English

Εμείς/Οι στόχοι μας


To παρόν site είναι μία δημιουργία του Morphogenesis System Online Training, και έχει ως σκοπό να προσφέρει σε ολόκληρο τον κόσμο παγκόσμια το κορυφαίο σύστημα συνειδητής δημιουργίας «Μορφογένεσις».

Το σύστημα Μορφογένεσις είναι αυτόνομο τμήμα μιας αρχαίας ελληνικής παράδοσης, αυτής των «Δυνάμεων του Φωτός», η οποία ιδρύθηκε στην Αλεξάνδρεια του Αιγύπτου περί τον 1ο μ.Χ. αιώνα αλλά οι καταβολές της είναι ακόμη παλαιότερες και φτάνουν μέχρι την εποχή των αρχαίων Ελλήνων κλασικών φιλοσόφων. Μέχρι σήμερα, αυτή η παράδοση και το σύστημα συνειδητής δημιουργίας Μορφογένεσις κρατιόνταν μυστικά, μεταδιδόμενα για αιώνες αποκλειστικά από στόμα σε στόμα, σε αυστηρά επιλεγμένα άτομα.

Είναι οι αναμενόμενες συγκλονιστικές πλανητικές εξελίξεις που οδήγησαν στην αλλαγή αυτής της επιλεκτικής πολιτικής, και στο άνοιγμα της Υψηλής Γνώσης στο σύνολο των ανθρώπων καλής πρόθεσης, προκειμένου να μάθουν να προκαλούν συνειδητά κρίσιμες αλλαγές στον εαυτό τους, στη ζωή τους και στην πλανητική ζωή ως σύνολο. Να γίνουν δηλαδή πρώτα συνειδητοί δημιουργοί της ατομικής τους πραγματικότητας, να επιτύχουν πληρότητα και αφθονία στη ζωή τους, και αυτή τους η ικανότητα στη συνέχεια να επεκταθεί και να επηρεάσει θετικά το άμεσο περιβάλλον τους, την ευρύτερη κοινότητά τους και τελικά όλο τον πλανήτη και όλη την ανθρωπότητα.

Οι συντελεστές του Morphogenesis System Online Training είναι όλοι άτομα με επιστημονικές σπουδές και υψηλό γνωσιακό υπόβαθρο, ενώ ταυτόχρονα έχουν εντρυφήσει για πολλά χρόνια στους τομείς της φιλοσοφίας, της ψυχολογίας και των πνευματικών παραδόσεων του κόσμου, μεταξύ των οποίων και στην ελληνική παράδοση των Δυνάμεων του Φωτός.

Έτσι κατέχουν όλη την απαραίτητη ικανότητα, γνώση και πείρα για να προσφέρουν με σύστημα, εγκυρότητα, ασφάλεια και υπευθυνότητα όλα τα κλειδιά της γνώσης του Μορφογένεσις και να επιλύσουν κάθε θεωρητική ή πρακτική απορία των εκπαιδευόμενων σε αυτό.

Επιπροσθέτως, οφείλουμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά, πως παρά το γεγονός ότι η ύλη του Συστήματος Μοφογένεσις όπως επίσης και  ο κορμός της αναρτώμενης ύλης του New Earth Network αποτελείται από ανώτερες διδασκαλίες της παράδοσης των «Δυνάμεων του Φωτός», το Σύστημα Μορφογένεσις σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ούτε ελέγχεται από κάποια αίρεση, απόκρυφη σέχτα ή θρησκευτική οργάνωση. Είμαστε άτομα που συμμετέχουμε κατόπιν ελεύθερης, ώριμης και κυρίως συνειδητής επιλογής, άτομα από όλο τον κόσμο, κάθε φυλής και ιδεολογίας. Άτομα ανεξάρτητα και υπεύθυνα, που εντρυφούμε σε απειράριθμες πνευματικές παραδόσεις, με μοναδικό κοινό κίνητρο την πνευματική μας ανάπτυξη και την προσφορά ανιδιοτελούς αγάπης και υπηρεσίας σε όλα τα όντα και τον πλανήτη... 

Το σύστημα Μορφογένεσις είναι πραγματικά μια μεγάλη ευκαιρία για να μπει κανείς στον κύκλο εκείνων των λίγων προικισμένων ελεύθερων ανθρώπων που κατασκευάζουν οι ίδιοι την πραγματικότητά τους, απολαμβάνοντας τη ζωή, εξελισσόμενοι πνευματικά και φωτίζοντας με την παρουσία τους όλους όσους συναντούν στο διάβα τους.

Τώρα, αυτή η ευκαιρία προσφέρεται ελεύθερα στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά και μπορεί να την αξιοποιήσει ο καθένας και να ζήσει μια συναρπαστική καινούργια ζωή, γεμάτη ουσία και νόημα, όπου κάθε επιθυμία του θα μπορεί να γίνεται απτή πραγματικότητα...

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης