English

Απόσπασμα μάθημα bonus


Μάθημα Bonus Οδηγός Πλοήγησης στο Matrix

….Έσκυψα, μάζεψα το φάκελο και είδα ότι το μόνο που έγραφε εξωτερικά ήταν με κεφαλαία γράμματα η ένδειξη «ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ»…..

«...Μαθητή, σε μια από τις τελευταίες μας συναντήσεις σου είχα θίξει τη σημαντικότητα του Νόμου της Δράσης και μάλιστα σου είχα αναφέρει τον κίνδυνο της συνηθισμένης αντιπαραγωγικής δράσης στην οποία επιδίδονται οι περισσότεροι άνθρωποι μέσα στην άγνοιά τους...»

...Αυτό όμως που δε γνωρίζουν είναι πώς να πλοηγηθούν μέσα στο matrix, το γήινο πεδίο στο οποίο όλοι ζούμε αυτή τη στιγμή, και σε καμιά περίπτωση δε μπορούμε να αγνοήσουμε τους κανόνες του, είτε αυτοί μας αρέσουν είτε όχι.
Νομίζω ότι τώρα, με βάση τα όσα σου έχω διδάξει αλλά και με βάση τη δουλειά που σου έχω ζητήσει να κάνεις με τον εαυτό σου και τον στόχο που έχεις επιλέξει για υλοποίηση, είσαι έτοιμος να λάβεις ορισμένες αναλυτικές τελικές οδηγίες πλοήγησης μέσα στο λαβύρινθο του matrix, που εάν δεν τις έχεις μπορεί να χαθείς και να απογοητευτείς…..

….Καταρχήν θα πρέπει να καταλάβεις ότι από τη στιγμή που ζούμε σ’ αυτόν τον κόσμο αποτελούμε μέλη αυτής της σκεπτομορφής, που και μας επηρεάζει αλλά και συμμετέχουμε ενεργειακά στον εφοδιασμό της με καινούργια ενέργεια. Τις περισσότερες φορές αυτό γίνεται εν αγνοία της πλειοψηφίας των ανθρώπων, αλλά η ουσία είναι ότι γίνεται. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ήδη συμμετέχουμε στους κανόνες του παιχνιδιού όπως αυτό εξελίσσεται μέσα στο matrix…..

….Θα πρέπει τώρα να μάθεις ότι στο υποσυνείδητό σου δε βρίσκονται μόνο ατομικά προγράμματα αλλά και «προγράμματα-πεποιθήσεις» ευρύτερου χαρακτήρα, προερχόμενα από το καρμικό σου περιβάλλον….

….Αυτά τα προγράμματα βρίσκονται στο υποσυνείδητό σου, είναι πολύ ισχυρά και είναι πράγματι πολύ δύσκολο να τα αλλάξεις, γιατί η ύπαρξή τους δεν στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στη δική σου ενέργεια αλλά στην ενέργεια –τη διαχρονική συναίνεση δηλαδή- μιας πολύ μεγάλης μάζας ανθρώπων…..


….Υπάρχει βέβαια ο τρόπος να αντικαταστήσεις τέτοια ομαδικά καρμικά προγράμματα και σ’ αυτό θα αναφερθώ στο τέλος των κανόνων πλοήγησης. Ωστόσο, για τις περισσότερες περιπτώσεις υλοποίησης, τα ήδη υπάρχοντα κανάλια μπορούν να λειτουργήσουν προς όφελός σου χωρίς να χρειαστεί να τους εναντιωθείς...

….Ίσως έχεις ακούσει αυτό που λένε κάποιοι επιχειρηματίες, ότι προτιμούν να είναι οι δεύτεροι που μπαίνουν σε μια επιτυχημένη αγορά, παρά οι πρώτοι σε μια καινούργια αγορά. Ακριβώς έτσι! Οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες καταλαβαίνουν ενστικτωδώς αυτή τη λειτουργία των εδραιωμένων ενεργειακών καναλιών….

…..Για το Συμπαντικό Νόμο της Αφθονίας δεν έχει καμία διαφορά το εάν ως υλική αφθονία εννοούμε αυτά τα κομμάτια χαρτί που αποκαλούμε ευρώ, δολάρια, γεν, λίρες κτλ ή εννοούμε διάφορα κομμάτια ξύλου, ή οποιαδήποτε άλλα συμβολικά υλικά. Το χρήμα το έχουμε ορίσει εμείς οι άνθρωποι και εμείς επίσης έχουμε επενδύσει την πίστη μας σε αυτό και στον τρόπο που λειτουργεί. Στην ουσία, το χρήμα αντιπροσωπεύει ποσά ενέργειας και γι’ αυτό η κίνησή του υπόκειται άμεσα στα καθιερωμένα γήινα ενεργειακά κανάλια/κανόνες….

... Σ’ αυτή την έλλειψη ρεαλισμού σχετικά με τις εδραιωμένες παραδοχές/κανάλια του γήινου κόσμου, βρίσκεται η μεγάλη παγίδα στην οποία έπεσαν πολλοί καλοπροαίρετοι συνάνθρωποί μας, ακολουθώντας θεωρίες και φιλοσοφίες της λεγόμενης «νέας εποχής» (new age). Αυτές οι θεωρίες, παρακινούμενες από την αποστροφή που ένιωθε μια μεγάλη ομάδα συνανθρώπων μας για τον τρόπο που εξελίσσεται το ανταγωνιστικό παιχνίδι μέσα στο γήινο matrix, τους προέτρεψαν να πάψουν να δίνουν την προσοχή τους στο πώς είναι το γήινο matrix και απλά να δημιουργήσουν ό,τι ήθελαν, επενδύοντας όλη τους την ενέργεια στο πεδίο των οραμάτων και περιμένοντας με ακλόνητη πίστη το επιθυμητό αποτέλεσμα….

….Εδώ θα αποκαλύψω ένα ακόμα μυστικό που πρέπει να γνωρίζεις, γιατί η άγνοιά του μπορεί να γίνει η αιτία να ματαιωθούν πολλές αξιόλογες προσπάθειες. Μέσα σε ένα κανάλι που είναι καθιερωμένο, είναι δυνατόν να ασκηθεί «πειρατεία»….
….Έτσι, κάτι που μπορεί να προοριζόταν για σένα, ενδέχεται την τελευταία στιγμή να σου το κλέψει κάποιος άλλος που βρίσκεται σε μεγαλύτερη ετοιμότητα….

….Πολλές φορές το μόνο διαθέσιμο κανάλι είναι ένα τέτοιο κανάλι, με όλα τα ρίσκα που σου περιγράφω. Μην ανησυχείς όμως. Υπάρχει ασφαλής αντιμετώπιση της ενεργειακής πειρατείας και ουσιαστικά την έχουμε ενσωματώσει στα πρωτόκολλα υλοποίησης….

...Ησύχασε, τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι όπως τα φοβάσαι και τα αντιλαμβάνεσαι βιαστικά. Σου είπα ότι το σύστημα γνώσης που σου μεταφέρω είναι πανίσχυρο, ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, επειδή δεν αφήνει καμία παράμετρο χωρίς να την έχει μελετήσει επιστημονικά και να σου προσφέρει τη λύση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές. Άσε με λοιπόν να σε φωτίσω πρώτα αναφορικά με τους κανόνες πλοήγησης στο ήδη υπαρκτό matrix, και μετά θα σου αποκαλύψω και τον τρόπο που μπορείς να το αλλάζεις και να το αναβαθμίζεις ενεργειακά, ηθικά και πνευματικά. Λίγη υπομονή...


….Είναι μεγάλης σημασίας να καταλάβεις αυτή τη λεπτή διαφορά, γιατί η πλειοψηφία των ανθρώπων, όταν αντιμετωπίζουν ένα γεγονός ή μια κατάσταση που δεν τους αρέσει, έχουν την παιδική αφελή πεποίθηση πως εάν του εναντιωθούν νοητικά και συναισθηματικά αυτό θα πάψει να υφίσταται. Ως αποτέλεσμα, καταναλώνουν τρομερά ποσά ενέργειας σε κάτι που δε γίνεται να ματαιωθεί (αφού έχει ήδη συμβεί), ενώ ταυτόχρονα, χωρίς να το καταλαβαίνουν, με το να σκέφτονται και να αντιστέκονται νοητικά και συναισθηματικά σε αυτό που έγινε, ετοιμάζουν μια πραγματικότητα που δε θα διαφέρει πολύ στην ουσία από αυτή που δεν θέλουν, γιατί ακριβώς η προσοχή τους είναι στραμμένη σε αυτό που δεν επιθυμούν….


….τώρα γνωρίζεις ότι δεν είσαι θύμα των περιστάσεων, γνωρίζεις πως υπάρχει μια αστείρευτη πηγή Συμπαντικής Αφθονίας και πλέον στρέφεις την προσοχή σου προς την πραγματικότητα που επιθυμείς, γιατί είσαι ένας πανίσχυρος συνειδητός δημιουργός….


….Το να περπατάς πάνω στο νερό, το να ανυψώνεσαι πάνω απ’ το έδαφος, το να τρυπιέσαι με μαχαίρια χωρίς να παθαίνεις τίποτα, το να κινείς με τη σκέψη σου αντικείμενα κ.λ.π είναι μεν απολύτως εφικτά, αλλά απαιτούν πολλά χρόνια άσκησης και κατανάλωσης ενέργειας, προκειμένου η σκεπτομορφή σου να γίνει τόσο ισχυρή ώστε να μπορείς να προκαλείς κατά βούληση μια τοπική ασυνέχεια στο matrix μέσα στην οποία θα «τρυπώνει» και θα εκδηλώνεται η δική σου πραγματικότητα που θα ανατρέπει τους φυσικούς νόμους….


….άπαξ και αφυπνιστείς και βγεις εκτός matrix, οι κανόνες/κανάλια του παύουν να ισχύουν για σένα, οπότε μπορείς να κάνεις τα πάντα, να παίζεις με τους φυσικούς νόμους, με ελάχιστη σπατάλη ενέργειας…..

…..Έτσι παίζει και ο φωτισμένος με τον γήινο κόσμο, έτσι έκαναν τα τόσα θαύματά τους οι μεγάλοι πνευματικοί διδάσκαλοι και μύστες της ανθρωπότητας….   


….Ο γήινος καρμικός κόσμος είναι ουσιαστικά ένα «σχολείο», όπου κάθε ψυχή εκπαιδεύεται διαρκώς, με στόχο κάποια στιγμή να περάσει τις εξετάσεις και να συνεχίσει την πνευματική της εξέλιξη σε κάποιο άλλο, ανώτερο εσωτερικό πεδίο….


…..Έτσι, ουσιαστικά ισχύει μια μαθηματική σχέση, που λέει, για παράδειγμα, ότι 1 συνειδητός χειριστής του πρωτόκολλου ισοδυναμεί ενεργειακά με περίπου 100 ασυνείδητους ανθρώπους, 100 συνειδητοί χειριστές ισοδυναμούν με 1,000,000 ασυνείδητους και 3,200 χειριστές με 1 δις ασυνείδητους!
Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό; Ότι όσο εδραιωμένος κι αν είναι κάποιος κανόνας του γήινου κόσμου, όσο ισχυρός κι αν μοιάζει, αρκεί ένας αριθμός συνειδητών χειριστών του Μορφογένεσις, η λεγόμενη «κρίσιμη μάζα», για να τον ανατρέψει και να τον αλλάξει. Πίστεψε με Μαθητή, 10,000 συνειδητοί και εστιασμένοι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν τα πάντα πάνω στη Γη με το σύστημα που σου παραδίδω!!!....
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης