English

Απόσπασμα Μάθημα 1ο


ΜΑΘΗΜΑ 1ο Α

…..Το πεδίο αυτό διαθέτει πρακτικά άπειρη ενέργεια και, αναφορικά με την τέχνη της «συνειδητής δημιουργίας» ή αλλιώς την προσέλκυση και υλοποίηση στόχων, που μας ενδιαφέρει εδώ, έχει μια μοναδική ιδιότητα: λειτουργεί σαν μήτρα που γεννά στον υλικό μας κόσμο γεγονότα και καταστάσεις με ανεξάντλητες δυνατότητες…..

….Πώς γονιμοποιείται όμως πρακτικά αυτό το πεδίο, για να γεννήσει τα αποτελέσματά του στον υλικό κόσμο; Μέσω των σκεπτομορφών!

…..Ουσιαστικά, ολόκληρος ο υλικός κόσμος (το matrix που λέγαμε) αποτελεί γέννημα–υλοποίηση μιας τεράστιας σκεπτομορφής που κατασκεύασαν κάποια ανώτερα όντα σε συνεργασία με τις ανθρώπινες ψυχές που απέκτησαν μια κοινή καρμική όραση-σύμβαση για τον κόσμο που θα θελαν να ζουν!....

…..Όλη η τέχνη της υλοποίησης έγκειται στην επιστημονική δημιουργία σκεπτομορφών. Τόσο το πεδίο των οραμάτων, όσο και το γήινο matrix, έχουν τους δικούς τους νόμους που διέπουν την υλοποίηση γεγονότων, και χωρίς τη γνώση αυτών των νόμων και την κατάλληλη εκπαίδευση στο χειρισμό τους, κάθε προσπάθεια συνειδητής δημιουργίας είναι σχεδόν καταδικασμένη.
Τα μαθήματα που θα ακολουθήσουν θα σου δώσουν τα πάντα που χρειάζεται κανείς για να μπορέσει να γίνει κύριος του εαυτού του και να πάψει να είναι έρμαιο του matrix, επιτυγχάνοντας ό,τι επιθυμεί, με απόλυτη αβλάβεια και χωρίς να διαταράξει την ευρύτερη συμπαντική αρμονία……

…..Πρέπει εδώ να σου ξεκαθαρίσω κάτι πολύ σημαντικό. Κάθε συνειδητή σου δημιουργία πρέπει απαραίτητα να αποσκοπεί στο καλό – το δικό σου και των άλλων. Μην διανοηθείς ποτέ να χρησιμοποιήσεις τη Γνώση για να βλάψεις ή να εξαναγκάσεις κάποιον άλλο να φερθεί αντίθετα με τη θέλησή του, γιατί οι επιπτώσεις στο κάρμα σου θα είναι ολέθριες!
Η Γνώση που θα σου μεταδώσω είναι πανίσχυρη, γι’ αυτό ακριβώς και φέρεις για τη χρήση της πολύ μεγαλύτερη ευθύνη από οποιονδήποτε απλό άνθρωπο που, εν αγνοία του, μπορεί να προκαλέσει κακό στους άλλους.
Λάθη μπορεί να κάνεις – αυτό δεν πειράζει. Εκείνο όμως που μετράει, είναι να έχεις πάντα συνειδητή και ξεκάθαρη πρόθεση να εργαστείς για το καλό, να είναι τα κίνητρά σου αγνά. Έτσι, να είσαι σίγουρος ότι όχι μόνο δεν θα κινδυνέψεις, αλλά και ότι θα συσσωρεύσεις θετικό κάρμα και θα έχεις πάντα εξασφαλισμένη την υποστήριξη των ανώτερων πνευματικών δυνάμεων....

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  -  Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΑΣ

…..Ο δάσκαλος συνέχισε να μου απαριθμεί τα βήματα που έπρεπε να ακολουθήσω για να προβώ επιτυχημένα στη στοχοθεσία….

…..Στην κβαντική φυσική ισχύει ο περίφημος Νόμος της Απροσδιοριστίας του Χάιζεμπεργκ, που λέει απλά το εξής: Αν η πιθανότητα να βρίσκεται ένα υποατομικό σωματίδιο σε μια συγκεκριμένη θέση είναι πολύ μεγάλη, τότε η πιθανότητα να είναι γνωστή η ταχύτητά του είναι ελάχιστη, και αντίστροφα. Χωρίς να σε ζαλίζω άλλο με Φυσική, πρέπει να ξέρεις ότι αυτός ο νόμος ισχύει ανάλογα και στη διαδικασία υλοποίησης και περιγράφεται ως εξής: όσο πιο σαφής και λεπτομερειακή είναι η πορεία με την οποία θέλεις να έρθει ο στόχος σου, τόσο πιο απρόβλεπτη θα είναι η ταχύτητα με την οποία θα κινηθεί προς εσένα. Με πιο απλά λόγια, αν είσαι πολύ τυπολάτρης και περιγράφεις με ανεξάντλητες λεπτομέρειες το τι και πώς ακριβώς θα συμβεί, κινδυνεύεις να καθυστερήσει πολύ η υλοποίηση, ακόμα και να μην γίνει καθόλου, αν η δίοδος της ενέργειας, έτσι όπως τη θέλεις εσύ, τυχαίνει να είναι κλειστή. Από την άλλη πλευρά, αν η διαδικασία έλευσης και τα χαρακτηριστικά του στόχου είναι πολύ αόριστα στο μυαλό σου, μπορεί να έχεις γρήγορα την υλοποίηση, αλλά μπορεί να μην έχεις αυτό ακριβώς που θέλεις….

….Διάβαζε κάθε βράδυ συγκεντρωμένος, πριν κοιμηθείς, την περιγραφή αυτή του στόχου σου, αλλά στη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας να μην σκέφτεσαι και να μην ασχολείσαι καθόλου μ’ αυτήν. Το γιατί, θα το μάθεις στην πορεία...
 
….Εν τω μεταξύ, συνέχισε, θα σου δώσω τώρα και μια πολύ ισχυρή τεχνική ενίσχυσης και προβολής της βούλησης, που θα πρέπει να την ασκείς…..

Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

….Μάλλον δεν θα το έχεις υπόψη σου, αλλά υπάρχει μια δύναμη που αποκαλούμε στην αρχαία διδασκαλία μας Ενεργό Νοημοσύνη. Αυτή η δύναμη ισοδυναμεί με την ενεργειακή ακτινοβολία της έλλογης βούλησης κάθε ανθρώπου. Αυτή εκφράζεται τόσο μέσα από την ισχύ, την εμπνευστικότητα, τη γλαφυρότητα και την πειστικότητα των λόγων μας –σε υλικό επίπεδο-, αλλά και ως αόρατη ενέργεια έλξης και υλοποίησης των στόχων μας στο πεδίο των οραμάτων….…..Μέχρι τότε νόμιζα ότι η διαδικασία της στοχοθεσίας είναι κάτι απλό και δεν παίρνει πάνω από πέντε δευτερόλεπτα - απλά θέλεις κάτι και αυτό είναι...
Γνώριζα, όμως, ότι η επιμονή του δασκάλου στη σημασία της στοχοθεσίας μόνο τυχαία δεν ήταν.
Όταν αργότερα ολοκλήρωσα την εκπαίδευσή μου και μπήκα στην διαδικασία της εφαρμογής της γνώσης στην πράξη, κατάλαβα τη μεγάλη σημασία της. Στην ουσία, η στοχοθεσία λειτουργούσε όχι μόνο ως καλούπι διαμόρφωσης του στόχου, αλλά και ως ένα εργαλείο που άνοιγε τα ενεργειακά κανάλια σύνδεσης με τα «μορφογεννητικά πεδία» και επιτάχυνε την υλοποίηση του στόχου…..

…..Αυτή η τρομερή δύναμη αντίστασης εδράζει στο υποσυνείδητό σας. Με την τεχνική «Σύγκλισης των Ψυχικών Δυνάμεων» απέκτησα άμεση πρόσβαση σε αυτή την μεγάλη δύναμη και από δύναμη αντίστασης τη μετέτρεψα σε φιλική δύναμη ενίσχυσης!
Εάν αυτή τη δύναμη δεν την προσεγγίσεις με αυτό τον τρόπο και δεν την μετατρέψεις σε φιλική, δεν μπορείς να προχωρήσεις. Είναι σαν να θέλεις να οδηγήσεις το αυτοκίνητό σου πατώντας ταυτόχρονα γκάζι και φρένο! Εάν προσπαθήσεις να την εξαναγκάσεις με τη δύναμη της θέλησής σου, δηλαδή με «τσαμπουκά», αυτή η δύναμη εκλαμβάνει αυτή σου την προσπάθεια ως επίθεση στον εαυτό σου και τότε «χτυπάει συναγερμό» και ενεργοποιεί όλη της την ισχύ για να αμυνθεί ενάντια στον εχθρό που εκείνη τη στιγμή είναι η «λογική» σου απόφαση…..


……Η τεχνική «Σύγκλισης των Ψυχικών Δυνάμεων» μου άνοιξε το δρόμο για να κάνω στη συνέχεια της εκπαίδευσής μου και άλλες αλλαγές στην προσωπικότητά μου και να δημιουργήσω αυτό που μου δίδαξε ο δάσκαλος, τη «μαγνητική προσωπικότητα». Ξέρετε, το είδος της προσωπικότητας που γοητεύει ανθρώπους και τους έλκει προς το μέρος σου με ευκολία, με σκοπό αυτοί οι άνθρωποι να είναι φιλικοί και να σε βοηθήσουν, γιατί τους έλκει η ενέργειά σου και τους αρέσει να βρίσκονται στην παρουσία σου. Είναι το είδος της προσωπικότητας που αποκαλούμε χαρισματική.
Ο δάσκαλος με δίδαξε βήμα-βήμα πώς να δημιουργήσω αυτή την μαγνητική προσωπικότητα που ακτινοβολούσε το χάρισμα, και για πολλούς από τους στόχους που θέλησα να επιτύχω, πάλι δεν χρειαζόταν να εφαρμόσω όλη την γνώση του συστήματος της συνειδητής δημιουργίας που μου είχε δοθεί, γιατί απλά τους μαγνήτιζα με τις αλλαγές που είχαν συμβεί στην δόνησή μου…..


ΜΑΘΗΜΑ 1ο Β


Το πρώτο μάθημα κάλυψε επιτυχώς τη στοχοθεσία, την ηθική βάση του στόχου σου, όπως επίσης σε κατηύθυνε στην επαλήθευση των βαθύτερων κινήτρων του στόχου που έχεις επιλέξει.
Υπάρχει όμως ένα σημείο το οποίο για τους περισσότερους ανθρώπους είναι «τυφλό σημείο», με την έννοια ότι δεν αντιλαμβάνονται την ύπαρξή του και κυρίως τη σημασία που παίζει στην συνειδητή δημιουργία. Αυτό το σημείο έχει να κάνει με τις πεποιθήσεις, όχι όμως με τις πεποιθήσεις που έχεις για το εαυτό σου αλλά για τρία άλλα πολύ σημαντικά ζητήματα….

…..Π.χ. εάν επιθυμείς να ζεις με μεγαλύτερη οικονομική άνεση και γενικά πιστεύεις ότι είσαι ένας άνθρωπος ικανός και του αξίζει να έχει αυτή την οικονομική άνεση, το φυσιολογικό είναι να υποθέσει κάποιος με βάση την πεποίθηση που έχεις για τον εαυτό σου ότι είσαι ευθυγραμμισμένος με το στόχο της οικονομικής ευμάρειας. Και είναι σωστό αυτό, μόνο που υπάρχει μια περίπτωση να έχεις επιπλέον και μια πεποίθηση υποσυνείδητη, του τύπου π.χ. ότι υπάρχει ένας Θεός τιμωρός που υποβάλλει τους ανθρώπους σε βάσανα για να εξαγνιστούν για τις αμαρτίες τους και η φτώχεια είναι μια αναγκαστική και δίκαιη τιμωρία για τις αμαρτίες!
Τι νομίζεις ότι θα συμβεί σε μια τέτοια περίπτωση; Παρόλο που έχεις θετική πεποίθηση για τον εαυτό σου, η πεποίθηση που έχεις για το Θεό είναι αντίθετη προς το στόχο σου. Η έκβαση θα κριθεί από την ένταση της κάθε πεποίθησης. Δυστυχώς όμως οι πεποιθήσεις μας για το Θεό είναι από τις πρώτες που διδασκόμαστε, οπότε, είτε το αντιλαμβανόμαστε είτε όχι, από τις πιο ισχυρές. Επίσης σε όποια κουλτούρα ή παράδοση και να έχεις γεννηθεί ή μεγαλώσει, υπήρχε ήδη εδραιωμένη άποψη για το Θεό από την επίδραση της οποίας δεν μπορείς εύκολα να ξεφύγεις.
Πολλοί άνθρωποι όταν μεγαλώσουν, επειδή δεν ασχολούνται ενεργά με κάποια θρησκεία, νομίζουν ότι ζητήματα του τύπου «πεποιθήσεις για το Θεό» δεν τους αφορούν. Μάλιστα πολλοί μπορεί να δηλώνουν ακόμα και άθεοι και να νομίζουν ότι έτσι -επιφανειακά τουλάχιστον- είναι περισσότερο σίγουροι ότι δεν τους αφορά το ζήτημα.
Δυστυχώς εδώ είναι η μεγάλη παγίδα. Η πεποίθησή τους έχει δημιουργηθεί σε πολύ μικρή ηλικία και απλά με το πέρασμα του χρόνου αυτή ενισχύεται, ενώ ταυτόχρονα γίνεται ολοένα και πιο ασυνείδητη, πιο μηχανική, άρα πιο δύσκολα αναγνωρίσιμη. Μάλιστα, το ότι κάποιοι ως ενήλικες αποφασίζουν να δηλώσουν άθεοι, είναι μια πάρα πολύ καλή ένδειξη ότι η υποσυνείδητη πεποίθηση που έχουν για το Θεό δεν είναι καθόλου καλή και προσπαθούν (ασυνείδητα) να ξεφύγουν από τις συνέπειες αυτής της λανθασμένης τους πεποίθησης με το να αποκηρύττουν την ύπαρξη του Θεού. Νομίζουν ότι έτσι θα ξεφύγουν από τη φοβική εικόνα που ήδη έχουν υιοθετήσει για το Θεό….


….Ή ακόμα μπορεί απλά να φοβάσαι υποσυνείδητα το «άγνωστο», το καινούργιο που θα φέρει η αλλαγή και ότι, εάν αλλάξεις, δεν θα ξέρεις ποια θα είναι η νέα θέση σου στο περιβάλλον που ζεις. Δεν ξέρεις και ανησυχείς πως και με ποιο τρόπο η αλλαγή θα επηρεάσει τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου και του άμεσου περιβάλλοντός σου. Αυτοί οι φόβοι μπορεί να ακούγονται αόριστοι για το λογικό νου ενός ενήλικα, αλλά για το υποσυνείδητο, που δεν γνωρίζει τι είναι λογικό και τι όχι, αυτοί οι φόβοι είναι πάρα πολύ σοβαροί, σε βαθμό τέτοιο που τους εκλαμβάνει ως απειλή κατά της ίδιας της ζωής του και έτσι ενεργοποιεί το μηχανισμό του ενστίκτου της επιβίωσης και κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε η αλλαγή να μην προχωρήσει, καθώς αυτή έχει –λανθασμένα- εκληφθεί ως θανάσιμη απειλή.
Οι τρεις αυτές κατηγορίες πεποιθήσεων χαρακτηρίζονται ως θεμελιώδεις και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αγνοηθούν ή η σημασία τους να υποβιβασθεί.
Οι πεποιθήσεις αυτές είναι υψηλότερου επιπέδου, με την έννοια ότι είναι πιο ισχυρές, η επιρροή τους ασύγκριτα πιο μεγάλη και αποτελούν κοινό τόπο για τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων. Αποτελούν ένα μεγάλο μέρος από αυτό που αποκαλείται «φυλετική μνήμη» που τις ενισχύει ακόμη περισσότερο.
Όταν υπάρχει η επίγνωση των θεμελιωδών πεποιθήσεων αλλά και η δυνατότητα τροποποίησής τους, τότε το έργο της αλλαγής των πεποιθήσεων που έχεις για τον εαυτό σου γίνεται πολύ πιο εύκολο….


….Μόλις εγκατασταθεί εκεί η ενεργειακή σφαίρα συγκεντρώνεστε στο φως αυτό και την αίσθηση που σας δημιουργεί, σαν να συντονίζεστε με αυτήν την ενεργειακή σφαίρα φωτός. Όταν νιώσετε αυτό το συντονισμό, λέτε από μέσα σας σιωπηρά, αργά αλλά έντονα με συναίσθημα τρεις φορές τη λέξη….. ταυτόχρονα έχετε την πρόθεση ότι η όλη διαδικασία ενεργοποιεί την αποκάλυψη πληροφοριών σχετικά με τις πεποιθήσεις σας για τα τρία θέματα….Η διαδικασία της Αποκάλυψης ενεργοποιεί πλήρως το υποσυνείδητο και το φέρνει σε επαφή με το συνειδητό νου. Οι πληροφορίες θα αρχίσουν να έρχονται με την εξής μορφή. ….

….Ο τρόπος που γίνεται η επέμβαση της αλλαγής (το τρίτο μέρος της διαδικασίας) θα σας δοθεί στο τέλος του δεύτερου μαθήματος, γιατί για να είναι αποτελεσματικός και κατανοητός θα πρέπει πρώτα να έχετε διδαχτεί την πανίσχυρη τεχνική της Σύγκλισης των Ψυχικών Δυνάμεων. Τότε θα είναι σαν τα κομμάτια ενός πάζλ που μπαίνουν όλα στη θέση τους και δημιουργείται η πλήρης εικόνα.
Να σημειωθεί ότι το δεύτερο μέρος της διαδικασίας της Αποκάλυψης, αυτό που αφορά το μπλε φως πριν τον ύπνο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και όταν κάποιος δυσκολεύεται στη στοχοθεσία του να βρει τι ακριβώς θέλει να θέσει ως στόχο, ή χρειάζεται κάποιες πληροφορίες για τις προτεραιότητες που πρέπει να βάλει ως προς την ιεράρχηση των στόχων του (δηλαδή με ποιόν στόχο να δουλέψει αρχικά) και η λογική ανάλυση του θέματος δεν τον βοηθάει να καταλήξει κάπου οπότε συνεχίζει να είναι σε δίλημμα…
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης