει αυτό το βήμα. Ενώ «λογικά» μπορεί να το επιθυμεί, εσωτερικά, σε υποσυνείδητο επίπεδο, σε επίπεδο κατώτερης προσωπικότητας υπάρχει ακόμη τρομερή αντίσταση. Δεν συνιστούμε την «βίαιη» προσπάθεια προσέγγισης και άρσης αυτής της κατάστασης. Ιδανικά, η κατάσταση της Θεουργίας εμφανίζεται σαν να συμβαίνει από μόνη της, χωρίς προσπάθεια από τη μεριά του Υπέρμαχου του Φωτός. Αυτό όμως δεν μπορεί να προσδιοριστεί με λογικό, γραμμικό τρόπο, το πότε θα συμβεί για τον κάθε έναν και μέσα από ποια διαδικασία συνειδησιακής αφύπνισης. Είπαμε ότι ο καθένας μας έχει το δικό του μοναδικό δρόμο αφύπνισης, που μόνο ο ανώτερος εαυτός του γνωρίζει ακριβώς ποιος είναι και με ποιο τρόπο αυτός εξυπηρετείται καλύτερα. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να το χειραγωγήσουμε, να το εξασκήσουμε ή να το πιέσουμε για να το κάνουμε να συμβεί.

 

Τις περισσότερες φορές, όταν ο Υπέρμαχος του Φωτός είναι στο δεύτερο επίπεδο, αρχίζει και έχει διαστήματα που η «Θεουργία» του συμβαίνει χωρίς να ξέρει το πώς και το πότε. Πάντοτε συμβαίνει σαν «αφ’ εαυτής». Και αυτή είναι τελικά και η ομορφιά του πράγματος. Ότι δηλαδή δεν έχουμε κανέναν έλεγχο αυτής της διαδικασίας άρα και το βάρος και την ευθύνη του να συμβεί. Είναι μια ανάλαφρη και πολύ όμορφη Θεϊκή κατάσταση ύπαρξης. Η κατάσταση αυτή φαίνεται στη συνέχεια να «χάνεται» για λίγο αλλά πάλι από μόνη της επανέρχεται. Μπορούμε να πούμε ότι είναι η κατάσταση της Θείας Χάριτος, που όπως είπαμε, φυσικά και δεν είναι δυνατόν να χειραγωγηθεί και να επιβληθεί με δικές μας ενέργειες. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δείχνουμε όσο μπορούμε πνευματική έφεση στη ζωή μας (ο χρυσός κανόνας του «κάνε ότι καλύτερο μπορείς») και στη συνέχεια ν’ αφεθούμε απλά χωρίς πίεση και έγνοια στο ανώτερο Θεϊκό σχέδιο για εμάς. Όταν είναι η Θεϊκή Χάρις να μας επισκεφθεί θα μας επισκεφτεί!

 

Το τρίτο επίπεδο έχει δύο σκέλη. Αυτό της «προσωπικής καθοδήγησης» και αυτό της «Θεουργίας».

Το κομμάτι του τρίτου σταδίου που αφορά τη Θεουργία, δεν είναι ακόμη διαθέσιμο από το Σύστημα Μορφογένεσις με κάποια συγκεκριμένη μορφή και δομή, ενώ αντίθετα είναι διαθέσιμη η υπηρεσία της προσωπικής καθοδήγησης.

Ο λόγος που δεν υπάρχει κάτι διαθέσιμο όσον αφορά το κομμάτι της Θεουργίας είναι, ότι αυτή είναι η ανώτερη καθοδήγηση που μας έχει δοθεί. Μόλις μας δοθεί η καθοδήγηση για κάποιο συγκεκριμένο τρόπο που θα ήταν ο κατάλληλος για να γίνει αυτό και θα βοηθούσε προς αυτήν την κατεύθυνση θα το κάνουμε.

Επαναλαμβάνουμε ότι η κατάσταση της Θεουργίας επί της ουσίας δεν μπορεί να διδαχθεί καθώς περισσότερο αφορά τη συνειδησιακή αφύπνιση του κάθε Υπέρμαχου του Φωτός και όχι την απόκτηση κάποιας συγκεκριμένης γνώσης. Έτσι λοιπόν, η όποια μας προσπάθεια σε αυτό το στάδιο θα λειτουργήσει απλά συνεπικουρικά σε αυτήν την διαδικασία αφύπνισης.

Με βάση το συνειδησιακό εξελικτικό πεδίο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον πλανήτη αυτό είναι που πρέπει να γίνει αυτή τη στιγμή.

Τα ενθαρρυντικά νέα όμως είναι, ότι με βάση την ίδια καθοδήγηση, πλέον είμαστε κοντά σε αυτό το νέο επίπεδο συνειδησιακής αφύπνισης. Ήδη στα κείμενα των εφαρμογών του δεύτερου επίπεδου, αρχίζουν και δίνονται γνώσεις που προετοιμάζουν αυτήν την κατάσταση. Η δόνηση που πλέον εμποτίζει τα συγκεκριμένα κείμενα οδηγεί προς τα εκεί. Δεν νομίζουμε ότι θα αργήσει πολύ αυτό να συμβεί, κρίνοντας από το ενεργειακό επίπεδο αλλά όπως είπαμε δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε τίποτα. Ο Θεός λειτουργεί με «μυστήριους» και «μυστικούς» τρόπους, ως προς τη φύση του συνολικού Θεϊκού σχεδίου για όλους εμάς τους Υπερμάχους του Φωτός. Αυτό το σχέδιο δεν μπορούμε να το συλλάβουμε στην ολότητα και το μεγαλείο του με τρόπο γραμμικό και λογικό. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι απλά να γινόμαστε μάρτυρες και κοινωνοί της κάθε φάσης του, όπως αυτό εκδηλώνεται την κάθε δεδομένη στιγμή στο γήινο πεδίο και να συμμετέχουμε σε αυτό. Και αυτό κάνουμε!

Είμαστε όλοι συμμέτοχοι σε αυτό το υπέροχο Θεϊκό Σχέδιο. Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε αυτό. Αυτό είναι το προαιώνιο τραγούδι και κάλεσμα της ψυχής μας. Ίσως σε αυτή την ενσάρκωση ολοκληρώσουμε πράγματα για τα οποία έχουμε εργαστεί και προετοιμάσει σε πολλές άλλες προηγούμενες ενσαρκώσεις μας ως Υπέρμαχοι του Φωτός. Αυτό ίσως μας δημιουργεί και μια μικρή ανυπομονησία αλλά δεν είναι κάτι που θα πρέπει να μας στεναχωρεί αληθινά. Αυτά πραγματικά είναι τα καλά νέα για όλους μας, ότι το ταξίδι μας πολλών προηγούμενων ενσαρκώσεων, ίσως έχει φτάσει σε μια υπέροχη μετάβαση, σε αυτήν ακριβώς την ενσάρκωση που διάγουμε τώρα.

 

Αφήστε αυτήν την δόνηση να σας οδηγήσει. Νιώστε μέσα στην καρδιά σας εάν πρέπει να συμμετέχετε στην εκπαίδευση του Συστήματος Μορφογένεσις. Μόνο η καρδιά σας αληθινά το ξέρει, μόνο ο ανώτερος εαυτός σας γνωρίζει τι είναι καλύτερο να ακολουθήσετε και τι όχι. Κανένας άλλος δεν μπορεί να σας το πει. Εσείς και μόνο, υπό την καθοδήγηση του ανώτερου Θεϊκού εαυτού σας, είστε ο Δάσκαλος και καθοδηγητής της ψυχής σας. Εάν όμως είναι το Σύστημα Μορφογένεσις μέσα στο κάλεσμα της ψυχής σας, μην το αρνηθείτε σε καμία περίπτωση. Μην αφήσετε οποιοδήποτε κόλλημα ή δυσπιστία της κατώτερης προσωπικότητας σας να σας στερήσει αυτό το βήμα στο ταξίδι Φωτός που έχετε ξεκινήσει. Αποκτείστε την εκπαίδευση του και γίνετε κοινωνοί της γνώσης και της δόνησης του.

 

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, μην περιμένετε να σας υποσχεθούμε εμείς ως Σύστημα Μορφογένεσις ότι θα συμβεί αυτό ή το άλλο εάν αποκτήσετε το σύστημα. Η μόνη αξιόπιστη υπόσχεση και σιγουριά, μπορεί να προέλθει από τον ανώτερο εαυτό σας, μέσα από την καρδιά σας. Ο ανώτερος εαυτός σας είναι ο μόνος αληθινός γνώστης!

Παρόλο που έχουμε πάρα πολλές ομολογίες ανθρώπων (βλέπε Εγκώμια/Επιτυχίες) που είχαν πολύ σημαντικές επιτεύξεις και υλοποιήσεις μέσα από το Σύστημα Μορφογένεσις, δεν είναι αυτό το θέμα. Δεν είναι αυτή η ενέργεια της εποχής του Φωτός στην οποία μπαίνουμε ολοένα και πιο γρήγορα! Δεν είναι η ενέργεια αυτής της εποχής του Φωτός, η δημιουργία δασκάλων και μαθητών, η δημιουργία ηγετών και οπαδών, η δημιουργία «κατόχων της γνώσης» και ακολούθων τους. Πάνω απ’ όλα όμως, η ενέργεια του Φωτός δεν είναι η δημιουργία «επιτυχημένων πωλήσεων» και «καταναλωτών-πελατών». Δεν είναι η ενέργεια του «πετυχημένου marketing», που όμως αφήνει μια πικρή γεύση εκ των υστέρων στους αγοραστές-πελάτες. Είναι η εποχή της ενέργειας της ειλικρίνειας, της διαφάνειας, της προσωπικής ελευθερίας αλλά και της ανάληψης της υπευθυνότητας των επιλογών απ’ όλους μας. Είναι αυτή η πνευματική στάση και ενέργεια που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για γκρίνιες, παράπονα και μικροψυχισμούς, είτε φανερούς είτε σιωπηρούς. Όταν επιλέγουμε κάτι γιατί έχουμε οδηγηθεί σε αυτό από την καρδιά μας και τον ανώτερο εαυτό μας και όχι γιατί «παρασυρθήκαμε» από το «έξυπνο marketing» του «πωλητή», τότε είμαστε στην υπέροχη θέση της προσωπικής ακεραιότητας, υπευθυνότητας και ελευθερίας. Είναι μια στάση ανεκτίμητη, σημάδι πραγματικής πνευματικής ανάπτυξης και αληθινής προσωπικής ελευθερίας!   

 

Η πνευματική ενέργεια της εποχής είναι η ανάληψη της προσωπικής μας υπευθυνότητας και όχι η μεταβίβαση της στον οποιοδήποτε άλλον.

Προσοχή λέμε υπευθυνότητα και όχι ευθύνη. Η υπευθυνότητα είναι η προσωπική μας επιλογή, η ελευθερία μας να επιλέξουμε, πως θα λειτουργήσουμε σαν πνευματικοί άνθρωποι. Εάν θα λειτουργήσουμε ως ελεύθερες υπάρξεις ή εάν θα εκχωρήσουμε αυτήν την ελευθερία μας στην οποιαδήποτε εξουσία.

Από εκεί και πέρα, η ευθύνη του να συμβεί το οτιδήποτε είναι του Θεού. Και αυτή είναι η υπέροχη συνέργεια μας με το Θεό ως συνειδητοί αρμονικοί συν-δημιουργοί του Φωτός. Εμείς με την προσωπική υπευθυνότητα επιλέγουμε σε συνέργεια με το ανώτερο Θεϊκό σχέδιο, το είδος της πραγματικότητας που θέλουμε να δημιουργήσουμε στον πλανήτη γη και στις ζωές μας προσωπικά και ο Θεός έχει την ευθύνη να το κάνει αυτό να συμβεί.

Η ενέργεια του Φωτός αυτής της εποχής είναι η αφύπνιση του καθενός μας στη Θεϊκή του φύση, στο δάσκαλο εντός του, στο συνειδητό δημιουργό μέσα του, στην ΕΓΩ ΕΙΜΙ, Θεϊκή παρουσία εντός του!

 

Δεν πηγαίνουμε εμείς στο Θεό. Ο Θεός μας φέρνει σ’ Αυτόν. Είναι σαν ο Θεός να μας λέει: «Δεν θα με είχες ζητήσει, εάν δεν με είχες ήδη βρει μέσα σου». Τον αγαπάμε γιατί ήδη Εκείνος έχει εκδηλωθεί μέσα στις καρδιές μας σαν αγάπη, σαν Φως τελειότητος.

Είναι η δύναμη του Θεού μέσα μας που το κάνει αυτό, που αφυπνίζει αυτήν την αναζήτηση, αυτό το ταξίδι μας στο Φως.

 

Ο Θεός μας δίνει την πνευματική ιδέα και μας λέει:

 

«Λάβετε Τούτον»

 

Εάν αυτό το «Τούτον» είναι το Σύστημα Μορφογένεσις, ας πούμε: «Γενηθήτω το θέλημα Σου» και ας προχωρήσουμε, εάν είναι κάτι άλλο, χωρίς κανένα δισταγμό και αμφιβολία και πάλι ας πούμε: «Γενηθήτω το θέλημα Σου»…

 

ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

Το Σύστημα Μορφογένεσις, όπως έχουμε αναφέρει, προσφέρεται σε τρία επίπεδα εκπαίδευσης, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε χρήστη

 

Η μορφή στην οποία προσφέρονται τα μαθήματα και η πρόσβαση σε αυτά

 

Τα μαθήματα εκπαίδευσης του Συστήματος Μορφογένεσις παρέχονται από το site μας σε κλειστά non-downloadable αρχεία. Αρχεία δηλαδή που δεν μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας αλλά ούτε και να τα εκτυπώσετε. 

 Τα μαθήματα είναι σε ηλεκτρονική μορφή και με την αγορά τους ο χρήστης έχει απεριόριστη, διαρκή και εφ’ όρου ζωής πρόσβαση, μέσω του υπολογιστή του, μπαίνοντας με τον προσωπικό του κωδικό και όνομα χρήστη στο χώρο/σελίδα εκπαίδευσης.

Είναι προφανές ότι για να αποκτήσετε πρόσβαση στο δεύτερο επίπεδο του «Μορφογένεσις», πρέπει να έχετε πάρει ήδη το πρώτο. Αντίστοιχα, για να ζητήσετε προσωπική καθοδήγηση μέσω του τρίτου επιπέδου, θα πρέπει να έχετε ήδη πάρει τα δύο προηγούμενα επίπεδα, Α+Β (διευκρίνηση: υποχρεωτικό είναι το Β επίπεδο-βασικό και όχι το Β επίπεδο-προχωρημένων, όπου δίνονται μαθήματα μόνο επιλογής).

Για το τρίτο επίπεδο και το σκέλος της ατομικής καθοδήγησης, η επικοινωνία και η παροχή των προσωπικών εξατομικευμένων εφαρμογών και της καθοδήγησης, συντελείται απευθείας, πάντα όμως μόνο μέσω e-mail.

 

Τα τρία επίπεδα-τι περιλαμβάνουν

Α)  Στο πρώτο επίπεδο, σε έξι συνεχόμενα μαθήματα (πέντε + ένα, το έκτο μάθημα, με τίτλο «Οδηγός Πλοήγησης στο Matrix» δίνεται έξτρα, ως δώρο, με την ολοκλήρωση του πρώτου επιπέδου) δίνεται όλη η απαραίτητη θεωρητική και πρακτική γνώση. Αποκτώντας και τα έξι αυτά μαθήματα, χειρίζεστε τέλεια το Σύστημα «Μορφογένεσις», για κάθε στόχο που επιθυμείτε να υλοποιήσετε.

Β)  Στο δεύτερο επίπεδο έχουμε το Β επίπεδο-βασικό, όπου παρέχεται το κορυφαίο μάθημα «Μορφογένεσις – Εγχειρίδιο του Διδασκάλου», το οποίο είναι υποχρεωτικό μάθημα. Σε αυτό το μάθημα δίνεται περισσότερη γνώση και αποκτούμε ενεργειακές ικανότητες πολύ υψηλού επιπέδου στον τομέα της συνειδητής δημιουργίας του Φωτός. Μπορούμε να χειριζόμαστε με ασφάλεια ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις υλοποίησης στόχων και να προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια σε όποιον άλλον επιθυμούμε.

Επίσης στο Β επίπεδο-βασικό προσφέρεται ως μάθημα-δώρο μια εξειδικευμένη εργασία στον αποτελεσματικό αφοπλισμό του εσωτερικού κριτή, μια εργασία που δεν υπάρχει όμοιά της και για πρώτη φορά δίνεται στο ευρύ κοινό. 

Ακόμα έχουμε το Β επίπεδο-προχωρημένων, όπου προσφέρονται μια σειρά από πολύτιμα μαθήματα επιλογής στη συνειδητή δημιουργία του Φωτός. Τα μαθήματα αυτά δεν είναι υποχρεωτικά αλλά επιλογής. Πρόκειται για αναλυτικά παρουσιασμένα παραδείγματα-εφαρμογές υλοποίησης συγκεκριμένων στόχων, που καλύπτουν τους περισσότερους τομείς ενδιαφέροντος στη ζωή μας, από τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε ελεύθερα όποια και όποτε αυτά μας ενδιαφέρουν. Μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε ως μοντέλα στις δικές μας υλοποιήσεις στόχων.

Σε αυτά τα μαθήματα δίνεται επίσης και περαιτέρω πνευματική γνώση, το είδος της γνώσης που μας προετοιμάζει έτσι ώστε να είμαστε περισσότερο δεκτικοί στην κατάσταση της Θεουργίας, εάν και όταν είναι αυτή να συμβεί.

Γ)  Το τρίτο επίπεδο εκπαίδευσης προσφέρει την εξειδικευμένη δυνατότητα να έχουμε προσωπική καθοδήγηση από τους συντελεστές του Μορφογένεσις σε όλη τη διαδικασία προσέλκυσης κάποιου συγκεκριμένου στόχου ή λύνοντας απορίες βαθύτερης πνευματικής κατανόησης που αφορούν την υλοποίηση του στόχου!

Εδώ, δίνονται επιπλέον σε προσωπική βάση και ειδικά εσωτερικά κλειδιά, σύμβολα, χρώματα, φράσεις δύναμης κ.λ.π για μέγιστη και τάχιστη απόδοση υλοποίησης.

(για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη γνώση που συμπεριλαμβάνεται στα μαθήματα διαβάστε τα περιεχόμενα των μαθημάτων καθώς και επιλεγμένα αποσπάσματα στην υποσελίδα μας εκπαίδευση / περιεχόμενα).

Με τα τρία επίπεδα της εκπαίδευσης θα έχετε αποκτήσει ότι σας χρειάζεται ως γνώση και εμπειρία. Εσείς πλέον θα κρατάτε το κλειδί της εσωτερικής σας ευτυχίας και επιτυχίας!


 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

Για να αποκτήσετε την κύρια βασική εκπαίδευση του Μορφογένεσις  (Επίπεδα Α & Β-βασικό)


σας παρέχονται ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

1) Ένα προς ένα. Μπορείτε να αγοράζεσετε τα μαθήματα ένα-ένα ξεχωριστά, με όποια χρονική μεταξύ τους απόσταση εσείς επιθυμείτε, πάντα όμως με την υποχρεωτική σειρά που απαιτείται. Στην περίπτωση αυτή, για τα υποχρεωτικά μαθήματα των επιπέδων Α και Β-βασικό, το συνολικό κόστος ανέρχεται σε 100 ευρώ.

2) SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ - εάν αποκτηθεί ταυτόχρονα ολόκληρο το πακέτο των υποχρεωτικών μαθημάτων των επιπέδων Α & Β-βασικού, προσφέρεται μόνο με 69 ευρώ!

 

Για να δείτε αναλυτικά τoν κατάλογο των προσφερόμενων μαθημάτων με το κόστος τους αλλά και για να προχωρήσετε στην αγορά τους, πατήστε στο κουμπί εκπαίδευση/αγορά που ακολουθεί:ΕΙΡΗΝΗ, ΑΓΑΠΗ, ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης