English

Εγκώμια/Επιτυχίες


Αγαπητέ συν-δημιουργέ της πραγματικότητας

Το όλο γνωσιακό υλικό για την εκπαίδευσή σας στο Μορφογένεσις παρέχεται με μεγάλο αίσθημα ευθύνης και αστείρευτη αγάπη, με μοναδικό σκοπό να διαδοθεί επιτέλους σε ολόκληρη την ανθρωπότητα αυτό το εκπληκτικό σύστημα συνειδητής δημιουργίας που θα ανοίξει νέους φωτεινούς δρόμους στην προσωπική σας ολοκλήρωση και ευτυχία.

Από αυτή τη σκοπιά, δεν ακολουθούμε τις διάφορες τεχνικές marketing του γήινου matrix, οι οποίες, δυστυχώς, βλέπουμε να εφαρμόζονται και στο χώρο της εσωτερικής γνώσης. Αδιαφορώντας για το όποιο κόστος μπορεί να σημαίνει αυτό για μας, απορρίπτουμε τις μεθόδους που εμπορευματοποιούν τη Γνώση και βασίζονται σε «τεχνικές πωλήσεων» και στον ασυνείδητο επηρεασμό των υποψηφίων «πελατών».

Υπό αυτή την έννοια ήμασταν αρκετά διστακτικοί να δημιουργήσουμε μια σελίδα εγκωμίων και επιτυχιών των ανθρώπων που χρησιμοποίησαν το Μορφογένεσις γιατί πολύ εύκολα αυτό μπορεί να παρεξηγηθεί και να εκληφθεί ως μια συνηθισμένη προσπάθεια marketing και διαφήμισης σαν αυτές που όπως είπαμε και πιο πάνω επιχειρούνται κατά χιλιάδες μέσα στο γήινο matrix με μοναδικό σκοπό να «πείσουν τον υποψήφιο πελάτη». Από την άλλη όμως σκεφτήκαμε ότι ίσως έτσι στερούσαμε σε κάποιους συνανθρώπους μας μια μορφή υποστήριξης που πολλοί χρειάζονται για να κάνουν κάποιο αρχικό πρώτο βήμα. Και επειδή όλα τα e-mail που δεχτήκαμε από χρήστες του συστήματος ξεχείλιζαν από αυτού του είδους την ενέργεια της ευγνωμοσύνης και της προτροπής προς άλλους συνανθρώπους τους που βρίσκονται στην ίδια θέση που ήταν οι ίδιοι πριν χρησιμοποιήσουν το Μορφογένεσις, αποφασίσαμε τελικά να μη διστάσουμε και να μοιραστούμε αυτή την ενέργεια της αισιοδοξίας που λαμβάναμε.

Έτσι, προχωρήσαμε στη δημιουργία αυτής της σελίδας, με μοναδικό σκοπό να γευτούμε όλοι μαζί τη χαρά και την θετική ενέργεια που εκπέμπεται μέσα από τις επιτυχίες άλλων συνανθρώπων μας που χρησιμοποίησαν τη γνώση του Συστήματος Μορφογένεσις, να εμπνευστούμε από αυτές και να νιώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα ελπίδας και επίτευξης που θέλουν να μοιραστούν με τους υπόλοιπους συνανθρώπους τους σε όλο τον πλανήτη. Μ’ αυτό τον τρόπο δημιουργούμε μια κοινή για όλους μας ενεργειακή «δεξαμενή» υψηλής ισχύος και ποιότητας, που θα ανεβάσει και το επίπεδο πραγμάτωσης του καθενός μας χωριστά.

Γι’ αυτό σας καλούμε να αφήσετε τα λόγια που ακολουθούν να ζωντανέψουν και να μεταφέρουν το συναίσθημα των ανθρώπων που έγραψαν αυτά τα εγκώμια, και στην ουσία να τους ευχαριστήσουμε και να νιώσουμε την ένωση μαζί τους, που αποτελεί και μια μεγάλη πνευματική αλήθεια, ότι δηλαδή σε πνευματικό επίπεδο όλοι αποτελούμε μέρη ενός Ενιαίου και Απεριόριστου Συμπαντικού Δικτύου Φωτός.

Χαρά μας θα είναι να λάβουμε και να αναρτήσουμε φωτεινές ιστορίες από όλους όσους χρησιμοποιήσατε ή θα χρησιμοποιήσετε στο μέλλον την πανίσχυρη γνώση του Συστήματος Μορφογένεσις και να μοιραστούμε μαζί σας όλη τη χαρά της επιτυχίας σας...

Αγαπητέ συν-δημιουργέ της πραγματικότητας, εάν επιθυμείς και εσύ να μας στείλεις τη δική σου ιστορία επιτυχίας για να μοιραστείς μαζί με τους υπόλοιπους συν-δημιουργούς της πραγματικότητας τη χαρά της επιτυχίας της δημιουργίας σου, μπορείς να στείλεις την ιστορία σου στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

[email protected]

ή να χρησιμοποιήσεις τη φόρμα του απευθείας e-mail που ακολουθεί κλικάροντας στον παρακάτω σύνδεσμο

 Φόρμα απ' ευθείας e-mail 

 

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ:

Ονομάζομαι Γιώργος και θέλω να σας πω ότι η e-εκπαίδευσή σας αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές και αποτελεσματικές που έχω κάνει ποτέ από το Ίντερνετ. Υπάρχουν πολλές φιλοσοφίες και θεωρίες στο χώρο αλλά καμιά από αυτές δεν έχει στοχεύσει κάθε πλευρά και κάθε λεπτομέρεια του γήινου matrix με τον τρόπο που το έχετε κάνει εσείς στο “Σύστημα Μορφογένεσις”. Υπάρχει κάτι διαφορετικό σ’ αυτό, που σου ανοίγει την καρδιά και το μυαλό, στην πραγματικότητα σου ανοίγει όλο σου το είναι. Περίμενα το σύστημά σας να είναι καλό, ποτέ όμως δεν περίμενα να είναι τόσο βαθύ... Νιώθω αλλαγμένος μ’ ένα θετικό και ανέκκλητο τρόπο. Το “Μορφογένεσις” μου έχει ανοίξει τον υπέροχο κόσμο της συνειδητής δημιουργίας ο οποίος πάντοτε θεωρούσα ότι υπήρχε, απλά δεν ήμουν σίγουρος και δεν τον πίστευα απόλυτα. Νιώθω τώρα τον εαυτό μου με περισσότερη αυτοπεποίθηση, μεγαλύτερο έλεγχο, πιο σοφό, με καθαρό όραμα για το μέλλον μου και με το κουράγιο να το επιδιώξω. Σας ευχαριστώ που μας προσφέρετε την αρχαία ελληνική σοφία μέσω ενός πανίσχυρου και αποτελεσματικού συστήματος.

Τζώρτζ Τζ. Χάρις
Ουάσινγκτον Η.Π.Α.

 

Γειά σας, δεν έχει περάσει πολύς χρόνος από τότε που σας ανακάλυψα. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας, για τη βοήθειά σας να αφυπνιστούμε σιγά σιγά με τις διδασκαλίες σας. Τα μαθήματά σας ήταν διαφορετικά από τα περισσότερα σεμινάρια που έχω δοκιμάσει σχετικά με τη συνειδητή δημιουργία και ανυπομονώ να μάθω περισσότερα από το σύστημά σας. Μόλις έχω τελειώσει το τέταρτο μάθημα και βρίσκω τα μαθήματα διαφωτιστικά και με βάθος. Είναι ό,τι ακριβώς έψαχνα για πολύ καιρό. Τελικά βρήκα τις απαντήσεις μου σχετικά με την επιστήμη της συνειδητής δημιουργίας, τι είναι το γήινο matrix στο οποίο ζούμε και ποιος είναι ο ρόλος μας ως συνειδητοί συνδημιουργοί με το Θεό. Πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι εντυπωσιασμένος με τον τρόπο που συσχετίζετε τη συνειδητή δημιουργία με την τέχνη της σαγήνης από την οπτική του χειρισμού της ενέργειας. Αυτή η γνώση είναι πολύ βαθιά και κανένα άλλο σύστημα δεν έχει αποκαλύψει ποτέ προηγούμενα μυστικά σαν κι’ αυτό. Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Έρικα Μπάουμαν
Μόναχο Γερμανία

 

Το Σύστημά σας “Μορφογένεσις” σχετικά με το νόμο της έλξης και τη συνειδητή δημιουργία γενικότερα, είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος που έχω γνωρίσει. Ήδη έχω με επιτυχία κατορθώσει να έλξω μια θαυμάσια ρομαντική σχέση και κινούμαι προς την κατεύθυνση της δουλειάς των ονείρων μου. Χάρη στη μοναδική τεχνική της «Σύγκλισης των Ψυχικών Δυνάμεων» η οποία κάνει θαύματα, είμαι πιο ευτυχισμένη, έχω συνάψει ειρήνη με το παρελθόν μου και είμαι σε θέση να συγχωρήσω και ν’ αποδεσμευτώ από ένα παλιό πολύ μεγάλο τραύμα. Τώρα νιώθω ότι είμαι σταθερά ανοιχτή στην ατελείωτη Κοσμική Αφθονία. Δεν έχω τρόπο να σας ευχαριστήσω αρκετά που μοιράζεστε μαζί μας αυτό το θαυμάσιο Αρχαίο Ελληνικό Μυστικό Σύστημα σε μια τιμή που ο καθένας μπορεί να διαθέσει. Το δώρο του «οδηγού πλοήγησης στο μάτριξ», πιστεύω ότι θα με γλυτώσει πολύ κόπο στη διαδικασία της υλοποίησης των στόχων μου. Αυτό από μόνο του αξίζει το κόστος όλης της εκπαίδευσης που έτσι και αλλιώς είναι σε πολύ λογικό και προσιτό επίπεδο για τον καθένα.

Άνη Κρίστενσεν
Κοπεγχάγη Δανία

Ποτέ δε βρήκα πριν ένα σύστημα τόσο βαθύ, απόλυτα επιστημονικό, απίστευτα απλό στη χρήση του όπως το “Σύστημα Μορφογένεσις”. Επιτέλους, το αληθινό μυστικό για τη συνειδητή δημιουργία έχει αποκαλυφθεί! Θέλω να μάθω περισσότερα για την πνευματική αποστολή του δασκάλου που αποκαλείται «ο Έλληνας» από την ανώτερη πνευματική ιεραρχία και πώς μπορώ να εκπαιδευτώ από αυτό για να γίνω Υπέρμαχος του Φωτός.

Ιβάν Κέρσωφ
Μόσχα, Ρωσία

 
Το Σύστημα Μορφογένεσις είναι απίστευτο. Προσπαθώ και χρησιμοποιώ τις τεχνικές του και ανακάλυψα ότι όταν αυτές εφαρμόζονται σωστά το σύστημα δουλεύει τέλεια. Έχω πολλά καλά πράγματα στη ζωή μου και δεν μπορώ να πιστέψω πόσο ισχυρό είναι το Σύστημα Μορφογένεσις. Αυτό το σύστημα είναι ανεπιφύλακτα το υπέρτατο και πιο πανίσχυρο σύστημα στον τομέα της συνειδητής δημιουργίας. Το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα της διαφώτισης είναι ακόμη ζωντανό. Επιτυγχάνω πράγματα που, συνήθως, νομίζω ότι είναι αδύνατον να επιτευχθούν, όχι μόνο από την άποψη των υλικών αποκτημάτων αλλά επίσης και από την άποψη των προσωπικών αλλαγών. Μοναδικό κομμάτι γνώσης το οποίο δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά αλλού είναι «ο Οδηγός Πλοήγησης του Μάτριξ» τον οποίο προσφέρετε ως δώρο με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του Μορφογένεσις. Το καλύτερο και πιο ταιριαστό δώρο για όλους τους εκπαιδευόμενους.  Σας ευχαριστώ που μας δίνετε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στο Πλανητικό Δίκτυο Φωτός. Είναι σπουδαία ιδέα και έργο και εύχομαι εκατομμύρια άνθρωποι να συμμετάσχουν παγκοσμίως. Επιθυμώ βαθύτατα να δω επιτέλους τον πλανήτη μας και την ανθρωπότητα να εξελίσσονται προς το καλύτερο. Ανυπομονώ να μάθω σχετικά με την Πνευματική Διδασκαλία των Δυνάμεων του Φωτός. Σας ευχαριστώ, το κάνετε πιο εύκολο να δω το καλό, την ομορφιά, τη χαρά. Ευτυχισμένες υλοποιήσεις!

Πιέρ Μπουλανζέ
Παρίσι  Γαλλία   

Θεωρώ τον εαυτό μου επικριτικό άτομο - σύμφωνα με τους φίλους μου είμαι ειδικός στο να εντοπίζω σφάλματα και αδυναμίες σε θεωρίες και ιδέες. Αρχικά ήμουν σκεπτικιστής. Αλλά ύστερα, αφού απέκτησα την online εκπαίδευση του Μορφογένεσις άρχισαν όλα να έχουν νόημα. Οι ιδέες σας είναι πραγματικά δώρα... Το Σύστημα Μορφογένεσις έχει αληθινά μια μοναδική οπτική και πιστεύω ότι είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων μοιραζόμενοι αυτή την αρχαία Σοφία μαζί μ’ εμάς τους υπολοίπους. 
Ενδιαφερόμουν για τη συνειδητή δημιουργία για πολλά χρόνια αλλά τίποτα δεν είχε πραγματικά δουλέψει. Μετά από τόσο καιρό απογοήτευσης και θυμού έγινα ακόμη πιο σκεπτικιστής και πικρόχολος... Τη στιγμή που ανακάλυψα το Μορφογένεσις ήμουν απελπισμένος καθώς περνούσα ένα οδυνηρό χωρισμό, τα οικονομικά μου δεν ήταν στα καλύτερά τους και είχα αρχίσει να πέφτω σε κατάθλιψη, αλλά τότε έλαβα ένα e-mail από ένα φίλο μου που μου συνιστούσε ένα αρχαίο Ελληνικό σύστημα και ήταν τότε που άλλαξαν όλα στη ζωή μου. Έχοντας αγοράσει “Tο Μυστικό” σε όλες του τις μορφές, και διαβάζοντας υλικό από διάφορους συγγραφείς πάνω στο Νόμο της Έλξης είχα την κατανόηση και ήξερα τι προσπαθούσαν οι διάφοροι συγγραφείς να εκφράσουν. Αλλά κανένας από αυτούς δεν πήγαινε σε βάθος για να μου πει πώς να το κάνω να δουλέψει και ποια είναι η επιστημονική βάση πίσω από το γιατί και πώς δουλεύει – πράγμα το οποίο είναι αυτό που έκανε ακριβώς το Σύστημα Μορφογένεσις. Επιτέλους κατάλαβα και πείστηκα. Και αυτό ήταν που χρειαζόμουν. Το Μορφογένεσις με βοήθησε να υλοποιήσω χωρίς να επηρεάζομαι από την συναισθηματική θύελλα που βίωνα εκείνη την εποχή.
Αν και ήμουν σκεπτικιστής στην αρχή, ήξερα σε ενστικτώδες επίπεδο ότι είχε έρθει ο καιρός για μένα να αφυπνίσω τον ανώτερό μου εαυτό και ποτέ πια να μην είμαι ο ίδιος, και το Μορφογένεσις ήταν η γέφυρα που αναζητούσα. Αποδείχτηκε ακόμη καλύτερο. Η θαυμαστή του δύναμη επέφερε το ουράνιο θαύμα επάνω μου. Μέσα σε μόλις δυο εβδομάδες από τότε που άρχισα να βάζω σε εφαρμογή το Μορφογένεσις, η φίλη μου επέστρεψε σε μένα και τώρα είμαστε έτοιμοι να παντρευτούμε. Αυτό είναι αληθινό θαύμα γιατί ήμουν απαρηγόρητος. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που είχα ένα στόχο και πραγματοποιήθηκε τόσο γρήγορα. Νιώθω τώρα τη σύνδεσή μου με τη δύναμη του σύμπαντος. Νιώθω τώρα πιο συνδεδεμένος με το «δημιουργό» μου παρά ποτέ. Ακόμη θεωρώ τον εαυτό μου κριτικό και δύσπιστο αλλά το Μορφογένεσις μ’ έχει αλλάξει κατά κάποιο τρόπο. Η στάση μου έχει γίνει πιο θετική και εμπιστεύομαι τη ζωή. Έχω ξεκινήσει να εκπαιδεύω τη μέλλουσα σύζυγό μου στο Μορφογένεσις και ήδη έχουμε θέσει ως τον επόμενο μας στόχο να υλοποιήσουμε το σπίτι των ονείρων μας. Είναι υπέροχο και νιώθω πιο ευτυχισμένος από ποτέ στη ζωή μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με βοηθήσατε να μη χάσω την πορεία μου και να συνεχίσω να πιστεύω. Το σύστημά σας είναι θαυμάσιο, ένα πραγματικό δώρο στους συνανθρώπους σας! Και οι δύο έχουμε γραφτεί στο πλανητικό δίκτυο φωτός και θα έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στην ιστοσελίδα σας για οποιαδήποτε επερχόμενη γνώση θα προσφέρετε.

Τζόναθαν Έλλις
Μινεσσότα Η.Π.Α.

Το περιεχόμενο του Μορφογένεσις είναι βαθύ, εμπνευστικό και κατανοητό. Συγχαρητήρια!! Το σύστημά σας είναι η πιο ουσιώδης και σημαντική συνεισφορά στον τομέα της συνειδητής δημιουργίας και της μεγιστοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού. Είμαι ευγνώμων που οι Αλήθειες και η Σοφία που εσωκλείονται σε αυτό το πανίσχυρο αρχαίο Ελληνικό μυστικό σύστημα έχουν ξαναβρεί το δρόμο τους στις ζωές όλων των ανθρώπων. Μου άρεσε η έννοια της σαγήνευσης της ενέργειας που εισάγατε και εξηγήσατε ως μια επιδέξια ικανότητα την οποία ο καθένας που θέλει να γίνει κυρίαρχος στον τομέα της συνειδητής υλοποίησης πρέπει αναμφίβολα να αποκτήσει.  Είμαι σίγουρος ότι η επίγνωσή μου της αλήθειας θα παραμείνει μαζί μου και μόνο θα βαθαίνει με το πέρασμα του χρόνου. Πεινάω να μάθω περισσότερα σχετικά με τη διδασκαλία των Δυνάμεων του Φωτός. Αληθινά εκπληκτικά διαφωτιστικό έργο. Άλλη μια φορά συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ!!! 

Φερνάντο Ρέγιες
Μαδρίτη Ισπανία

 

Δε βρίσκω λόγια να ξεκινήσω να λέω τι σημαίνει το Μορφογένεσις για μένα και τι θα συνεχίσει να σημαίνει. Είμαι πολύ χαρούμενη που γνωρίζω ότι αυτά που σκεφτόμουν στο παρελθόν δεν ήταν όλα επινοήσεις της άγριας φαντασίας μου! Είμαι πολύ ευτυχισμένη να μαθαίνω περισσότερα γι’ αυτά που νιώθω μέσα μου, και που ασυνείδητα τα “γνωρίζω” ήδη. Αυτό απλά είναι υπέροχο... Από την παιδική μου ηλικία οι άνθρωποι με χαρακτήριζαν “περίεργη” και “παράξενη” επειδή είχα την ισχυρότατη πεποίθηση ότι μπορούσαμε να έχουμε ό,τι επιθυμούμε. Αυτό πιστεύω είναι η ουσία της ζωής. Σας ευχαριστώ πολύ για τις τόσο σοφές και διαφωτιστικές πληροφορίες... κάνουν τη διαφορά, φαίνονται τόσο απλές όταν εξηγηθούν με τον επιστημονικό τρόπο που το κάνει το Σύστημα Μορφογένεσις.  Πολύ έξυπνος και ψυχαγωγικός τρόπος να παρουσιάσετε τη γνώση με μια εμπνευστική ιστορία. Το κομμάτι που προσφέρει το σύστημα ως δώρο και το οποίο αποκαλύπτει τους κανόνες Πλοήγησης του Μάτριξ είναι ανυπολόγιστης αξίας. Σίγουρα θα γίνω μέλος του
πλανητικού δικτύου φωτός.

Πατρίσια Άντερτον
Λονδίνο ΗΒ

 

H Ελλάδα, μετά από πολύ καιρό που ήταν στη σιωπή, έχει επιτέλους παρουσιάσει ένα καινούργιο θαύμα. Το λάτρεψα αυτό το πρόγραμμα. Μπορείς πραγματικά να δημιουργήσεις την πραγματικότητά σου και αυτό το σύστημα σου δείχνει το πώς.
Βρήκα το Μορφογένεσις σύστημα συναρπαστικό και σε καμιά περίπτωση «περίεργο» όπως μπορεί να σκεφτόταν κάποιος. Το βρήκα ότι είναι την ίδια στιγμή εντυπωσιακό αλλά και πρωτότυπο. Μακάρι να είχα γνωρίσει αυτό το σύστημα νωρίτερα. Νομίζω είναι καλογραμμένο και αναλυτικό. Έχω αρκετά προβλήματα με ανθρώπους στη δουλειά μου και αυτό το σύστημα ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν.
Έχω ασχοληθεί με τη συνειδητή δημιουργία και για να είμαι ειλικρινής έχω αρκετά καλά αποτελέσματα. Αλλά ό,τι και να ακουμπάω τώρα τακτοποιείται άμεσα, κάτι το οποίο είναι μια καινούργια εμπειρία για μένα. Μόλις μου έχει προσφερθεί μια προαγωγή στη δουλειά με πολύ καλύτερες αποδοχές και επίσης, στην κυριολεξία από το πουθενά, πούλησα ένα οικόπεδο το οποίο προσπαθούσα να πουλήσω εδώ και τριάντα μήνες.
Για πρώτη φορά νιώθω ότι έχω βρει το σκοπό στη ζωή μου και όλα έχουν αρχίσει να δουλεύουν για μένα
Είμαι εντυπωσιασμένη. Ευχαριστώ.
Θέλω επίσης να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε την ευκαιρία να συμμετάσχω στο πλανητικό δίκτυο Φωτός. Είναι σπουδαία συνεισφορά για την ανθρωπότητα.

Σίρλευ Σμίθ
Σίδνεϋ Αυστραλία

Δεν βρίσκω λόγια να σας ευχαριστήσω. Το σύστημά σας ήδη αλλάζει τη ζωή μου προς το καλύτερο. Έχω διαβάσει πολλά βιβλία αυτοβοήθειας κατά τη διάρκεια των χρόνων αλλά για πρώτη φορά βλέπω εντυπωσιακά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας το σύστημα Μορφογένεσις και αυτό συμβαίνει μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες. Τα πράγματα πλέον έρχονται ακριβώς έτσι όπως τα επιθυμούσα.
Θέλω να πω ότι το σύστημα Μορφογένεσις είναι το πιο εντυπωσιακό σύστημα στο πεδίο της συνειδητής δημιουργίας που έχω συναντήσει ποτέ. Φαίνεται ότι μπορεί και συνενώνει όλες τις μεταβλητές που υπάρχουν στο θέμα της συνειδητής υλοποίησης των επιθυμιών.
Το σύστημα Μορφογένεσις έχει επίσης αποδειχτεί σπουδαίο εργαλείο για την επίτευξη προσωπικής ανάπτυξης. Όπως ήδη έχω αναφέρει πιο πάνω, έχω διαβάσει πολλά βιβλία αυτοβοήθειας αλλά η πλειοψηφία τους είναι γεμάτη με αρκετές αερολογίες και ποτέ δεν φτάνουν στο σκοπό τους. Το σύστημα Μορφογένεσις, για να πετύχεις τη μέγιστη δυνατότητά σου υλοποίησης, σε καθοδηγεί επιδέξια στο πώς να αντιμετωπίσεις όλα τα εσωτερικά σου μπλοκαρίσματα και περιορισμούς. Στην κυριολεξία σε απελευθερώνει.
Τα μαθήματα είναι γραμμένα με δυναμική και λυρισμό, γεμάτα με συνειδητοποιήσεις και φυσικά ξεκάθαρη αποτελεσματικότητα.
Θα επιθυμούσα να μάθω περισσότερα για την Ανώτερη Πνευματική Ιεραρχία, την αποστολή και το παγκόσμιο έργο που έχει αναλάβει ο Έλληνας και να γίνω ένα πολύ ενεργό μέλος του πλανητικού δικτύου Φωτός.
Ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό το καταπληκτικό σύστημα υλοποίησης και τη γνώση της αυτοβοήθειας που μας προσφέρετε.

Φρέντερικ Τζώρτζ Μουν
Νότιος Αφρική                                                                                                                  

Υλοποιώ εδώ και αρκετά χρόνια με καλά αποτελέσματα. Αλλά αυτό το σύστημα ξεπερνάει τα πάντα. Έχω ανακαλύψει ότι τα αποτελέσματα έρχονται πολύ πιο γρήγορα τώρα που έχω ενσωματώσει το Σύστημα Μορφογένεσις. Υλοποιώ πράγματα σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ πλέον. Το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΩΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ είναι απλά πανίσχυρο. ΠΟΤΕ μέχρι τώρα δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι η υλοποίηση μπορεί να τόσο ισχυρή όσο αυτή.
Το έξτρα-δώρο μάθημα του προγράμματος που αφορά την «Πλοήγηση μέσα στο γήινο Μάτριξ» είναι ταυτόχρονα μοναδικό και εντυπωσιακό. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι έπρεπε να γνωρίζω πώς να ακολουθώ συγκεκριμένους κανόνες κυκλοφορίας για να μη χαθώ ή απορροφηθώ από το γήινο Μάτριξ. Έμεινα με ανοιχτό το στόμα όταν συνειδητοποίησα τις δυσμενείς επιπτώσεις που αντιμετωπίζουμε όταν ζούμε με άγνοια μέσα στο Μάτριξ και στην κυριολεξία μας ρουφάει η παθογενής του επίδραση.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κάνετε σπουδαία δουλειά παιδιά και να σας ευχαριστήσω που μας διαφωτίζετε σε θέματα όπως οι κανόνες και οι συνθήκες του γήινου Μάτριξ.
Η Ελλάδα αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πρωτοπόρα πηγή Γνώσης και Φωτός για τον υπόλοιπο κόσμο.
Συστήνω το Σύστημα Μορφογένεσις σε όλους τους φίλους μου και τα μέλη της οικογένειας μου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τεράστια αξία που προσφέρετε σε σχέση με την τιμή. Αυτή η αγορά αποτελεί την καλύτερη επιλογή αγοράς που έχω κάνει ποτέ μέσω διαδικτύου.
Ευχαριστώ για τη δημιουργία του Πλανητικού Δικτύου Φωτός. Είναι φανερό ότι το κάνετε από μια θέση ειλικρίνειας και προσμονής δημιουργίας του επόμενου βήματος στην εξέλιξη μας στο ανώτερο καλό. Συνεχίστε το και να είστε ευλογημένοι

Μάρκ Νέλσον
Νέα Ζηλανδία

 

Προέρχομαι από μια χώρα με μεγάλη πνευματική παράδοση. Νομίζω το Σύστημα Μορφογένεσις είναι απόλυτα αξιοθαύμαστο και ταυτόχρονα τόσο βαθύ που απέχει πολύ από το να είναι απλά και μόνο «τεχνικές». Περιέχει μεγάλης αξίας γνώση, μακάρι να είχε εμφανιστεί στη ζωή μου νωρίτερα. Αισθάνομαι ευγνώμων γι’ αυτό που προσπαθείτε να φέρετε σε κοινή γνώση για το ευρύ κοινό και γενικότερα για την ανθρωπότητα.
Ευχαριστώ και πάλι και σας εύχομαι πολύ πολύ αγάπη και ειρήνη

Ναόκο Χασιμότο
Ιαπωνία

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το Σύστημα Μορφογένεσις! Το αγόρασα γιατί είχα διάφορες μεγάλες υλοποιήσεις στη ζωή μου αλλά συνέβαιναν τυχαία. Ποτέ δε μπορούσα να ξαναδημιουργήσω τις υλοποιήσεις κατά βούληση.  
Έχω διαβάσει πολλά πολλά μεταφυσικά έργα τα οποία προσπαθούσαν να παρουσιάσουν την επιτυχή Φόρμουλα της Υλοποίησης αλλά «δεν το είχα» – ήξερα τα βήματα αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω μόνος μου πώς να κάνω αυτά τα βήματα και πότε. Το σύστημά σας λειτουργεί διαφορετικά. Εξηγείτε όλη τη γνώση με θαυμάσια απλότητα.
Μετά που διάβασα τις αποκαλύψεις σχετικά με την ανώτερη πνευματική ιεραρχία, τον Έλληνα, την αρχαία ελληνική πνευματική παράδοση των Δυνάμεων του Φωτός, η περιέργειά μου έχει κορυφωθεί!!
Το μάθημα δώρο σχετικά με τους κανόνες Πλοήγησης στο Μάτριξ είναι μοναδικό και σου ανοίγει το μυαλό. Ποτέ κανένας πριν δεν έχει ακουμπήσει αυτό το θέμα.
Βρήκα το περιεχόμενο του συστήματος περιεκτικό, πραγματικό και εύκολο να το ακολουθήσεις και είμαι πεπεισμένος ότι η συνεχής εφαρμογή του θα με ανταμείψει με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που είχα προηγούμενα. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι μπορώ να το εφαρμόσω ιδιωτικά χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύψω οτιδήποτε στον καθένα – τα αποτελέσματα θα μιλήσουν από μόνα τους.
Αυτή είναι η καλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα γνώση σχετικά με την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού που έχω βρει μέχρι σήμερα στο ταξίδι της πνευματικής και προσωπικής μου ανάπτυξης.

Πωλ Τσάνγκ Τσεν Χιγιουάν
Χόνγκ Κόνγκ

 

Πρόσφατα άρχισα να διερευνώ την ιστοσελίδα σας. Είμαι εντυπωσιασμένος από το πόσο γρήγορα δουλεύει. Ήμουν αρκετά ασυνεπής στο πρόγραμμά μου για την απώλεια βάρους. Πάντοτε συναντούσα εσωτερική αντίσταση όταν προσπαθούσα να είμαι συνεπής με την δίαιτά μου. Εφάρμοσα την τεχνική σας της «Σύγκλισης των Ψυχικών Δυνάμεων» για να λύσω την εσωτερική μου σύγκρουση στο θέμα μου της απώλειας βάρους. Την επόμενη μέρα είχα ένα αίσθημα ανακούφισης, ένα είδος εσωτερικής ελαφρότητας και πρόσεξα ότι άρχισα να σέβομαι το διατροφικό μου πρόγραμμα πολύ περισσότερο και χωρίς κόπο!!
Το σπουδαιότερο απ’ όλα σχετικά με αυτή την τεχνική είναι πως ό,τι μαθαίνεις και εφαρμόζεις στα πλαίσια του Συστήματος Μορφογένεσις μπορεί να μεταφερθεί σε τόσες διαφορετικές πλευρές της ζωής σου, όπως η διαπραγμάτευση, οι επιχειρήσεις, το μάρκετινγκ, οι σχέσεις, η προσωπική υγεία για να κατονομάσω μερικές.
Υπάρχουν επίσης τόσο πολλές σπουδαίες πληροφορίες εδώ και πάρα πολλές χρήσιμες ασκήσεις που μπορώ να χρησιμοποιήσω για την ανάπτυξή μου. Σκοπεύω να διαθέσω πολύ από το χρόνο μου διαβάζοντας και κάνοντας τις ασκήσεις. Είναι η ειλικρινής μου παράκληση, όλος ο κόσμος τελικά να ωφεληθεί από αυτό το καταπληκτικό Σύστημα και την σπουδαία γνώση που προσφέρει.
Οι πληροφορίες του είναι πραγματικά αιχμής και χρηστικές. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι οι ιδέες του, παρόλο που είναι μοναδικές, είναι καλογραμμένες και εύκολα εξηγήσιμες.
Το σύστημα είναι γραμμένο με φρέσκο, ζωντανό, προκλητικό και συναρπαστικό στυλ... απλά απορροφήθηκα από την ατόφια ευχαρίστηση της ανάγνωσής του.
Ανυπομονώ να μάθω σχετικά με την παγκόσμια αποστολή του Έλληνα. Πιστεύω η ανθρωπότητα θα εμπλουτιστεί με το έργο του.
Σίγουρα εσείς οι άνθρωποι του Μορφογένεσις μας έχετε δώσει ένα σύστημα και ελπίδες που μπορούν να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο όραμα για τον 21ο αιώνα.
Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ενθουσιασμένος είμαι για την επίδραση που θα έχει στη ζωή μου και στις ζωές των άλλων συνανθρώπων. Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ!

Τιάγκο Ντα Σίλβα
Σάο Πάολο, Βραζιλία


Είμαι πολύ ευγνώμων που έχω μυηθεί στα μυστικά του Συστήματος Μορφογένεσις. Το σύστημά σας είναι το τέλειο σύστημα στην επιστήμη της συνειδητής δημιουργίας που εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή στη ζωή μου. Είναι γεμάτο σοφία, απαντήσεις και καθοδήγηση, ένας μοναδικός συνδυασμός αποτελεσματικότητας και αξίας ο οποίος εγγυάται να βοηθήσει τον καθένα σε καιρούς αλλαγής και μετάβασης. Το αγάπησα!!!
Από τότε που χρησιμοποιώ το πρόγραμμά σας βιώνω τρομερή ανάπτυξη στην επιχείρησή μου. Τα θέματα που καλύπτετε μου έχουν δώσει την κατανόηση ότι τα πάντα είναι δυνατά. Οι συνειδητοποιήσεις σας απαντούν πολλές ερωτήσεις που είχα όλη μου τη ζωή σχετικά με τη συνειδητή δημιουργία. Με αυτό το σύστημα πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην προσωπική δύναμη αντί να είναι τα ανώνυμα θύματα των δυνάμεων που επιθυμούν να μας διαχειρίζονται.
Το σύστημα Μορφογένεσις μας δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πώς να δημιουργήσουμε αυτό που ο Θεός επιθυμούσε πάντοτε για εμάς: μια ζωή απεριόριστης χαράς!
Το σύστημά σας είναι ανυπολόγιστης αξίας και έχει τη δύναμη να επηρεάσει τη ζωή μας με τόσο θετικούς τρόπους. Δε χρειάζεται να πω ότι και οικονομικά είναι προσιτό.
Πραγματικά απόλαυσα τον τρόπο με τον οποίο είναι γραμμένο. Πολύ πνευματώδες, μου άρεσε όπως παρουσιάζεται η ιστορία του αναζητητή και του δασκάλου.
Έχω μεγάλο ενδιαφέρον να γνωρίσω περισσότερα σχετικά με τις διδασκαλίες της αρχαίας Ελληνικής πνευματικής παράδοσης που ονομάζεται Δυνάμεις του Φωτός. Με μεγάλη ευχαρίστηση βλέπω ότι η Ελλάδα είναι μια παντοτινή πηγή γνώσης και φωτός με μεγάλη συνεισφορά στην πνευματική ανάπτυξη της ανθρωπότητας. Έχει έρθει η στιγμή όλες οι χώρες να συνενώσουν τους πνευματικούς τους θησαυρούς για το κοινό καλό.
Νιώθω ανακουφισμένη που έμαθα για την ανώτερη Πνευματική Ιεραρχία και ότι υπάρχει ένα σχέδιο για τη διάσωση της ανθρωπότητας. Έχει επιστρέψει πλέον σε μένα το συναίσθημα του ενθουσιασμού για τη ζωή και το μέλλον μου και έχω σταματήσει να νιώθω καταδικασμένη.
Είμαι πολύ ευχαριστημένη που έχετε δημιουργήσει και οργανώσει το πλανητικό δίκτυο φωτός. Είμαι σίγουρη ότι θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή από τη χώρα μου, την Ινδία. Έχει έρθει ο καιρός όλη η ανθρωπότητα να ενωθεί.
Ξέρουμε ότι όλη η χωριστικότητα που νιώθουμε και βιώνουμε είναι μια ψευδαίσθηση. Είμαστε όλοι ένα και φτιαγμένοι από το υλικό του Θεού και γι’ αυτό η υπηρεσία και η αγάπη φέρνει ευτυχία σε όλους. Έχετε δώσει σε κάθε ανθρώπινη ψυχή ένα μεγάλο και σπουδαίο δώρο.
Συγχαρητήρια για το σπουδαίο έργο που κάνετε και μαζί πολλές πολλές ευχαριστίες.

Ρουπάλ Β.
Ινδία

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης