English

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΕΪΚΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ


Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ «ΘΕΪΚΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ»

ΤΥΧΗ – ΛΑΧΕΙΑ – ΧΡΗΜΑ – ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ  &

«ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ» !!!

 

Αγαπητοί φίλοι, ας είμαστε ειλικρινείς. Ποιος από εμάς δεν έχει σκεφτεί έστω και μια φορά, τι καλά που θα ήταν να κέρδιζε κάποιου είδους λαχείο ή οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο παιχνίδι (πχ τζόκερ, λόττο, κτλ).

Εξάλλου, η συγκεκριμένη σκέψη, μοιάζει τόσο δελεαστική σαν ιδέα, προκλητική θα λέγαμε. Έτσι απλά, χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε κάτι δύσκολο, αγοράζοντας ένα λαχείο ή συμπληρώνοντας ένα δελτίο (τζόκερ, λόττο, κτλ), μπορεί την άλλη στιγμή να έχουμε εκατομμύρια και να λύσουμε τα οικονομικά του προβλήματα. Ούτε χρέη, ούτε ανάγκη για δουλειά, ούτε ανάγκη να περιμένουμε για κάτι, ούτε να σκεφτούμε πως θα προωθήσουμε την δουλειά μας, πως θα έχουμε περισσότερους πελάτες και γενικά όλα τα συναφή που αφορούν το επάγγελμα που κάνουμε ή δεν κάνουμε. Ούτε καν χρειάζεται να σκεφτούμε τι θα θέλαμε να κάνουμε σαν επάγγελμα στη ζωή μας. Μοιάζει ο ιδανικός τρόπος να λύσουμε «μια για πάντα» το οικονομικό μας ζήτημα δια παντός.

Από εκεί και πέρα, αφού κερδίσουμε τα εκατομμύρια, το μόνο που πιστεύουμε ότι χρειάζεται να κάνουμε είναι να οργανώσουμε με τέτοιο τρόπο τη ζωή μας ώστε να απολαύσουμε αυτήν την μεγάλη οικονομική άνεση που θα έχει προκύψει.

Ταξίδια, ωραίο σπίτι, ευχάριστες δραστηριότητες, κτλ, όλα είναι πλέον εφικτά. Το μόνο που θα απομένει είναι να αποφασίσουμε, που και πως θα διαθέσουμε το χρόνο και την ενέργεια μας. Και στο κάτω κάτω της γραφής, αυτή είναι και η αληθινή έννοια της αφθονίας. Να μπορούμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, τη στιγμή που το θέλουμε. Είναι πραγματικά μεγάλη ψυχική ταλαιπωρία να επιθυμούμε κάτι διακαώς και να μας εμποδίζουν οικονομικοί παράγοντες. Να πρέπει δηλαδή να σκεφτούμε από πού και πως θα εξοικονομήσουμε χρήματα για να τα διαθέσουμε για το σκοπό της επιθυμίας μας. Τις περισσότερες φορές καταλήγουμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να το κάνουμε και έτσι άλλη μια επιθυμία καταλήγει στο «αρχείο» με τα ανεκπλήρωτα όνειρα. Την επόμενη μάλιστα φορά, δεν επιθυμούμε καν να έχουμε κάποιου είδους «άπιαστη» επιθυμία, εάν είναι να καταλήξουμε πάλι στο ίδιο. Έτσι καταλήγουμε να ζούμε ζωές «στεγνές» χωρίς πολλές επιθυμίες. Ζωές που εξελίσσονται γύρω από το θέμα της βασικής επιβίωσης και κάποιες στιγμές χαλάρωσης. Και όμως ξέρουμε ότι οι αληθινές μας επιθυμίες είναι το νέκταρ της ζωής, ο αληθινός της χυμός. Αυτό που κάνει τη ζωή να φαίνεται και να πούμε «ότι αξίζει τον κόπο που τη ζούμε».

Για όλους αυτούς τους λόγους, για πάρα πολλούς από εμάς, στο μυαλό μας, η λύση του λαχείου ή κάποιου άλλου τυχερού παιχνιδιού μοιάζει μονόδρομος. Αφού με βάση την τρέχουσα οικονομική μας κατάσταση και συνθήκες που επικρατούν γενικότερα, δεν μπορούμε να προσδοκούμε «λογικά», κάτι καλύτερο από αυτό που ήδη έχουμε.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Είναι τα λαχεία και γενικότερα τα τυχερά παιχνίδια αληθινά η λύση; Είναι ο δρόμος για την αληθινή αφθονία; Την Συμπαντική Θεϊκή αφθονία; Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο και αντί μέσω των τυχερών παιχνιδιών να οδεύουμε προς την αφθονία όπως πιστεύουμε, τελικά να αγκαλιάζουμε περισσότερο την στέρηση και την έλλειψη στη ζωή μας;

 

Αγαπητοί φίλοι, μέσα από αυτήν την εφαρμογή του Συστήματος Μορφογένεσις θα απαντηθούν όλα αυτά τα ερωτήματα. Θα ρίξουμε Φως στο τι είναι η αληθινή Συμπαντική (Θεϊκή) αφθονία και γιατί ο δρόμος των λαχείων-τυχερών παιχνιδιών είναι ένας δρόμος έλλειψης και στέρησης. Ο οποίος μάλιστα βρίσκεται κάτω από «δαιμονική επιρροή». Με το συγκεκριμένο όρο εννοούμε τις αρνητικές σκεπτομορφές που επηρεάζουν τον υλικό μας κόσμο χωρίς να είναι ορατές. Και σκεπτομορφή είναι μια ενεργειακή δομή, μια ενεργοπληροφοριακή δομή, που έχει σκοπό (διάνοια), συναίσθημα (συγκεκριμένης συχνότητας και ποιότητας δόνηση) καθώς και ζωτική ενέργεια (ενεργειακό καύσιμο).  

 

Η συγκεκριμένη εφαρμογή εντάσσεται στις «ελεύθερες εφαρμογές» που προσφέρει το Σύστημα Μορφογένεσις. Δηλαδή μπορεί να αποκτηθεί από τον οποιοδήποτε το επιθυμεί, χωρίς να χρειάζεται πρώτα να έχει αποκτήσει υποχρεωτικά το Α επίπεδο της εκπαίδευσης, όπως συμβαίνει με τις εφαρμογές του Β επιπέδου-προχωρημένων.

 

Στη συγκεκριμένη εφαρμογή, μερικά θέματα-σημεία που αναπτύσσονται είναι:

 

 • Ποια είναι η αληθινή Συμπαντική Θεϊκή αφθονία
 • Πως και γιατί μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτήν την αφθονία ανά πάσα στιγμή
 • Γιατί ο δρόμος των λαχείων & των τυχερών παιχνιδιών είναι κάτω από την «αρνητική-δαιμονική επιρροή»
 • Πως αυτή η αρνητική επιρροή μπορεί να μας «κλειδώσει-εγκλωβίσει» σε μια συνειδητότητα φτώχειας και έλλειψης
 • Ποιές αδυναμίες της προσωπικότητας μας εκμεταλλεύονται οι αρνητικές σκεπτομορφές και μπορούν έτσι και μας εμπλέκουν στο «παιχνίδι» τους
 • Ποιος είναι ο Θεϊκός τρόπος με τον οποίο προσφέρεται η Συμπαντική αφθονία στους ανθρώπους
 • Γιατί η αποδοχή της «λογικής» των τυχερών παιχνιδιών μας εγκλωβίζει σε μια κατάσταση πνευματικής ύπνωσης (αυτό δεν έχει να κάνει με κανενός είδους ηθική)
 • Γιατί ο Θεός δεν παίζει «ζάρια» με τον Κόσμο της Δημιουργίας Του
 • Τι είναι η τύχη; Είναι μια Θεϊκή ιδέα ή μήπως είναι μια δαιμονική;
 • Γιατί είναι μια μεγάλη πνευματική αντίφαση (και μάλλον ανοησία) να παρακαλάμε το Θεό ή τους αγίους για να κερδίσουμε το λαχείο
 • Πως εμπλέκεται ο νόμος της έλξης στην επιθυμία μας να κερδίσουμε σε τυχερά παιχνίδια. Ποιό είναι το μεγάλο λάθος που κάνουν όλοι όσοι θέλουν να κερδίσουν σε κάποιο τυχερό παιχνίδι μέσω κάποιας μεθόδου συνειδητής δημιουργίας


 • Γιατί από τη φύση της λογικής των τυχερών παιχνιδιών δεν μπορούμε να έχουμε ή να κάνουμε «πίστη», ούτε μπορούμε να την καλλιεργήσουμε συνειδητά (όπως απαιτεί ο νόμος της έλξης), την πίστη ότι θα είμαστε εμείς οι τελικοί νικητές. 
 • Πως συνδέεται η Θεϊκή αφθονία με τα Θεϊκά μας χαρίσματα, που όλοι οι άνθρωποι έχουμε, άσχετα εάν δεν τα έχουμε συνειδητοποιήσει
 • Πως οι δαιμονικές αρνητικές επιρροές χειραγωγούν το μυαλό μας και γενικότερα την κατώτερη προσωπικότητα μας, έτσι ώστε μόνιμα να μας κρατούν σε μια ηττοπάθεια, η οποία καλλιεργείται πολύ εύκολα μέσω των τυχερών παιχνιδιών
 • Πως οι αρνητικές σκεπτομορφές χρησιμοποιούν τα τυχερά παιχνίδια για να τις «ταϊζουμε ενεργειακά»
 • Γιατί συνειδησιακά δεν μπορούμε να «κόψουμε δρόμο» για να φθάσουμε γρήγορα στην αφθονία, όπως λανθασμένα υποσυνείδητα, πιστεύουμε και ελπίζουμε μέσω των τυχερών παιχνιδιών
 • Γιατί το 85% των ανθρώπων που έχει κερδίσει σε τυχερό παιχνίδι ένα μεγάλο ποσό, κατέληξε σε λίγα χρόνια στην ίδια ή και χειρότερη οικονομική κατάσταση που είχε πριν κερδίσει (μεγάλη έρευνα πανεπιστημίου)
 • Γιατί η ίδια η επιθυμία μας να κερδίσουμε το λαχείο, μας εγκλωβίζει σε μια ασυνείδητη και συνεχή περιγραφή της πραγματικότητας, όπου η «πραγματικότητα» μας, υποχρεωτικά, αναπαράγει την έλλειψη και την φτώχεια μας. Ζούμε δηλαδή τη δική μας εκδοχή της «ημέρας της μαρμότας» (ταινία πολύ διδακτικού περιεχομένου)  
 • Γιατί το θέμα των λαχείων & τυχερών παιχνιδιών μας δημιουργεί μια αρνητική νοητική εμμονή, η οποία χαμηλώνει πάρα πολύ το όραμα που έχουμε για τη ζωή μας
 • Γιατί η καρδιά μας και το αίσθημα της αληθινής ταπεινότητας αλλά και  συμπόνοιας, κρατάνε το κλειδί που μας ανοίγει στην αληθινή και συνεχή Θεϊκή-Συμπαντική αφθονία
 • Υπάρχει τελικά θέση και χώρος για «τυχερά παιχνίδια» μέσα στην Θεϊκή αρμονία και αφθονία; Και εάν ναι με ποιόν τρόπο;
 • Ο διαλογισμός της κάθαρσης και σύνδεσης μας με την Συμπαντική Θεϊκή αφθονία

 

Η εφαρμογή αποτελείται από δύο μέρη. Το θεωρητικό και το πρακτικό. Στο θεωρητικό κείμενο, αναπτύσσονται όλα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζουμε για το θέμα, μερικά από τα οποία αναφέραμε παραπάνω.

Το πρακτικό κομμάτι αποτελείται από έναν καθοδηγούμενο διαλογισμό. Ο διαλογισμός περιλαμβάνει μια ισχυρή «καθαρτική επίκληση» έτσι ώστε να αποκοπούμε και αποταυτιστούμε από την αρνητική δαιμονική επιρροή (αρνητικές σκεπτομορφές). Μετά το μέρος της κάθαρσης ο διαλογισμός μας οδηγεί στο να συνδεθούμε με την αληθινή Θεϊκή και Συμπαντική αφθονία. Ο διαλογισμός δίνεται και σε γραπτή μορφή αλλά και ως ηχητικό, ηχογραφημένο αρχείο.

 

H συγκεκριμένη εφαρμογή, θα μπορεί να αποκτηθεί από τον καθένα (όπως έγινε και με την εφαρμογή της Αρχαγγελικής προστασίας). Χωρίς δηλαδή να χρειάζεται πρώτα να έχει αποκτήσει κάποιος το Α επίπεδο συν το Β επίπεδο βασικό, όπως είναι η κανονική διαδικασία της εκπαίδευσης του Συστήματος Μορφογένεσις.

 

Όσοι λοιπόν δεν έχετε συμμετάσχει ακόμη στην εκπαίδευση του Συστήματος Μορφογένεσις, για να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε όνομα χρήστη και κωδικό.


Δημιουργήστε λογ/μο εδώ

 

Το κόστος της εφαρμογής είναι μόνο 10 ευρώ, για να υπάρχει έτσι η δυνατότητα σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτήν την εφαρμογή. Είναι σημαντικό και για λόγους ευρύτερης υπηρεσίας, να κάνουμε ότι μπορούμε για να αποκοπούμε από την αρνητική επιρροή του στρατοπέδου του σκότους και έτσι ελεύθερα να γειώσουμε περισσότερο Φως στον πλανήτη γη και τις ζωές μας. Είναι μέρος της πνευματικής μας αποστολής ως Υπέρμαχοι του Φωτός. Σε αυτήν μάλιστα  την κρίσιμη περίοδο της ανθρωπότητας που συντελείται ένα μεγάλο συνειδησιακό εξελικτικό άλμα.

 

Αγορά Εφαρμογής της Αληθινής Θεϊκής Αφθονίας

 

Ας βοηθήσουμε λοιπόν όλοι σε αυτήν την συνειδησιακή αφύπνιση. Είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για τους εαυτούς μας, τους δικούς μας ανθρώπους και γενικότερα όλη την ανθρωπότητα.  

 active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης