English

Μανιφέστο Θεϊκής Οικονομικής Προστασίας


ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

 

 

Η υπαγόρευση έχει ως εξής:

 

«…Αγαπητοί Φίλοι, Εργάτες και Υπέρμαχοι του Φωτός,

Το Σύστημα Μορφογένεσις αποτελεί Εκδήλωση και Δημιουργία της Θεϊκής Βούλησης στον υλικό κόσμο με σκοπό να προσφερθεί στους ανθρώπους μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια και ευρύτερη πληρότητα, που θα τους επιτρέψει να προχωρήσουν σε πιο συνειδητή πνευματική αφύπνιση και πνευματική ολοκλήρωση ζώντας και λειτουργώντας ως άνθρωποι στο φυσικό υλικό πεδίο.

Οι  υλικοί δημιουργοί του (δηλαδή οι συντελεστές του) αποτελούν κανάλια μέσα από τα οποία διοχετεύεται και εκτελείται αυτή η Θεϊκή Πρόθεση και Έργο.

Όσοι προσελκύεστε στο Σύστημα Μορφογένεσις, στην ουσία προσελκύεστε σε ψυχικό επίπεδο στην οικονομική δόνηση της Ουράνιας προστασίας και ασφάλειας που παρέχει Αυτή η Θεϊκή Βούληση όπως εκδηλώθηκε μέσω του καναλιού του  Συστήματος Μορφογένεσις.

Πρέπει να έρθετε σε συνειδητή επαφή με αυτή τη δόνηση και να διατηρήσετε την συχνότητά της και κυρίως να μην επιτρέπετε (για την ακρίβεια να μην επιλέγετε) στον συνηθισμένο, χαμηλής δόνησης, γραμμικό σας νου να σας εκτρέπει από αυτή τη δόνηση, με σκέψεις οικονομικής δυσκολίας και ανασφάλειας που οδηγούν στη χαμηλής συχνότητας δόνηση, αυτή του οικονομικού φόβου και της οικονομικής στέρησης. Αυτήν την χαμηλή δόνηση την καλλιεργούν και προωθούν συγκεκριμένα κέντρα για δικούς τους σκοπούς ελέγχου και κυριαρχίας επάνω σας που όμως για να μπορούν να το κάνουν ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ και η δική σας συναίνεση. Άσχετα από το εάν αυτήν τη συναίνεση την δίνετε συνειδητά ή ασυνείδητα (τις περισσότερες φορές ασυνείδητα). Πλέον έχει έρθει η εποχή που δεν μπορείτε να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε περαιτέρω βασιζόμενοι σε ασυνείδητες επιλογές. Όλες οι επιλογές σας, συνειδητές και ασυνείδητες θα έρθουν στην επιφάνεια για να επιλέξετε συνειδητά ποιόν δρόμο θέλετε να ακολουθήσετε από εδώ και στο εξής, ποιά «καρμική» επιλογή είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε και να αγκαλιάσετε.

Με αυτό το κείμενο θα σας γνωστοποιηθεί και σε συνειδητό επίπεδο η σκοπιμότητα της Ανώτερης Θεϊκής Βούλησης σχετικά με την οικονομική σας ασφάλεια και προστασία και θα σας ζητηθεί να επιλέξετε, με την χρήση της ελεύθερής σας βούλησης, εάν επιθυμείτε συνειδητά πλέον να μπείτε κάτω από αυτήν την προστασία και στην ουσία δονητικά να αλλάξετε επίπεδο υλικής ύπαρξης και βίωσης της ζωής σας στον υλικό κόσμο.

Αυτή η στιγμή που γίνεται αυτό το κάλεσμα είναι μια κρίσιμη στιγμή, ιδιαίτερα στην χώρα της Ελλάδος αλλά επίσης και σε άλλες περιοχές του πλανήτη, καθώς η οικονομική πίεση για να επικρατήσει η συχνότητα του φόβου εντείνεται διαρκώς. Θα πρέπει όμως να τονισθεί πάλι, ότι αυτή η συχνότητα του φόβου έχει ήδη την δική σας συναίνεση σε μεγάλο βαθμό (έστω και ασυνείδητα όπως είπαμε) γι’ αυτό μπορεί και εμφανίζεται σε τέτοια γενικευμένη κλίμακα. Εδώ ακριβώς όμως είναι και η δική σας καρμική πρόκληση, το δικό σας καρμικό σταυροδρόμι. Εάν και εφόσον αποδεχτείτε, με την ελεύθερή σας βούληση (η ελεύθερή σας βούληση είναι πάντοτε απαραίτητη), να μπείτε κάτω από την ομπρέλα της «Θεϊκής οικονομικής προστασίας και απελευθέρωσης», που προσφέρεται μέσω της συγκεκριμένης δράσης του Συστήματος Μορφογένεσις να σας παρουσιάσει αυτό το κείμενο, στην ουσία θα αποδεχτείτε το Θεϊκό κάλεσμα για μεγαλύτερη αφύπνιση. Θα έχετε αποδεχτεί την προσωπική σας ευθύνη αλλά ταυτόχρονα δυνατότητα να επιτελέσετε αυτό που ονομάζεται εξελικτικό άλμα συνειδήσεως ή «κβαντικό» άλμα χρησιμοποιώντας ενεργειακούς όρους. Αυτό πρακτικά θα συμβεί «γειώνοντας» αυτού του τύπου την ενέργεια στον εαυτό σας αρχικά και στη συνέχεια διαχέοντάς την στο φυσικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε.

Για να είναι όμως και πρακτικά δυνατή η διάχυση και αποδοχή από μέρους σας αυτής της ανώτερης ποιοτικά και δονητικά ενέργειας του Φωτός, που διαχέεται μαζικά στον πλανήτη, θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες.

Όταν λέμε «πρέπει να ακολουθήσετε» δεν εννοούμε την κατάσταση της «υποχρέωσης» γιατί η υποχρεωτική τήρηση κανόνων είναι από μόνη της χαμηλής δόνησης ενεργειακή κατάσταση. Αυτό που εννοούμε είναι η ελεύθερη επιλογή μέσα από τη συνειδητή κατανόηση ότι αυτοί οι κανόνες θα σας είναι εξαιρετικά ωφέλιμοι καθώς θα σας οδηγήσουν σε μια μετουσιωμένη και πιο ανυψωμένη κατάσταση συνειδητότητας και δόνησης που είναι αυτή της χαράς.

Αυτοί οι κανόνες είναι για να διατηρηθείτε στην καινούργια υψηλόσυχνη δόνηση της καρδιάς. Αυτή η υψηλότερη δόνηση θα σας κρατήσει μέσα στη δόνηση της οικονομικής προστασίας και θα φέρει σε εσάς την οικονομική επάρκεια και ασφάλεια που επιθυμείτε γιατί πρώτιστα είναι «επιθυμία των Ουρανών» για εσάς να βιώσετε οικονομική ασφάλεια και ευημερία για να επιτελεστεί πιο εύκολα η μεγάλη πνευματική αφύπνιση, το εξελικτικό άλμα της ανθρωπότητας που ήδη έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν γίνεται να υπάρξει πνευματική αφύπνιση με οικονομική ανασφάλεια και στέρηση. Και επίσης δεν γίνεται να υπάρχει οικονομική ασφάλεια χωρίς τη δόνηση της χαράς. Αυτό πρέπει να το καταλάβετε μια για πάντα.

Η Θεϊκή ομπρέλα της οικονομικής προστασίας και απελευθέρωσης, παρουσιάζεται πλέον ανοιχτά σε όλους εσάς τους Υπέρμαχους και εργάτες του Φωτός, μέσα από το Σύστημα Μορφογένεσις.

Έχει δοθεί με τη μορφή ανώτερης υπαγόρευσης προς τους γήϊνους συντελεστές και δημιουργούς του συστήματος από τα Ανώτερα Πνευματικά Πεδία του Φωτός. Η καθοδήγηση αυτή δίνεται συγκεκριμένα απο την Πνευματική Ιεραρχία που εποπτεύει και ενισχύει το έργο της πνευματικής εξέλιξης της ανθρωπότητας.

Η συγκεκριμένη δράση πνευματικής υπηρεσίας γίνεται για να δοθεί η ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους πνευματικούς ανθρώπους, ή ανθρώπους καλής θέλησης, να μπουν κάτω από αυτήν την προστατευτική ομπρέλα εν όψει των δυσκολιών που θα ενταθούν στο γήϊνο πεδίο λόγω «λανθασμένης ασυνείδητης καρμικής επιλογής» που συνεχίζουν να κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, επειδή είναι εποχή «εξελικτικού» άλματος, θα πρέπει να έρθουν στην επιφάνεια όλες οι «καρμικές» σας επιλογές συνειδητές και ασυνείδητες. Αυτές θα εμφανισθούν με τη μορφή των «συνεπειών» που έχουν επιφέρει αυτές οι επιλογές στο υλικό πεδίο. Πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα, η πολυτέλεια και ο χώρος για «άρνηση», παρά μόνο για επίγνωση. Στην ουσία όσοι θα συνεχίσουν να αρνούνται οτι αυτό που βλέπουν στο εξωτερικό πεδίο τους «αφορά» άμεσα, με την έννοια ότι έχουν συμβάλει και συναινέσει σε ενεργειακό επίπεδο στην δημιουργία του, θα είναι σαν να συνεχίσουν να κάνουν την ίδια παλιά καρμική επιλογή, αυτή που τους οδήγησε σε αυτές τις συνέπειες, σε αυτό που αποκαλείται «κάρμα εξ αδρανείας». Υπό αυτή την έννοια στην ουσία δεν υπάρχει η δυνατότητα για «ουδετερότητα», για «καρμική ουδετερότητα».

Πρέπει όμως να γίνει απόλυτα ξεκάθαρο σε όλους σας ότι αυτές οι καρμικές επιλογές, τις συνέπειες των οποίων αντιμετωπίζετε πλέον με ένταση στο εξωτερικό υλικό πεδίο, με τη μορφή και την ονομασία «οικονομικές δυσκολίες» δεν είναι κάτι προκαθορισμένο. Δεν είναι κάποιο πεπρωμένο ή μοίρα που πρέπει οπωσδήποτε να εκπληρωθεί αλλά περισσότερο είναι το αποτέλεσμα των προηγούμενων καρμικών επιλογών σας αλλά και της δυνατότητας για χειραγώγηση που υφίσταστε από το στρατόπεδο του σκότους, όσο αρνείστε να γίνετε συνειδητοί ότι όλα στην ουσία είναι θέμα επιλογών, καρμικών επιλογών όπως τις ονομάζουμε.

Το στρατόπεδο του σκότους έχει καταφέρει μέσω της χειραγώγησης και της ψευδαίσθησης της προβολής μιας «οικονομικής πραγματικότητας έλλειψης και στερήσεων» να σας κρατάει «εγκλωβισμένους» (δηλαδή συνειδησιακά φυλακισμένους) σε μια χαμηλή συχνότητα η οποία δημιουργεί στην εξωτερική σας πραγματικότητα αντίστοιχα φαινόμενα δηλαδή έλλειψη και οικονομική στέρηση. Εσείς εκλαμβάνετε αυτήν την «εξωτερική πραγματικότητα», που οι ίδιοι ασυνείδητα δημιουργήσατε (το αποτέλεσμα της χειραγώγησης), ως «αντικειμενική» και έξω από τον έλεγχό σας, της «ανταποκρίνεστε» εκ νέου με νέες χαμηλόσυχνες δονήσεις (φόβο, θλίψη, αγωνία, απόγνωση κτλ.) και στην ουσία την ανανεώνετε και την κρατάτε σε ισχύ με την ίδια σας τη ζωτική ενέργεια. Είστε πιασμένοι σ’ ένα ιστό αράχνης, σ’ ένα φαύλο ενεργειακό κύκλο από τον οποίο δεν μπορείτε και δεν ξέρετε πώς να ξεφύγετε. Η αλήθεια είναι ότι μεγάλος αριθμός ανθρώπων δεν έχει καν ιδέα ότι είναι εγκλωβισμένος σε μια τέτοιου είδους χειραγώγηση από το στρατόπεδο του σκότους. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της έλλειψης επιγνώσεως ως προς το πώς κάνατε τις καρμικές επιλογές σας μέχρι σήμερα.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο η Θεϊκή Πρόθεση και Βούληση αυτή τη στιγμή είναι να σας παρασχεθεί βοήθεια, ώστε αρχικά να προστατευτείτε από αυτή τη χειραγώγηση και στη συνέχεια να αφυπνιστείτε και απελευθερωθείτε από αυτό τον φαύλο ενεργειακό κύκλο. Προσοχή όμως, τελικά θα πρέπει εσείς οι ίδιοι να αφυπνιστείτε και να αναλάβετε την ευθύνη των καρμικών σας επιλογών, διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να εξελιχθείτε περαιτέρω.

Οι ευρισκόμενοι κάτω από την συγκεκριμένη προστατευτική και απελευθερωτική ομπρέλα που παρέχεται μέσω του Συστήματος Μορφογένεσις, δεν θα αισθανθούν και ούτε θα λάβουν μέρος στις δοκιμασίες, που εξηγήσαμε ότι θα είναι η «υλοποίηση και εξωτερίκευση» των συνεπειών των ασυνείδητων καρμικών επιλογών μεγάλου μέρους της ανθρωπότητας.

Η προστασία για τους ανθρώπους που θα βρεθούν εντός αυτής της προστατευτικής ομπρέλας θα είναι δυνατόν να συμβεί, γιατί οι άνθρωποι αυτοί, με την ελεύθερή τους βούληση θα έχουν κάνει στην ουσία μια διαφορετική καρμική επιλογή. Θα έχουν αφήσει πίσω τους τη δόνηση της «στενοχώριας της οικονομικής ανασφάλειας» και θα έχουν αγκαλιάσει την υψηλή δόνηση της χαράς, της οικονομικής ασφάλειας και ελευθερίας που παρέχεται ελεύθερα και άφθονα από τα πεδία του Φωτός και της Δημιουργίας.

Δυστυχώς οι άνθρωποι που, είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω εγωϊστικής ισχυρογνωμοσύνης, θα επιλέξουν τον δρόμο της δικής τους πορείας (χαμηλής δόνησης), θα βρεθούν στο μέσο μεγάλης καταιγίδας τελείως απροστάτευτοι. Ο λόγος είναι ότι το στρατόπεδο του σκότους πλέον θα επιχειρήσει κλιμάκωση με σκοπό την ακόμη μεγαλύτερη χειραγώγηση των ανθρώπων για να εξυπηρετήσει τους δικούς του αντεξελικτικούς σκοπούς σε μια εποχή που η ανθρωπότητα ετοιμάζεται και είναι όπως είπαμε στο κατώφλι μια μεγάλης συνειδησιακής αλλαγής. Είναι κάτι σαν ένα είδος τελικής αναμέτρησης ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα, αυτό του Φωτός και της πνευματικής εξέλιξης της ανθρωπότητας και αυτό του σκότους και της πνευματικής υποβάθμισης.

Η ειρωνεία είναι ότι οι άνθρωποι νομίζουν ότι δεν μπορούν να «κάνουν διαφορετικά» και αναπόφευκτα πρέπει να περάσουν τις δυσκολίες (συνέπειες της ασυνειδησίας τους), ενώ το όλο θέμα βρίσκεται στην ελεύθερή τους βούληση, που όμως δυστυχώς δεν είναι και τόσο συνειδητοί στον τρόπο με τον οποίο τη χρησιμοποιούν.

Η ένταξη κάτω από την ομπρέλα της Θεϊκής οικονομικής προστασίας και απελευθέρωσης έχει μια πρακτική δυσκολία. 

Η δυσκολία για όλους εσάς είναι να καταλάβετε και κυρίως να βιώσετε ότι η ένταξη κάτω από αυτήν την ομπρέλα δεν γίνεται μόνο με νοητική απόφαση αλλά κυρίως και ουσιαστικά με «δονητική» απόφαση, με σύνδεση και παραμονή στη συχνότητα της Θεϊκής οικονομικής προστασίας. Δεν αρκεί να πείτε μια φορά νοητικά, «εντάξει δέχομαι, θα ενταχθώ κάτω από την προστασία…».  Η νοητική προσέγγιση είναι φυσικά το πρώτο βήμα αλλά εκεί που κρίνεται το όλο ζήτημα είναι πόσο μπορείτε να συντονιστείτε και κυρίως να παραμείνετε συντονισμένοι σε αυτή τη δόνηση της Θεϊκής οικονομικής προστασίας. Δεν γίνεται να λέτε νοητικά ότι είστε κάτω από την Θεϊκή οικονομική προστασία και η δόνησή σας (συναισθηματική κατάσταση) να είναι «βαριά» και μακριά από την ανάλαφρη κατάσταση της χαράς (υψηλή συχνότητα).

Γι’ αυτόν το λόγο θα σας δοθούν οι οδηγίες-κανόνες που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε αυτή τη σύνδεση αλλά και ν’ αποφύγετε επιλογές (στην ουσία «καρμικές» επιλογές) που θα σας βγάλουν από τη σύνδεση.

Επαναλαμβάνουμε ότι οι κανόνες δεν έχουν κανένα νόημα να ακολουθηθούν μέσα από το πρίσμα της «υποχρέωσης» ή της «πειθαρχίας» παρά μόνο μέσα από την συνειδητοποίηση και κατανόηση ότι είναι επιλογές που οδηγούν στην χαρά της ανυψωμένης δόνησης. Μπορείτε φυσικά αρχικά εάν σας είναι δύσκολο λόγω της δύναμης της συνήθειας (του κάρμα εξ αδρανείας όπως ονομάζεται) να εφαρμόσετε κάποια μορφή πειθαρχίας πάνω στον συνηθισμένο κατώτερο εαυτό σας αλλά μακροπρόθεσμα η πειθαρχία δεν δουλεύει καλά και κυρίως δεν βοηθάει στο να μπορεί να παραμείνει κάποιος στην υψηλότερη δόνηση της χαράς. Η Θεϊκή χαρά, (υψηλή δόνηση) σαν τελικός και πραγματικός προορισμός, ποτέ δεν μπορεί να είναι αποτέλεσμα πειθαρχίας και εξαναγκασμού…

 

Επιστρέφουμε στις οδηγίες που είναι οι ακόλουθες:

Απαγορεύεται από εδώ και στο εξής να «μιζεριάζετε» για οποιοδήποτε οικονομικό ζήτημα, παρά την οποιαδήποτε παρούσα οικονομική σας κατάσταση, στην οποία βρεθήκατε από σκέψεις άγνοιας αλλά κυρίως γιατί ασυνείδητα και μηχανιστικά πρώτα και κύρια ακολουθείτε τους κανόνες του γήϊνου matrix και όχι της Θεϊκής Βούλησης για εσάς, που είναι να είστε πάντοτε ασφαλείς οικονομικά και με επάρκεια για να έχετε πληρότητα. Προσοχή, όταν λέμε απαγορεύεται να μιζεριάζετε δεν εννοούμε ότι δεν πρόκειται να έχετε ποτέ ξανά σκέψεις οικονομικής στέρησης, αυτό είναι αδύνατο και θα ήταν ανόητο να σας ζητήσουμε να το κάνετε στα πλαίσια του δυϊσμού που διέπει το γήινο πεδίο. Αυτό που εννοούμε είναι ότι απαγορεύεται να «μιζεριάζετε» χωρίς να έχετε επίγνωση ότι το κάνετε. Όταν θα έχετε την επίγνωση, αυτόματα σημαίνει ότι ανακτάτε πάλι την συνειδητότητα της ελεύθερής σας βούλησης και κατόπιν είναι στο χέρι σας να επιλέξετε τί θα συνεχίσετε να κάνετε. Το ιδανικό θα ήταν μόλις κάνετε σκέψεις ή συζητήσεις οικονομικής στέρησης, να αποκτήσετε την επίγνωση ότι το κάνετε και να πείτε, «αναγνωρίζω ότι οι σκέψεις που κάνω είναι σκέψεις φοβικές και δεν ανταποκρίνονται στην αληθινή μου φύση του Φωτός. Έχω πλέον επίγνωση αυτού του γεγονότος και πλέον συνειδητά και σταθερά ευθυγραμμίζομαι με την αλήθεια του Φωτός και την επίγνωση της αφθονίας και ευημερίας που φέρνει».

Απαγορεύεται να ενδίδετε στον «πειρασμό» της κατώτερης προσωπικότητάς σας και να συμμετέχετε σε συζητήσεις οικονομικού περιορισμού, οικονομικής ανέχειας και οικονομικής θυματοποίησης, όσο και εάν το περιβάλλον σας σας προκαλεί να το κάνετε (δηλαδή όπως εξηγήσαμε αυτό που «απαγορεύεται» είναι το να μην έχετε επίγνωση) . Θα πρέπει να τους αποφύγετε χωρίς να μπείτε στον επίσης καταστροφικό πειρασμό να τους «πείσετε» να κάνουν και αυτοί το ίδιο. Το «παιχνίδι» δεν παίζεται πλέον σε λογικό επίπεδο «επιχειρημάτων» αλλά στον έλεγχο της δόνησης. Όπως εσείς έτσι και οι άλλοι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν μόνοι τους τί θέλουν να κάνουν με τη δική τους συχνότητα. Εάν είναι έτοιμοι να ανυψωθούν θα προσελκυσθούν και αυτοί στην ανώτερη συχνότητα που κομίζουμε μέσω του Συστήματος Μορφογένεσις.

Πλέον είστε υποχρεωμένοι να επιλέξετε συνειδητά και αμετάκλητα «στρατόπεδο», με την έννοια της καρμικής επιλογής, της συνειδητής επιλογής ανάμεσα στο πλήθος των αναρίθμητων δυνητικών πραγματικοτήτων που υπάρχουν διαθέσιμες σε όλους τους ανθρώπους κάθε στιγμή. Εάν συνεχίσετε τις παλιές σας πρακτικές (οικονομική γκρίνια, συζητήσεις για την οικονομική ανέχεια κτλ) να ξέρετε ότι προωθείτε το έργο του σκοτεινού στρατοπέδου, την καρμική επιλογή που σας θέλει να βιώνετε τον εαυτό σας σαν αβοήθητο «θύμα» των εξωτερικών περιστάσεων. Θύμα κάποιων άλλων που λανθασμένα θεωρείτε πολύ ισχυρότερους από εσάς, όταν στην ουσία εσείς, με την καρμική σας επιλογή και τις πεποιθήσεις που συνοδεύουν αυτήν την επιλογή, τους έχετε δώσει όλη αυτή τη δύναμη. Τις συνέπειες όλων αυτών των καρμικών επιλογών σας, τις βιώνετε με άσχημο τρόπο αυτή τη στιγμή στο υλικό πεδίο. Με την είσοδο και αποδοχή σας στην «Θεϊκή δόνηση της οικονομικής προστασίας και απελευθέρωσης», έχετε αποδεχτεί ότι σας προστατεύει οικονομικά το πνευματικό στρατόπεδο του Φωτός και αυτό είναι που θα μεριμνήσει για εσάς και όχι εσείς (η κατώτερη προσωπικότητά σας) μόνοι σας και αβοήθητοι όπως νοιώθετε τώρα. Στην πράξη, με αυτήν σας την επιλογή, αναγνωρίζετε τη θεμελιώδη σας πνευματική αλήθεια, ότι η αληθινή ουσία του εαυτού σας είναι το Φως και το Φως υπάρχει πάντοτε μόνο σαν ενοποιημένο πεδίο. Με το να αναγνωρίσετε, να συνειδητοποιήσετε και να αποδεχτείτε πρακτικά αυτήν την αλήθεια, αυτή την αλήθεια της ενότητας του Φωτός, έχετε αποδεχθεί ότι όλες σας οι ανάγκες είναι ήδη καλυμμένες στο παρόν, στο αιώνιο παρόν που είναι ο μόνος αληθινός χρόνος όπου υπάρχει το Φως. Καταλάβετέ το, ότι το μόνο που σας χωρίζει από αυτήν την αλήθεια είναι η αντίσταση της κατώτερης προσωπικότητάς σας σε αυτή την αλήθεια. Η «καρμική επιλογή» της, να βλέπει μόνο τη χωριστικότητα στο υλικό πεδίο και έτσι να προσφέρει τον εαυτό της ως «ώριμο φρούτο» στη χειραγώγηση του σκότους, είναι αυτό που σας εμποδίζει να λάβετε άμεσα αυτά που ήδη έχετε λάβει και είναι διαθέσιμα για εσάς, που σας εμποδίζει να κάνετε την Θεϊκή ευημερία και αφθονία ορατή στο υλικό πεδίο της πραγματικότητάς σας.

Από εδώ και στο εξής όποια οικονομική συναλλαγή έχετε θα την αντιμετωπίζετε διαφορετικά. Το χρήμα θα είναι για εσάς η «ορατή εκδήλωση» της «Θεϊκής Αγάπης εν δράσει». Όταν λαμβάνετε χρήματα ή δίνετε χρήματα θα αναφέρετε από μέσα σας σιωπηρά ότι «τώρα λαμβάνω/δίνω Θεϊκή Αγάπη στην πράξη/εν δράσει».

Θα στρέφετε την προσοχή σας στο σημείο της καρδιάς σας και θα νοιώθετε μια αίσθηση ευγνωμοσύνης και θα απευθύνετε μια ευχαριστία στη Θεϊκή Δύναμη που έχει αναλάβει πλέον την οικονομική σας ευμάρεια συνειδητά, θα νοιώθετε ευγνωμοσύνη από την γνώση της θεμελιώδους αλήθειας ότι είστε ένα σε επίπεδο Φωτός με αυτή την ενέργεια της αγάπης και αφθονίας που δημιουργεί τους κόσμους. Αυτή η ενέργεια που δημιουργεί όλους τους κόσμους, όλα τα σύμπαντα, κάθε τι που έχει εκδηλωθεί στην Δημιουργία, είναι το υλικό από το οποίο είστε φτιαγμένοι. Δεν γίνεται αυτή η ενέργεια, αυτό το «υλικό» να βιώνει φτώχεια, πόνο, στέρηση κτλ. γιατί απλά δεν είναι στη φύση του, δεν μπορεί να το αναγνωρίσει. Μόνο εάν επιλέξετε (ασυνείδητη καρμική επιλογή) να μην έχετε επίγνωση αυτού του «υλικού» από το οποίο είστε φτιαγμένοι, μπορείτε εν είδει ψευδαισθήσεως να έχετε την «εμπειρία» στο υλικό πεδίο της φτώχειας και της στέρησης. Προσοχή όμως, αυτή η ψευδαίσθηση είναι υπνωτική και πολύ ισχυρή, ενώ δεν είναι αληθινή, δεν μπορεί να δημιουργηθεί από το Φως, στην ουσία είναι ένα τίποτα, εν τούτοις η εμπειρία την οποία δημιουργεί βιώνεται ως αληθινή. Είναι σαν ένα κακό όνειρο, σαν ένας εφιάλτης, που ενώ δεν είναι αληθινός, από την άποψη της ουσίας, σαν εμπειρία όμως βιώνεται αληθινά, όσο κοιμάσαι και βρίσκεσαι μέσα στο όνειρο.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όσο περισσότερο γίνεστε συνειδητοί στην ύπαρξη της Θεϊκής Αγάπης στα οικονομικά σας τόσο περισσότερο –αρχικά τουλάχιστον– θα ενταθεί η πρόκληση του παλιού σας εαυτού με σκέψεις ανησυχίας και αμφιβολίας ή ακόμη και με σκέψεις ακύρωσης και υποβάθμισης όλης αυτής της δράσης.

Επίσης και οι προκλήσεις από το περιβάλλον σας για να προβείτε σε σκέψεις οικονομικής ανησυχίας θα ενταθούν καθώς οι δικές σας σκέψεις ανησυχίας, της παλιάς κατώτερης προσωπικότητάς σας, θα γίνουν πιο έντονες και θα έρθουν στην επιφάνεια για να αποφασίσετε συνειδητά πλέον να τις εγκαταλείψετε. Αυτό όμως φέρνει αναπόφευκτα και μια «εξωτερική υλοποίηση» κυρίως με τη μορφή ατόμων που θα σας «προκαλούν» να συνεχίσετε με τον παλιό τρόπο σκέψης και στάσης απέναντι στα πράγματα. Αυτό ενώ αρχικά μπορεί να σας κάνει να νοιώσετε άβολα, είναι τελικά κάτι πολύ καλό γιατί θα φέρει στην επιφάνεια της συνειδήσεώς σας όλες σας τις αμφιβολίες και θα έχετε πλέον συνειδητά τη δυνατότητα να επιλέξετε διαφορετικά, αφήνοντας αυτές τις αμφιβολίες πίσω σας μια και καλή.

Να ξέρετε όμως ότι είναι ο παλιός σας τρόπος σκέψης του οικονομικού περιορισμού, της ανασφάλειας και των αμφιβολιών, που προβάλλεται πάνω σε αυτά τα άτομα που λειτουργούν σαν καθρέφτης για αυτές σας τις περιοριστικές σκέψεις!

Είπαμε όμως ότι πλέον δεν υπάρχει ο καιρός να είστε ασυνείδητοι στις επιλογές σας, που στην ουσία είναι καρμικές επιλογές, με την έννοια ότι δημιουργούν συνεχώς διαφορετικές πραγματικότητες που στη συνέχεια καλείστε να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες αυτών των δημιουργημένων πραγματικοτήτων και στο υλικό πεδίο. Δηλαδή πλέον δεν μπορείτε να είστε «χλιαροί» δηλαδή και λίγο να τα έχετε καλά με τους δικούς σας και να τους κάνετε το «χατήρι» και να συμμετέχετε σε αυτού του είδους τις συζητήσεις και λίγο να είστε «θετικοί» και να θυμάστε ότι πρέπει να έχετε μια πιο ανυψωμένη στάση. Δεν μπορείτε να παίρνετε μέρος σε δύο διαφορετικά «στρατόπεδα» ταυτόχρονα. Θα πρέπει να διαλέξετε ξεκάθαρα, ακόμη και εάν αυτό σημαίνει να έρθετε σε ρήξη με άτομα. Σε τελική ανάλυση, ή αυτοί ή το ανώτερο καλό σας, τί προτιμάτε;

Όταν λέμε ρήξη δεν εννοούμε ότι θα μαλώσετε μαζί τους σε φυσικό επίπεδο κοινωνικών σχέσεων αλλά ότι ενεργειακά θα αποσυρθείτε και δεν θα συμμετέχετε, δεν θα ανταποκρίνεστε στο «ενεργειακό τους κάλεσμα» για «συμμετοχή» σε τέτοιες συζητήσεις, όση αμηχανία και εάν σας δημιουργήσει αυτό προσωρινά στις κοινωνικές και οικογενειακές σας επαφές. Ακόμη και εάν φοβάστε ότι η συμπεριφορά σας μπορεί να τους φανεί «περίεργη» και να προκαλέσει κάποιες αντιδράσεις από μεριάς τους, όπως αρνητικά σχόλια.

Μη φοβάστε όμως και μη νοιώθετε ενοχές για αυτή σας τη στάση απέναντι σε αυτά τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Μόνο επιφανειακά φαίνεται να συγκρούεστε μαζί τους. Στην ουσία τους κάνετε μεγάλο καλό για το οποίο θα σας ευγνωμονούσαν εάν μπορούσαν να έχουν επίγνωση του τί αληθινά συμβαίνει. Δημιουργείται στην πράξη μια «άγκυρα/κεραία», ένα «ενεργειακό ίχνος» υψηλής συχνότητας το οποίο είναι διαθέσιμο και σε αυτούς ενεργειακά όταν αποφασίσουν να στραφούν σε αυτή τη δόνηση, όταν θα είναι και αυτοί έτοιμοι και συνειδητοί να κάνουν μια διαφορετική καρμική επιλογή. Και επειδή είναι άτομα που ήδη είχατε μαζί τους ενεργειακή σύνδεση (λόγω οικογενειακών και φιλικών δεσμών), αυτή η ενεργειακή άγκυρα υψηλότερης συχνότητας, αυτό το «καρμικό μονοπάτι» που δημιουργείται και φωτίζεται τώρα, θα είναι πιο έντονα και πιο εύκολα διαθέσιμα και σε αυτούς όταν η στιγμή θα είναι κατάλληλη.

Στην ουσία η μόνη μεγάλη σας δυσκολία είναι να ξεπεράσετε τον δικό σας εθισμό στο παιχνίδι της «κοινωνικής σύμβασης» και των σχέσεων, όπως είχατε συνηθίσει αυτό να γίνεται. Δηλαδή το δικό σας κάρμα εξ αδρανείας. Επιμένουμε συνεχώς σε αυτήν την υπαγόρευση να χρησιμοποιούμε τους όρους «κάρμα εξ αδρανείας» και «καρμική επιλογή» για να αφυπνίσουμε και να παγιώσουμε μέσα σας την ιδέα του πόσο σημαντικό και επείγον είναι να κατανοήσετε και να συνειδητοποιήσετε ότι όλο το παιχνίδι παίζεται και κρίνεται στην ελεύθερη επιλογή.

Όμως πλέον είπαμε δεν μπορείτε να προσποιείστε και ν’ αυταπατάστε ότι μπορείτε να συνεχίσετε με τον παλιό τρόπο, δεν μπορείτε να προσποιείστε τα θύματα, αυτούς που δεν γνώριζαν ή δεν είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν. Η ρήξη σε κάποιες περιπτώσεις ίσως είναι αναπόφευκτη αλλά είπαμε θα είναι για το καλό όλων και πρωτίστως το δικό σας.

Απαγορεύεται επίσης να έρχεστε σε επαφή με δραστηριότητες που ενισχύουν την παλιά δόνηση της οικονομικής έλλειψης και ανέχειας. Προγράμματα όπως τα δελτία ειδήσεων ή δημοσιογραφικές εκπομπές ανάλυσης της κακής οικονομικής κατάστασης είναι στην υπηρεσία της χαμηλής συχνότητας του σκοτεινού στρατοπέδου. Ακόμη και εκπομπές που καταγγέλλουν οικονομικά σκάνδαλα λειτουργούν στη βάση της χαμηλής συχνότητας γιατί προάγουν τη δόνηση της οικονομικής θυματοποίησης. Μπορείτε φυσικά να πληροφορείστε τί γίνεται, να έχετε άποψη και διάκριση για το ρόλο συγκεκριμένων ανθρώπων σε συγκεκριμένα γεγονότα αλλά όλα αυτά με πολύ μεγάλη προσοχή για να μην σας «ρουφήξει» η παλιά δόνηση στη συχνότητά της.

Θα σας βοηθήσει πάρα πολύ να εξασκηθείτε στον διαλογισμό της καρδιάς που προσφέρεται από το έτερο κομμάτι του Συστήματος Μορφογένεσις το New Earth Network (Πλανητικό Δίκτυο Φωτός), όπως επίσης να διαβάσετε και το κείμενο που το συνοδεύει, το οποίο αναφέρεται στην νέα ενεργειακή φάση, στην νέα συνειδητότητα που έχει προκύψει μετά τον παγκόσμιο οραματισμό για την απελευθέρωση του χρήματος που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2012.

Το καινούργιο χαρακτηριστικό της εποχής στην οποία έχετε μπει σαν ανθρωπότητα δεν είναι τόσο η νοητική γνώση και οι «φιλοσοφικές» αναζητήσεις αλλά η συχνότητα. Εκεί θα κριθεί το παιχνίδι για εσάς σαν ανθρωπότητα. Όσο περισσότερο διατηρείτε την συχνότητά σας καθαρή και υψηλή τόσο περισσότερο επιτρέπετε στη Θεϊκή Δύναμη του Φωτός να επέμβει στον πλανήτη και να βοηθήσει την ανθρωπότητα (μέσω της αιώνιας αναλλοίωτης αλήθειας του Φωτός, της ενότητας των πάντων). Όσο κάνετε το αντίθετο, τόσο περισσότερο «συναινείτε» να βρίσκεστε κάτω από τον έλεγχο του σκοτεινού στρατοπέδου και την πνευματική υποβάθμιση της ύπαρξής σας, την οποία επεξεργάζεται και προωθεί, οργανωμένα και με σχέδιο, το σκοτεινό στρατόπεδο.

Απαγορεύεται να σκέφτεστε με ποιο τρόπο και να ανυπομονείτε για το πότε θα συμβεί να δοθεί λύση στο οποιοδήποτε οικονομικό σας θέμα. Αυτή είναι η χειρότερη συνήθειά σας και σας πηγαίνει κατ’ευθείαν στην «κόλαση» της συχνότητας του σκοτεινού στρατοπέδου. Γνωρίζουμε ότι για αυτήν την ανησυχία υπεύθυνος είναι ο ενστικτώδης κατώτερος εαυτός σας αλλά πρέπει να καταλάβετε κάτι. Ό,τι περνούσε από το χέρι σας, δηλαδή, από το μυαλό της κατώτερης προσωπικότητάς σας, για να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα, το έχετε κάνει. Πιστεύετε ότι εάν μπορούσατε να κάνετε κάτι άλλο δεν θα το είχατε κάνει ήδη; Τότε ποιός ο λόγος της ανησυχίας; Εξ άλλου αυτή η ανησυχία (η δόνησή της) είναι που σας έφερε ενεργειακά στη δυσκολία που βιώνετε. Τώρα όμως πήρατε μια άλλη απόφαση, να μπείτε κάτω από τη σκέπη της «Θεϊκής οικονομικής προστασίας και απελευθέρωσης». Δεν γίνεται να μπείτε πραγματικά κάτω από την ομπρέλα της Θεϊκής οικονομικής προστασίας κουβαλώντας το παλιό σας μυαλό. Είναι ασύμβατο αυτό σε επίπεδο δόνησης. Τη στιγμή που θα πείτε «ωραία, για να δω τί θα κάνει η Θεϊκή Δύναμη για εμένα» και θα αρχίσετε να ανησυχείτε εάν «μπορεί» να σας φέρει αυτό που νομίζετε ότι χρειάζεστε στο χρόνο που εσείς έχετε ορίσει, με τον τρόπο που εσείς «φαντάζεστε» ως πιθανό, η δόνησή σας θα έχει αλλάξει και θα είστε πρακτικά εκτός αυτής της προστατευτικής ομπρέλας. Στην πραγματικότητα ποτέ δεν είχατε αφεθεί ουσιαστικά στην Ανώτερη Δύναμη αλλά είδατε (ασυνείδητα) την όλη διαδικασία της «συνειδητής δημιουργίας» σαν ευκαιρία και τεχνική να επιβάλετε το θέλω σας πάνω στη Θεϊκή Δύναμη.

Καταλάβετέ το, «οι Ουρανοί δεν βιάζονται», δεν γίνεται να επιβάλετε το δικό σας σχέδιο που προέρχεται από τον κατώτερό σας νου πάνω στο Ανώτερο Θεϊκό Σχέδιο για εσάς. Ναι, μεταφέρατε το πρόβλημά σας (και καλά κάνατε), το εκφράσατε ποιο είναι στη Θεϊκή Δύναμη, όπως επίσης και το επείγον της κατάστασής σας εάν υπάρχει τέτοιο. Από εκεί και πέρα όμως αφήνεστε στην Πρόνοια και Σοφία της Θεϊκής Δύναμης για εσάς γεμάτοι εμπιστοσύνη. Θα λάβετε σίγουρα, αλλά «εν ημέρα η ου προσδοκάς και εν ώρα η ου γινώσκεις»· αυτός είναι ο τρόπος των Ουρανών!

Για να καθησυχάσετε τον κατώτερο νου σας όποτε τείνετε προς την ανησυχία επαναλάβετε γεμάτοι πίστη την ακόλουθη δήλωση: «η Θεϊκή Δύναμη ποτέ δεν αργεί. Δρα με ακρίβεια την πιο κατάλληλη στιγμή με τον πιο τέλειο τρόπο».

Στην συνέχεια αφεθείτε πάλι σε αυτή την αίσθηση της εμπιστοσύνης που θα δημιουργήσει η ανύψωση της συχνότητας μέσα από την επανάληψη της παραπάνω δήλωσης.

Επίσης μια γενική δήλωση που πρέπει να κάνετε συχνά (είτε ήδη συμμετέχετε στην εκπαίδευση του συστήματος Μορφογένεσις είτε απλώς παρακολουθείτε τα άρθρα του αλλά σε επίπεδο δόνησης επιθυμείτε να είστε συντονισμένοι με τη συχνότητά του) είναι η εξής:

«Η συμμετοχή μου στη δόνηση του Συστήματος Μορφογένεσις είναι η αποδοχή μου στο Θεϊκό κάλεσμα να τεθώ κάτω από την οικονομική προστασία της Θεϊκής Δύναμης. Έχω κάνει οριστικά την καρμική επιλογή μου και πίσω πλέον δεν κοιτώ. Από εδώ και στο εξής τίθεμαι συνειδητά στην υπηρεσία της Θεϊκής Δύναμης και υποστηρίζω και προάγω την υψηλή δόνηση του στρατοπέδου του Φωτός. Τη δόνηση της αγάπης, τη δόνηση της καρδιάς. Γνωρίζω ότι την ευθύνη για την οικονομική μου ευμάρεια την έχει στα «χέρια» Της η Θεϊκή Δύναμη και την εκδηλώνει δια μέσω της Θείας Χάριτος μέσα από εμένα στον εξωτερικό μου κόσμο. Είμαι ευγνώμων για την Θεϊκή Αγάπη που ήδη έχει εκδηλωθεί και έχει αναλάβει την οικονομική μου προστασία και ευμάρεια. Επιτρέπω τώρα να γεμίσει τον εαυτό μου και την πραγματικότητά μου με την στοργική δόνησή Της».

Αυτό που είναι το πιο σημαντικό να γνωρίζετε και πρέπει να κρατήσετε πάνω ακόμη και από τους κανόνες που σας δόθηκαν, είναι ότι η εποχή που μπορούσατε να είστε «χλιαροί» (όπως αναφέραμε και πιο πάνω) με τις επιλογές σας και να είστε λίγο απ’ όλα, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Η «ενεργειακή ουδετερότητα» δεν μπορεί να υπάρξει πλέον. Ουσιαστικά ενεργειακή ουδετερότητα δεν υπήρξε ποτέ με την έννοια την καρμική των επιλογών. Απλά ίσως οι συνέπειες αυτών των επιλογών να μην εμφανίζονταν τόσο έντονα και τόσο σύντομα στο υλικό πεδίο και αυτό ενίσχυε την ψευδαίσθηση ότι κάποιος μπορούσε να είναι ουδέτερος ενώ στην πράξη ποτέ δεν ήταν. Είναι πλάνη, αν κάποιος συνεχίζει να το πιστεύει αυτό, και θα βρεθεί προ μεγάλης έκπληξης τη στιγμή που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των ασυνείδητων επιλογών του στο υλικό πεδίο. Στην ουσία όποιος πιστεύει ότι είναι ουδέτερος έχει επιλέξει το στρατόπεδο του σκότους με την έννοια ότι συναινεί να συνεχίσει να είναι το θύμα της χειραγώγησής του και να αποποιείται την υπευθυνότητα και το δικαίωμά του να εξασκεί την ελεύθερή του βούληση για να δημιουργήσει μια συλλογική πραγματικότητα ανώτερη, εμποτισμένη από τις Αρχές του Φωτός, της ελευθερίας, της αγάπης, της ενότητας, της ευημερίας, της αυτοέκφρασης, της πληρότητας, κτλ. που θα είναι κυρίαρχες.

Μπορεί κάποιος να θέλει να επιμείνει να νομίζει ότι επιλέγει την «ουδετερότητα», εξ άλλου και αυτό είναι μια «ελεύθερη επιλογή» και από αυτή την άποψη είναι απόλυτα σεβαστή επιλογή, αλλά θα καταλάβει με δραματικό και κυρίως επώδυνο τρόπο ότι αυτό είναι πρακτικά πλέον αδύνατο. Ο τρόπος ζωής στο γήϊνο matrix έχει γίνει τόσο περίπλοκος και αλληλένδετος που σχεδόν σε κάθε βήμα του κάποιος έρχεται σε επαφή με κάποια δομή, με κάποιον οργανισμό, με κάποια υπηρεσία κρατική ή ιδιωτική που η συναλλαγή μαζί της είναι σχεδόν «υποχρεωτική» για την επιβίωσή του. Αυτή όμως η δομή συνήθως εξυπηρετεί τα σχέδια του σκοτεινού στρατοπέδου, τα σχέδια της χειραγώγησής του ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, είναι δημιούργημα αυτής ακριβώς της διαδικασίας χειραγώγησης και πνευματικής υποβάθμισης του ανθρώπινου είδους που και αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη από το στρατόπεδο του σκότους, όπως ακριβώς είπαμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη και η διαδικασία πνευματικής ανέλιξης που επιχειρείται από το στρατόπεδο του Φωτός. Καταλαβαίνετε ότι επειδή και οι δύο διαδικασίες βρίσκονται ταυτόχρονα σε εξέλιξη αλλά κατευθύνονται σε διαμετρικά αντίθετες πορείες και προορισμούς, η ένταση στο γήινο υλικό πεδίο έχει αυξηθεί δραματικά.

Επίσης κάτι που είναι εξ ίσου σημαντικό είναι να κάνετε όλες τις επιλογές σας με βάση τη χρήση της ελεύθερής σας βούλησης. Αυτό είναι απαράβατος κανόνας της Θεϊκής Βούλησης.

Σας δίνεται η δυνατότητα είτε να επιχειρήσετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας μόνοι σας είτε να τους υλοποιήσετε μέσω της βοήθειας της Θεϊκής Δύναμης ή και ακόμη καλύτερα για εσάς μέσω της πλήρους εναπόθεσης της επιθυμίας σας σε Αυτήν.

Φυσικά και μπορείτε να επιλέξετε να μην αποδεχτείτε τίποτα απ’ όλα αυτά και να χρησιμοποιήσετε τη γνώση πχ. του Συστήματος Μορφογένεσις (ή όποια άλλη «γνώση» κατέχετε) απλά «τεχνικά» αλλά δεν θα έχετε αντιληφθεί τη μεγάλη αλλαγή που συντελείται στην ενέργεια του γήϊνου πεδίου σας, τη μεγάλη αλλαγή στη δόνηση της συχνότητάς του.

Ακόμη και στην τέχνη της συνειδητής δημιουργίας που παρουσιάζει το Σύστημα Μορφογένεσις ο σημαντικώτερος παράγοντας είναι η δόνηση της συχνότητας που ισχύει την κάθε στιγμή στον πλανήτη και οι πνευματικές επιρροές που κυριαρχούν την κάθε χρονική στιγμή. Από αυτή την άποψη δεν έχει πλέον καμμία σχέση το ενεργειακό περιβάλλον του πλανήτη αυτή τη στιγμή με αυτό που ίσχυε μέχρι και 3-5 χρόνια πριν και δεν θα έχει, σε ακόμη μεγαλύτερη ένταση, τα επόμενα χρόνια.

Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσετε, όση «τεχνική γνώση» και να έχετε, εάν νομίσετε ότι μπορείτε να προχωρήσετε μόνοι σας. Η ενεργειακή ένταση στον πλανήτη γη όπως είπαμε έχει αυξηθεί κατακόρυφα και επαναλαμβάνουμε είναι σχεδόν πρακτικά αδύνατο να μην επιλέξετε στρατόπεδο. Σκεφθείτε το λίγο αυτό το περί ουδετερότητας. Επιμένουμε σε αυτό γιατί η ουδετερότητα στο όνομα μιας δήθεν «προοδευτικής φιλελεύθερης άποψης» είναι κάτι που καλλιεργείται από το σκοτεινό στρατόπεδο στα πλαίσια της χειραγώγησης που εφαρμόζει. Το σκοτεινό στρατόπεδο καλλιεργεί την ιδέα της δυνατότητας της δήθεν ουδετερότητας γιατί όπως είπαμε όταν συμβαίνει αυτό στην πράξη οι άνθρωποι που υιοθετούν αυτήν την ιδέα έχουν δώσει σιωπηρή, ασυνείδητη συναίνεση στο στρατόπεδο του σκότους να προωθήσει τις επιλογές του. Σκεφθείτε για μια στιγμή πώς είναι πρακτικά να επιλέξετε να είστε ουδέτεροι. Σκεφτείτε μια συνηθισμένη ημέρα της καθημερινότητάς σας. Με ποιους έρχεστε σε επαφή, είτε άμεσα είτε έμμεσα, σε ποιούς χώρους βρίσκεστε, τί κάνετε; Υπάρχει η δυνατότητα να μην σας επηρεάσουν; Σας επηρεάζουν; Σας κάνουν να νοιώθετε ότι είστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε πράγματα που σας επιβάλλουν γιατί δεν μπορείτε να κάνετε αλλοιώς; Σκεφθείτε το λίγο, μπορείτε αληθινά και ειλικρινά να πείτε ότι είστε ουδέτεροι; Η απάντηση είναι απλή, δεν μπορείτε σε καμμία των περιπτώσεων.

Εσείς πάντως, οι υπέρμαχοι του Φωτός, οι φίλοι του Φωτός που έχετε «προσελκυσθεί» στο Σύστημα Μορφογένεσις και τη δόνησή του, έχετε ανταποκριθεί σε ψυχικό επίπεδο σε αυτό το προσκλητήριο που γίνεται. Σε αυτό το προσκλητήριο να αφυπνιστείτε συνειδησιακά και να κάνετε συνειδητά την «καρμική σας επιλογή» επιλέγοντας το Φως και τις αρχές που Αυτό πρεσβεύει. Μην αφήσετε λοιπόν αυτήν την επιλογή που κάνατε σε επίπεδο ψυχής να σας την θολώσει με σκέψεις ανησυχίας και αμφιβολίας ο κατώτερός σας νους ο οποίος βρίσκεται κυρίως κάτω από την επιρροή της «καρμικής αντανάκλασης» της κοινωνίας σας η οποία με τη σειρά της βρίσκεται κάτω από μεγάλη επιρροή από το στρατόπεδο του σκότους. Ακόμη υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο να αντιστραφεί η διαβρωτική επιρροή που έχει επιφέρει το στρατόπεδο του σκότους πάνω στον πλανήτη. Αυτό όμως απαιτεί την οριστική και αταλάντευτη προσχώρησή σας στο στρατόπεδο του Φωτός και να επιλέξετε «καρμικά» να δεχτείτε συνειδητά και ελεύθερα τις ευλογίες που έχει το Φως να προσφέρει σε εσάς προσωπικά αλλά και συλλογικά για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα ευρύτερα…

Ένα από το πιο μεγάλα ψέματα που έχει καλλιεργήσει το στρατόπεδο του σκότους για να σας παραπλανήσει και να σας έχει υπό την επιρροή του είναι ότι στο στρατόπεδο του Φωτός δεν μπορείς να έχεις οικονομική αφθονία και ευημερία γιατί αυτό δεν είναι «πνευματικό χαρακτηριστικό».

Δεν μπορείτε να αντιληφθείτε το μέγεθος αυτού του ψέματος που έχει σπείρει το στρατόπεδο του «σκότους». Αυτό το ψέμα σας έχει στερήσει τη δυνατότητα να αντιληφθείτε και να γνωρίσετε το μέγεθος της οικονομικής αφθονίας, πληρότητας και ευημερίας που επιθυμεί η Θεϊκή Δύναμη να σας προσφέρει άμεσα. Η ασυνείδητη αυτή επιλογή σας να αποδεχτείτε και πρακτικά να ευθυγραμμιστείτε με αυτό το ψέμα, έχει δημιουργήσει μέσα σας, μέσα στον ψυχισμό σας, ένα τρομερό σχίσμα. Από τη μια επιθυμείτε την πνευματικότητα (η φυσική σας Θεϊκή τάση), από την άλλη όμως θεωρείτε ότι δεν είναι «τόσο πνευματικό» να έχεις υλική αφθονία ή ακόμη χειρότερα θεωρείτε ότι πρέπει να κάνετε πράγματα που δεν σας αρέσουν για να έχετε οικονομική άνεση αλλά τότε νοιώθετε ότι «προδίδετε» τις πνευματικές σας αρχές και ακεραιότητα. Έτσι προσπαθείτε να επιτύχετε κάτι το εξαιρετικά περιοριστικό και ενεργειακά αδιέξοδο. Προσπαθείτε από τη μια να μειώσετε τις υλικές σας ανάγκες και επιθυμίες στο ελάχιστο, ελπίζοντας έτσι ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε πολύ από αυτό που δεν σας αρέσει. Από την άλλη επιδίδεστε σε μια «πνευματικότητα» τελείως «αγείωτη», μια πνευματικότητα πιο πολύ στη σφαίρα των νοητικών αναζητήσεων και φιλοσοφιών αλλά σε κάθε περίπτωση με μικρή επαφή με την καθημερινή γήινη ζωή σας. Και μάλιστα, για να κάνετε τα πράγματα χειρότερα, αυτού του είδους την «διεστραμμένη» και «λανθασμένη» πνευματικότητα που «εξασκείτε» την ντύνετε με το πέπλο της «απόλυτης αλήθειας» είτε στα πλαίσια κάποιας οργανωμένης θρησκείας είτε στα πλαίσια άλλων «πνευματικών» ομάδων και ρευμάτων στα οποία συμμετέχετε. Αποτέλεσμα αυτού είναι χωρίς να το καταλάβετε να γίνεστε «φανατικοί» στην «αλήθεια» σας και άκαμπτοι βαθαίνοντας όμως έτσι ακόμη περισσότερο το σχίσμα μέσα στον ψυχισμό σας σχετικά με την πνευματικότητα και την ύλη.  Δυστυχώς και με τους δύο τρόπους εν αγνοία σας αρνείστε να αποδεχτείτε τη Θεϊκή αφθονία και ευημερία σε όλα τα επίπεδα και της γυρνάτε την πλάτη, απόρροια όπως είπαμε της παγίδευσής σας σε αυτό το τρομερό ψέμα που συντηρούν οι σκοτεινές δυνάμεις στον πλανήτη. Μάλιστα πολλές φορές οι καλύτεροι υπηρέτες στην καλλιέργεια αυτού του ψέματος είναι ανάμεσα στους πνευματικούς ανθρώπους. Άνθρωποι που αληθινά έχουν καλές ψυχές, μέσα στην δική τους άγνοια πάνω σε αυτό το ζήτημα ή από λανθασμένο σεβασμό ή και «ζήλο» στην «θρησκευτική» παράδοση από την οποία προέρχονται, καλλιέργησαν και διαιώνισαν αυτό το ψέμα, κάνοντας τρομερή ζημιά σε συνειδησιακό επίπεδο.

Είναι δυνατόν ο Δημιουργός να μη θέλει να δώσει σε αφθονία αυτό που κάνει τους ανθρώπους να νοιώσουν τόσο καλά; Και γιατί νοιώθουν καλά οι άνθρωποι με την οικονομική αφθονία; Γιατί έτσι έχει δημιουργήσει ο Θεός τον άνθρωπο. Να επιθυμεί, να επιζητά και να απολαμβάνει την οικονομική αφθονία. Δεν μπορεί να υπάρξει αληθινή έκφραση της πνευματικής χαράς στον υλικό κόσμο χωρίς οικονομική αφθονία και ευημερία.

ΠΡΟΣΟΧΗ, σε αυτή την προσπάθεια συκοφάντησης της οικονομικής αφθονίας και ευημερίας την εμφανίζουν μόνο ως επιθυμία που προέρχεται από τα κατώτερα ένστικτα και ως κάτι ποταπό άρα αποφευκτέο για ένα αληθινά «πνευματικό άνθρωπο». Έχουν αποκρύψει την γνήσια πνευματική αλήθεια για την αληθινή έννοια της αφθονίας σε όλα τα επίπεδα. Η Θεϊκή αφθονία ξεκινάει από την ενέργεια της καρδιάς, βιώνεται ως τέλεια Θεϊκή πληρότητα από τα εξατομικευμένα όντα (ανθρώπινες ατομικές συνειδητότητες) και στη συνέχεια περνάει στα χαμηλότερα ένστικτά τους και εκδηλώνεται ως υλική αφθονία στον φυσικό σας κόσμο. Δεν χρειάζεται να κάνει απολύτως τίποτα ο άνθρωπος για να την επιθυμήσει, νοιώθει από μόνος του μια ενστικτώδη φυσική ροπή προς την οικονομική αφθονία γιατί η ενέργεια της καρδιάς, η ενέργεια της αγάπης είναι η αληθινή ενέργεια της αφθονίας, η αληθινή φύση του πλούτου, είναι αυτή η ίδια ενέργεια, αυτή η πνευματική ενέργεια της αγάπης που σε υλικό επίπεδο μετατρέπεται σε μορφές, σε υλική αφθονία και πλούτο. Δεν είναι άλλη η ενέργεια της πνευματικής αγάπης και άλλη η ενέργεια του υλικού πλούτου και αφθονίας. Είναι απολύτως η ίδια ενέργεια, που απλά μετουσιώνεται σε διαφορετική δόνηση και συχνότητα ανάλογα με το πεδίο και την διάσταση στην οποία ενσαρκώνεται και μορφοποιείται.

Στην γνήσια και αληθινή της πνευματική κατανόηση, η υλική αφθονία είναι πάντοτε η μετουσιωμένη υλικά ενέργεια της Θεϊκής αγάπης. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ένας από τους κανόνες που σας ζητάμε να ακολουθήσετε είναι κάθε οικονομική και χρηματική σας συναλλαγή να την επικυρώνεται σιωπηρά από μέσα σας με την φράση, «τώρα δίνω/λαμβάνω Θεϊκή αγάπη στην πράξη». Γιατί με τη φράση αυτή θα βοηθήσετε τον εαυτό σας αλλά και όλη την γήινη και ανθρώπινη νοόσφαιρα να συνειδητοποιήσει αληθινά την πραγματική πνευματική φύση του υλικού πλούτου, το ενεργειακό υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη η αφθονία στο γήϊνο πεδίο.

Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να κλείσει μέσα στη συνείδησή σας και τον ψυχισμό σας αυτό το σχίσμα. Δεν θα μπορέσετε να εξελιχθείτε περαιτέρω εάν για οποιονδήποτε λόγο παραμείνετε προσκολλημένοι σε αυτό το σχίσμα μεταξύ πνευματικότητας και υλισμού. Στον υλικό κόσμο η ύψιστη μορφή πνευματικότητας (εφαρμοσμένης πνευματικότητας) είναι η επιδέξια εμπλοκή και χειρισμός της ύλης και των φαινομένων της χωρίς προσκόλληση. Η μη προσκόλληση προκύπτει από τη βαθιά γνώση κάθε αληθινά πνευματικού ανθρώπου ότι το πνεύμα δημιουργεί τα φαινόμενα της ύλης και όχι το αντίθετο. Έτσι ο κάθε άνθρωπος, λειτουργώντας ως αληθινά πνευματικός άνθρωπος και συνειδητός δημιουργός, γνωρίζει ότι ο χειρισμός της ύλης και των φαινομένων της, όπως η υλική αφθονία με τη μορφή των χρημάτων ή οποιασδήποτε άλλης υλικής συνθήκης, είναι στον απόλυτο έλεγχό του, γιατί γνωρίζει ότι η κύρια φύση του είναι πνευματική, είναι ένα με το πνευματικό όλο και μπορεί μέσα από αυτή την ενότητα να παράξει φαινόμενα στον υλικό κόσμο. Η γνώση αυτής της αλήθειας τον κάνει να είναι απόλυτα ήσυχος και γαλήνιος εσωτερικά και να εκδηλώνει ανάλογα με την περίσταση και τις επιθυμίες του όποια συνθήκη επιθυμεί, χωρίς προσκόλληση ή πλεονεξία,γιατί γνωρίζει ότι και οι δύο αυτές έννοιες δεν έχουν κανένα νόημα εφόσον αυτός είναι ο δημιουργός των υλικών φαινομένων της ζωής του.

Ενώ αναφέραμε πόσο εύκολο και φυσικό είναι για τους ανθρώπους να επιθυμούν την αφθονία, αντίθετα για να «προσαρμοστεί» κάποιος στην οικονομική στέρηση, χρειάζεται χρόνια «αυτοπειθαρχίας ή αναγκαστικής πειθαρχίας και στερήσεων» ή παράλογου «ασκητικού εξαναγκασμού». Χρειάζεται στην ουσία ο άνθρωπος να διαστρεβλώσει την φύση του για να το πετύχει. Μόνο τα αφύσικα πράγματα χρειάζονται αγώνα, κόπο, βάσανα και πόνο· η Θεϊκή Δημιουργία, το Φως, όχι.

Το στρατόπεδο του σκότους που πάντοτε λειτουργεί με πονηρό και χθόνιο τρόπο, γνωρίζοντας την φυσική επιλογή και τάση του ανθρώπου προς την οικονομική αφθονία και ευημερία, την Θεϊκά δοσμένη αυτή τάση του ανθρώπου προς την αφθονία, το μόνο που είχε να κάνει ήταν να συκοφαντήσει και να παρουσιάσει το στρατόπεδο του Φωτός ως ενάντιο στην αφθονία. Κυρίως εκμεταλλευόμενο την άγνοια της μεγάλης μάζας των ανθρώπων και την αδυναμία τους να καταλάβουν την σκοπιμότητα και το έργο της πνευματικής άσκησης κάποιων ασκητών. Αυτοί οι συγκεκριμένοι ασκητές για δικούς τους πολύ συγκεκριμένους λόγους, κυρίως λόγους καρμικής επιλογής, εκπληρώνοντας  πολλές φορές ανώτερη πνευματική υπηρεσία προς την ανθρωπότητα, που είναι δύσκολο να την καταλάβει κάποιος που βρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο πνευματικής εξέλιξης, δεν επιθυμούσαν τη μεγάλη ταύτιση με τα εγκόσμια και τη γήινη σύμβαση. Αυτή η επιλογή τους έγινε γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσε να εξυπηρετηθεί η ανώτερη πνευματική τους αποστολή υπηρεσίας, την νομοτέλεια και σκοπιμότητα της οποίας όπως είπαμε είναι δύσκολο να κατανοήσει ο συνηθισμένος άνθρωπος, μέσα από το συγκεκριμένο εξελικτικό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται.

Έτσι το στρατόπεδο του σκότους, ξέροντας ότι ο άνθρωπος από τη φύση του επιθυμεί την αφθονία, ήξερε επίσης ότι εάν παραπλανηθεί και πέσει σε σύγχυση και ταυτίσει την πνευματικότητα με την στέρηση και τον ασκητισμό θα αποφύγει το στρατόπεδο του Φωτός γιατί απόλυτα φυσιολογικά (Θεϊκά φυσιολογικά όπως είπαμε) δεν επιθυμεί την στέρηση. Αναγκαστικά λοιπόν, μην έχοντας άλλη επιλογή, θα έπεφτε στα δίχτυα του σκοτεινού στρατοπέδου, στην προσπάθεια να στραφεί εκεί που λανθασμένα πίστευε ότι θα βρισκόταν η οικονομική αφθονία. Και αυτό ήταν που έγινε. Ο άνθρωπος πίστεψε και επέλεξε εν αγνοία του το στρατόπεδο του σκότους σαν πηγή της αφθονίας του. Το έκανε αυτό θεωρώντας και εξυψώνοντας την ύλη απόλυτα στο επίπεδο της πηγής των πάντων. Αυτό όμως ήταν ένα μεγάλο ψέμα γιατί η ύλη είναι η συνέπεια της δημιουργίας του πνεύματος και ποτέ η δημιουργική αρχή. Δυστυχώς όμως η πλειοψηφία των ανθρώπων παραπλανήθηκε και έκανε την συγκεκριμένη καρμική επιλογή, τις συνέπειες της οποίας υφίσταται τώρα στο υλικό πεδίο. Τελικά το μόνο που είχε να προσφέρει το στρατόπεδο του σκότους και η χειραγωγημένη και λανθασμένη εξύψωση της ύλης σε επίπεδο δημιουργικής αρχής, ήταν περισσότερα βάσανα, ταλαιπωρία, αιματηρούς ανταγωνισμούς, πόνο και σε καμία περίπτωση αληθινή οικονομική αφθονία και ευημερία για όλους όπως είναι αυτή που συμβαίνει άμεσα από την παρουσία του Φωτός.

Μπορείτε να δείτε και εσείς πόσο σας έχει επηρεάσει αυτό το ψέμα κάνοντας μια μικρή διαπίστωση απαντώντας σε μια απλή ερώτηση προς τον εαυτό σας. Αναρωτηθείτε εάν υπήρξαν ποτέ στιγμές στη ζωή σας που είχατε την επιθυμία ή έστω σκεφτήκατε να ζήσετε την ζωή σας με βάση τις πνευματικές σας αρχές και αλήθειες, αυτές τις αλήθειες που νοιώθατε βαθιά μέσα σας ότι αντιπροσωπεύουν τον αληθινό σας εαυτό. Δηλαδή να ασχολείστε με ό,τι πραγματικά γεμίζει την καρδιά σας, να έχετε τις σχέσεις που θέλετε χωρίς να χρειάζεστε να προσποιείστε στα πλαίσια των «επαγγελματικών δημοσίων ή άλλων συμβατικών σχέσεων» και γενικώτερα να ζήσετε μια ζωή πιο αληθινή, με βάση αυτά που επιθυμεί η καρδιά σας και όχι τόσο η κοινωνική σύμβαση. Μόλις κάνατε αυτή τη σκέψη μήπως μετά από λίγο καταλήξατε στο συμπέρασμα ότι μπορεί αυτό να φαίνεται και να ακούγεται πολύ ωραίο σαν σκέψη αλλά στην πράξη θα ήταν πολύ δύσκολο να το υποστηρίξετε οικονομικά; Και αμέσως γεμίσατε με συναισθήματα απογοήτευσης και στεναχώριας και φυσικά εγκαταλείψατε τις σκέψεις για μια ζωή πιο αληθινή, πιο ελεύθερη και πιο κοντά στα θέλω της καρδιάς σας, στα θέλω της ψυχής σας. Σας έχει συμβεί αυτό; Αν ναι (το πιο πιθανό), είναι γιατί είστε κάτω από την χειραγώγηση του ψεύδους που έχει σπείρει το σκοτεινό στρατόπεδο.

Αλλά πλέον ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας αυτόν τον τρόπο ύπαρξης και βίωσης της ζωής σας, όπως είπαμε πρέπει να κλείσει αυτό το σχίσμα στο ψυχισμό σας, αυτή η ανοιχτή πληγή. Καλείστε σε μια μεγάλη ανύψωση της ενεργειακής σας συχνότητας, καλείστε να ανέλθετε στη δόνηση της καρδιάς. Ποτέ ξανά μην ανησυχήσετε (όσο θα μπορείτε να έχετε επίγνωση ότι ανησυχείτε) για οικονομικά θέματα και ιδιαίτερα όταν αυτά σχετίζονται με την πνευματική σας αναζήτηση. Μην αφήσετε το μυαλό σας να παίξει το παιχνίδι της χειραγώγησης του σκοτεινού στρατοπέδου.

Αυτό είναι που δεν σας επιτρέπει να συντονιστείτε δονητικά με τη δόνηση της αφθονίας, σας κρατάει στην χαμηλή συχνότητα της αντίστασης και της άρνησης (φυσικά όμως πάντα ισχύει και η δική σας ασυνείδητη συναίνεση). Και το χειρότερο όλων είναι ότι δεν αντιλαμβάνεστε καν ότι η δόνησή σας έχει χειραγωγηθεί αλλά θεωρείτε αυτές τις σκέψεις σας ως λογικές, σκέψεις ανθρώπου σκεπτόμενου που έχει διάκριση και η «άποψή» του είναι σωστή. Η χειραγώγηση είναι το μεγάλο όπλο του σκοτεινού στρατοπέδου. Και η καλύτερη χειραγώγηση είναι αυτή που δεν την αντιλαμβάνεσαι αλλά νομίζεις ότι είναι δική σου επιλογή και σκέψη ενώ είσαι 100% κάτω από ξένη επιρροή.

Η χειραγώγηση γίνεται πάντοτε στο επίπεδο της σκέψης, του νου, ποτέ δεν μπορεί να γίνει στην καρδιά και στη συχνότητά της. Το σκοτεινό στρατόπεδο σας θέλει όσο το δυνατόν περισσότερο βουτηγμένους στη σκέψη και καθόλου στην καρδιά. Όταν είστε κυρίως στο μυαλό μπορεί τότε εύκολα να σας προωθήσει κάθε συκοφαντική σκέψη, κάθε σκέψη αμφιβολίας και ανησυχίας και κάθε σχέδιό του χειραγώγησης.

Γι’ αυτό η ομπρέλα της Θεϊκής οικονομικής προστασίας και απελευθέρωσης που σας δίνεται επιμένει τόσο πολύ στη συχνότητα της καρδιάς. Εκεί δεν μπορεί να σας χειραγωγήσει το σκοτεινό στρατόπεδο, εκεί βρίσκεται η αληθινή σας σύνδεση με τη Θεϊκή Δύναμη, εκεί βρίσκεται η γνήσια οικονομική σας ευημερία και πληρότητα, εκεί δεν μπορεί να σας αγγίξει ούτε να σας βλάψει το σκοτάδι. Η καρδιά είναι η κιβωτός που θα σας προστατέψει σε κάθε καταιγίδα και κατακλυσμό που θα «εμφανίσει» να συμβαίνει το στρατόπεδο του σκότους.

Η απόλυτη εξύψωση του τύπου της λογικής (αριστερού εγκεφαλικού ημισφαιρίου) που έχει επικρατήσει στον πολιτισμό σας και η αναγόρευσή της ως της μοναδικής «αξιόπιστης ποιότητας» του ανθρώπου πάνω στην οποία θα πρέπει να στηριχθούν όλα τα «επιτεύγματά» του, είναι επίσης έργο του σκότους. Προσοχή, όχι όμως της γνήσιας λογικής με την έννοια της σοφίας και της διάκρισης, όπως ακριβώς την εννοούσε το πνεύμα του Ελληνισμού στην αρχαία Ελλάδα, που οδηγεί στην ελευθερία και εξύψωση του ανθρώπου και του πνεύματός του και στην ουσία υπηρετεί τον άνθρωπο και όχι το αντίθετο, όπως συμβαίνει σήμερα.

Το σκοτεινό στρατόπεδο  κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να σας κρατήσει μακρυά από τη δόνηση και συχνότητα της καρδιάς και αντίθετα επιδιώκει να σας έχει εγκλωβισμένους μόνιμα στη χαμηλή συχνότητα του νου (για την ακρίβεια του κατώτερου νου), έρμαια της χειραγώγησής του.

Η «λογική» σας (για την ακρίβεια η «χειραγωγημένη λογική» σας), μέσω των συνεχών αμφιβολιών και ανησυχιών που σας παρουσιάζει σαν σκέψεις «αληθινές, λογικές και έγκυρες» αλλά πάντοτε φοβικές, είναι και αυτή που σας εμποδίζει να στραφείτε και ν’ αφεθείτε ολοκληρωτικά στην Θεϊκή Δύναμη και να δεχτείτε τις αμέτρητες ευλογίες που έχει Αυτή να σας προσφέρει. Βαθιά μέσα σας το γνωρίζετε αυτό και το επιθυμείτε, επιθυμείτε να στραφείτε στη Θεϊκή Δύναμη αλλά ο νους σας σας κρατάει σε μια ιδιότυπη και αόρατη φυλακή.

Η Θεϊκή Δύναμη το μόνο που μπορεί να κάνει σεβόμενη απόλυτα την ελεύθερή σας βούληση, είναι να σας αποκαλύπτει τον πονηρό τρόπο δράσης του σκοτεινού στρατοπέδου αλλά δεν μπορεί να σας πιέσει ή να σας «χειραγωγήσει» να δεχτείτε κάτι έστω και εάν αυτό είναι για το καλό σας. Το μόνο που της επιτρέπεται (από την ίδια Της τη φύση του Φωτός) είναι να είναι πάντοτε διαθέσιμη σε όποιον επιθυμεί να συνδεθεί μαζί Της χωρίς κανένα περιορισμό, χωρίς όρους. Είναι αυτό που πολλές φορές έχετε ακούσει με την φράση «άνευ όρων αγάπη». Οι κανόνες που σας δίνονται δεν είναι προϋποθέσεις που πρέπει να εκπληρώσετε υπό τη μορφή «στρατιωτικής ασκητικής πειθαρχίας» αλλά οδηγίες για να αποφύγετε την χειραγώγηση του σκοτεινού στρατοπέδου που σας κρατάει δέσμιους στη χαμηλή του συχνότητα.

Πρέπει να πείτε ναι συνειδητά ότι δέχεστε να λάβετε όλες τις ευλογίες που είναι διαθέσιμες για εσάς από την αιώνια Πηγή του Φωτός, από την Πρωταρχική Θεϊκή Αχτίδα Φωτός που ξεκίνησε και ξεδίπλωσε όλη τη Δημιουργία. Αυτό το ναι όμως πρέπει να είναι σε επίπεδο δόνησης και όχι νοητικής σκέψης.

Η πνευματική ενέργεια που έρχεται αυτήν την εποχή από τα Ανώτερα Πνευματικά Πεδία του Φωτός κατακλύζοντας τη Γη και είναι διαθέσιμη για να συνδεθείτε μαζί της, είναι η ενέργεια της συχνότητας της καρδιάς. Χρειάζεται να νοιώθετε περισσότερο και να σκέφτεστε λιγότερο (επαναλαμβάνουμε: η συντριπτική πλειοψηφία των σκέψεών σας είναι ήδη χειραγωγημένες). Στην καρδιά είναι η ασφάλειά σας και όχι στην σκέψη.

Γνωρίζουμε επίσης ότι όση καλή πρόθεση και επιθυμία και να έχετε για να μπείτε κάτω από την ομπρέλα της Θεϊκής οικονομικής προστασίας και απελευθέρωσης που προσφέρεται μέσω του Συστήματος Μορφογένεσις και να παραμείνετε στη συχνότητά της, η κατώτερη προσωπικότητά σας (εγωϊκός νους) θα συνεχίσει να σας δημιουργεί εμπόδια λόγω της υπερβολικής ταύτισης όπως είπαμε με τη σκέψη (αλλά και την ύλη) και την αρνητική επιρροή που δέχεστε μέσω αυτής. Σας συμβουλεύουμε σε αυτή την περίπτωση, όταν θα βιώνετε αυτές τις εσωτερικές δυσκολίες και θα νοιώθετε ότι δεν μπορέσατε να ανταποκριθείτε στους κανόνες που σας δόθηκαν παραπάνω, στον βαθμό που θα θέλατε, να μην σας στενοχωρεί αυτό το γεγονός και να μη στρέφεστε εναντίον του εαυτού σας αλλά ήσυχα και απαλά να στρέφεστε στο σημείο της καρδιάς σας και χωρίς να λέτε τίποτα ή να σκέφτεστε κάτι να αφήνετε η επαφή με αυτό το σημείο να σας ανυψώνει πάλι τη συχνότητα. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για άμεση ανύψωση της συχνότητας.

Σας παρέχουμε επίσης και μια φωτογραφία-σύμβολο (στο σύνδεσμο στο τέλος της σελίδας) η οποία, κοιτώντας την, θα σας βοηθήσει να συντονίζεστε με την ομπρέλα της Θεϊκής οικονομικής προστασίας που είναι διαθέσιμη πλέον για εσάς. Επίσης σε συνδυασμό με τη φωτογραφία-σύμβολο σας δίνουμε και μια πολύ ισχυρή πρακτική να εκτελέσετε για να δημιουργήσετε μια πανίσχυρη ενεργειακή αλυσίδα μεταξύ όλων των εργατών και υπερμάχων του Φωτός και γενικώτερα των ανθρώπων καλής θέλησης. Μέσω αυτής της πρακτικής θα είναι σαν να δημιουργείτε και να ενεργοποιείτε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά ένα είδος ενεργειακής αλυσίδας και ασπίδας μέσω της οποίας θα γειωθεί και η ενέργεια της ομπρέλας της «Θεϊκής οικονομικής προστασίας και απελευθέρωσης». Η πρακτική συνίσταται σ’ ένα μικρό οραματισμό που δεν θα πρέπει να σας παίρνει πάνω από 2-3 λεπτά, το πολύ 5. Θα μπορείτε να τον εκτελείτε όποτε νοιώθετε την ανάγκη για ενίσχυση ή ακόμη και στα πλαίσια καθημερινού προγράμματος πχ. το πρωί όταν σηκωθείτε ή το βράδυ πριν κοιμηθείτε.

 

Η πρακτική αυτού του μικρού οραματισμού έχει ως εξής:

Αρχίστε να κοιτάζετε την φωτογραφία-σύμβολο με το βλέμμα σας αφεστιασμένο, χωρίς δηλαδή να προσπαθείτε να επικεντρωθείτε σε κάποιο σημείο, και ταυτόχρονα να νοιώθετε το σημείο της καρδιάς σας. Παρ’ όλο που θα είστε αφεστιασμένοι συνεχίζετε να έχετε στην επίγνωσή σας το κέντρο του Φωτός, το κέντρο της φωτογραφίας από το οποίο εκπορεύεται το αιώνιο Φως, που συμβολίζεται και με το σύμβολο του απείρου που βρίσκεται στο κέντρο της φωτογραφίας. Θα νοιώσετε την ενέργεια της καρδιάς σας να ενώνεται με την ενέργεια του συμβόλου, σαν να δημιουργείται ένας ενεργειακός δίαυλος και η ενέργεια του συμβόλου της Θεϊκής οικονομικής προστασίας «χύνεται» μέσα στην καρδιά σας. Νοιώστε την δύναμη αυτής της ενέργειας του Φωτός να σας εμποτίζει, νοιώστε επίσης τις λέξεις που υπάρχουν στη φωτογραφία, τις λέξεις Θεϊκή Οικονομική Προστασία σαν να συνεχίζουν το ταξίδι τους και να εισχωρούν μέσα στο πεδίο της δικής σας συνειδήσεως. Νοιώστε την αλήθεια και το πραγματικό λυτρωτικό νόημα που κομίζουν αυτές οι λέξεις στη συνείδηση σας. Νοιώστε πως την μετατρέπουν και την καθιστούν δεκτική στη Θεϊκή οικονομική προστασία και όχι μόνο. Νοιώστε ότι το Φως μεταφέρει μέσα σας αυτές τις έννοιες, αυτό το νόημα, αυτήν την αλήθεια με γαλήνη αλλά και ισχύ.

Τότε δείτε τον εαυτό σας, το σώμα σας να μετατρέπεται σ’ ένα λευκό πανίσχυρο ενεργειακό σώμα. Απλώστε τα χέρια σας (τα ενεργειακά) στο πλάϊ και νοιώστε ότι αυτά συνδέονται με τα χέρια κάποιου άλλου εργάτη του Φωτός που βρίσκεται δίπλα σας τόσο δεξιά όσο και αριστερά. Νοιώστε ότι το Φως αρχίζει και ταξιδεύει μέσα από τα χέρια σας στα χέρια των εργατών του Φωτός αδερφών σας που βρίσκονται στο πλάι σας και από αυτούς στα χέρια άλλων ανθρώπων που βρίσκονται στο δικό τους το πλάι και αυτό συνεχίζεται με αναρίθμητους ανθρώπους που δημιουργούν και εκτείνουν με τεράστια ανθρώπινη ενεργειακή αλυσίδα. Νοιώστε ταυτόχρονα ότι η ενέργεια του Φωτός μέσα σας ταξιδεύει πανίσχυρα και προς τα κάτω προς τα πόδια σας και εισχωρεί βαθιά μέσα στη γη, σαν να βγάζετε ενεργειακές ρίζες που σας γειώνουν και σας σταθεροποιούν πολύ έντονα. Είναι πολύ σημαντικό να νοιώσετε αυτές τις ρίζες να σαν δημιουργούν μια πολύ ισχυρή ένωση με τη γη, να σας δημιουργούν μια ακλόνητη βάση που τίποτα δεν μπορεί να ανατρέψει, σαν να γίνεστε ένα ακούνητος ενεργειακός βράχος απροσπέλαστος από οποιαδήποτε εξωτερική επιρροή.

Στην αλυσίδα που δημιουργείται με τους ανθρώπους δίπλα σας (και αυτούς τους βλέπετε σαν λευκά ενεργειακά σώματα), είναι καλύτερα το πιάσιμο μεταξύ των ενεργειακών σας χεριών να γίνεται όχι από τις παλάμες αλλά από τους πήχεις. Δηλαδή η παλάμη σας να πιάνει τον αγκώνα του διπλανού σας και αντίστοιχα η παλάμη του να πιάνει το δικό σας αγκώνα. Έτσι με αυτό τον τρόπο τα ενεργειακά χέρια σας θα είναι σαν να δημιουργούν ενεργειακούς σωλήνες μέσα από τους οποίους το Φως θα μπορεί να ταξιδέψει πολύ πιο έντονα και γρήγορα. Επίσης τις αλυσίδες μπορείτε να τις επεκτείνετε όσο θέλετε. Μπορείτε να τις επεκτείνετε και έξω από τη χώρα σας, να βλέπετε ότι δημιουργείται μια πραγματικά πολύ μεγάλη αλυσίδα.

Θα ήταν ευχής έργο τελικά να υπάρξει συντονισμός και αυτή η αλυσίδα να ενοποιήσει και να κυκλώσει τη γη με τη συμμετοχή εκατομμυρίων εργατών, υπερμάχων του Φωτός παγκόσμια. Γι’ αυτό θα σας ζητηθεί επίσης να διαδώσετε αυτή την «ενεργειακή αλυσίδα» σε όλους τους υπέρμαχους, τους φίλους του Φωτός με τους οποίους έχετε επικοινωνία.

Στο τέλος της πρακτικής νοιώστε την μεγάλη ισχύ αυτής της ενεργειακής αλυσίδος τόσο μεταξύ των ενεργειακών ανθρώπων όσο και ως την γείωση της ενέργειας. Νοιώστε τη Θεϊκή ενέργεια που έρχεται από την φωτογραφία του συμβόλου να ενσταλλάζει στην καρδιά σας και από εκεί να διοχετεύεται στο πλάι σας στην αλυσίδα αλλά και προς την γη. Νοιώστε αυτήν την ανθρώπινη ενεργειακή αλυσίδα που γειώνει την ενέργεια της Θεϊκής οικονομικής προστασίας και απελευθέρωσης σαν ένα πανίσχυρο απροσπέλαστο ενεργειακό τείχος.

Τώρα ξέρετε, ότι δεν είστε μόνοι, η Θεϊκή ενέργεια της αγάπης είναι μαζί σας και είστε μαζί ενωμένοι εκατομμύρια εργάτες του Φωτός, και τίποτα από τη χειραγώγηση και τον επιχειρούμενο εκφοβισμό του στρατοπέδου του σκότους δεν μπορεί να σας επηρεάσει….και με αυτήν την αίσθηση να κλείσετε τον μικρό αυτό αλλά πανίσχυρο οραματισμό.

Σας προτείνουμε αυτή τη φωτογραφία να την κατεβάσετε από το site του Συστήματος Μορφογένεσις (δεξί κλικ πάνω στη φωτογραφία και στην συνέχεια αποθήκευση ως…) και να τη βάλετε στην οθόνη του υπολογιστή σας. Έτσι κάθε φορά που θα ανοίγετε τον υπολογιστή σας, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα θα έρχεστε σε επαφή με το σύμβολο και τη φωτογραφία και αυτό θα ισχυροποιεί τον δεσμό και τη σύνδεση με την ομπρέλα της Θεϊκής οικονομικής προστασίας και απελευθέρωσης. Επίσης μπορείτε να την εκτυπώσετε και να την έχετε τοποθετημένη σε κάποιο σημείο του χώρου σας και να έρχεστε σε επαφή μαζί της αρκετές φορές μέσα στην ημέρα.

Φυσικά μπορείτε να προωθήσετε αυτήν τη φωτογραφία-σύμβολο σε όσο περισσότερους φίλους σας πιστεύετε ότι είναι συμβατοί με την συχνότητα του Φωτός που κομίζει αυτή η φωτογραφία και θα ήθελαν να μπουν και αυτοί κάτω από αυτήν την προστατευτική ενεργειακή ομπρέλα και να αποτελέσουν μέρος και της αλυσίδος και του ενεργειακού τείχους που δομείται με τον οραματισμό.

Είναι η εποχή που ανοίγεται πνευματικά η δυνατότητα (ενεργειακά δεν υπήρχε πάντοτε αυτή η δυνατότητα στο βαθμό που παρουσιάζεται τώρα) να φύγετε από τη σκέψη και να πάτε στη σιωπηλή χαρά της καρδιάς. Στη βίωση της συχνότητας της αγάπης και της εκδήλωσης της εξωτερικής σας πραγματικότητας πρώτα από την καρδιά και μετά από τη σκέψη. Θα αρχίσετε να βιώνετε αυτό που ονομάζεται Θείος Έρωτας, πραγματική Πνευματική Αγάπη και να το εκδηλώνετε μέσα στην υλική σας πραγματικότητα χωρίς να χρειάζεται να την αποστραφείτε και να αρνηθείτε τον γήϊνο υλικό κόσμο. Θα φέρετε πλέον τον Ουρανό στη Γη χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψετε τη Γη. Η υλική πραγματικότητα με αυτόν τον τρόπο θα γίνει ένας ζωντανός ύμνος προς τον Ουρανό, αυτό που πάντοτε ήταν το σχέδιο της Δημιουργίας να συμβεί στη Γη, η σύνδεσή σας με τον Δημιουργό μέσω της Πνευματικής Αγάπης και της υλικής αφθονίας. Ήρθε η ώρα να κλείσετε αυτό το σχίσμα που σας έχει ταλαιπωρήσει αφάνταστα μεταξύ πνευματικότητας και της χωρίς ενοχές ακόπιαστης υλικής αφθονίας. Αφεθείτε λοιπόν σε αυτό το Θεϊκό, Πνευματικό κάλεσμα, αφήστε την Θεϊκή Δύναμη να κάνει Αυτή για εσάς τον «αγώνα της μετάβασης» σε αυτή τη μοναδική κατάσταση πνευματικότητας και ταυτόχρονης υλικής αφθονίας.

Μπείτε κάτω από την ομπρέλα της Θεϊκής οικονομικής προστασίας και ευημερίας, μέσω της καρδιάς σας. Ακούστε την καρδιά σας και αφήστε αυτή να σας οδηγήσει εάν θα πείτε ναι ή όχι σε αυτό το Θεϊκό κάλεσμα. Νοιώστε την και ακολουθήστε την…»

Τέλος της υπαγόρευσης

 

Κλείνοντας το κείμενο αυτής της υπαγόρευσης, να σημειώσουμε εμείς οι συντελεστές του Συστήματος Μορφογένεσις σχετικά με την πρακτική της ενεργειακής αλυσίδας, όπως λέει και ο μεγάλος Έλληνας μουσικός συνθέτης, ο Μίκης Θεοδωράκης, «είμαστε δυό, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς….για να προσθέσουμε ότι  αληθινά οι εργάτες του Φωτός είμαστε εκατομμύρια χίλιοι δεκατρείς σε όλον τον πλανήτη…»

 

Θα σας προτείναμε επίσης να διαβάσετε και το κείμενο για την καινούργια φάση του οραματισμού για το χρήμα και την καινούργια ενέργεια της καρδιάς που έχει αρχίσει να κατακλύζει τον πλανήτη όπως επίσης και να ακούσετε το διαλογισμό της καρδιάς που συνοδεύει το συγκεκριμένο κείμενο και υπάρχουν στο site του new earth network (Πλανητικό Δίκτυο Φωτός). 

 

 

Ακολουθεί το ΣΥΜΒΟΛΟ της Θεϊκής Οικονομικής προστασίας και απελευθέρωσης (κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο):


ΘΕΪΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑactive³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης