English

Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ DNA


 

 

Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ DNA

 

Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

 

Με αυτήν την πρακτική θα αφυπνίσουμε το Ελληνικό πνευματικό dna. Το Ελληνικό πνευματικό dna δεν αφορά μόνο του Έλληνες πολίτες αλλά κυρίως αφορά όλους τους ανθρώπους παγκόσμια που ασπάζονται και θέλουν να είναι φορείς των πνευματικών Αρχών της Ελληνικότητας και του Φωτός. Όπως αυτές εκφράστηκαν κυρίως στην κλασσική Αρχαία Ελλάδα αλλά και διαχρονικά μέσα από το Ελληνικό πνεύμα. Αρχές που αφορούν την ελευθερία του ανθρώπου, την ισότητα, την καλλιέργεια του μέτρου και της αρμονίας, την εκπαίδευση και αληθινή γνώση, την επιστήμη, την δικαιοσύνη, τη δημοκρατία, την ελεύθερη έκφραση και ασφάλεια όλων των ανθρώπων, το σεβασμό στην ατομικότητα, τη συλλογικότητα, την αδελφοσύνη, τη φιλία, τη φιλοπατρία, την ιερότητα της οικογένειας. Το σεβασμό στην ιερότητα του πνεύματος και την ενότητα με τη Δημιουργική Αρχή των πάντων, κτλ. Οι Αρχές δηλαδή που αποτέλεσαν την βάση για κάθε ελεύθερο πολιτισμό και κοινωνία, για κάθε κοινωνική πρόοδο και για κάθε ανθρώπινη ευημερία.

Αυτές οι Αρχές της Ελληνικότητας είναι πανανθρώπινες αξίες, είναι οικουμενικές και η καταγωγή τους είναι πνευματική. Έχουν δοθεί σε εμάς τους ανθρώπους από τα ανώτερα πνευματικά πεδία, από εκείνες τις υπερεξελιγμένες πνευματικές οντότητες του Φωτός, που είναι καρμικά υπεύθυνες για την προστασία και πνευματική εξέλιξη της ανθρωπότητας. Επειδή αυτές οι Αρχές για πρώτη φορά εκφράστηκαν ενιαία και με μεγάλη συνοχή στην κλασική Ελλάδα, για αυτό τις αποκαλούμε «Αρχές της Ελληνικότητας».

Μέτοχος και κοινωνός τους όπως είπαμε μπορεί να είναι ο κάθε άνθρωπος που πιστεύει ότι τον εκφράζουν αυτές οι Αρχές. Ο κάθε άνθρωπος, οποιασδήποτε εθνικότητας και φυλής, που στην ουσία θέλει να συνταχθεί με το στρατόπεδο των Δυνάμεων του Φωτός. Και όχι να αφεθεί στην υποδούλωση και αντεξέλιξη που επιχειρείται πάνω στο ανθρώπινο είδος από το στρατόπεδο του σκότους.

Έτσι το κάλεσμα για συμμετοχή σε αυτόν τον οραματισμό-πρακτική είναι οικουμενικό. Κάθε πνευματικός άνθρωπος που θέλει να αφυπνίσει το ατομικό του πνευματικό dna, ώστε το Φως, το πνευματικό Φως του dna του, να φέρει και τη δική του πνευματική αφύπνιση, μπορεί να συμμετάσχει. Κάθε άνθρωπος, από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη μας, που θέλει να συμμετάσχει στην ενεργοποίηση του πνευματικού dna της γαίας και σύνδεσης με το Συμπαντικό-Θεϊκό dna μέσω αυτής της πρακτικής, είναι καλοδεχούμενος.

 

Η δομή της πρακτικής περιληπτικά θα είναι η ακόλουθη: θα αφυνπνίσουμε-ενεργοποιήσουμε το ατομικό μας πνευματικό dna, στη συνέχεια θα στραφούμε στο πνευματικό dna της γαίας, αφυπνίζοντας-ενεργοποιώντας συνειδητά και το δικό της dna. Θα συνδέσουμε-ενοποιήσουμε το δικό μας πνευματικό-φυσικό dna με το πλανητικό dna και στη συνέχεια θα κάνουμε το ίδιο με το πνευματικό dna του ηλιακού μας συστήματος. Θα ακολουθήσει η σύνδεση με το πνευματικό γαλαξιακό μας dna για να καταλήξουμε στο Συμπαντικό. Στο πνευματικό dna όλου του υλικού (ορατού) Σύμπαντος, που στην ουσία δημιουργεί και το υλικό dna, γεννώντας τις διάφορες μορφές υλικής ζωής και ύπαρξης μέσα στο ορατό υλικό Σύμπαν μας. 

Από αυτό το σημείο θα στραφούμε στα αόρατα πνευματικά πεδία και θα συνδεθούμε με τους αστέρες του Κρίνου. Θα συνδεθούμε (μυηθούμε) με τις ενέργειες των αστέρων του Κρίνου. Οι αστέρες του Κρίνου δεν βρίσκονται στο υλικό σύμπαν αλλά είναι στο αόρατο αιθερικό Σύμπαν που υπέρκειται του υλικού. Ο αστερισμός του Κρίνου αποτελείται από 9 αστέρες (ήλιους-ενεργειακές δομές). Ο αστερισμός του Κρίνου επηρεάζει άμεσα στο υλικό μας Σύμπαν τον αστέρα Σείριο, ο οποίος στην ουσία αποτελεί την υλική προέκταση, την φυσική εκδήλωση, ενός από τους 9 αστέρες του Κρίνου. Προσοχή, η αναφορά στο Σείριο δεν έγινε με καμία σκοπιμότητα συσχέτισης με οποιαδήποτε θεωρία και σενάριο που αφορά τον Σείριο, πχ περί Φωτός που έρχεται στη Γη από το Σείριο ή περί εξωγήϊνων ή καταγωγή των ανθρώπων ή και των Ελλήνων από τον Σείριο, κτλ. Καμία σχέση με οτιδήποτε τέτοιο, καμία σχέση με οποιαδήποτε τέτοια θεωρία, που προσπαθεί να αποδείξει την ανωτερότητα της φυλετικής καταγωγής λόγω Σείριου. Απλά ο Σείριος είναι μια εξωτερική εκδήλωση-προέκταση ενός αστέρα του Κρίνου, τίποτα παραπάνω, δεν επιχειρείται, κανένας συνωμοσιολογικός ή φαντασιακός υπαινιγμός.

 

 

Ονομάζεται αστερισμός του Κρίνου λόγω του ότι ο Κρίνος είναι σύμβολο της γονιμότητας 

Ονομάζεται αστερισμός του Κρίνου λόγω του ότι ο Κρίνος είναι σύμβολο της γονιμότητας. Έχει ονομαστεί έτσι από τις ανώτερες πνευματικές οντότητες που όπως είπαμε είναι υπεύθυνες καρμικά για την εξέλιξη της ανθρωπότητας. Αυτές οι ανώτερες πνευματικές οντότητες είναι από την πνευματική τους φύση γονιμοποιές ενέργειες. Για καρμικούς λόγους εξέλιξης του Θείου Σχεδίου που αφορούν και την ανθρωπότητα, αυτές οι ανώτερες πνευματικές οντότητες, «γονιμοποιούν» το διανοιακό, το συναισθηματικό και το ζωτικό σώμα της ανθρωπότητας. Ενσταλάζοντας μέσα της όλες τις ανώτερες Αρχές του Φωτός, τις Αρχές της Ελληνικότητας όπως αναφέραμε. Έτσι ώστε η ανθρωπότητα να μπορέσει να συγκροτήσει την ιδεολογία του Φωτός και να βαδίσει με σχέδιο βασισμένο σε αυτήν την πνευματική ιδεολογία, στον ανώτερο εξελικτικό της δρόμο (για περισσότερες πληροφορίες δείτε την ομιλία του Στάμου Στίνη, που προηγήθηκε του οραματισμού για την Ελλάδα, στις 14/12/2014).   

 

Στην πρακτική της αφύπνισης και ενεργοποίησης του dna, θα εργαστούμε με τις τρεις Αρχές (Σοφία, Αγάπη, Ζωή), όπως αυτές εφαρμόζονται μέσα από την αρχαία Ελληνική, εσωτερική πνευματική παράδοση, των «Δυνάμεων του Φωτός» (γνωστή και ως Αγγελιοφόροι του Φωτός) και το Ελληνικό Δέντρο της Ζωής.  

Διευκρίνιση: Προσοχή, στην πρακτική θα χρησιμοποιηθούν και κάποια αρχέτυπα θεοτήτων από το αρχαίο Ελληνικό πάνθεον. Και αναφέρουμε στην πρακτική ότι μπορούμε να οραματιστούμε και τη μορφή του αντίστοιχου θεού ή θεάς. Θα πρέπει όμως πάντοτε να θυμόμαστε, ότι δεν απευθυνόμαστε στη «συγκεκριμένη μορφή» αλλά στο Αρχέτυπο που αυτή η μορφή-θεότητα αντιπροσωπεύει. Τις ιδέες και αρετές που κομίζει το συγκεκριμένο αρχέτυπο. Στην ουσία ζητάμε αυτές οι Αρχές και αρετές να γονιμοποιηθούν στη συνειδητότητα μας. Ο οραματισμός της μορφής χρησιμοποιείται μόνο για λόγους υποβοηθητικούς της οραματικής μας ικανότητας. Σε καμιά περίπτωση δεν απευθυνόμαστε «λατρευτικά» στη συγκεκριμένη μορφή-θεότητα. Κάτι τέτοιο θα ήταν ειδωλολατρικό, ενώ ενέχει τον κίνδυνο να επικεντρώσουμε την ενέργεια μας σε υπάρξεις που είναι γνωστές ως «έκπτωτοι άγγελοι». Γνωρίζουμε πάντοτε, ότι είμαστε επικεντρωμένοι στο Φως και τις πνευματικές του Αρχές και ποιότητες και όχι τόσο στη μορφή μέσα από την οποία θα εκδηλωθεί το Φως και τα Θεϊκά του Αρχέτυπα.

Να πούμε γενικότερα, ότι η προσέγγιση μας σχετικά με το dna μας και κατ’ επέκταση το φυσικό μας εγκέφαλο (όπως επίσης και του πνευματικού μας νου) που παίζει κυρίαρχο ρόλο στη διαχείριση αυτού του dna, είναι η Πλατωνική. Η οποία θέτει την ανθρώπινη ψυχή στην κορυφή της ανθρώπινης οντολογίας και γνωσιολογίας. Η Πλατωνική προσέγγιση τοποθετεί την εγκεφαλική δομή (επιθυμητικό-θυμοειδές-λογιστικό) στο επίπεδο της οργανικής και υλικής βάσης, ως σωματικής έκφρασης της ανθρώπινης ύπαρξης. Στην ουσία η Πλατωνική προσέγγιση αποδέχεται ότι το dna μας είναι καταρχήν πνευματικό (άσχετα εάν δεν υπήρχε εκείνη την εποχή η λέξη dna), το οποίο μέσω της ψυχής (Θεϊκό μας πνεύμα), οργανώνει την υλική μας οντότητα (μέσω του φυσικού μας dna), για να δώσει έκφραση στο πνεύμα μέσα στον κόσμο της ύλης, το γνωστό μας τρισδιάστατο υλικό κόσμο. Ακολουθεί δηλαδή μια πορεία από πάνω προς τα κάτω.

Επομένως η ψυχή (πνεύμα), τίθεται ως ο καθοριστικός παράγοντας διαμόρφωσης της ανθρώπινης υπαρκτικής υλικής κατάστασης, με κύριο εκφραστή του το λογιστικό-Θείο τμήμα της.

Άρα στην ουσία, αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε είναι, ότι το «dna» μας είναι πρώτα και κύρια πνευματικό και το αποκαλούμενο υλικό dna, δεν είναι παρά μόνο ο υπηρέτης του πνευματικού dna.

Με αυτόν τον τρόπο η Πλατωνική προσέγγιση (και κατ’ επέκταση και η Αρχαιοελληνική πνευματική παράδοση των Αγγελειοφόρων του Φωτός, πάνω στην οποία στηρίζεται η παρούσα πρακτική), αποκλείει την «εργαλειακή εφαρμογή» του υλικού dna στα πλαίσια κάποιας εξελικτικής θεωρίας των ειδών. Αυτό δηλαδή που κάνουν οι «σύγχρονες» νευρολογικές και βιολογικές θεωρίες, οι οποίες θέτουν την υλική και οργανική οργάνωση του εγκεφάλου και άρα και του υλικού μας dna, ως αφετηρία και βάση των αναλύσεων τους, προσπαθώντας μέσα από το υλικό να κατανοήσουν και εξηγήσουν τα ψυχικά φαινόμενα. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει και να φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Το κατώτερο ποτέ δεν μπορεί να αντιληφθεί το ανώτερο γιατί πολύ απλά το ανώτερο υπερβαίνει το κατώτερο. Το ανώτερο (πνευματικό) μπορεί να κατανοηθεί και προσεγγιστεί μόνο μέσω της ψυχής, γι’ αυτό αυτή πρέπει να τίθεται στην κορυφή της ανθρώπινης οντολογίας, όπως ακριβώς κάνει η Πλατωνική Ελληνική Πνευματική προσέγγιση.

Δυστυχώς η προσέγγιση που χρησιμοποιεί η «σύγχρονη επιστήμη» καταλύει την ιεραρχική τάξη της ψυχής, καθώς αναγορεύει το κατώτερο σε πρωταρχικό παράγοντα αναγνώρισης της ανθρώπινης ύπαρξης, αδυνατώντας να αντιληφθεί τα της ψυχής (όπως είπαμε το κατώτερο δεν μπορεί να αντιληφθεί επαρκώς το ανώτερο). Η κατάλυση της ιεραρχικής τάξης της ψυχής έχει οδηγήσει το ανθρώπινο είδος στην παραφροσύνη και το παράλογο της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Το επιθυμητικό (ερπετοειδής εγκέφαλος, φορέας ενστικτωδών και συγκινησιακών λειτουργιών) έχει κυριαρχήσει στο θυμοειδές (συναίσθημα) και λογιστικό (ανώτερη λογική) τμήμα της ψυχής του ανθρώπου.  

Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι η εστίαση μας δεν πρέπει να είναι τόσο στο υλικό dna αλλά στο πνευματικό και να θέσουμε σωστά την ιεραρχική τάξη, στην οποία το υλικό dna υπηρετεί πιστά το ανώτερο πνευματικό dna.

Μόνο όταν κλείσει αυτό το χάσμα, και βιώσουμε την ενότητα των δύο dna μέσα από την σωστή ιεραρχία που θέτει η ψυχή, θα έχουμε βιώσει την ενότητα και την συμφωνία όλων των μερών της ψυχής-πνεύματος μας (Θεϊκό μας κομμάτι).

Η συγκεκριμένη πρακτική σε αυτό αποσκοπεί. Στο να οδηγήσουμε το υλικό dna στην ενότητα του με το πνευματικό και στο γεφύρωμα αυτού του χάσματος, που προς το παρόν οδηγεί την ανθρωπότητα σε δυσαρμονία, στο παράλογο της ανθρώπινης συμπεριφοράς και σε αυτό που είναι πιο γνωστό ως η εμπειρία της χωριστικότητας του κατώτερου εγώ. 

Μέσα από αυτήν την πρακτική, μέσα από την αφύπνιση του πνευματικού μας dna, θα βιώσουμε επίσης και την εμπειρία της Κοσμικής (Θεϊκής) ενότητας που είναι εξάλλου και όλη η ουσία και σκοπιμότητα της εσωτερικής πνευματικής παράδοσης των Δυνάμεων του Φωτός (Αγγελειοφόροι του Φωτός). Της ενότητας του πνευματικού κόσμου, την οποία όμως στην συνέχεια κομίζουμε στην υλική γήινη εμπειρία μας, με την πρόθεση να την εγκαθιδρύσουμε και συντηρήσουμε όσο μπορούμε στην καθημερινότητα της γήινης ενσαρκωμένης εμπειρίας μας.

 

Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ

 

Πριν προχωρήσουμε στην πρακτική, να επισημάνουμε ότι υπάρχει μια θεώρηση που θέλει ενεργειακά τον πλανήτη μας να βρίσκεται σ’ ένα είδος «ενεργειακού αποκλεισμού», σ’ ένα είδος ενεργειακής «καραντίνας» από την υπόλοιπη συμπαντική κοινότητα. Αυτή η θεώρηση φαίνεται να έχει αρκετά αληθινή βάση και μοιάζει να ισχύει σε σημαντικό βαθμό. Αυτό επιφέρει μια μεγάλη δυσκολία στο να φτάσει στον πλανήτη μας το «πνευματικό Φως» το οποίο θα μας αφυπνίσει. Ο λόγος της «καραντίνας» φαίνεται να βρίσκεται στο δυσαρμονικό τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε σαν ανθρώπινο είδος και την τάση μας για βία και  αλληλοεξόντωση. Ίσως σαν ανθρώπινος πολιτισμός είμαστε κάτι σαν καρκινικό κύτταρο για το υπόλοιπο σύμπαν. Καθώς όπου επεκτεινόμαστε (προς το παρόν εντός του πλανήτη), ο εγωιστικός μας τρόπος θέασης των πραγμάτων και η ακόρεστη επιθυμία μας για κυριαρχία και δύναμη επιφέρουν έντονη δυσαρμονία (ο παραλογισμός της ανθρώπινης συμπεριφοράς όπως αναφέραμε παραπάνω, που οφείλεται στην κυριαρχία του επιθυμητικού μέρους της ανθρώπινης ύπαρξης εις βάρος του ανώτερου μέρους).

Έχοντας αυτήν την θεώρηση υπόψην μας, στην πρακτική μας της αφύπνισης του Ελληνικού-Οικουμενικού-Συμπαντικού-Πνευματικού dna μας, όταν θα μετακινηθούμε από τον πλανήτη μας στο ηλιακό μας σύστημα και από εκεί στον κεντρικό γαλαξιακό ήλιο, χρειάζεται να έχουμε τη μέγιστη εστίαση στην πρακτική μας έτσι ώστε ενεργειακά να μπορέσουμε να υπερβούμε αυτούς του πιθανούς ενεργειακούς κλωβούς (εμπόδια).

 

Επίσης να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της πρακτικής θα μας ζητηθεί να συντονιστούμε με τις ενέργειες-Αρχέτυπα Ελληνικών θεοτήτων. Αυτό το κάνουμε με το να φέρουμε στο νου μας μια εικόνα αυτής της θεότητας (με τις προφυλάξεις που ήδη δώσαμε και διευκρινίσαμε παραπάνω) και κυρίως με το να νιώσουμε τον ενεργειακό συντονισμό με τις Αρχές και τις ανώτερες ποιότητες που αυτό το Αρχέτυπο-θεότητα αντιπροσωπεύει και κομίζει.

 

Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ-ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ

 

Καθόμαστε κάπου ήσυχα, κλείνουμε τα μάτια και χαλαρώνουμε. Στρέφουμε την προσοχή μας στην αναπνοή και αρχίζουμε και την παρατηρούμε χωρίς να επεμβαίνουμε στο ρυθμό της, απλά την παρατηρούμε. Αρχίζουμε και εστιαζόμαστε χαλαρά στα διάφορα μέλη του σώματος μας και επιτρέπουμε κάθε ένταση που αντιλαμβανόμαστε απλά να φύγει. Παρατηρούμε το σώμα μας από τα πόδια μέχρι το κεφάλι. Αισθανόμαστε ότι έχουμε χαλαρώσει ικανοποιητικά και έτσι όπως είμαστε ήρεμοι, χαλαροί και εσωτερικά εστιασμένοι απευθύνουμε μια προσευχή στο Ανώτερο Πνευματικό Αρχέτυπο της Ελληνικότητας που υπηρετεί τον ανώτερο πνευματικό δρόμο της ανθρωπότητας (σημείωση: αυτό το Ελληνικό Αρχέτυπο δεν είναι υποχρεωτικά μια οντότητα αλλά περισσότερο είναι Φως. Θα λέγαμε ότι είναι μια συλλογική συνειδητότητα ανώτερων Υπερεξελιγμένων πνευματικά οντοτήτων, που καρμικά όπως είπαμε έχουν υπό την εποπτεία τους την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους στα πλαίσια του ανώτερου Θεϊκού Σχεδίου της εξέλιξης των κόσμων).

Η προσευχή μας έχει σκοπό να ζητήσουμε βοήθεια και προστασία για το έργο της αφύπνισης του ατομικού και συλλογικού μας πνευματικού dna της Ελληνικότητας, τόσο για το δικό μας καλό αλλά και γι’ αυτό όλης της ανθρωπότητας. Η προσευχή είναι απλή και γίνεται κυρίως με ειλικρίνεια και αγνότητα καρδιάς. Με την πρόθεση, ότι με την αφύπνιση του πνευματικού μας dna της Ελληνικότητας να συμβάλλουμε ενεργά στο ανώτερο Θεϊκό Σχέδιο της πνευματικής εξέλιξης της ανθρωπότητας.

 

Αφού έχουμε ολοκληρώσει την προσευχή μας, οραματιζόμαστε ότι βρισκόμαστε στου Δελφούς, στο αρχαίο ιερό μαντείο. Προσαρμοζόμαστε στο χώρο και στην ενέργεια του. Στην αρχέγονη ενέργεια της Ελληνικότητας. Συντονιζόμαστε με αυτήν την ενέργεια, την καλούμε να γίνει πιο αισθητή σαν παρουσία ακόμη πιο έντονα. Αφυπνίζουμε εντός μας την αρχέγονη ενέργεια του Αρχετύπου του Απολλώνιου Φωτός, να μας συνοδεύσει σε όλη μας την εργασία της αφύπνισης του dna της Ελληνικότητας.

Βλέπουμε ότι στεκόμαστε όρθιοι μέσα στο ιερό μαντείο με τα πόδια ανοιχτά σε διάσταση, ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε ότι σηκώνουμε τα χέρια μας ψηλά και διαγώνια σε ανάταση.

Από αυτή τη στάση αρχίσουμε και νιώθουμε ότι μια πολύ ισχυρή ενέργεια έρχεται από τα έγκατα της γης. Δεν την βλέπουμε, είναι σαν να έρχεται από κάποια κάποιο «αόρατο κόσμο», από το υποσυνείδητο μας. Σαν να έρχεται αυτή η ενέργεια από άλλη διάσταση, μέσα από μια «αόρατη πύλη Φωτός» (πύλη μια άλλης χωροχρονικής διάστασης) και διεισδύει στον πυρήνα της γης. Είναι η ενέργεια του Αρχετύπου του Πλούτωνα που προσφέρει την αφανή μετουσίωση, την υπόγεια μετάλλαξη, είναι η ενέργεια που σε συνέργεια με τη γαία ετοιμάζει την γήινες, υλικές διεργασίες της αφύπνισης του dna μας.

Νιώθουμε αυτή τη δύναμη να έρχεται από τα έγκατα της γης. Ακόμη δεν τη βλέπουμε αλλά τη νιώθουμε. Σαν να σείεται η γη κάτω από τα πόδια μας, σαν να ετοιμάζεται να ανοίξει. Συντονιζόμαστε με την δύναμη της γης που έρχεται κάτω από τα πόδια μας. Βλέπουμε τον πυρήνα της γης. Το πυρ και τη δύναμη του πυρήνα της και όλων των ορυκτών, όλων των κρυστάλλων που επιδρούν στο να αφυπνιστεί η κρυσταλλική υλική δομή του δικού μας dna. Εδώ συντονιζόμαστε με το Αρχέτυπο του θεού Ήφαιστου.

Βλέπουμε ανάμεσα από τα πόδια μας μέσα από τη γη να αρχίσει να ξεπροβάλλει και να έχει ανοδική κίνηση η σπείρα του dna μας. Το βλέπουμε (το dna μας) να είναι σε μια κρυσταλλική, διάφανη και φωτεινή μορφή. Βλέπουμε τη σπείρα αργά αλλά σταθερά να ανεβαίνει από τον πυρήνα της γης ολοένα και πιο πάνω μέχρι που φτάνει στην επιφάνεια της ακριβώς ανάμεσα από τα πόδια μας. Νιώθουμε την γονιμότητα της γης. Εδώ συντονιζόμαστε με το Αρχέτυπο της θεάς Δήμητρας. Η σπείρα του dna μας συνεχίζει να ανεβαίνει ανάμεσα από τα πόδια μας. Αργά αλλά σταθερά φτάνει μέχρι το περίνεο μας και από εκεί ετοιμάζεται να εισέλθει στο σώμα μας. Μπαίνει στο σώμα και φτάνει μέχρι το ύψος του αφαλού μας. Ενεργοποιούνται οι ιδιότητες της ζωτικής μας δύναμης. Η αγνότητα και καθαρότητα της σεξουαλικής μας ενέργειας. Εδώ συντονιζόμαστε με το Αρχέτυπο της θεάς Άρτεμις.

Συνεχίζουμε τις ενεργοποιήσεις. Τώρα ενεργοποιείται η χαρά, η ομορφιά, ο ερωτισμός της ζωτικής μας ενέργειας. Εδώ συντονιζόμαστε με το Αρχέτυπο της θεάς Αφροδίτης.

Ενεργοποιείται επίσης η ικανότητα οργάνωσης, συνέργειας και μεθόδου της ζωτικής μας ενέργειας. Εδώ συντονιζόμαστε με το Αρχέτυπο του θεού Ερμή.

Η κρυσταλλική διάφανη φωτεινή σπείρα του dna μας, συνεχίζει να ανεβαίνει από τον αφαλό μας και φτάνει στη βάση του στέρνου μας, στο κέντρο της καρδιάς μας. Εκεί ενεργοποιείται το εσωτερικό μας κάλλος, το εσωτερικό μας Φως που προορίζεται να λάμψει στην γήινη ενσάρκωση μας. Εδώ συντονιζόμαστε με το Αρχέτυπο του θεού Απόλλωνα.

Η σπείρα του dna μας συνεχίζει να ανεβαίνει και φτάνει στο πάνω μέρος του στέρνου μας. Εδώ ενεργοποιείται η συναισθηματική μας ωριμότητα, ισορροπία και αρμονία. Εδώ συντονιζόμαστε με το Αρχέτυπο του θεού Άρη που μας διασφαλίζει τα υγιή συναισθηματικά όρια και ατομική ανεξαρτησία.

Ενεργοποιείται η δυνατότητα της ελεύθερης επέκτασης μας ως ατομικότητες μέσα από την υγιή συναισθηματική μας αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Εδώ συντονιζόμαστε επίσης με το Αρχέτυπο του θεού Δία στην όψη του, του ελέους.

Η σπείρα του dna μας συνεχίζει να ανεβαίνει και φτάνει στο λαιμό μας. Εδώ ενεργοποιείται η «ενεργός διάνοια» μας, η καταστάλαξη των ιδεών μας και η δυνατότητα έκφρασης της θέλησης μας. Εδώ συντονιζόμαστε με το Αρχέτυπο του Θεού Ερμή στην όψη του επικοινωνία.

Η σπείρα μας συνεχίζει την ανοδική της πορεία και φτάνει στο κέντρο του κρανίου μας. Εδώ ενεργοποιείται η διάνοια μας, η σοφία μας, η έμπνευση και η δυνατότητα μας για κατανόηση. Εδώ συντονιζόμαστε με το Αρχέτυπο της θεάς Αθηνάς.

Το dna μας συνεχίζει την ανοδική του πορεία και φτάνει στην κορυφή του κρανίου μας, στο στέμμα μας. Ενεργοποιείται η δυνατότητα της πνευματικής μας αφύπνισης και η δυνατότητα αυτή να ασκεί το ρόλο του οδηγού στη γήινη ζωή μας και όχι τα κατώτερα ένστικτα μας. Ενεργοποιείται επίσης η δυνατότητα μας για σύνδεση με όλο το Σύμπαν, μέσω του Φωτός και της ενεργοπληροφορίας που αυτό κομίζει. Εδώ συντονιζόμαστε με το Αρχέτυπο του θεού Δία στην όψη του ως κυβερνήτη και άρχοντα της δύναμης της αστραπής η οποία ενώνει τον ουρανό με τη γη (πνευματικό με υλικό κόσμο).

Μένουμε σε αυτό το σημείο. Βλέπουμε να δημιουργείται μια σφαίρα Φωτός στην κορυφή του κρανίου μας και στην κορυφή της σπείρας του dna μας. Αυτή η σφαίρα Φωτός κατά το ήμισυ είναι εντός της κεφαλή μας και κατά το υπόλοιπο ήμισυ εκτός.

Εστιαζόμαστε σε αυτήν την σφαίρα και τη νιώθουμε να συντονίζεται ενεργειακά με όλο το πνευματικό-φυσικό dna του πλανήτη, το πνευματικό-φυσικό dna της γαίας. Νιώθουμε το πνευματικό-φυσικό dna της γης να συντονίζεται με το ατομικό πνευματικό-φυσικό μας dna μέσα σε αυτήν την σφαίρα. Σαν να συγχωνεύονται οι προθέσεις των «δύο dna» για αφύπνιση και σύνδεση με το Συμπαντικό-οικουμενικό dna. Μένουμε λίγο ακόμη σε αυτήν την αίσθηση του συντονισμού και συγχώνευσης των προθέσεων σε επίπεδο dna, τόσο της ατομικής όσο και της πλανητικής.

Από αυτό το σημείο και σε κατάσταση απόλυτης εστίασης ετοιμαζόμαστε για να «εκτοξευτούμε» στον ήλιο του ηλιακού μας συστήματος. Στο σημείο αυτό θέλουμε τη μέγιστη ενεργειακή ισχύ, άρα και τη μέγιστη εστίαση σε αυτό που κάνουμε, για να υπερβούμε το εμπόδιο της πιθανής ενεργειακής καραντίνας (ενεργειακού κλωβού) του πλανήτη.

(Σημείωση: κάθε φορά από εδώ και εμπρός που θα αναφερόμαστε στο dna εννοούμε και τις δύο όψεις του και την πνευματική και την υλική).

Βλέπουμε τη σπείρα του dna μας να βγαίνει από την φωτεινή σφαίρα στην κορυφή του κρανίου μας και να «εκτοξεύεται» προς τα πάνω με ιλιγγιώδη ταχύτητα (πάντοτε όμως σε σπειροειδή κίνηση, σαν ένα ενεργειακό σπειροειδές τρυπάνι). Νιώθουμε ότι ενεργειακή μας ορμή είναι ασυγκράτητη. Φτάνουμε στον ήλιο μας και η σπείρα μας μπαίνει μέσα σε αυτόν.

Εδώ νιώθουμε το dna μας αλλά και αυτό του πλανήτη μας που είναι σαν πρόθεση ενσωματωμένο στο δικό μας dna, να ενεργοποιούνται ακόμη περισσότερο και να συντονίζονται με το ενεργό dna του ήλιου με και στην ουσία όλου του ηλιακού μας συστήματος. Νιώθουμε να ανοιγόμαστε ολοένα και περισσότερο στην ενέργεια της συνέργειας και κοσμικής σύνδεσης.

Παραμένουμε μέσα στον ήλιο, συντονισμένοι με αυτήν την αίσθηση του ενεργειακού ανοίγματος και σύνδεσης με την ευρύτερη ενέργεια του ηλιακού μας συστήματος. Στη συνέχεια ετοιμαζόμαστε να εκτοξευτούμε από τον ήλιο του ηλιακού μας συστήματος στον κεντρικό ήλιο του γαλαξία μας. Πάλι θέλουμε τη μέγιστη ενεργειακή μας ισχύ.

Έτσι με ακόμη μεγαλύτερη εστίαση και προσήλωση στο έργο μας, εκτοξευόμαστε πάνω από τον ήλιο μας και με απίστευτα ιλιγγιώδη ταχύτητα κατευθυνόμαστε προς τον κεντρικό ήλιο του γαλαξία μας. Εμείς σαν συνειδητότητες και ταυτισμένοι με το dna μας, είμαστε όπως είπαμε σαν ένα σπειροειδές ενεργειακό τρυπάνι που δεν σταματάει σε τίποτα.

Φτάνουμε στον κεντρικό γαλαξιακό ήλιο και μπαίνουμε μέσα του. Νιώθουμε πλέον το Φως αυτού του ήλιου ακόμη πιο λαμπρό ακόμη πιο έντονο. Το νιώθουμε να ενεργοποιεί ακόμη περαιτέρω το dna μας. Ενεργοποιεί τις ποιότητες της γαλαξιακής (του dna μας) πνευματικής και υλικής ενότητας και ευρύτερα της κοσμικής του σύνδεσης. Νιώθουμε ολοένα πιο έντονα και ξεκάθαρα ότι είμαστε μέρος αυτής της ευρύτερης κοσμικής ενότητας και κοινωνίας. Νιώθουμε ότι το dna μας αλλά και το πλανητικό dna είναι μέρη του γαλαξιακού dna. Συντονιζόμαστε με το γαλαξιακό dna. Ενεργοποιούνται μέσα στο dna μας οι έλικες που από την δημιουργία τους είναι προορισμένοι να υποστηρίξουν αυτήν την κοσμική σύνδεση και συνειδητότητα ενότητας. Απολαμβάνουμε αυτήν την αίσθηση. Νιώθουμε μια ενεργειακή ανακούφιση, μια ενεργειακή χαλάρωση και εμπιστοσύνη. Σαν να έχει αναλάβει τώρα την υποστήριξη μας μια ανώτερη και κατά πολύ σοφότερη δύναμη. Σαν να έχουμε βγει από ένα σκοτεινό λαβύρινθο και έχουμε βρεθεί σε ένα ηλιόλουστο και φωτεινό μέρος όπου βαθιά μέσα μας πάντοτε γνωρίζαμε ότι ανήκουμε. Με αυτήν την πολύ ωραία αίσθηση, ετοιμαζόμαστε να εκτοξευτούμε από τον κεντρικό γαλαξιακό ήλιο, στον κεντρικό συμπαντικό ήλιο. Βγαίνουμε από τον γαλαξιακό ήλιο, πάντοτε ως σπειροειδή ενεργειακά τρυπάνια Φωτός και με ιλιγγιώδη ταχύτητα κατευθυνόμαστε προς τον κεντρικό συμπαντικό ήλιο. Ενώ ταξιδεύουμε με αυτήν την μεγάλη ταχύτητα νιώθουμε ότι ενεργειακά πλέον αυτό το ταξίδι μας είναι πολύ πιο άνετο και ευχάριστο, σαν να μας έχει πάρει πάνω στα φτερά της η συμπαντική ενέργεια και να μας κουβαλάει άκοπα προς τον προορισμό μας, σαν να έχουμε μπει σε άλλο ενεργειακό πεδίο. Φτάνουμε στον κεντρικό συμπαντικό ήλιο και διεισδύουμε μέσα του. Έτσι τώρα το dna μας έχει δημιουργήσει μια τεράστια σπείρα (αλυσίδα) που ενώνει τον κεντρικό ήλιο του σύμπαντος με τον κεντρικό γαλαξιακό ήλιο, με τον ήλιο του ηλιακού μας συστήματος, με το πλανήτη μας και το σώμα μας (μέσα από την φωτεινή ενεργειακή σφαίρα στην κορυφή του κρανίου μας).


 

Ο κεντρικός συμπαντικός ήλιος, είναι ένας πολύ μεγάλος και φωτεινός ήλιος. Ασυνήθιστα φωτεινός για τη δική μας αίσθηση. Έχουμε ήδη μπει μέσα σε αυτόν. Εδώ νιώθουμε την πλήρη ενεργοποίηση του dna μας και την ταυτόχρονη παράδοση μας στην κοσμική συμπαντική ενέργεια. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα-αίσθηση ενότητας με όλο το Σύμπαν. Νιώθουμε σαν να γνωρίζαμε από πάντοτε ότι είμαστε μέρος αυτής της συμπαντικής ενότητας. Νιώθουμε σαν να ξυπνήσαμε, σαν να βγήκαμε από ένα κακό εφιάλτη στον οποίο βρισκόμασταν όσο η συνειδητότητα μας ήταν αποκλειστικά εστιασμένη και εγκλωβισμένη στο «γήινο όνειρο» (η αίσθηση της χωριστικότητας και απομόνωσης ίσως είναι μια από τις πιθανές συνέπειες της ενεργειακής καραντίνας του πλανήτη μας).

Απολαμβάνουμε αυτή την αίσθηση της ενότητας και της όμορφης δύναμης (δύναμης με την έννοια της αίσθησης ασφάλειας και εμπιστοσύνης) που βιώνουμε μέσα στον κεντρικό συμπαντικό ήλιο.

Πίσω από αυτόν τον ήλιο, νιώθουμε ότι υπάρχει μια υπέρλαμπρη λευκή φωτεινή  αιθερική πύλη, μια ενεργειακή πύλη που οδηγεί σε άλλη διάσταση, σε μια άλλη διάσταση Φωτός. Χωρίς να δούμε τίποτα σαν οπτική εικόνα, νιώθουμε ότι περνάμε μέσα από αυτήν την πύλη σαν συνειδητότητες. Βρισκόμαστε στην πνευματική διάσταση του αστερισμού του Κρίνου. Στον αστερισμό με τους εννέα γονιμοποιούς πνευματικούς ήλιους που βρίσκονται υπό την σκέπη των ανώτερων Υπερεξελιγμένων πνευματικών οντοτήτων. Νιώθουμε ότι βρισκόμαστε σε μια κατάσταση απόλυτου σεβασμού, ταπεινότητας, χαράς και ενδυνάμωσης. Νιώθουμε την απόλυτη χαρά της ενότητας και αρμονίας των πάντων. Από αυτήν την απόλυτα ανοιχτή και δεκτική συνειδησιακή μας κατάσταση, δεχόμαστε την πνευματική μύηση των αστέρων του Κρίνου. Δεχόμαστε την συνειδησιακή μας μύηση στις πνευματικές Αρχές της Ελληνικότητας. Εδώ βρίσκεται το ανώτερο πνευματικό πεδίο μύησης της ανθρώπινης ψυχής μας και εξέλιξης του πνευματικού μας dna. Ενεργοποιείται συνειδητά ο πνευματικός μας ρόλος στο ανώτερο εξελικτικό Θεϊκό σχέδιο. Νιώθουμε ότι δεχόμαστε «πακέτα» ενεργειακά τα οποία «φορτώνονται» στην συνειδητότητα μας (στην ουσία στην ψυχή μας). Είμαστε μέσα στο Φως. Δεν βλέπουμε κάτι συγκεκριμένο, μόνο νιώθουμε ότι δεχόμαστε την πνευματική ενέργεια, ότι μετουσιωνόμαστε συνειδησιακά σε ανώτερης τάξεως πνευματικές συνειδητότητες. Νιώθουμε ότι ενεργοποιείται και φωτίζεται πλήρως η ψυχή της Ελληνικότητας μας, της οικουμενικής ψυχής της Ελληνικότητας, ενεργοποιώντας ακόμη περαιτέρω τους κλώνους του πνευματικού μας dna. Νιώθουμε να δεχόμαστε ευχάριστα και ανυψωτικά αυτήν την ανώτερη ενεργειακή μας και πνευματική μύηση. Ο καθένας μας παίρνει το χρόνο του και επιτρέπει με άνεση να ολοκληρωθεί αυτή η πνευματική μύηση. Καθ’ όλη την ώρα που δεχόμαστε αυτή την ανώτερη πνευματική μύηση, την ανώτερη πνευματική ενεργοποίηση του Ελληνικού-Οικουμενικού-Συμπαντικού-Πνευματικού-Υλικού μας dna, μπορούμε από μέσα μας να απαγγέλουμε σαν «επίκληση» το «γενηθήτω το θέλημα Σου», αναγνωρίζοντας έτσι ότι το ατομικό και ανώτερο πνευματικό μας θέλημα είναι ταυτόσημο με το ανώτερο θέλημα του Ελληνικού Αρχετύπου το οποίο είναι μια εκπόρευση του Υπέρτατου Θεϊκού θελήματος. Η επίκληση μας γίνεται με ταπεινότητα, χαρά και ευγνωμοσύνη.

Μόλις νιώσουμε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της μύησης μας, της απόλυτης ενεργοποίησης της Φωτεινής ψυχής μας της Ελληνικότητας, δίνουμε ευχαριστίες στις πνευματικές Δυνάμεις των αστέρων του Κρίνου για όλα όσα μας δόθηκαν κατά τη διάρκεια της ανώτερης πνευματικής μας μύησης της ενεργοποίησης του πνευματικού μας dna της Ελληνικότητας-Οικομενικότητας-Συμπαντικής ενότητας  και πάλι μέσα από την πύλη (φωτεινή αιθερική πύλη) από την οποία ήρθαμε επιστρέφουμε στον κεντρικό συμπαντικό ήλιο. Νιώθουμε πλέον ακόμη πιο ενεργοποιημένοι και ανυψωμένοι συνειδησιακά, ενώ ετοιμαζόμαστε να ακολουθήσουμε αντίστροφη πορεία (καθόδου θα λέγαμε με τρισδιάστατους ανθρωπομορφικούς όρους). Από τον κεντρικό συμπαντικό ήλιο εκτοξευόμαστε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πίσω στον κεντρικό γαλαξιακό ήλιο. Στην ανάστροφη πορεία μας υπάρχει πλέον μια διαφορά, μια ποιοτική διαφορά. Φέρουμε μαζί μας την ενέργεια της πνευματικής μύησης των αστέρων του Κρίνου. Είναι σαν να φέρνουμε με αυτήν την συνειδητότητα, το σπέρμα αυτής της ανώτερης πνευματικής συνειδητότητας και να «γονιμοποιούμε» όλο το σύμπαν με αυτό το ανώτερο «πνευματικό σπέρμα». Επιτρέπουμε σε αυτήν τη συνειδησιακή γονιμοποίηση να περάσει μέσα από το Φως του κεντρικού συμπαντικού ήλιου και να διαχυθεί έτσι σε όλο το σύμπαν. Είναι σαν να πλουτίζουμε (γονιμοποιούμε) με τη συνειδητότητα μας το σύμπαν ακόμη περισσότερο. Φτάνουμε στον κεντρικό γαλαξιακό ήλιο. Επιτρέπουμε το Φως της συνειδητότητας που πλέον κουβαλάμε να διαχυθεί και μέσω του κεντρικού γαλαξιακού ήλιου σε όλο το γαλαξία μας.

Ετοιμαζόμαστε και εκτοξευόμαστε από τον κεντρικό γαλαξιακό ήλιο στον ήλιο του ηλιακού μας συστήματος. Φτάνουμε και φωτίζουμε με το Φως της συνειδητότητας μας, όλο το ηλιακό μας σύστημα.

Από τον ήλιο του ηλιακού μας συστήματος, επιστρέφουμε στην σφαίρα Φωτός στην κορυφή του κρανίου μας από την οποία ξεκινήσαμε. Βλέπουμε το Φως που έχουμε φέρει να φωτίζει αυτή τη σφαίρα ακόμη περισσότερο. Αυτό το Φως φωτίζει και ενεργοποιεί το dna του πλανήτη ακόμη πιο ισχυρά. Συντονιζόμαστε με το dna του πλανήτη μας. Είναι σαν να ωθούμε την γαία σε συνειδησιακή αφύπνιση, σαν να τη βοηθάμε να κάνει το δικό της εξελικτικό πνευματικό άλμα. Τη βοηθάμε να περάσει στην ανώτερη συνειδησιακή κατάσταση της Νέας Γης (New Earth). Η οποία Νέα Γη, είναι πλέον συνειδητά μέρος του ευρύτερου Κοσμικού δικτύου Φωτός της Κοσμικής Δημιουργίας. Τη βοηθάμε να αφυπνιστεί στον κοσμικό της ρόλο μέσα στο ανώτερο Θεϊκό σχέδιο, όπως αυτό μας γνωστοποιήθηκε μυητικά στον αστερισμό του Κρίνου.

Τώρα το Φως της ενεργοποίησης μας θα το φέρουμε μέσα στο φυσικό μας σώμα, μέσα στο φυσικό μας dna. Αυτό θα το κάνουμε μετατρέποντας αυτό το Φως σε μια πιο συμπυκνωμένη υλική μορφή.

Βλέπουμε από την κορυφή του κρανίου μέσα στην σπείρα του dna μας το Φως να έχει μετατραπεί σε πιο υλική μορφή. Έχει πάρει την μορφή παχύρευστου χρυσού μελιού. Όπως το παχύρευστο μέλι κυλάει αργά αλλά σταθερά, έτσι βλέπουμε αυτό το «υλικό Φως», που έχει μετατραπεί σε χρυσό διάφανο μέλι, να ρέει μέσα στην κεντρική σπείρα του dna μας. Βλέπουμε να ρέει καθοδικά μέσα από τη σπείρα του dna μας. Νιώθουμε την υφή της ροής του. Το νιώθουμε σωματικά, σαν μια αίσθηση γλυκιά και απολαυστική, αναζωογονητική.

Έχουμε μετατρέψει το πνευματικό Φως σε υλική ενεργειακή τροφή, που θα θρέψει τα βιολογικά μας κύτταρα με μια πολύ ανώτερη ενεργειακά τροφή.

Εκτός από την κεντρική σπείρα, από την κορυφή του κρανίου μας, βλέπουμε το χρυσό διάφανο μέλι, να δημιουργεί ρυάκια και να ρέει σε όλο μας το σώμα. Βλέπουμε να ρέει από τους κροτάφους, στους ώμους μας, στα πλευρά, στα χέρια, στο θώρακα, στην πλάτη, μέσα στην σπονδυλική στήλη, τα πόδια, τα εσωτερικά όργανα, κτλ. Βλέπουμε και νιώθουμε ότι όλο μας το σώμα, όλος μας ο φυσικός φορέας έχει καλυφθεί από το χρυσό διάφανο μέλι. Νιώθουμε την ανώτερη θρέψη που δέχονται τα κύτταρα μας. Είναι η «τροφή-ουσία» που θεραπεύει, επιδιορθώνει και αποκαθιστά κάθε βλάβη και φθορά στο φυσικό μας κυτταρικό dna.

Σε αυτήν την κατάσταση κάνουμε ένα κάλεσμα ενεργοποίησης: «Θεϊκό Φως, Ιχώρ, πληροφόρησε τα βιολογικά μου κύτταρα για την τελειότητα και την αθανασία τους».

Λέμε «πληροφόρησε» γιατί η λέξη πληροφορία ετυμολογικά σημαίνει «φέρω την πληρότητα», οπότε ενεργοποιούμε την πληρότητα και τελειότητα μέσα στα φυσικά βιολογικά μας κύτταρα, που εξάλλου είναι η και η αληθινή μας Θεϊκή συνθήκη.

Ο Ιχώρ από την άλλη, σύμφωνα με την αρχαιοελληνική παράδοση είναι ο αιθέριος χυμός που ρέει στις φλέβες των θεών, το θεϊκό αίμα θα λέγαμε.

Στη συνέχεια επικεντρωνόμαστε στο κέντρο της καρδιάς μας και νιώθουμε να αφυπνίζονται σε υλικό επίπεδο όλες οι Αρχές της Ελληνικότητας πάνω στις οποίες δεχτήκαμε την πνευματική μύηση στου αστέρες του Κρίνου. Νιώθουμε την ενότητα των πάντων (κατάσταση αγάπης), την αδερφοσύνη μεταξύ των ανθρώπων, τον σεβασμό στην ατομικότητα και ελευθερία του κάθε ανθρώπου, στα πλαίσια όμως της συνέργειας και συνύπαρξης μας μέσα στην αρμονία του Θεϊκού σχεδίου. Αυτές τις αρχές πλέον θα εκπέμπει και θα ενεργοποιεί μέσα μας αλλά και γύρω μας το dna μας, το οποίο έχει τόσο την υλική του όψη αλλά και την πνευματική του επίσης. Το dna μας είναι που εξασφαλίζει σε επίπεδο σωματικό και υλικό την αρμονία, ενότητα και συνεργασία όλων των βιολογικών μας κυττάρων αλλά και αυτό είναι επίσης υπεύθυνο (στην πνευματική του όψη), για την ενότητα μας με όλο το υλικό Σύμπαν αλλά και τους αόρατους πνευματικούς κόσμους.

Πλέον νιώθουμε το πνευματικό-υλικό dna μας ενεργοποιημένο και ισχυρό όσο ποτέ άλλοτε.

Στη συνέχεια βλέπουμε τη σπείρα του dna μας να βγαίνει από το περίνεο μας σε ζαχαρώδη κρυσταλλική μορφή και να εισχωρεί μέσα στη γη. Με τη ζαχαρώδη κρυταλλική μορφή, μεταφέρουμε τη «γλυκύτητα» της πνευματικής ενέργειας στη γη, δηλαδή τη γειώνουμε. Καθώς η σπείρα του dna μας εισχωρεί μέσα στη γη, η μορφή του μετατρέπεται σε διαμαντένια κρυσταλλική και εισχωρεί μέχρι το κέντρο του πυρήνα της γης, φέρνοντας έτσι όλη τη μύηση και ενεργοποίηση του πνευματικού, οικουμενικού, συμπαντικού dna, μέχρι το πιο κεντρικό μόριο του πυρήνα της γης, μετουσιώνοντας έτσι όλο τον πλανήτη σε επίπεδο dna.

Πίσω από τον πυρήνα της γης βλέπουμε την φωτεινή πύλη, την πύλη εισόδου σε άλλη διάσταση, από την οποία είχαμε ξεκινήσει την πρακτική μας. Φέρνουμε στο μυαλό μας και την φωτεινή πύλη μέσα από την οποία είχαμε περάσει στον αστερισμό του Κρίνου και στην ουσία συνειδητοποιούμε την «κυκλική πορεία» που διέγραψε όλη μας η πρακτική. Από τον αόρατο κόσμο του Φωτός ξεκίνησε και στον αόρατο κόσμο του Φωτός κατέληξε.

Με αυτή την συνειδητοποίηση ετοιμαζόμαστε να κλείσουμε την πρακτική μας. Δίνουμε ευχαριστίες στις ανώτερες πνευματικές Δυνάμεις που μας βοήθησαν σε όλη αυτή την πρακτική ενεργοποίησης του Ελληνικού μας, Συμπαντικού και Οικουμενικού dna. Του πνευματικού-υλικού dna της Ελληνικότητας, του dna των «Ελλήνων» που θέλουν να είναι φορείς αυτών των Αρχών και ανώτερων πνευματικών ποιοτήτων της Ελληνικότητας, ασχέτως φυλετικής καταγωγής, εθνικότητας ή θρησκεύματος.

Στρέφουμε την προσοχή μας στην αναπνοή μας, την παρατηρούμε ελεύθερα, αρχίζουμε και κουνάμε τα μέλη του σώματος μας και σιγά, σιγά επανερχόμαστε. 

 

ΤΕΛΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ  

 


active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης