English

Απόσπασμα Μάθημα 2ο


ΜΑΘΗΜΑ 2ο Α


…..Είχα μελετήσει ξανά και ξανά αυτά που με είχε διδάξει στο πρώτο μάθημα, είχα ασκηθεί στην πρακτική Ενίσχυσης και Προβολής της Βούλησης, αλλά τώρα καλούμουν να κάνω το πρώτο πρακτικό βήμα: να θέσω έναν ουσιαστικό στόχο για τη ζωή μου που μέσα από τη γνώση της υλοποίησης έπρεπε να τον πραγματοποιήσω….


……Όπως καταλαβαίνεις, πάντως, αυτή η σημαντική διαδικασία στοχοθεσίας αφορά κυρίως τον αναλυτικό μας νου, είναι βασισμένη κυρίως στη λογική.
Τι γίνεται όμως, αν υπάρχει βαθιά μέσα μας μια «εσωτερική αντιπολίτευση» η οποία φοβάται -ή και εχθρεύεται ακόμα- όσα η λογική μας θεωρεί καλά και ευεργετικά για εμάς;
Τότε, η αντιπολίτευση αυτή μας μπλοκάρει, μας «ρουφάει» τα ενεργειακά μας αποθέματα, χωρίς τα οποία καμία υλοποίηση δεν είναι δυνατή.
Προτού λοιπόν περάσουμε στις τεχνικές και τα πρωτόκολλα της έλξης, πρέπει να κάνεις μια εξαιρετικά αναγκαία και χρήσιμη εργασία ενδοσκόπησης, εντοπίζοντας και ακυρώνοντας γνωσιακά τους αντάρτες του ψυχικού σου κόσμου…..

…..Αν βαθειά μέσα μας υπάρχουν ψυχικοί περιορισμοί και τάσεις αντίθετες με την επίτευξη του στόχου μας, ουσιαστικά θα σαμποτάρουμε οι ίδιοι υποσυνείδητα την όλη μας προσπάθεια. Αυτό το πρόβλημα ευθύνεται για ένα μεγάλο ποσοστό της αποτυχίας που βιώνουν όσοι επιχειρούν να εξασκήσουν την τέχνη της συνειδητής δημιουργίας. Υπάρχουν πράγματι πολλοί που, πρακτικά, μέσα στην άγνοιά τους, κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να απωθήσουν το στόχο που προσπαθούν να έλξουν!.....

…..Πράγματι, πολύ σύντομα ο δάσκαλος άρχισε πάλι να μου μιλάει:
-Μερικά κρίσιμα θέματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και που σε καλώ να στοχαστείς πολύ σοβαρά προτού προχωρήσεις σε οποιαδήποτε προσπάθεια υλοποίησης, θα τα αναγνωρίσεις από τις επόμενες περιγραφές-παγίδες: …..


…..Μήπως για σένα, αναζητητή, έναν άνθρωπο του πνεύματος, το να ζητάς υλικά αγαθά και επιτεύξεις είναι αμαρτία ή παγίδα που σε εγκλωβίζει στο γήινο matrix και εμποδίζει την πνευματική σου εξέλιξη; …..

…..Για να είμαι υπεύθυνος και ειλικρινής μαζί σου, σου λέω ότι αν οι υλικές σου επιθυμίες πηγάζουν από ακραία απληστία, εγωισμό και πάθος για κυριαρχία (π.χ. στόχος σου είναι να αποκτήσεις... το εικοστό τάνκερ της αρμάδας σου ή να... γονατίσεις την οικονομία μιας χώρας για να αποκτήσεις το επόμενο τρισεκατομμύριο σου), τότε ναι, η δύναμη της έλξης μπορεί να αποδειχθεί μεγάλο εμπόδιο και καρμική παγίδα για την εξέλιξή σου…..


…..Αν όμως χρειάζεσαι απλά υλική ασφάλεια, αφθονία, ελευθερία, υγεία, συντροφικότητα, δημιουργικότητα, επαγγελματική επιτυχία, και άλλες καλές συνθήκες, απαραίτητες και για την όποια πνευματική σου πρόοδο, τότε, η προσέλκυση υλικών στόχων όχι μόνο δεν είναι εμπόδιο αλλά και επιβάλλεται…..


……Μπορεί να μεγάλωσες σε μια συντηρητική οικογένεια, για την οποία κάθε αλλαγή να ισοδυναμούσε με... «θάνατο»! Σε ένα περιβάλλον που επιβράβευε τη σταθερότητα, τον αυστηρό προγραμματισμό και τη διαχρονικότητα των αξιών και αποθάρρυνε κάθε τάση για νεωτερισμούς, απρόοπτα και ελευθερία επιλογών.
Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, απεγκλωβίσου τώρα. Άνοιξε τα φτερά σου με εμπιστοσύνη και υποδέξου κάθε θετική αλλαγή στη ζωή σου με τη χαρά και τη βεβαιότητα ότι…..


…..Στο σύμπαν η ενότητα συντίθεται από τις άπειρες μοναδικότητες που το αποτελούν, και κάθε μοναδικότητα έχει την εξελικτική υποχρέωση να εξαντλεί το μέγιστο του δυναμικού της προκειμένου να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του συνόλου της δημιουργίας. Γι’ αυτό και το σύμπαν προστατεύει και εξελίσσει εκείνα τα είδη που αγαπούν, ενδυναμώνουν και αξιοποιούν τη ζωή που ρέει μέσα τους, ενώ αποδομεί και εξαφανίζει όσα είδη υπολείπονται εξελικτικά, αδιαφορούν ή εξασθενούν. Αυτό το διαπιστώνεις καθημερινά γύρω σου...
Δεν έχεις λοιπόν παρά να διαλέξεις σε ποια κατηγορία θέλεις να ανήκεις: Στα είδη προς ανέλιξη ή σε αυτά προς εξαφάνιση; ….……Θα σου δώσω τώρα και μια πολύ χρήσιμη και ισχυρή αρχαία τεχνική, που στην διδασκαλία που σου μεταδίδω ονομάζεται «Σύγκλιση των Ψυχικών Δυνάμεων». Αυτή η τεχνική αποτελείται από δύο κομμάτια, τον οραματισμό της σύγκλισης των ψυχικών δυνάμεων (στην ουσία είναι σύγκλιση της μπλοκαρισμένης συναισθηματικής ενέργειας) και την σαγηνευτική αυτό-ομιλία….


…..Έτσι, η παγοποιημένη αρνητική ενέργειά του, θα μετουσιωθεί σε σύμμαχο θετική ψυχική ενέργεια, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ευρύτερο ενεργειακό σου αποθεματικό, ενώ ταυτόχρονα η τεχνική της αυτο-ομιλίας θα επανεκπαιδεύσει αυτό σου το κομμάτι συνειδητά με νέες χρήσιμες πεποιθήσεις! …..

…..Αυτό που θα κάνεις είναι να το ενσωματώσεις ενεργειακά στο συνειδητό σου εαυτό! Αυτό μπορεί να γίνει με το να το φανταστείς να μπαίνει μέσα στο σώμα σου ως φωτεινή ενεργειακή μορφή, η οποία ενσωματώνεται πλήρως και με ευκολία στο ενεργειακό σου δυναμικό….

……Πριν όμως το ενσωματώσεις ενεργειακά στο συνειδητό σου εαυτό, πρέπει να το απαλλάξεις από την αρνητική επιρροή που είχε μέχρι σήμερα από αρνητικές πεποιθήσεις και πρότυπα. Έτσι, πριν αυτό προχωρήσει και ενσωματωθεί στο ενεργειακό σου δυναμικό, πρέπει εσύ, όπως θα το φαντάζεσαι μπροστά σου ως φωτεινή ενεργειακή μορφή, να το «λούσεις» με μια ιώχρου (βιολετί/μωβ) ακτίνα  που κατεβαίνει από ψηλά…..


…..Στην ουσία εκείνη τη στιγμή έχεις να αντιμετωπίσεις δυο αντικρουόμενες πεποιθήσεις….. Αυτές οι δύο πεποιθήσεις τις περισσότερες φορές μπορεί να είναι διαμετρικά αντίθετες….. ……Εκείνη τη στιγμή έχεις ένα μεγάλο κενό, μια μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις δυο πεποιθήσεις που πρέπει να γεφυρώσεις.
Πολλοί άνθρωποι ασυνείδητα αντιλαμβάνονται αυτό το κενό, αλλά προσπαθούν να το γεφυρώσουν με λάθος τρόπο. Προσπαθούν να επιβληθούν στο ασυνείδητο κομμάτι με τη δύναμη της θέλησής τους, με μια στάση «τσαμπουκά»……
……..Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που οι απλές θετικές βεβαιώσεις ή η ύπνωση που συνιστούν πολλοί καλοπροαίρετοι στον τομέα της προσωπικής αυτοβελτίωσης δε δουλεύουν, γιατί κάνεις ακριβώς αυτό το πράγμα……
……Συνήθως, επειδή δεν καταλαβαίνεις την όλη διαδικασία, θα κατηγορήσεις τον εαυτό σου ως άτομο με χαμηλή θέληση ή ακόμα και τεμπέλη και έτσι θα νιώθεις ακόμη πιο άσχημα για τον εαυτό σου απ’ ό,τι ένιωθες πριν ξεκινήσεις τις βεβαιώσεις…..


…..Επίσης –συνέχισε ο δάσκαλος- την περίοδο που κάνεις τις συνεδρίες της Σύγκλισης των Ψυχικών Δυνάμεων και χρησιμοποιείς τη Σαγηνευτική Αυτό-ομιλία είναι πολύ πιθανόν το υποσυνείδητο σου να επικοινωνήσει μαζί σου μέσω των ονείρων σου. Μπορεί να έχεις ακόμη και «παράξενα» όνειρα που να σου αποκαλύπτουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με….


…..Πλέον, ο δάσκαλος με είχε οδηγήσει με μαεστρία στο να προετοιμαστώ απόλυτα, όπως ένας σπρίντερ που έχει κάνει άριστα την προετοιμασία του και πάει και κάθεται στο βατήρα της εκκίνησης και το μόνο που έχει πλέον στο μυαλό του είναι ο στόχος του και τίποτα άλλο...

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ – ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ


…..γράψε μια δική σου βεβαίωση που να περιέχει ανάλογα στοιχεία και να εξάπτει όσο το δυνατό περισσότερο την επιθυμία σου και τα συναισθήματά σου. Μια βεβαίωση που την έχεις γράψει ο ίδιος και εκφράζει την ψυχή σου έχει πάντα μεγαλύτερη δύναμη για σένα...

……..και ένιωθα πλέον ότι με τη γνώση που μου είχε δώσει ο δάσκαλος θα μπορούσα να χτυπήσω το κακό στη ρίζα. Δεν έβλεπα πλέον την ώρα να επιστρέψω στο σπίτι και να στρωθώ στη δουλειά...
Για άλλη μια φορά συνέλαβα τον εαυτό μου να είναι βιαστικός και αντιλαμβανόμουν ότι αυτό δεν ήταν και το καλύτερο, βλέποντας μάλιστα και το αβίαστο και χαλαρό της συμπεριφοράς του δασκάλου……


…..Η απόφαση έχει ληφθεί, ο στόχος έχει περιγραφεί, οι πεποιθήσεις σου είναι συντονισμένες με την συμπαντική ενέργεια – τέρμα η ενδοσκόπηση. Τώρα χρειάζεσαι το 100% της ενέργειάς σου, χωρίς αμφιβολίες και ερωτηματικά.
Είναι καιρός να μάθεις την τέχνη του Σαγηνευτή της Ενέργειας. Είναι ώρα για το Μαγικό Θέατρο!


…..Όπως μου εξήγησε στο επόμενο μάθημα ο δάσκαλος, όσο και καλά και να ένιωθα εσωτερικά αυτό ήταν μόνο ένα μέρος της εξίσωσης….. ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι ήταν αυτό του περιβάλλοντος στο οποίο εξελισσόταν η ζωή μου στα πλαίσια αυτού που αποκαλούμε γήινο matrix (καρμικό κόσμο).… Μου εξήγησε ότι το matrix ή συλλογικό ασυνείδητο –στην πιο ψυχολογική του ορολογία- είναι κυρίως πηγή αρνητικών δονήσεων, οι οποίες εάν δεν γνωρίζεις πώς να τις αποφύγεις σε επηρεάζουν σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να σε βγάλουν τελείως από το σκοπό σου..... Δεν είχε άδικο. Ήταν τόσες πολλές οι φορές που, όσο καλή διάθεση και να είχα, το περιβάλλον έμοιαζε ανίκητο και τελικά με ρουφούσε και με «ενσωμάτωνε» στην αρνητικότητά του….. Ο δάσκαλος μου αποκάλυψε ότι εάν δεν μάθαινα να δημιουργώ ρήγματα στο matrix και, στην ουσία, να το παρακάμπτω, οι δυνατότητές μου για συνειδητή δημιουργία και υλοποίηση στόχων θα ήταν πολύ περιορισμένες…..

….Βέβαια ήξερα ότι τη λύση θα μου την έδινε ο ίδιος και έτσι έγινε….

……ο δάσκαλος προχώρησε ένα βήμα πάρα πέρα και μου έδωσε και την τεχνική της Ενεργειακής Σαγήνης. Αυτή η τεχνική ήταν που με ξετρέλανε, όχι μόνο γιατί πρώτη φορά συναντούσα κάτι τέτοιο, αλλά κυρίως για τα εκπληκτικά της αποτελέσματα!....


……Αποτέλεσμα της εφαρμογής αυτής της γνώσης ήταν η ενέργειά μου να ανέβει κατακόρυφα, και να βρεθώ παράλληλα σε μια κατάσταση υγείας και ζωτικότητας που δεν είχα ξανανιώσει ποτέ μου…..

…..Όπως μου είπε, στην αρχαία μυστική διδασκαλία από την οποία προερχόταν αυτή η γνώση του συστήματος «Μορφογένεσις», η ικανότητα της δημιουργίας «παράλληλης πραγματικότητας» ονομαζόταν «μαγικό θέατρο» ή αλλιώς η επιστήμη της «ελεγχόμενης τρέλας»!
Όσο και ασυνήθιστοι και να είναι αυτοί οι όροι που περιγράφουν αυτές τις τεχνικές, εκείνο που πραγματικά θα σας εκπλήξει είναι η αποτελεσματικότητά τους….. Ακόμη και σήμερα που τα έχω εφαρμόσει στην πράξη και ξέρω τι ισχύει και πώς λειτουργούν, μπορώ να καταλάβω τον οποιονδήποτε που αμφιβάλει, γιατί απλά κάτι παρόμοιο δεν έχει συναντήσει στη ζωή του!....

ΜΑΘΗΜΑ 2ο Β

….Έχοντας ολοκληρώσει τα δύο πρώτα στάδια της διαδικασίας της «Αποκάλυψης» στο πρώτο μάθημα, ερχόμαστε τώρα στο τρίτο και τελευταίο κομμάτι της διαδικασίας που είναι η επέμβαση και η τροποποίηση των τριών κύριων θεμελιωδών πεποιθήσεων προς την κατεύθυνση που επιθυμούμε, για να διευκολυνθεί η συνέχεια της εκπαίδευσής σας στο Μορφογένεσις και κυρίως να διευκολυνθεί η πραγματοποίηση των στόχων που θα θέσετε….


….Προχωρούμε λοιπόν στο τελικό στάδιο της Αποκάλυψης. Αρχικά θα έχετε ήδη καταγράψει τις πληροφορίες που θα έχετε συλλέξει από την εβδομάδα που ακολούθησε την πρώτη σας συνάντηση με το ενεργειακό σας αντίτυπο και κατά την οποία ήσασταν σε εγρήγορση για τη συλλογή πληροφοριών. Στη συνέχεια, θα αξιολογήσετε αυτές τις πληροφορίες και θα κρίνετε ποιές από αυτές είναι πεποιθήσεις που θέλετε να συνεχίσετε να έχετε και ποιες όχι.
Ένα καλό κριτήριο σε αυτή σας την αξιολόγηση είναι να ελέγχετε τις πεποιθήσεις αυτές για το τι είδους συναισθήματα σας δημιουργούν. Σας δημιουργούν ένταση, φόβο, αίσθηση ανεπάρκειας και έλλειψης; Το ζητούμενο είναι οι πεποιθήσεις σας να σας δημιουργούν ένα αίσθημα ανύψωσης και ενδυνάμωσης, ένα αίσθημα πληρότητας και αισιοδοξίας, ένα αίσθημα ασφάλειας ότι όλα θα πάνε καλά και ότι η αφθονία και πρόνοια της ζωής είναι διαθέσιμη άμεσα και σε όλους...

…Αυτή η εκσφενδόνιση μπορεί να γίνει τρεις-τέσσερεις φορές κατά τη διάρκεια της κάθε προβολής. Μόλις ολοκληρωθεί η προβολή των σκηνών του αντιτύπου στο μέλλον, αστραπιαία πάλι το ενεργειακό αντίτυπο με την ευφυΐα επιστρέφει στην αρχική του θέση δηλαδή στο ενεργειακό αντίτυπο απέναντί σας. Η μετακίνηση της ενεργειακής ευφυΐας -και στον ερχομό και στην επιστροφή της- πρέπει να γίνει με μεγάλη ταχύτητα που στην κυριολεξία δεν θα προλαβαίνετε να τη δείτε. Θα είναι σαν η μετακίνηση να γίνεται με ταχύτητα φωτός, δηλαδή με το που σκέφτεστε τη μετακίνηση να έχει ήδη γίνει.
Γι’ αυτό σας ανέφερα παραπάνω ότι ίσως κάποιοι έχετε την αίσθηση ότι ταυτόχρονα βρίσκεται σε δύο σημεία - αυτό είναι αποτέλεσμα της ταχύτητας του φωτός. Ίσως κάποιοι αρχικά θέλουν να βλέπουν αυτή τη μετακίνηση (τους βοηθάει να βλέπουν την κίνηση έστω και αστραπιαία) αλλά στην πορεία θα πρέπει να υιοθετηθεί η αρχή της ταχύτητας του φωτός και υπάρχει λόγος που γίνεται αυτό. Για την αποτελεσματικότητα και εφαρμογή της πρακτικής δε χρειάζεται να γνωρίζετε το λόγο, απλά ίσως κάποιοι είναι πιο θεωρητικοί και τους αρέσει να γνωρίζουν και λίγη θεωρία που υπάρχει πίσω από τις πρακτικές. Γι’ αυτούς όλους, στο τέλος θα υπάρχει μια σύντομη εξήγηση πάνω σε ποιες αρχές βασίζεται η αποτελεσματικότητα της πρακτικής…

…Όταν θα έχετε κάνει τις αλλαγές και για τις τρεις κατηγορίες, θα έχει ολοκληρωθεί η πρακτική της Αποκάλυψης. Εάν αρχικά έχετε βρει πολλές πεποιθήσεις που θέλετε ν’ αλλάξετε, μπορείτε να αξιολογήσετε και να χωρίσετε αυτές τις πεποιθήσεις σε περισσότερο σημαντικές και λιγότερο. Πρώτα θα δουλέψετε με τις πιο σημαντικές και στη συνέχεια θα έχετε ένα νέο γύρο εκτέλεσης του τρίτου σταδίου της Αποκάλυψης όπου θα εγκαταστήσετε τις λιγότερο σημαντικές πεποιθήσεις.
Γνωρίζουμε ότι η συγκεκριμένη πρακτική είναι απαιτητική στην εκτέλεσή της, αλλά σας γνωστοποιούμε ότι μας έχει δοθεί καθοδήγηση από τα ανώτερα εσωτερικά πεδία να προχωρήσουμε και να σας δοθεί η συγκεκριμένη πρακτική, καθώς μετά την ενεργειακή κρούση της 12ης Μαΐου 2010, όπου έγινε μεγάλη έκχυση ενέργειας στον πλανήτη (βλέπε κείμενο για τη μεγάλη ενεργειακή κρούσης της 12ης Μαΐου 2010 – στην αρχική σελίδα του site), η εξέλιξη των πραγμάτων έχει επιταχυνθεί και υπάρχει πλέον η δυνατότητα από τον καθένα σας να χειριστεί ενεργειακά πολύ περισσότερα πράγματα από όσα νόμιζε μέχρι πρόσφατα ότι μπορούσε....


…..Πάμε τώρα στη θεωρητική γνώση που υπάρχει από πίσω. κυρίως για αυτούς που θέλουν να γνωρίζουν περισσότερα και να έχουν και ένα είδους επιστημονικής εξήγησης. Όπως σας ανέφερα και παραπάνω, για την εφαρμογή και αποτελεσματικότητα της πρακτικής δεν απαιτείται αυτού του είδους η γνώση.
Όσοι ασχολούνται με τη Φυσική θα έχουν υπόψη τους την έννοια «διαστολή του χρόνου». Συμβαίνει όταν ένα αντικείμενο κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα και καλύπτει μεγαλύτερη απόσταση και χώρο σε λιγότερο χρόνο. Έτσι, όσο αυξάνει η ταχύτητα, είναι σαν αυτό το αντικείμενο να κάνει ένα «άλμα στο μέλλον». Π.χ. όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, έστω και για κλάσματα του δευτερολέπτου έχετε κινηθεί πιο γρήγορα στο μέλλον, έχετε κάνει ένα μικρό άλμα στο χρόνο.
Φυσικά, πρακτικά, δεν μπορείτε να διαπιστώσετε τίποτα, γιατί όπως είπαμε αυτό το άλμα στο χρόνο του αεροπορικού σας ταξιδιού αφορά απειροελάχιστα κλάσματα του δευτερολέπτου που πρακτικά δεν κάνουν καμία διαφορά. Όσο όμως αυξάνει η ταχύτητα τόσο αυτό το άλμα στο χρόνο γίνεται μεγαλύτερο. Η επιστήμη της φυσικής στο θέμα της ταχύτητας έχει συναντήσει ένα όριο, ένα εμπόδιο, που δεν μπορεί να ξεπεράσει και αυτό είναι η ταχύτητα του φωτός. Θεωρητικά πάντως, υπάρχει η δυνατότητα να το ξεπεράσει αλλά πρακτικά δεν μπορεί να βρει τρόπο να το κάνει γιατί όσο πιο γρήγορα κινείται ένα αντικείμενο τόσο πιο πολύ κερδίζει σε μάζα, οπότε εάν προσέγγιζε την ταχύτητα του φωτός θα είχε κερδίσει τόσο πολύ μάζα που η έλξη της βαρύτητας θα ήταν ανελέητη και το αντικείμενο θα συντριβόταν από την επίδραση της έλξης της γης.
Θεωρητικά πάντως, εάν ταξιδεύουμε κοντά στην ταχύτητα του φωτός, πάμε μπροστά στο χρόνο, ενώ εάν την ξεπεράσουμε πάμε πίσω στο παρελθόν. Δηλαδή έχουμε την πραγματοποίηση μιας από τις μεγαλύτερες επιθυμίες του ανθρώπου, τα ταξίδια στο χρόνο. Οι επιστήμονες, θεωρητικά πάντοτε, υποστηρίζουν ότι το πρόβλημα της ταχύτητας του φωτός και της βαρύτητας μπορεί να ξεπεραστεί χρησιμοποιώντας τις επονομαζόμενες «σκουληκότρυπες» που είναι φυσικά περάσματα που παρακάμπτουν το χώρο και το χρόνο εάν διέλθεις από μέσα τους.
Τη στιγμή που μόλις μπαίνεις σε αυτό το πέρασμα, την ίδια στιγμή, αστραπιαία, βρίσκεσαι στο σημείο της εξόδου. Η ταχύτητα είναι τόσο μεγάλη που για λίγο δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι το αντικείμενο βρίσκεται ταυτόχρονα σε δύο σημεία (και στην είσοδο και στην έξοδο). Θυμηθείτε ότι αυτό το παράδοξο το είχαν συναντήσει οι φυσικοί επιστήμονες όταν παρατηρούσαν υποατομικά σωματίδια και αυτά εμφανίζονταν να είναι ταυτόχρονα σε δύο σημεία.
Πραγματικά, είναι ένα παράδοξο για τον τρισδιάστατο νου μας που βασίζει την παρατήρησή του στις πέντε μας αισθήσεις. Δεν είναι όμως παράδοξο για τον κόσμο των εσωτερικών πεδίων, που δεν δεσμεύεται από τους περιορισμούς του τρισδιάστατου φυσικού κόσμου. Οι σκουληκότρυπες, δηλαδή, στην ουσία μηδενίζουν το χρόνο και την απόσταση. Οι φυσικοί έχουν «ανακαλύψει» ότι οι σκουληκότρυπες υπάρχουν σε αυτό που ονομάζεται «αφρός του υποατομικού κόσμου».
Το πρακτικό πρόβλημα των επιστημόνων είναι ότι το άνοιγμα των σκουληκότρυπων είναι δισεκατομμύρια των δισεκατομμυρίων πιο μικρό από το πλάτος ενός ατόμου!!!
Βλέπετε ότι πάλι το πρόβλημα της επιστήμης έχει να κάνει με τον  τρισδιάστατο κόσμο όπου ένα φυσικό μέγεθος είναι μεγαλύτερο από ένα άλλο και έτσι δεν χωράει να περάσει από μέσα του. Αυτό όμως αφορά τον φυσικό κόσμο της ύλης όπως τον αντιλαμβανόμαστε τρισδιάστατα και όχι τον ενεργοπληροφοριακό κόσμο.
Προς το παρόν, η επιστήμη της φυσικής δεν έχει λύσει αυτό το πρόβλημα, διατηρεί όμως την αισιοδοξία της και τονίζει ότι αφού αποδεδειγμένα οι σκουληκότρυπες υπάρχουν (έστω και στο μέγεθος που βρίσκονται στον υποατομικό αφρό), «θεωρητικά» τουλάχιστον, το ταξίδι στο χρόνο επιτρέπεται και αφού οι νόμοι της φυσικής δεν μας το απαγορεύουν, συνεχίζουν να λένε, κάποια στιγμή στο μέλλον με την κατάλληλη τεχνολογία θα το επιτύχουμε.
Η επιστήμονες θα ήθελαν εάν είχαν τη δυνατότητα να κατασκευάσουν μια «ελεγχόμενη σκουληκότρυπα» αλλά αυτή τη στιγμή η επιστήμη δεν μπορεί να κατασκευάσει πεδία, ύλη και εσωτερικές ενέργειες (ίσως το πείραμα του Cern αποσκοπεί και προς αυτή την κατεύθυνση). Θα ήθελε δηλαδή, εάν μπορούσε, να κατασκευάσει ένα κβαντικό τούνελ το οποίο θα επέτρεπε σε σωματίδια του φωτός, τα οποία μεταφέρουν «πληροφορία», να παρακάμψουν το χώρο και το χρόνο. Πάντως συνέβη κάτι που εντυπωσίασε την επιστημονική κοινότητα.

Ο Γερμανός καθηγητής δόκτωρ Γκέντερ Νίμτζ (dr. Guenter Nimtz) του πανεπιστημίου της Κολωνίας στη Γερμανία, κατέπληξε τον κόσμο της φυσικής σπάζοντας το φράγμα της ταχύτητας του φωτός. Δημιούργησε το πρώτο εκσφενδονιζόμενο όχημα στο χρόνο (θυμηθείτε που στην πρακτική της Αποκάλυψης το ενεργειακό πρότυπο της ευφυΐας το εκσφενδονίζαμε). Η επίτευξη του δόκτωρ Νιμτζ θεωρήθηκε το πρώτο όχημα στο χρόνο, από την άποψη πάντοτε του τρισδιάστατου κόσμου μας.
Ο καθηγητής δημιούργησε το φαινόμενου του «κβαντικού τούνελ», όπου σωματίδια φωτός, με κάποιο τρόπο (άγνωστο για την επιστήμη), μπορούν να παρακάμψουν το χώρο και το χρόνο. Ο θρίαμβος του καθηγητή είναι ότι έκανε αυτά τα σωματίδια να μεταφέρουν πληροφορίες. Κωδικοποίησε μουσική σε ακτίνα λέιζερ και την κατεύθυνε σε κάποιο εμπόδιο (το σημείο εξόδου δηλαδή), όταν τα σωματίδια φωτός ή τα φωτόνια φτάσουν στην άλλη πλευρά η μουσική που μεταφέρουν μπορεί να αποκωδικοποιηθεί και να παίξει. Ο Νιμτζ ισχυρίζεται ότι έχει στείλει με αυτόν τον τρόπο μουσική με ταχύτητα 5 φορές την ταχύτητα του φωτός.
Το ερώτημα πλέον στην επιστημονική κοινότητα είναι πού μπορούν να φτάσουν με αυτά τα ευρήματα και τι είδους πληροφορίες μπορούν να σταλούν. Θα μπορούσε, για παράδειγμα, αντί για μουσική να σταλούν άνθρωποι; Το πρόβλημα πάλι της επιστήμης έχει να κάνει με τον τρισδιάστατο κόσμο, δηλαδή δεν μπορεί να μετατρέψει την ύλη του φυσικού σώματος σε πληροφορία. Κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή για την επιστήμη είναι αδύνατον. Πρακτικά όμως για χρόνια αυτό το πρόβλημα το έχουν λύσει οι μύστες, οι γιόγκι και οι σαμάνοι.

Ως μια πιο εφικτή, θεωρητικά τουλάχιστον, εναλλακτική, μελετήθηκε η δυνατότητα να «διακτινιστεί» το μυαλό μας μόνο σε άλλους χρόνους. Αλλά και αυτή η εναλλακτική σκοντάφτει στο πρόβλημα της τρισδιάστατης ύλης. Κάποιοι άλλοι φυσικοί όπως ο δόκτωρ Τζάκ Σαρφάτι (dr. Jack Sarfatti) από το Σαν Φρανσίσκο προτείνουν ότι το πρώτο «ταξίδι στο χρόνο» θα έπρεπε να γίνει αντίστροφα. Δηλαδή, με κάποιο τρόπο, πληροφορίες από άλλους κόσμους και χρόνους να έρθουν στο παρόν μας. Δηλαδή το μυαλό να αποκτήσει πρόσβαση και ν’ ανοίξει κανάλια επικοινωνίας με άλλους κόσμους σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.


Μα καλά, μπορεί ν’ αναρωτηθεί κάποιος, αυτό ακριβώς δεν είναι που κάνουν τόσο χρόνια πάρα πολλοί «ψυχικοί» άνθρωποι, δηλαδή να μεταφέρουν πληροφορίες με τη μορφή οραμάτων, ψυχικών ταξιδιών ή άλλων τρόπων που μέχρι τώρα αντιμετωπίζονταν με σκεπτικισμό ή και ειρωνεία από την επιστημονική κοινότητα στην καλύτερη των περιπτώσεων; Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η εποχή που ζούμε γιατί γινόμαστε μάρτυρες μιας σύγκλισης απόψεων που ήταν αδιανόητη μέχρι πρόσφατα.

Εκείνο που αρχίζει να καταλαβαίνει η επιστημονική κοινότητα είναι ότι αυτό που είναι άμεσα εφικτό είναι το «ταξίδι της πληροφορίας». Με ποιο τρόπο συμβαίνει, αυτό δεν μπορεί να το κατανοήσει, γιατί δεν μπορεί να κατανοήσει και να εξηγήσει τη «συνείδηση». Αυτή την αίσθηση του «εγώ είμαι, εγώ υπάρχω». Προσπαθεί να εντοπίσει την συνείδηση και να την τοποθετήσει στο φυσικό τρισδιάστατο κόσμο αλλά αυτό είναι αδύνατο.
Η συνείδηση, όπως ξέρουν και αποκαλύπτουν όλες οι σοβαρές εσωτερικές παραδόσεις, οι μύστες, αλλά και όπως δίδαξαν οι μεγάλοι Διδάσκαλοι που εμφανίστηκαν στη γη, διαποτίζει τα πάντα, όλους τους κόσμους και όλες τις διαστάσεις, υλικές και μη. Αυτή είναι ο συνεκτικός κρίκος, η κοινή πλατφόρμα που επιτρέπει το «ταξίδι της πληροφορίας». Αυτή είναι που διαχειρίζεται την πληροφορία και ουσιαστικά έχει τη δυνατότητα να φαίνεται ότι χτίζει και δημιουργεί  καινούργιες μορφές, εάν και επί της ουσίας είναι ταξίδι της πληροφορίας αλλά φαίνεται να έχει διαφορετικούς χρόνους υλοποίησης ανάλογα με το αισθητήριο όργανο που την παρατηρεί. (π.χ με άλλο χρόνο αντιλαμβάνονται τα τρισδιάστατα μάτια μας και με άλλη ταχύτητα η φαντασία μας που λειτουργεί και σε διαστάσεις πέρα του τρισδιάστατου κόσμου μας).

Έτσι, στην πρακτική της Αποκάλυψης, στην ουσία η δύναμη της συνείδησής μας ωθεί το ενεργειακό πρότυπο της ευφυΐας (που χρησιμοποιήσαμε ως όχημα) να κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο (προβάλλοντας τις παλιές εμπειρίες αλλά και τις καινούργιες στο μέλλον) και να μεταφέρει πληροφορία την οποία έχουμε  κωδικοποιήσει όπως εμείς επιθυμούμε (νέες πεποιθήσεις).


Θυμηθείτε τι έκανε στη ουσία ο καθηγητής Νιμτζ. Κωδικοποίησε μουσική σαν πληροφορία και την ταξίδεψε στο χρόνο χρησιμοποιώντας το φως ως όχημα. Η επιστήμη είναι στο κατώφλι ν’ ανακαλύψει αυτό που κάνουν για πολλά χρόνια οι μύστες, οι σαμάνοι, οι γιόγκι κτλ, δηλαδή το ταξίδι της πληροφορίας. Οι μύστες, οι σαμάνοι και οι γιόγκι με τη δύναμη της συνείδησής τους εγκαταλείπουν προσωρινά το φυσικό τους σώμα (δηλαδή το εγκαταλείπει η συνείδησή τους) και μεταφέρονται σε άλλους κόσμους και «κατοικούν» προσωρινά σε άλλα σώματα ίσως και διαφορετικών μορφών (πχ ζώων) και αποκομίζουν πληροφορίες τις οποίες ταξιδεύουν πάλι πίσω στο φυσικό τους σώμα.
Η συνείδησή τους, ανάλογα με το πόσο εκπαιδευμένη και εξελιγμένη είναι, μπορεί ακόμα και να δημιουργήσει καινούργιο σώμα σε μια άλλη διάσταση το οποίο θα κατοικήσει. Δεν σπαζοκεφαλιάζουν για το πώς θα ταξιδέψουν με το φυσικό τους σώμα αλλά μεταφέρουν τη συνείδηση σε όποιο χώρο και διάσταση θέλουν και εκεί, αναλόγως του τι θέλουν να κάνουν, χρησιμοποιούν άλλο φορέα (σώμα) ή όχι. Ποια νομίζετε ότι ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από τα πολλά θαύματα που έχουν καταγραφεί στους αιώνες της ιστορίας μας; Φυσικά η συνείδηση - αυτή είναι η αρχή και το τέλος των πάντων.
Το ταξίδι της πληροφορίας σε κάποιο βαθμό το κάνουμε σχεδόν όλοι στα όνειρά μας, μόνο που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ασυνείδητο. Γι’ αυτό σας τόνισα τη σημασία του να εκπαιδευτείτε στην πρακτική της Αποκάλυψης. Για να αναπτύξετε την ικανότητα και επιδεξιότητα στο συνειδητό χειρισμό της συνείδησής σας, αφού πέρα από τα πρακτικά οφέλη που θα αποκομίσετε από την αλλαγή των πεποιθήσεων, θα επιταχυνθεί και η προσωπική σας εξέλιξη τάχιστα. Η συνείδηση, εάν κατανοηθεί σωστά, είναι το κλειδί για τα πάντα.
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης