English

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ #2


 

Αγαπητοί φίλοι του Συστήματος Μορφογένεσις,

 

Αυτή η εφαρμογή για το χρήμα είναι λίγο διαφορετική από τις προηγούμενες, τόσο στο θεωρητικό κομμάτι όσο και στο πρακτικό.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή αποσκοπεί να βοηθήσει όλους τους πνευματικούς ανθρώπους να κατανοήσουν τι είναι το «πνευματικό χρήμα» και σε τι διαφέρει από το «εγωϊκό χρήμα». Επίσης αποσκοπεί στο να βοηθήσει όλους τους πνευματικούς ανθρώπους να καταλάβουν την αληθινή Θεϊκή φύση του πνευματικού χρήματος και σιγά, σιγά να αποταυτιστούν από το παλιό όνειρο του πλανήτη, όπου κυριαρχεί η επιδίωξη του εγωϊκού χρήματος.

Ποια η διαφορά μεταξύ του εγωϊκού και του πνευματικού χρήματος;

Το εγωϊκό χρήμα, είναι χρήμα που μπορεί να αποκτηθεί και να συσωρευθεί για να υπηρετήσει τις ανάγκες της κατώτερης προσωπικότητας μας. Της εγωϊκής προσωπικότητας μας, που τα αληθινά της κίνητρα για την απόκτηση του χρήματος βασίζονται στο φόβο της έλλειψης, της στέρησης, του πόνου, κτλ. Αλλά και την συνεπακόλουθη απληστία, δίψα για κυριαρχία (ασυνείδητη και πρωτόγονη μορφή άμυνας, στη λογική, εάν κυριαρχήσω πάνω στους άλλους δεν θα μπορούν αυτοί να κυριαρχήσουν επάνω μου), κτλ. Αυτού του είδους το χρήμα, το εγωϊκό όπως το ονομάζουμε, μπορεί να αποκτηθεί χωρίς να βασίζεται στις ανώτερες πνευματικές ποιότητες του Φωτός. Είναι το χρήμα που βλέπουμε να αποκτάται κατά κόρον, με αυτόν τον εγωϊκό και σκληρό τρόπο που κυριαρχεί μέσα στο γήινο μάτριξ. 

Αντίθετα το πνευματικό χρήμα, έχει μια ανώτερη πνευματική σκοπιμότητα και αποστολή. Επιζητά  την ελεύθερη χρήση του και κυκλοφορία. Την χρησιμοποίηση του, για την έκφραση των ατομικών μας χαρισμάτων στην υπηρεσία της ανάπτυξης του ανώτερου μας δρόμου, στα πλαίσια του Θεϊκού σχεδίου. Το πνευματικό χρήμα δεν βασίζεται στην κυριαρχία, απληστία και το φόβο, στην ανάγκη της κατάκτησης των άλλων ή των πόρων που παράγουν πλούτο. Το πνευματικό χρήμα, βασίζεται στην ελεύθερη και απρόσκοπτη ροή της Θεϊκής ενέργειας, μέσα από εμάς, ως ανθρώπινες υπάρξεις στον υλικό κόσμο. Γι’ αυτό η απόκτηση αυτού του είδους του χρήματος είναι συνήθως αρμονική και χαρούμενη. Επίσης προάγει τη χαρά, την ευτυχία και γενικότερα το ευ ζην όλων των ανθρώπων.

Θα πρέπει ν’ αντιληφθούμε, ως πνευματικοί άνθρωποι, ότι το πνευματικό χρήμα στη ζωή μας, υπάρχει και «κυκλοφορεί» σε άμεση συνάρτηση με το πόσο επιτρέπουμε την ενέργεια της Θεϊκής Αγάπης να ρέει μέσα από εμάς.

Ναι, χρήμα μπορούμε να αποκτήσουμε και χωρίς να ρέει η ενέργεια της Θεϊκής Αγάπης εντός μας. Είναι όμως το χρήμα το εγωϊκό, που δεν φέρνει διαρκή πληρότητα και ευτυχία. Είναι το χρήμα που δεν φέρνει ψυχικό άνθισμα. Είναι το χρήμα που σχετίζεται μόνο με την επιβίωση μας και όχι τη Θεϊκή χαρά της έκφρασης της δημιουργικότητας μας.

Στο θεωρητικό κομμάτι αυτής της εφαρμογής, θα υπάρξει μια παρουσίαση διαφόρων κατηγοριών μπλοκαρισμάτων (παγίδων στην ουσία), που πιθανότατα να έχουμε σε σχέση με το χρήμα. Μπλοκαρίσματα που έχουν τη βάση τους σε μια σειρά από πεποιθήσεις και ασυνείδητες συναισθηματικές αντιδράσεις. Αυτά τα μπλοκαρίσματα θα κατηγοριοποιηθούν και σε κάθε κατηγορία θα δίνεται μια περιγραφή των πιθανών πεποιθήσεων για το χρήμα, που εμπλέκονται με την κάθε κατηγορία. Έτσι το θεωρητικό κείμενο θα μπορεί να λειτουργήσει σαν ένας γρήγορος οδηγός όπου ο καθένας θα μπορεί να αναγνωρίσει τις δικές του λανθασμένες πεποιθήσεις που έχει σχετικά με το χρήμα και οι οποίες ασυνείδητα τον εμποδίζουν να προχωρήσει σε πιο μεγάλη αφθονία, σε αυτό που αποκαλούμε εμπειρία της ροής της αφθονίας του "πνευματικού χρήματος". Με αυτόν τον τρόπο θα «ρίξει Φως» στο σκοτάδι αυτών των πεποιθήσεων, επιτρέποντας έτσι τη μετουσίωση τους. Ακριβώς εδώ βρίσκεται και η σκοπιμότητα αυτής της εφαρμογής, να δοθεί η δυνατότητα στο Φως της συνειδητότητας μας, στο Φως της επιγνώσεως μας, να φωτίσει τις σκοτεινές μας πτυχές σχετικά με το χρήμα. Μόνο αποκτώντας επίγνωση  για κάτι ότι υπάρχει, μπορούμε στην συνέχεια να έχουμε την επιλογή, είτε να συνεχίσουμε να το έχουμε είτε να επιλέξουμε κάτι άλλο. Η επίγνωση είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας της μετουσίωσης.

 

Στο πρακτικό κομμάτι, η εστίαση σε αυτήν την εφαρμογή, δεν θα αφορά κυρίως ασκήσεις και πρακτικές, όπως συμβαίνει με τις άλλες εφαρμογές, όπως πχ στην εφαρμογή για το χρήμα # 1 (η σκιά του χρήματος). Η προσέγγιση θα είναι πρωτίστως  μέσω της εναπόθεσης στη Θεία Χάρι.

Δηλαδή θα επιχειρήσουμε να λειτουργήσουμε πιο πολύ με την προσέγγιση που αποκαλούμε «Θεουργία», που είναι η απόλυτη εγκατάλειψη (παράδοση/άφεμα) στη Θεϊκή Δύναμη της Θείας Χάριτος. Θέλουμε μια τέτοιου είδους προσέγγιση γιατί στην ουσία επιζητούμε συναισθηματική απελευθέρωση. Θέλουμε η επενέργεια της Θείας Χάριτος να γκρεμίσει τα εσωτερικά (συναισθηματικά) τείχη που έχει χτίσει το κατώτερο εγώ μας και να οδηγηθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην απρόσκοπτη ροή της Θεϊκής ενέργειας εντός μας. Της Θεϊκής ενέργειας που όπως είπαμε είναι επί της ουσίας η ενέργεια που φέρνει την εμπειρία της ροής της αφθονίας του πνευματικού χρήματος. Ενώ μια τέτοια προσέγγιση είναι απλή, δεν είναι εύκολη. Η δυσκολία εναπόκειται στο ότι η κατώτερη προσωπικότητα μας δεν είναι συνηθισμένη να αφήνει τον έλεγχο. Η εγκατάλειψη της αίσθησης του ελέγχου και των αμυνών που χρησιμοποιεί, τη γεμίζει με άγχος και γι’ αυτό ασυνείδητα αντιστέκεται σε κάθε τέτοιου είδους προσπάθεια.

Είναι όμως απαραίτητο για την πνευματική μας εξέλιξη, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά, να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό το βήμα (το άλμα πίστης θα λέγαμε) και να αφεθούμε στη Δύναμη της Θείας Χάριτος χωρίς να προσπαθούμε να ελέγξουμε τα πράγματα.

 


 

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ:

 

  • Περιλαμβάνει το θεωρητικό και το πρακτικό κείμενο, καθώς και τα ηχογραφημένα αρχεία των διαλογισμών. Στο θεωρητικό κείμενο δίνεται ένας λεπτομερής οδηγός που περιλαμβάνει μια λεπτομερή καταγραφή των περισσότερων εσωτερικών παγίδων που μπορεί να συναντήσουμε, είτε σαν πεποιθήσεις, είναι σαν ασυνείδητα συναισθηματικά πρότυπα. Πρότυπα που συνήθως προέρχονται από την οικογένεια της καταγωγής και ανατροφής μας ή ακόμη ευρύτερα από τη γενεαλογία μας. Και εδώ ακριβώς εδράζει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα μας σε σχέση με το χρήμα. Ασυνείδητα όλοι οι άνθρωποι (ενστικτώδης μηχανισμός επιβίωσης αλλά και ψυχικής επιλογής), είμαστε βαθιά αφοσιωμένοι ψυχικά και ενεργειακά στην οικογένεια μας. Έτσι όταν προσπαθούμε να αλλάξουμε πράγματα που «κληρονομήσαμε» από την οικογένεια μας, σε επίπεδο πεποιθήσεων και προτύπων, από μέσα μας, υποσυνείδητα, νιώθουμε μια μεγάλη αντίσταση. Ενώ σε επιφανειακό, διανοητικό επίπεδο, ξέρουμε ότι θέλουμε ν’ αλλάξουμε πράγματα, γιατί πλέον αντιλαμβανόμαστε ότι δεν μας εξυπηρετούν, σε υποσυνείδητο επίπεδο συναντάμε αντίσταση από τον ίδιο μας τον εαυτό. Ασυνείδητα και λανθασμένα, πιστεύουμε ότι αυτή η πράξη της αλλαγής που επιχειρούμε να επιφέρουμε, είναι ένα είδος προδοσίας προς την οικογένεια μας. Μια μορφή εγκατάλειψης της, μια συμπεριφορά έλλειψης αφοσίωσης. Και γι’ αυτό ασυνείδητα αντιστεκόμαστε. Σε αυτήν την εφαρμογή εστιάζουμε σε αυτό το πρόβλημα και δίνουμε εργαλεία επίλυσης του. Το θεωρητικό κείμενο, με την λεπτομερή καταγραφή και ανάλυση όλων αυτών των ψυχικών παγίδων, θα μας δώσει τη δυνατότητα να ρίξουμε το Φως της επιγνώσεως μας σε όλα αυτά τα εσωτερικά σκοτάδια που κρυφά αλλά σταθερά μας σαμποτάρουν.

 

  • Το πρακτικό κείμενο περιλαμβάνει μια πρακτική για την ανακάλυψη της προσωπικής μας σχέσης με το χρήμα. Οι περισσότεροι άνθρωποι αποτυγχάνουν να αντιληφθούν ότι η σχέση μας με το χρήμα, είναι ακριβώς όπως η σχέση μας με έναν άλλο άνθρωπο. Θα πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε από αυτή τη σχέση, πως τη θέλουμε, σε τι μας εξυπηρετεί, σε τι προσδοκούμε, κτλ. Μόνο όμως ανακαλύπτοντας ποια είναι η αληθινή και τρέχουσα σχέση μας με το χρήμα, μπορούμε να γίνουμε συνειδητοί στο πως θέλουμε τελικά να είναι αυτή η σχέση. Και σε αυτό θα μας βοηθήσει η συγκεκριμένη πρακτική.

 

  • Υπάρχει ακόμη ένας καθοδηγούμενος διαλογισμός, που είναι σε μορφή ηχητικού αρχείου (mp3) αλλά και γραπτού κειμένου. Είναι ο διαλογισμός της αποταύτισης μας από τα γενεαλογικά και οικογενειακά μας πρότυπα. Με αυτόν το καθοδηγούμενο διαλογισμό στην ουσία κάνουμε ένα ψυχικό ταξίδι, όπου ερχόμαστε σε επαφή με τις πεποιθήσεις και τα πρότυπα για το χρήμα, που προέρχονται από την οικογένεια της καταγωγής και ανατροφής μας και γενικότερα από τη γενεαλογία μας. Αντιμετωπίζουμε το θέμα της ασυνείδητης αφοσίωσης που έχουμε προς την οικογένεια μας. Δημιουργούμε μια καινούργια δυναμική, όπου απελευθερωνόμαστε από αυτήν την τυφλή αφοσίωση ή υποταγή εάν το προτιμάμε. Βοηθάμε έτσι όλο το οικογενειακό σύστημα να αναβαθμιστεί σ’ ένα υψηλότερο συνειδησιακό επίπεδο. Στην ουσία βοηθάμε τον εαυτό μας αλλά και την οικογένεια και γενεαλογία μας (σε ψυχικό επίπεδο, εφόσον οι περισσότεροι δεν είναι εν ζωή πλέον), ν’ αφήσουμε πίσω μας την δέσμευση και ταύτιση με την επιδίωξη του εγωϊκού χρήματος και να στραφούμε στην ελευθερία της εμπειρίας του «πνευματικού χρήματος». Και όλα αυτά σεβόμενοι απόλυτα την ελεύθερη βούληση των μελών της οικογένειας-γενεαλογίας μας. Αυτό το ψυχικό ταξίδι γίνεται μέσα σε μια ενέργεια αγάπης και Φωτός για όλους. Είναι αληθινά ένα συναρπαστικό ψυχικό ταξίδι, μια ύψιστη μορφή υπηρεσίας προς την οικογένεια και τη γενεαλογία μας, που σίγουρα αλλάζει τη συνειδητότητα μας.

 

  • Ακολουθούν τρεις προσευχές με επίκληση της βοήθεια της Θείας Χάριτος:

 

  • Η πρώτη προσευχή αφορά την απαλλαγή μας από τα δικά μας προσωπικά-οικογενειακά μιάσματα σε σχέση με το χρήμα. Από τις δικές μας «κατάρες». Όσο και να ακούγεται σε κάποιους ο όρος κατάρα πολύ έντονος σαν λέξη, καταδεικνύει το μέγεθος και ισχύ που έχουν επάνω μας οι αρνητικοί προγραμματισμοί που δεχτήκαμε από την οικογένεια μας και την κοινωνία γενικότερα. Πολλές φορές είναι σαν να υποφέρουμε από τα δεσμά κάποιας «αόρατης κατάρας» (ισχυρός αρνητικός προγραμματισμός) από τον οποίο δεν μπορούμε να ξεφύγουμε όσο και να προσπαθούμε! Με την συγκεκριμένη προσευχή, η οποία δίνεται σε δύο εκδοχές  (μια με πιο ισχυρή επίκληση και μια με πιο ήπια, έτσι ώστε να γίνει χρήση ανάλογα με το πως και πόσο έτοιμος νιώθει ο κάθε χρήστης), προβαίνουμε σε εναπόθεση στη Θεία Χάρι προς άρση αυτών των ισχυρών, αρνητικών και περιοριστικών ψυχικών προγραμματισμών. 

 

  • Με τη δεύτερη προσευχή, που και αυτή είναι σε δύο εκδοχές όπως και η πρώτη, κάνουμε το ίδιο πράγμα αλλά για τ’ άλλα μέλη της οικογένειας μας και κυρίως τους γονείς μας. Φυσικά πάντοτε σεβόμενοι την ελεύθερη τους βούληση. Τους βοηθάμε όμως (είτε είναι εν ζωή, είτε όχι), να βρουν ένα φωτεινό μονοπάτι (το οποίο δημιουργούμε εμείς με την προσευχή μας) και εάν επιθυμούν, σαν ψυχές να βγουν από το δικό τους σκοτάδι, που πιθανότατα το είχαν κληρονομήσει από τους δικούς τους γονείς. Είναι μια πράξη υπέρτατης αγάπης, βοήθειας και απελευθέρωσης προς τους γονείς μας. Είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτούς σε ψυχικό επίπεδο. Η συγκεκριμένη προσευχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ίδια λογική και προς άλλους συνανθρώπους μας, πχ συζύγους, παιδιά, φίλους, κτλ, εάν και πρωτίστως δίνεται για χρήση προς τους γονείς μας.

 

  • Η τρίτη προσευχή δίνεται σε μια μόνο εκδοχή και αφορά το άνοιγμα μας στην κατανόηση της Θεϊκής αλήθειας για το χρήμα. Δηλαδή της αλήθειας του πνευματικού χρήματος ή αλλιώς Θεϊκού χρήματος στην γήινη υλική μας εμπειρία. Ζητάμε να βοηθηθούμε από τη Θεία Χάρι, ν’ ανοίξει τα πνευματικά μας μάτια και να αντιληφθούμε το χρήμα τελείως διαφορετικά από αυτό που έχουμε διδαχτεί ότι ισχύει μέσα στο γήινο μάτριξ (το εγωϊκό χρήμα). Να φύγουμε τελείως από την ανταγωνιστική και εγωϊκή αντίληψη του χρήματος και να πάμε στην πνευματική αντίληψη του χρήματος, ως μέσου έκφρασης του αληθινού μας εαυτού. Του Θεϊκού μας εαυτού που έχει ενσαρκωθεί στο υλικό γήινο πεδίο για να εκφράσει συγκεκριμένες πνευματικές ποιότητες και αρετές. Το χρήμα σε αυτήν την ανώτερη αντίληψη, παίζει το ρόλο του Θεϊκά εμπνευσμένου και χορηγημένου μέσου έκφρασης αυτών των πνευματικών ποιοτήτων και αρετών στο γήινο υλικό πεδίο.    

 

  • Τέλος έχουμε ένα ακόμη ψυχικό ταξίδι, το οποίο είναι και με τη μορφή ηχητικού αρχείου (mp3), εκτός από αυτήν του γραπτού κειμένου. Είναι ο καθοδηγούμενος διαλογισμός της ιερής Θεϊκής ενέργειας του πνευματικού χρήματος. Ένας διαλογισμός-ψυχικό ταξίδι που μας φέρνει σε άμεση επαφή και εμπειρία με την αυθεντική ενέργεια της ιερής Θεϊκής ουσίας του πνευματικού χρήματος. Επίσης μας δείχνει και αποκαλύπτει πως συνέβη η πτώση της ανθρώπινης συνειδητότητας, που οδήγησε στην ταύτιση μας ως άνθρωποι με το εγωϊκό χρήμα. Είναι ένας διαλογισμός που σκοπεύει να μας αλλάξει συνειδησιακό επίπεδο σχετικά με την κατανόηση και εμπειρία μας με το χρήμα στο γήινο πεδίο. Είναι ένα ψυχικό ταξίδι που μπορεί να μας οδηγήσει σε συνειδησιακό άλμα.

 

 

 

H συγκεκριμένη εφαρμογή, θα μπορεί να αποκτηθεί από τον καθένα (όπως έγινε και με την εφαρμογή της Αρχαγγελικής προστασίας αλλά και αυτήν της αληθινής Θεϊκής αφθονίας). Χωρίς δηλαδή να χρειάζεται πρώτα να έχει αποκτήσει κάποιος το Α επίπεδο συν το Β επίπεδο βασικό, όπως είναι η κανονική διαδικασία της εκπαίδευσης του Συστήματος Μορφογένεσις.

 

Όσοι λοιπόν δεν έχετε συμμετάσχει ακόμη στην εκπαίδευση του Συστήματος Μορφογένεσις, για να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε όνομα χρήστη και κωδικό στο Σύστημα Μορφογένεσις και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην αγορά σας.

 

Δημιουργήστε λογ/μο εδώ

 

 

Το κόστος της εφαρμογής είναι 20 ευρώ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι από τους χρήστες του Συστήματος Μορφογένεσις έχουν ήδη αποκτήσει (ή θα αποκτήσουν μελλοντικά) την εφαρμογή του χρήματος #1, δηλαδή αυτήν της σκιάς του χρήματος, η συγκεκριμένη εφαρμογή προσφέρεται ως bonus ΔΩΡΕΑΝ (στον κατάλογο των μαθημάτων προς αγορά, υπάρχει ξεχωριστή καταχώρηση της εφαρμογής, με την ένδειξη Δωρεάν, αμέσως μετά την εφαρμογή της σκιάς του χρήματος, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσοι δικαιούνται την απόκτηση της εφαρμογής ως bonus).

 

Όσοι λοιπόν, συμμετέχετε ήδη στην εκπαίδευση του Συστήματος Μορφογένεσις και επιθυμείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή, προχωρήστε στην αγορά σας εδώ:

 

Αγορά Εφαρμογής του χρήματος #2

 


active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης