English

Η επιστήμη της Φυσικής στο Μορφογένεσις


 

Στην τελευταία συνάντηση που είχα με το δάσκαλο στην οποία κατάφερα να τον πείσω ώστε αυτός να δώσει την τελική του συναίνεση έτσι ώστε η γνώση που μου είχε μεταφέρει να μπορέσει να δοθεί σε περισσότερους ανθρώπους μέσω ενός απλοποιημένου και αποτελεσματικού συστήματος θυμάμαι ότι τη στιγμή που ετοιμαζόμουν να φύγω ικανοποιημένος αυτός μου είπε:
….Παρόλο που τα θέματα της ενέργειας καλύπτονται με πέπλο μυστηρίου, μυστικισμού και πολλές φορές άγνοιας που οδηγεί σε υπερβολικές και ανέφικτες προσδοκίες ή ανύπαρκτους φόβους, η βάση της λειτουργίας της ενέργειας είναι καθαρά επιστημονική και υπόκειται σε νόμους, νόμους της επιστήμης της Φυσικής.
Τώρα που έχεις ολοκληρώσει την εκπαίδευση σου στο σύστημα συνειδητής δημιουργίας Μορφογένεσις είσαι πλέον έτοιμος ν’ απαλλαγείς οριστικά από την συνήθεια σου που είχες αποκτήσει από τα χρόνια που ήσουν αναζητητής, της συνήθειας να βλέπεις τα πράγματα μ’ ένα υπερβολικό τρόπο και όχι αποστασιοποιημένο και καθαρά επιστημονικό.
Τώρα που σου έχει δοθεί όλη η εκπαίδευση του Μορφογένεσις, μπορείς πλέον ν’ αφήσεις πίσω σου αυτή τη συνήθεια που στην ουσία είναι εμπόδιο στη διαδικασία της συνειδητής υλοποίησης και να λειτουργείς απλά επιστημονικά.
Γι’ αυτό θα σου εξηγήσω την καθαρή ουσία του Μορφογένεσις από επιστημονική άποψη. Η ουσία αυτή είναι τόσο απλή που ακόμη και ένας μαθητής του γυμνασίου με μια βασική γνώση μαθηματικών και φυσικής μπορεί να την αποτυπώσει με απλές μαθηματικές εξισώσεις.
Από τον τόνο της φωνής και την έκφραση του προσώπου του δασκάλου κατάλαβα ότι η….αναχώρηση μου προς το παρών έπρεπε να αναβληθεί έτσι έβγαλα το μπλοκ των σημειώσεων μου και περίμενα το δάσκαλο να ξεκινήσει αυτό το «εκτός προγράμματος» μάθημα.
-Όπως σου έχω πει από το πρώτο κιόλας μάθημα τα πάντα γύρω μας είναι ενέργεια. Η ενέργεια είναι διπολική δηλαδή είτε είναι θετική (+) είτε αρνητική (-). Το θετικό και το αρνητικό δεν έχει εδώ να κάνει με την υποκειμενική ηθική αλλά καθαρά και μόνο με όρους φυσικής ο θετικός πόλος είναι ο ενεργητικός αυτός δηλαδή που εφαρμόζει την ενέργεια (μιλώντας με όρους φυσικής όταν σ’ ένα άτομο τα πρωτόνια του πυρήνα υπερτερούν των ηλεκτρονίων το άτομο λέμε ότι είναι θετικά φορτισμένο) και ο αρνητικός πόλος είναι ο δεκτικός πόλος αυτός που δέχεται την ενέργεια (και αντίστοιχα πάλι με όρους φυσικής, όταν σ’ ένα άτομο τα ηλεκτρόνια που κινούνται γύρω από τον πυρήνα είναι περισσότερα από τα πρωτόνια του πυρήνα τότε λέμε ότι το άτομο είναι αρνητικά φορτισμένο). Τα πάντα στον κόσμο γύρω μας λειτουργούν με βάση την αρχή της ενεργειακής πολικότητας. Για να προκύψει μια οποιαδήποτε μορφή πρέπει να συνδυαστούν να γονιμοποιηθούν ενέργειες με διαφορετική πολικότητα πρέπει να υπάρχει και το συν (+) και το πλην (-).
Επίσης θα πρέπει να ξέρεις ότι η πολικότητα των ενεργειών υφίσταται σε διάφορα επίπεδα έντασης και δόνησης. Δηλαδή μπορεί να έχεις πολικότητα διαθέσιμη (+,-) αλλά να μην μπορείς να παράγεις έργο, μορφή, ή συγκεκριμένο αποτέλεσμα γιατί οι πολικότητες βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα έντασης ή δόνησης που δεν μπορούν να προσεγγιστούν και να παράγουν επαφή. Για να το καταλάβεις αυτό σκέψου μια ηλεκτρική συσκευή η οποία από την άποψη του ηλεκτρισμού είναι με αρνητική πολικότητα (-) δηλαδή πρέπει να δεχτεί ρεύμα για να λειτουργήσει. Εάν προσέξεις όμως καλύτερα τη συσκευή θα διαβάσεις κάπου τις προδιαγραφές του ρεύματος (από την άποψη της τάσης) που πρέπει να δεχτεί. Εάν η θετική (+) πηγή ενέργειας (πρίζα) είναι μεγαλύτερης τάσης υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί η συσκευή ενώ εάν είναι χαμηλότερης τάσης να μη μπορεί να κάνει τη συσκευή να λειτουργήσει. Έτσι βλέπεις παρόλο που έχουμε πολικότητα διαθέσιμη πρέπει να έχουμε και την κατάλληλη συνάφεια από την άποψη της τάσης ή της δόνησης εάν θέλουμε να του δώσουμε μια ευρύτερη ενεργειακή έννοια και να μην περιοριστούμε μόνο στο παράδειγμα της ηλεκτρικής ενέργειας.

Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι από την άποψη της ενεργειακής πολικότητας ο άνθρωπος είναι ταυτόχρονα και θετικός (+) και αρνητικός (-). Η πολικότητα μεταβάλλεται συνεχώς ανάλογα από τη δόνηση που εκπέμπουν οι κυρίαρχες σκέψεις του και τα συναισθήματα. Θυμήσου γιατί επέμενα τόσο στις οδηγίες που σου έδωσα στο να καλλιεργείς συνεχώς τα χαρακτηριστικά της χαρισματικής προσωπικότητας, της μαγνητικής προσωπικότητας όπως αλλιώς αποκαλείται. Περισσότερα θα σου εξηγήσω παρακάτω.
    
Πάμε τώρα στο θέμα μας που είναι  η συνειδητή δημιουργία. Στη συνειδητή δημιουργία όλα ξεκινούν από την επιθυμία. Πρέπει να επιθυμείς κάτι να το θέλεις να έρθει στη ζωή σου για να ξεκινήσεις τη διαδικασία απόκτησης του. Ποιο όμως είναι το πρόβλημα με τις επιθυμίες όπως το βιώνει η πλειοψηφία των συνανθρώπων μας. Στον οδηγό πλοήγησης μέσα στο matrix που σου έχω δώσει σου είχα αναφέρει ότι το γεγονός ότι είμαστε όλοι ενσαρκωμένοι μέσα στο συγκεκριμένο γήινο matrix, σημαίνει ότι από καρμική άποψη είναι ο συγκεκριμένος χώρος τον οποίο καλούμαστε να γνωρίσουμε, να κυριαρχήσουμε και να υπερβούμε εξελικτικά και ότι αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ήδη συμμετέχουμε στους κανόνες του παιχνιδιού όπως αυτό εξελίσσεται μέσα στο matrix. Και ποιά είναι η κυρίαρχη πεποίθηση μέσα στο γήινο matrix? Αυτή της έλλειψης! Έλλειψη σε χρήματα, δύναμη, υγιείς σχέσεις, αγάπη, υγεία κτλ δεν μπορείς να κάνεις ένα βήμα μέσα στο matrix χωρίς να έρθεις σε επαφή με κάτι που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα σου υπενθυμίσει αυτήν την κυρίαρχη πίστη στην έλλειψη.
Έτσι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν επιθυμίες που σχετίζονται με στόχους που η κατοχή τους θα τους επιτρέψει να ξεφύγουν από αυτή την κατάσταση της έλλειψης. Και ενώ αυτή η σκοπιμότητα, η επιθυμία να βελτιώσει κάποιος τις συνθήκες ζωής του αυτή καθ’ αυτή δεν έχει κάτι το αρνητικό μάλιστα είναι υποχρέωση του κάθε ανθρώπου προς την ατομικότητα του να επιθυμεί τη βελτίωση των εξωτερικών συνθηκών τόσο των δικών του όσο και των συνανθρώπων του δημιουργεί ένα τεράστιο πρόβλημα από την άποψη της ενεργειακής πολικότητας από την σκοπιά την καθαρά επιστημονική της λειτουργίας της ενέργειας που σου παρουσιάζω τώρα.
Η πλειοψηφία των ανθρώπων βιώνει την έλλειψη μέσα στο matrix και τον αδυσώπητο ανταγωνισμό για δύναμη και έλεγχο σε διάφορες βαθμίδες και με διαφορετικά επίπεδα έντασης. Και όταν λέω ότι βιώνει την έλλειψη και τον ανταγωνισμό για δύναμη, αυτό που σου λέω δεν είναι απλά νοητική κατανόηση, μια αφηρημένη έννοια για φιλοσοφική συζήτηση αλλά έχει συγκεκριμένο ενεργειακό αποτύπωμα στο ενεργειακό σύστημα του κάθε ανθρώπου. Πως βρίσκεις αυτό το ενεργειακό αποτύπωμα? Μα φυσικά με το μεγαλύτερο εργαλείο που έχουμε για να γνωρίζουμε την ενέργεια δηλαδή τα συναισθήματα.
Όταν βιώνεις την έλλειψη νιώθεις φόβο, φόβο ότι κάτι κακό θα σου συμβεί, νιώθεις ανασφάλεια ακόμη και για την επιβίωση σου. Όταν νιώθεις αυτά τα συναισθήματα τη στιγμή που τα νιώθεις εάν προσέξεις την ενέργεια σου θα παρατηρήσεις ότι αυτή κάνει μια συρρίκνωση, μαζεύεται κλείνει προς τα μέσα. Η ενέργεια προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να γίνει πιο συμπαγής έτσι ώστε να εμποδίσει την απειλή να την διαπεράσει. Από την άποψη της ενεργειακής πολικότητας όμως γίνεται αρνητική (-) αφού δεν εκπέμπει προς τα έξω (δε δρα ενεργητικά αλλά παθητικά). Επίσης η αντανακλαστική ενεργειακή πύκνωση που κάνει χαμηλώνει τη δόνηση της γιατί όσο πιο πυκνή είναι η ενέργεια τόσο πιο βαριά και αργή γίνεται η δόνηση της (ενώ αντίθετα όσο πιο λεπτοφυής είναι η ενέργεια τόσο υψηλότερης και ταχύτερης δόνησης είναι). Αυτό πχ κάνουν οι καλοί και οι κακοί αγωγοί της ενέργειας ας πούμε της ηλεκτρικής. Ένας κακός αγωγός κρατάει τα ηλεκτρόνια του ηλεκτρικού φορτίου πολύ συμπαγή, τόσο που στην ουσία τους αναστέλλει την κίνηση έτσι το ηλεκτρικό φορτίο μέσω των ηλεκτρονίων δεν μπορεί να κινηθεί. Ενώ αντίθετα ένας καλός αγωγός επιταχύνει την κίνηση των ηλεκτρονίων του ηλεκτρικού φορτίου. Και στην ουσία η ταχύτητα της κίνησης των ηλεκτρονίων είναι αυτό που αποκαλούμε στον κόσμο της ενέργειας ως δόνηση.
Τώρα αφού κάποιος έχει γίνει πολικά αρνητικός (-) γιατί επιθυμεί κάποιο στόχο (στην ουσία επιθυμεί την ενέργεια του στόχου, και η πράξη της επιθυμίας αυτόματα σε βάζει σε δεκτική ενεργειακή θέση δηλ. (-)) έτσι ώστε η θετική ενέργεια του στόχου να τον σηκώσει και να νιώσει καλύτερα. Το πρόβλημα όμως είναι ότι και ο στόχος ο ίδιος ταυτόχρονα είναι και θετικός (+) και αρνητικός (-). Και ο ίδιος ο στόχος θέλει για τον εαυτό του να έρθει σε επαφή με μια ενέργεια που θα τον εξυψώσει (είναι στη φύση όλων των πραγμάτων να επιζητούν την επέκταση). Άρα από αυτή την άποψη και στόχος από την άποψη της πολικότητας είναι (-). Έτσι είσαι εσύ που επιθυμείς το στόχο σε αρνητική πολική θέση (-) αλλά και ο στόχος είναι και αυτός σε αρνητική (-) πολική θέση. Έτσι έχουμε δυο αρνητικές (-) πολικότητες και στη φυσική ξέρουμε ότι δυο αρνητικοί πόλοι δεν μπορούν να μαγνητιστούν αλλά αντίθετα απωθούνται. Η φυσική δεν εξετάζει καμία ηθική εάν αξίζεις η όχι απλά λειτουργεί με βάση το νόμο της πολικότητας. Μα θα μου πεις και πως το λύνουμε αυτό το πρόβλημα? Εδώ ακριβώς θα σου δώσω την επιστημονική εξήγηση της αποτελεσματικότητας της δόμησης των σκεπτομορφών μέσω του πρωτοκόλλου του συστήματος Μορφογένεσις που σου έχω δώσει αλλά και του μαγικού θεάτρου.

Επίσης ένα άλλο πρόβλημα που δημιουργεί η βίωση της έλλειψης όπως σου την περιέγραψα είναι ότι όπως σου είπα η συρρίκνωση της ενέργειας μειώνει τη δόνηση της ενέργειας ρίχνει δηλαδή το δονητικό σου επίπεδο. Δε θα πρέπει να ξεχνάς όμως ότι ανά πάσα στιγμή ο άνθρωπος είναι ένα ολοκληρωμένο ενεργειακό σύστημα με την έννοια ότι έχει ταυτόχρονα και θετικές (+) και αρνητικές (-) πολικότητες. Για να προσελκύσεις ένα στόχο πρέπει αρχικά να τον τροφοδοτήσεις με κάποια ενέργεια δηλαδή να εκπέμψεις ενέργεια εσύ ως θετικός πόλος (+) έτσι ώστε να τσιμπήσει ο στόχος που είναι σε αρνητική (δεκτική) πολική θέση (-) έτσι ώστε να του κινήσεις το ενδιαφέρον. Θυμήσου τη διαδικασία που σου δίδαξα σχετικά με την ενεργειακή σαγήνευση του στόχου. Όπως σου ανέφερα παραπάνω όλοι οι στόχοι ενεργειακά είναι προσανατολισμένοι να επιδιώκουν ενεργειακές επαφές που θα τους εξυψώσουν δηλαδή θα τους αξιοποιήσουν καλύτερα. Έτσι από αυτή την άποψη όλοι οι στόχοι είναι σε αρνητική-δεκτική πολική θέση (-). Θυμάσαι που στην ενεργειακή σαγήνευση του στόχου εκπαιδεύτηκες αρχικά να εκπλήσσεις θετικά το στόχο να τον γοητεύσεις δηλαδή να του προξενήσεις ένα έντονο ενδιαφέρον?
-Και βέβαια το θυμάμαι του απάντησα…και όχι μόνο θυμάμαι αλλά την ενεργειακή σαγήνευση την εκτέλεσα με επιτυχία στην πράξη…
Σωστά μου είπε ο δάσκαλος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση εξέπληξες θετικά το στόχο δηλαδή λειτούργησες ενεργητικά (+) (δηλαδή έδωσες ενέργεια) και ο στόχος που δέχτηκε την έκπληξη από εσένα αρνητικά (-) δηλαδή δέχτηκε ενέργεια. Το αποτέλεσμα αυτής της ενεργειακής έλξης (+,-) ήταν να γεννηθεί ενδιαφέρον στην πλευρά του στόχου. Δηλαδή ο στόχος άρχισε πολύ σοβαρά να εξετάζει το ενδεχόμενο ότι εσύ είσαι η θετική πηγή (+) που ψάχνει.

Ξαναγυρίζω τώρα στην ενεργειακή συρρίκνωση που σου ανέφερα ως αποτέλεσμα της βίωσης της έλλειψης στο matrix και των συνεπακόλουθων αρνητικών συναισθημάτων. Όπως σου είπα η ενεργειακή συρρίκνωση χαμηλώνει τη δόνηση του ατόμου που την υφίσταται. Αλλά επειδή ταυτόχρονα λειτουργεί και με τις δύο πολικότητες (+,-) δες τι συμβαίνει. Επειδή το άτομο που βιώνει την έλλειψη είναι σε χαμηλό δονητικό επίπεδο, το στόχο που πραγματικά θέλει και θεωρεί ότι αυτός θα του ανεβάσει το ενεργειακό επίπεδο, δεν μπορεί να του προξενήσει καθόλου ενεργειακό ενδιαφέρον γιατί σε αυτή τη χαμηλή δονητική κατάσταση δεν μπορεί να εκπέμψει καθόλου ενέργεια (δηλαδή να λειτουργήσει έστω και για λίγο ως +). Θεωρεί και νιώθει ότι αυτός ο στόχος είναι πολύ καλός για αυτόν άρα και πολύ δύσκολο να τον έχει και το μόνο που κάνει είναι να τον λαχταράει νοητικά αλλά ενεργειακά είναι σε τελείως αρνητική πολική θέση (-) με αποτέλεσμα να υπάρχει μια μεγάλη ενεργειακή απόσταση από το στόχο και έτσι να μη μπορεί να υπάρχει επαφή ενεργειακή με το στόχο. Έτσι αυτή του η αρνητική πεποίθηση σχετικά με το πόσο εφικτός είναι ο στόχος τον καθηλώνει σε μόνιμη αρνητική πολική θέση (-).
Ο ίδιος άνθρωπος όμως που βιώνει τα χαμηλής δόνησης συναισθήματα, που είπαμε είναι αποτέλεσμα της παθογενούς πίστης στο γήινο matrix και τις πεποιθήσεις-κανόνες που το διαμορφώνουν, λειτουργεί και ταυτόχρονα και ως ενεργητικός πόλος (+). Αλλά πως λειτουργεί ως ενεργητικός πόλος?  Συνήθως ασυνείδητα με το να είναι είτε θυμωμένος είτε απογοητευμένος και με το να κατηγορεί ίσως και να βρίζει όλους αυτούς που θεωρεί υπεύθυνους για τη δεινή του θέση. Όταν κατηγορεί όμως ξεσπάει ενεργειακά και γίνεται ενεργητικός (+) ενεργειακός πόλος (κάνει εκροή ενέργειας) μόνο που λειτουργεί σ’ ένα χαμηλό ποιοτικά ενεργειακό επίπεδο. Γι’ αυτό η ενεργητική του ενεργειακή εκροή (+) δεν μπορεί να συναντήσει το στόχο του που είναι μεν σε δεκτική πολική θέση (-) αλλά επειδή το ποιοτικό επίπεδο της δόνησης είναι τελείως διαφορετικό είναι σαν να μην έχει εκπέμψει ποτέ ενέργεια προς το στόχο, είναι στην κυριολεξία ανύπαρκτος στο πεδίο αντίληψης του στόχου. Παρόλα αυτά όμως έστω και στο χαμηλά δονητικό επίπεδο ο άνθρωπος αυτός μέσω της κριτικής και της κατηγόριας εκπέμπει ενέργεια η οποία θα ψάξει να βρει δονητικό ταίρι που θα είναι σε δεκτική κατάσταση (-) όμως στο ίδιο επίπεδο δόνησης (αυτό το χαμηλό ποιοτικά)
Σε αυτό το επίπεδο εξελίσσεται το χιλιοπαιγμένο ενεργειακό δράμα του θύματος και του θύτη που τόσο καλά ξέρει το σύνολο της ανθρωπότητας. Εξ ορισμού και οι δύο ρόλοι είναι χαμηλής ενεργειακής ποιότητας γιατί και το θύμα βιώνει βαθιά τα συναισθήματα της έλλειψης και ως αμυντική στρατηγική έχει υιοθετήσει την αποφυγή της σύγκρουσης, τη μάσκα του καλού παιδιού, του μάρτυρα που υπομένει στωικά το μαρτύριο του  κτλ αλλά και ο θύτης βιώνει και αυτός βαθιά την έλλειψη και τα αρνητικά της συναισθήματα μόνο που αυτός έχει υιοθετήσει ως βέλτιστη αμυντική στρατηγική την επίθεση. Είναι του δόγματος χτύπησε προτού να σε χτυπήσουν, άρπαξε όταν έχεις την ευκαιρία, έλεγξε γιατί αλλιώς θα σε ελέγξουν, καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται κτλ.
Έτσι το θύμα γενικά είναι σε αρνητική πολική θέση (-) ενώ ο θήτης σε θετική (+) αλλά όπως είπαμε και οι δύο σε χαμηλό ενεργειακό δονητικό επίπεδο. Έτσι όταν το θύμα θυμώνει και κατηγορεί πχ για τα ελλιπή μέτρα αστυνόμευσης και προστασίας του πολίτη από τους εγκληματίες εκείνη τη στιγμή μετατρέπεται έστω και για λίγο σε θετικό ενεργειακό πόλο (+) εκπέμποντας ενέργεια. Αλλά επειδή η ενέργεια είναι σε χαμηλό δονητικό επίπεδο (είναι βαριά) δεν μπορεί να ξεφύγει πολύ από αυτό το δονητικό επίπεδο (τα ηλεκτρόνια δεν κινούνται γρήγορα και ελεύθερα) και το μόνο που καταφέρνει είναι να παρενοχλήσει ενεργειακά τους θύτες. Ο θύτης είναι σε δεκτική κατάσταση (-), όταν δεν είναι σε δράση και περιμένει να εντοπίσει (δεχτεί) το επόμενο θύμα του, μόλις δεχτεί την ενεργειακή κρούση (+) από το θύμα (μέσω της κριτικής και εκτόνωσης που κάνει) έχουμε τη δημιουργία της μαγνητικής έλξης. Είναι η δημιουργία του ενεργειακού ενδιαφέροντος που σου εξήγησα στη μέθοδο της ενεργειακής σαγήνευσης. Με το ενδιαφέρον που γεννήθηκε (την ενεργειακή κρούση που δέχτηκε) πλέον ενεργειακά ο θύτης πάει και βρίσκει το θύμα δηλαδή ο ένας έλκει τον άλλον ενεργειακά (δηλαδή το θύμα φώναξε ενεργειακά στο θύτη, «εδώ είμαι, έλα να με βρεις»). Καταλαβαίνεις πλέον επιστημονικά ότι το όλο θέμα απλά είναι ενεργειακό πολικό ταίριασμα. Ο θετικός ενεργητικός πόλος (+) συναντάει τον αρνητικό δεκτικό πόλο (-). Πέρα από την οποιαδήποτε ηθική καθαρά μόνο επιστημονικά.
Μα θα μου πεις όταν βλέπεις αδικίες δεν πρέπει να λες τα πράγματα με το όνομα τους? Και βέβαια πρέπει να το κάνεις και είναι υποχρέωση σου να καταγγέλλεις το κακό αλλά υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή που σημαίνει ότι ενεργειακά δεν πρέπει να προσκολληθείς στην καταγγελία και να ταυτιστείς με το ρόλο αυτού που καταγγέλλει αλλά είναι ταυτόχρονα απόλυτα ταυτισμένος με την αρνητικότητα που κατηγορεί. Έτσι και καθιερώνεις το κακό ενεργειακά αλλά και σε ρουφάει δονητικά στην χαμηλή του δόνηση.
Το σύστημα συνειδητής δημιουργίας Μορφογένεσις προσφέρει την επιστημονική αλλά και πρακτική λύση σε αυτό το φαινομενικά ενεργειακό αδιέξοδο. Και προσφέρει αυτή τη λύση μέσω του πανίσχυρου πρωτοκόλλου εκπομπής κατευθυνόμενης σκεπτομορφής.
Με την κατασκευή της σκεπτομορφής στην ουσία τι κάνεις? δημιουργείς ένα ενεργειακό αντίτυπο του εαυτού σου δηλαδή μια βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού σου που ενεργειακά είναι σε πολύ υψηλότερη δόνηση από αυτή που είναι ο συνηθισμένος σου εαυτός που υποφέρει από την έλλειψη.
Δημιουργείς αυτή την εκδοχή του εαυτού σου με το να σκεφτείς πως θέλεις να είναι ο εαυτός σου όταν θα κατέχει το στόχο δηλαδή προβάλλεις τον εαυτό σου σ’ ένα ενεργειακό επίπεδο ανώτερο από αυτό του στόχου γι’ αυτό και έχει τη δυνατότητα να τον περιλαμβάνει στη ζωή του να τον κατέχει. Όπως σου ανέφερα πιο πάνω για τη διπλή πολικότητα που ισχύει για τον άνθρωπο το ίδιο ισχύει και για κάθε ενεργειακή κατασκευή-οντότητα. Έτσι και η σκεπτομορφή είναι ταυτόχρονα και θετική ενεργητική (+) αλλά και αρνητική δεκτική (-). Εξ’ ορισμού θα πρέπει να ξέρεις ότι κάτι είναι ενεργειακά θετικό, ενεργητικό (+) για ότι βρίσκεται σε χαμηλότερη ενεργειακή βαθμίδα από αυτό και αρνητικό δεκτικό (-) για ότι βρίσκεται υψηλότερα από αυτό. Έτσι ο σκοπός της σκεπτομορφής είναι να αποκτήσει προδιαγραφές που θα την καταστήσουν υψηλότερη μορφή ενεργειακά από το στόχο έτσι ώστε ο στόχος να προσελκυθεί σε αυτή και σε τελική ανάλυση να την αναζητήσει. Γι’ αυτό στο βίντεο κλιπ που κατασκευάζεις βλέπεις τον εαυτό σου να κατέχει τις ποιότητες που απαιτούνται για να ανεβείς ενεργειακά στο επίπεδο του στόχου που επιθυμείς έτσι ώστε να αντιστραφεί η ενεργειακή πολική σχέση που είναι δυσμενής την στιγμή που αρχικά επιθυμείς το στόχο αλλά δεν πιστεύεις ότι μπορείς να τον έχεις. Εκείνη τη στιγμή όπως σου εξήγησα είσαι σε δεκτική πολικότητα (-) αλλά σε μακρινή ενεργειακή απόσταση από το στόχο (σε άλλη βαθμίδα σίγουρα κατώτερη). Με την κατασκευή όμως της σκεπτομορφής, η σκεπτομορφή περιλαμβάνει ποιοτικά χαρακτηριστικά της νέας εκδοχής του εαυτού σου που είναι τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο με το στόχο αν όχι και σε λίγο καλύτερο επίπεδο. Από εκείνο το ανώτερο επίπεδο η σκεπτομορφή σου αρχικά λειτουργεί με θετική πολικότητα (+) (δηλαδή αρχικά θα εκπέμψει ενέργεια) αφού έτσι την έχεις προγραμματίσει συνειδητά να λειτουργήσει έτσι ώστε να προξενήσει το ενδιαφέρον του στόχου σου που είναι σε δεκτική πολικότητα (-) και στη συνέχεια ο στόχος να διεγερθεί ενεργειακά από την ενέργεια που θα έχει λάβει και να επιδιώξει την επαφή με τη σκεπτομορφή δηλαδή ν’ αντιστραφούν οι όροι και ο στόχος να γίνει ενεργητικός (+) και η σκεπτομορφή δεκτική (-).
Μόλις κατασκευάσεις τη σκεπτομορφή αυτή αρχικά είναι μια ιδέα μια σύλληψη μόνο στο μυαλό σου. Άρα αποτελείται μόνο από νοητική ενέργεια η οποία είναι πολύ αραιή και απέχει πολύ από την πυκνότητα της ενέργειας που υπάρχει στο φυσικό πεδίο που ζούμε. Ο λόγος που σου έχω ζητήσει να κάνεις επανειλημμένες εκπομπές είναι ακριβώς για να την πυκνώσεις ενεργειακά να την κάνεις δηλαδή πιο βαριά έτσι ώστε να έρθει και να προσεγγίσει την ενεργειακή σύσταση και πυκνότητα του φυσικού πεδίου, του γήινου κόσμου. Με όσο περισσότερη ενέργεια μπορείς να την τροφοδοτείς τόσο πιο γρήγορα θα την πυκνώσεις. Γι’ αυτό και όλες αυτές οι παράμετροι προετοιμασίας  που σου έχω δώσει έτσι ώστε να αντλείς ενέργεια με τον πλέον αποδοτικό τρόπο και το έργο σου της φόρτισης να μην έχει διαρροές. Στη διάρκεια του έργου της εκπομπής, της εκτέλεσης του πρωτοκόλλου καταλαβαίνεις ότι δημιουργείται μια ενεργειακή πολικότητα μεταξύ εσού και της σκεπτομορφής. Εσύ που εκπέμπεις είσαι ενεργητικός πόλος (+) και η σκεπτομορφή που φορτίζεται δεκτικός πόλος (-). Αυτή η σχέση δεν πρέπει να μεταβληθεί σε καμία περίπτωση μέχρι την τελική επίτευξη του στόχου. Γι’ αυτό σου έχω πει ότι όταν είσαι άρρωστος ή κουρασμένος δε πρέπει να προσπαθείς να φορτίσεις τη σκεπτομορφή γιατί τότε χωρίς να το καταλάβεις επειδή σωματικά είσαι πεσμένος ενεργειακά θα επιχειρήσεις υποσυνείδητα να τραβήξεις από τη θετική ενέργεια που έχεις συσσωρεύσει στη σκεπτομορφή με αποτέλεσμα να την αποδυναμώσεις. Επίσης γι’ αυτό σου είπα δεν πρέπει να την σκέφτεσαι εκτός συνεδρίας οραματισμού γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα τη σκεφτείς από λαχτάρα για το στόχο που δεν έχει έρθει ακόμη δηλαδή ενεργειακά θα μπεις σε αρνητική δεκτική πολικότητα (-) και επειδή έχεις ήδη δημιουργήσει ένα σταθερό δίαυλο επικοινωνίας με τη σκεπτομορφή (αφού είναι δικό σου κατασκεύασμα) και όπως είπαμε η ενέργεια ακολουθεί το δρόμο της ελάχιστης αντίστασης η σκεπτομορφή σου θα μπει σε θετική πολικότητα (+) σε σχέση με σένα και θα σε τροφοδοτήσει με την ενέργεια που της είχες δώσει μέσω των συνεδριών οραματισμού που είχες κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή (για την σκεπτομορφή σου είσαι το πιο εύκολο κανάλι μέσα από το οποίο μπορεί να κινηθεί). Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη καθυστέρηση στην επίτευξη του στόχου. Πολλοί άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν αυτή τη δυναμική της λειτουργίας της ενέργειας απογοητεύονται και θεωρούν ότι η ενεργειακή προσέλκυση στόχων στη ζωή τους δε λειτουργεί.

 

(η φωτό προέρχεται από τα sites unsplash.com & stockphotos.com)

Επίσης όπως σου έχω εξηγήσει στην εκπαίδευση σου η άτακτη ενεργειακή ενασχόληση με τη σκεπτομορφή σου δημιουργεί αντισώματα στο πεδίο των οραμάτων το οποίο συνηθίζει στην ισχνή ενεργειακή κρούση των κραδασμών σου και αναπτύσσει αντισώματα που το καθιστούν έτσι λιγότερο δεκτικό και περισσότερο ανθεκτικό στην ενέργεια σου. Γι’ αυτό θέλουμε μεγάλης ενεργειακής έντασης εκπομπές και όχι απαραίτητα πυκνές (εάν αυτό αποβαίνει εις βάρος της ενεργειακής ποιότητας της εκπομπής) και όχι μικρές χαμηλής έντασης αλλά πυκνές εκπομπές. Η ενέργεια δε λειτουργεί αθροιστικά. Εάν πχ έχεις να πηδήξεις ένα εμπόδιο ενός μέτρου δε θα το πηδήξεις μέχρι να βρεις την ενέργεια να το πηδήξεις μ’ ένα άλμα. Δεν πρόκειται να το ξεπεράσεις εάν σ’ ένα άλμα πηδήξεις πέντε εκατοστά, σ’ ένα επόμενο δέκα και σ’ ένα επόμενο είκοσι μέχρι συνολικά να συγκεντρώσεις εκατό εκατοστά από τα άλματα σου. Το ίδιο είναι και με την ενέργεια. Πάντοτε πρέπει να έχεις στο μυαλό σου την πολικότητα και την ένταση της ενέργειας.
Έτσι η σκεπτομορφή κάνει για σένα τη δουλειά που δε μπορείς να κάνεις από μόνος σου στο φυσικό πεδίο όπου τον περισσότερο χρόνο σου τον περνάς σ’ ένα χαμηλό ενεργειακά επίπεδο.
Αυτό βέβαια μπορεί να φαίνεται η μαγική συνταγή για να λύσει κάποιος τα προβλήματα του με εύκολο τρόπο αλλά δεν είναι τα πράγματα έτσι και θα σου εξηγήσω το γιατί.
Επανέρχομαι πάλι στην αρχική μου αναφορά στη σημασία που εκπαιδεύτηκες στην πρακτική μέθοδο του μαγικού θεάτρου ή της ελεγχόμενης τρέλας όπως αλλιώς ονομάζεται χρησιμοποιώντας πρακτικές όπως η αστρική μόνωση, η τεχνική του «έως εάν» κτλ που σκοπό είχαν να δημιουργήσουν μια σαγηνευτική μια μαγνητική, χαρισματική προσωπικότητα. Και σ’ αυτή την σκοπιμότητα αποσκοπούσε και η απαραίτητη αντιστροφή των αρνητικών σου πεποιθήσεων. Και εάν θυμάσαι καλά σου είχα ζητήσει σε όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης σου να μη σταματήσεις να καλλιεργείς αυτή τη χαρισματική προσωπικότητα εάν και αυτό που πραγματικά εννοούσα είναι ότι δε πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις αυτό σε όλη σου τη ζωή.
Ο λόγος έχει πάλι να κάνει με την πολικότητα. Δε μπορείς να θέσει κάποιος στόχους που είναι πολύ μακριά από αυτό που είναι ενεργειακά αυτή τη στιγμή και ο λόγος είναι ότι όχι γιατί του το απαγορεύει κάποιος αλλά γιατί όταν απέχει πολύ ενεργειακά από το στόχο σε σχέση  με αυτό που είναι αυτή τη στιγμή δε μπορεί να εκπέμψει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται η επίτευξη του στόχου. Έτσι εάν κάποιος δεν έχει πάει στο γυμνάσιο το να βάλει στόχο να γίνει καθηγητής πανεπιστημίου δε θα λειτουργήσει γιατί τη στιγμή που θα κάνει εκπομπή από μέσα του θα έχει τέτοια αντίσταση που στην ουσία δε θα μπορεί να γίνει ενεργητικός (+) τη στιγμή της εκπομπής με αποτέλεσμα να κάνει μια τρύπα στο νερό. Επίσης εάν υποθέσουμε ότι δεν έχει τόση απόσταση από το στόχο αλλά πάλι υστερεί ενεργειακά από αυτόν αλλά με μεθοδική ενεργειακή δουλειά καταφέρνει να τον φέρει στη ζωή του εάν δεν έχει ταυτόχρονα δουλέψει με τον εαυτό του να τον ανεβάσει ενεργειακά και στο επίπεδο της καθημερινής ζωής που βιώνει όταν  έρθει ο στόχος του και δεν είναι κοντά του ενεργειακά η επίτευξη του στόχου θα του φέρει δυσαρμονία γιατί το άτομο αυτό θα είναι μόνιμα σε αρνητική πολικότητα (-) σε σχέση με το στόχο και ο στόχος επειδή θα νιώθει την δυσαρμονία στην πολικότητα (αφού είπαμε και ο στόχος θέλει και αυτός να αντλεί ενέργεια και όχι μόνο να του αντλούνε) θα επιφέρει τέτοιες καταστάσεις ώστε τελικά να απομακρυνθεί από αυτή τη δυσαρμονία. Ο στόχος θα νιώθει (ασυνείδητα) σαν να τον έχουν ξεγελάσει και φυσικά θα προσπαθήσει να «διορθώσει» την κατάσταση με το να απομακρυνθεί ή γενικά να επιφέρει κάποια μορφής ρήξη.  Άπειρα είναι τα παραδείγματα ανθρώπων που τους συνέβη κάτι φαινομενικά πολύ καλό (πχ κέρδισαν ένα μεγάλο ποσό στο λόττο) αλλά επειδή ενεργειακά ήταν σε δυσαρμονία με το στόχο τελικά αυτό το φαινομενικά καλό γεγονός αποδείχτηκε τελικά κάτι που τους έφερε δυστυχία. Και πολύ άλλοι άνθρωποι στην άγνοια τους βγάζουν συμπεράσματα προσπαθώντας να εξηγήσουν τα γεγονότα ότι πχ τα χρήματα είναι τελικά πηγή προβλημάτων και όχι ευτυχίας. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι απλά δεν αντιλαμβάνονται την νομοτέλεια της πολικότητας. Ενώ αντίθετα βλέπεις ανθρώπους που ήταν σε δονητική εναρμόνιση πχ με τα χρήματα μια και χρησιμοποίησα αυτό το παράδειγμα να τα χρησιμοποιούν πολύ άνετα ως μέσο που φέρνει καλύτερες συνθήκες τόσο σε αυτούς αλλά και σε άλλους συνανθρώπους τους που βρίσκονται κοντά τους και επωφελούνται έτσι από αυτή τη δονητική αρμονία. Γιατί ο χαρισματικός άνθρωπος πχ με τα χρήματα εκπέμπει τη δόνηση στο χρήμα ότι μαζί μου θα αξιοποιηθείς και θα σε χρησιμοποιήσω με τρόπους που θα κάνουν τους ανθρώπους να λένε ότι το χρήμα είναι κάτι πολύ καλό, είναι ευλογία, είναι μέσο που παράγει ομορφιά και αρμονία στο κόσμο. Και αυτοί οι χαρισματικοί άνθρωποι αυτό κάνουν και πλουτίζουν ολοένα και περισσότερο χωρίς να επιδιώκουν το χρήμα γιατί απλά τους επιδιώκει ενεργειακά το χρήμα γιατί σε αυτούς βρίσκει την κατάλληλη ενεργειακή χωρητικότητα (νιώθει άνετα μαζί τους το χρήμα δεν ασφυκτιά ενεργειακά, μπορεί να κινηθεί ελεύθερα σε υψηλή δόνηση-δηλαδή γρήγορη ελεύθερη κίνηση των ηλεκτρονίων-) αλλά και έχει και την πολικότητα που θέλει ( το χρήμα είναι (-) και οι χαρισματικοί άνθρωποι (+)). Μα θα μου πεις ξέρεις ανθρώπους που δεν είναι τόσο χαρισματικοί το αντίθετο μάλιστα αλλά έχουν χρήματα. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να έχουν χρήματα αλλά παλεύουν συνεχώς μαζί του. Παλεύουν ακριβώς γιατί βρίσκονται σε ενεργειακή δυσαρμονία. Το χρήμα ασφυκτιά μαζί τους και προσπαθεί να διαφύγει ενώ αυτοί επειδή ασυνείδητα το αντιλαμβάνονται αυτό νιώθουν υποχρεωμένοι να αφιερώσουν σχεδόν όλη τους την ενέργεια για να το «παλέψουν» και να το κρατήσουν στη ζωή τους έστω και με το ζόρι (ενεργειακή πάλη). Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτό που λέμε «μίζεροι» και δεν έχουν άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή τους και ο λόγος που δεν έχουν άλλα ενδιαφέροντα είναι καθαρά ενεργειακός, δεν τους περισσεύει ενέργεια για άλλα ενδιαφέροντα (είτε με τη μορφή χρόνου, ζωτικότητας, ευχάριστων συναισθημάτων που οδηγούν σε άλλες εκφράσεις), γιατί όλη τους η ενέργεια είναι αφιερωμένη στην πάλη με το χρήμα. Είναι στην ουσία φτωχοί άνθρωποι με πολλά χρήματα.  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ζωή τους να μην είναι και τόσο αρμονική ενώ οι χαρισματικοί που σου ανέφερα, το χρήμα δεν τους απασχολεί σχεδόν καθόλου.
Γι’ αυτό σου είπα ότι εάν θέλεις να βάζεις μεγαλύτερους στόχους στη ζωή σου θα πρέπει να προοδεύεις συνεχώς και να εξελίσσεσαι ως ενεργειακή προσωπικότητα. Αυτός είναι και ο λόγος όταν σου είπα ότι δε δουλεύουν οι δηλώσεις, η ύπνωση ή όποια άλλη τεχνική προτείνεται ως τρόπος για να επιτύχεις θαύματα στη ζωή σου. Γιατί η ενεργειακή απόσταση είναι τεράστια όταν είσαι μπατίρης και επαναλαμβάνεις απλά τη φράση είμαι πλούσιος ή χαλαρώνεις και μια φωνή σου υποβάλλει την ίδια φράση όπως στην περίπτωση της ύπνωσης. Όταν αυτές οι μέθοδοι δουλεύουν είναι γιατί αυτός που τις κάνει και ο στόχος του βρίσκονται σχετικά κοντά ενεργειακά οπότε το η ενεργειακή απόσταση δεν είναι μεγάλη.  Πρέπει όμως να κατανοήσουν οι άνθρωποι ότι δε μπορούν να κάνουν ενεργειακά θαύματα μόνο με τεχνικές. Η μόνη περίπτωση να συμβεί κάποιο ενεργειακό θαύμα είναι κατά χάρι να επέμβει μια ανώτερη πνευματικά και ενεργειακά οντότητα και να πραγματοποιήσει αυτή την αλλαγή. Αλλά οι ανώτερες πνευματικές οντότητες για να το κάνουν αυτό θα πρέπει να υπάρχει μια μεγαλύτερη σκοπιμότητα δηλαδή αυτή η αλλαγή να εξυπηρετεί ένα μεγαλύτερο σχέδιο και όχι απλά για να ικανοποιηθεί κάποια χαζομάρα και επιθυμία της κατώτερης προσωπικότητας ενός ανθρώπου.
Και μια και ανέφερα τις ανώτερες πνευματικές οντότητες θυμάσαι που σου είχα αυστηρά επιστήσει την προσοχή ότι σε καμιά περίπτωση δε θα έπρεπε να χρησιμοποιήσεις την ενεργειακή σαγήνη για να προσελκύσεις κάποια ανώτερη πνευματικά οντότητα?
-Και βέβαια το θυμάμαι απάντησα…και το έχω αποδεχτεί απόλυτα!
-Το ξέρω μου είπε ο δάσκαλος αλλά θέλω να σου το εξηγήσω και από την ενεργειακή πολικότητα που συζητάμε σήμερα. Μια ανώτερη πνευματική οντότητα για να έρθει σε επαφή μαζί σου πρέπει να νιώθει ενεργειακά ότι έχει να πάρει κάτι από εσένα. Όχι με την έννοια της συναλλαγής ότι χρειάζεται κάτι ουσιαστικό από εσένα αλλά με την έννοια ότι μπορείς να γίνεις δεκτικό κανάλι (-) μέσα από το οποίο θα περάσουν οι ανώτερες ενέργειες της έτσι ώστε να γειωθούν και να έρθουν σε επαφή με αυτές περισσότεροι άνθρωποι και να προωθηθεί μ’ αυτό τον τρόπο το ανώτερο εξελικτικό σχέδιο που έχουν οι ανώτερες αυτές πνευματικές οντότητες για την ανθρωπότητα. Ο τρόπος για να ανταποκριθούν αυτές οι ανώτερες πνευματικές οντότητες είναι να  εξελιχθείς ατομικά έτσι ώστε η δόνηση σου να είναι συμβατή με αυτή των ποιοτήτων αυτών των οντοτήτων. Και ο καλύτερος τρόπος είναι η ταπεινότητα και η ευγνωμοσύνη. Όταν έχει ταπεινότητα και ευγνωμοσύνη εάν προσέξεις εκείνη την στιγμή την ενέργεια σου θα παρατηρήσεις ότι αυτή απλώνει, ανοίγει διευρύνεται δηλαδή αποκτάς θετική πολικότητα (+) και μάλιστα επειδή η ενέργεια σου γίνεται πιο ελαφριά δονείται και πιο γρήγορα και έτσι έρχεται δονητικά πιο κοντά στη δονητική ποιότητα των ανώτερων πνευματικά οντοτήτων (αντίθετα η τοξικότητα των αρνητικών συναισθημάτων σε απομακρύνει). Όπως είπαμε κάθε ενεργειακή οντότητα είναι και ενεργητική (+) και παθητική (-). Έτσι οι ανώτερες πνευματικές οντότητες λειτουργώντας ως δεκτικοί πόλοι (-) λαμβάνουν την ενεργειακή κρούση της ταπεινότητας και της ευγνωμοσύνης που εκπέμπει κάποιος άνθρωπος καθώς και την καθαρότητα της ενεργειακής του ποιότητας. Στη συνέχεια η πολικότητα αλλάζει και οι ανώτερες οντότητες γίνονται ενεργητικές (+) και ο άνθρωπος δεκτικός πόλος (-). Εκπέμπουν ενέργεια και τη στέλνουν μέσω αυτού το ανθρώπου στο γήινο πεδίο.  Στην ουσία αυτός ο άνθρωπος γίνεται ένα ενεργειακό κανάλι που γειώνει αυτή την ενέργεια. Όσο είναι σε επαφή αυτός ο άνθρωπος με αυτή την ενέργεια και συνεχίζει να διατηρεί την ταπεινότητα και την ευγνωμοσύνη του το ενεργειακό του κανάλι διευρύνεται και εξελίσσεται δονητικά και μπορεί να σηκώσει περισσότερη ενέργεια.
Ο καλύτερος τρόπος για να έρθει σε επαφή κάποιος με αυτές τις ανώτερες πνευματικές οντότητες είναι μέσω του ανώτερου εαυτού του που δονείται εκ φύσεως σε ανώτερο ενεργειακό επίπεδο αλλά αυτά θα τα γνωρίσεις καλύτερα στην συνέχεια της μαθητείας σου στη διδασκαλία των «Δυνάμεων του Φωτός».
Ο άνθρωπος που είναι σε συνεχή επαφή με αυτές τις ανώτερες πνευματικά οντότητες αρχίζει και δυναμώνει τόσο που στα μάτια των συνανθρώπων του φαίνεται ότι έχει υπερφυσικές ικανότητες. Βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχίσει αυτή η ενεργειακή επαφή είναι να λειτουργεί ως κανάλι και να μη χρησιμοποιήσει αυτή την δύναμη για εγωιστικούς σκοπούς. Εάν αυτός ο άνθρωπος θελήσει να χρησιμοποιήσει αυτή τη δύναμη για εγωιστικούς σκοπούς ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει ότι ο άνθρωπος αυτός έχει εκφράσει κάποια ανάγκη για δύναμη. Και όταν νιώθεις ανάγκη τι είπαμε ότι σημαίνει? Σημαίνει ότι βιώνει κάποια έλλειψη, κάποια ψυχολογική ανάγκη που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του παιχνιδιού του γήινου matrix. Και όταν βιώνει αυτή την έλλειψη η ενέργεια αρχίζει και κλείνει προς τα μέσα και ο άνθρωπος αυτός συρρικνώνεται ενεργειακά και πέφτει δονητικά. Πλέον το κανάλι μέσα από το οποίο περνούσε η ενέργεια συρρικνώνεται και πολλές φορές εγκλωβίζει ενέργεια που πλέον δε μπορεί να σηκώσει γιατί έχει χάσει την ενεργειακή συμβατότητα. Το αποτέλεσμα του ενεργειακού εγκλωβισμού είναι η έντονη ενεργειακή δυσαρμονία που συνήθως εκτονώνεται με δυσάρεστο τρόπο για τον άνθρωπο.
Το ίδιο συμβαίνει  εάν κάποιος επιχειρήσει ν’ αντλήσει ενέργεια ανώτερης ποιότητας μέσω ενεργειακής σαγήνευσης με σκοπό να χρησιμοποιηθεί σε χαμηλά ποιοτικούς σκοπούς ξένους προς τις ποιότητες που εκπροσωπεί η ανώτερη πνευματική οντότητα. Το αποτέλεσμα θα είναι έντονη ενεργειακή δυσαρμονία που θα εκτονωθεί με βίαιο τρόπο και φυσικά δυσάρεστο για τον άνθρωπο που θα το επιχειρήσει. Γι’ αυτό ποτέ κανένας δεν πρέπει να επιχειρήσει να καταχραστεί την ενεργειακή δύναμη που ενδέχεται να αποκτήσει στη ζωή του. Εάν αλλάξει η πολικότητα χωρίς να το καταλάβει θα έχει πρόβλημα. Όλα όπως σου είπα είναι θέμα πολικότητας και ένταση της ενέργειας. Βλέπεις ότι η πραγματική δύναμη φυλάγεται εφ’ αυτής. Ο μόνος δρόμος για να γνωρίσει κάποιος ανώτερα επίπεδα αυθεντικής δύναμης είναι μέσω της ανώτερης πνευματικής του εξέλιξης. Γι’ αυτό σου έχω τονίσει επανειλημμένα ότι η γνώση που σου έδωσα μέσω του Μορφογένεσις και θα δώσεις και εσύ με τη σειρά σου σε άλλους συνανθρώπους μας είναι απλά ένα μέσο για να δημιουργήσει κάποιος καλλίτερες συνθήκες που θα τον βοηθήσουν να εξελιχθεί πνευματικά. Η πνευματική εξέλιξη είναι ο πραγματικός στόχος και δρόμος του ανθρώπου.

Πλέον και η επίσημη επιστήμη αρχίζει και ανακαλύπτει αυτές τις νομοτέλειες και σύντομα θα αποτελέσουν κοινή γνώση για πάρα πολλούς ανθρώπους. Παρόλο που ξέρω ότι με εμπιστεύεσαι και πιστεύεις αυτά που σου λέω –εξάλλου εσύ έχεις αποδείξεις από πρώτο χέρι- επειδή πρόκειται να δώσεις αυτή τη γνώση σε άλλους ανθρώπους και πολύ από αυτούς θα είναι σκεπτικιστές –αν και καλής πρόθεσης- σε πληροφορώ ότι σε λίγο καιρό θα πέσει «τυχαία» στα χέρια σου τα αποτελέσματα μιας επιστημονικής έρευνας  που θα δείχνει ότι και ο δύσπιστος κόσμος της επιστήμης έχει μπει για τα καλά στο δρόμο της ανακάλυψης αυτών των αληθειών που για τους μυημένους της γνώσης του συστήματος Μορφογένεσις είναι γνωστές εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια. Δεν πειράζει, κάλιο αργά παρά ποτέ!
-Δηλαδή πως θα πέσει στα χέρια μου τον ρώτησα αλλά και πως το ξέρει αυτός σκέφτηκα αλλά δεν του το είπα…
Αυτός χαμογέλασε και μου είπε πως ήμουν ελεύθερος ν’ αναχωρήσω κάτι που σήμαινε πως ότι είχε να μου πει μου το είπε.
Έτσι και έγινε, τον ευχαρίστησα τον χαιρέτησα και έφυγα…

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες όταν μου τηλεφώνησε ένας φίλος και μου είπε:
-Έπεσε στα χέρια μου ένα άρθρο για μια επιστημονική έρευνα κάποιου πανεπιστημίου στις ΗΠΑ με θέμα την ψυχική ενέργεια και το μαθηματικό συσχετισμό της. Επειδή ξέρω ότι αυτά τα πράγματα σου αρέσουν σκέφτηκα εάν θέλεις να σου το στείλω να το διαβάσεις…
Για μια στιγμή έμεινα άφωνος, σκέφτηκα ότι ο δάσκαλος είχε προβλέψει για ακόμη μια φορά τι θα μου συμβεί…
-Και βέβαια θέλω να μου το στείλεις, σ’ ευχαριστώ αποκρίθηκα, στο φίλο μου.

Όταν το πήρα στα χέρια μου και το διάβασα αναγνώρισα έκπληκτος τις ομοιότητες των συμπερασμάτων που είχε καταλήξει η επιστημονική έρευνα με το πρωτόκολλο εκπομπής κατευθυνόμενων σκεπτομορφών του συστήματος Μορφογένεσις που μου είχε διδάξει ο δάσκαλος. Ένιωσα συγκίνηση. Κατάλαβα ότι πλέον είχε έρθει ο καιρός όλη αυτή η γνώση να δοθεί στους πολλούς ανθρώπους (αυτό για μένα ήταν μια ακόμη συγχρονικότητα) αλλά επίσης ένιωσα ενθουσιασμό γιατί πλέον γνώριζα ότι μάλλον είμαστε στο κατώφλι μιας εποχής που θα φέρει σημαντικές εξελικτικές αλλαγές στην ανθρωπότητα σε ευρεία κλίμακα που όμοιες τις δεν έχει γνωρίσει ξανά το ανθρώπινο είδος!

Επειδή ξέρω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μεγαλώσει μ’ ένα αρκετά σκεπτικιστικό νου συμπεριλαμβάνω μαζί με αυτό το μάθημα «των επιστημονικών νόμων που στηρίζεται το Μορφογένεσις» και το άρθρο το οποίο καταλήγει σε συμπεράσματα που ενισχύουν την επιστημονική αλήθεια της γνώσης που εμπεριέχει το σύστημα συνειδητής δημιουργίας Μορφογένεσις.    

(βλ. κείμενο-κλειδί Εξω-Αισθητηριακή Αντίληψη & Μορφογένεσις)


active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης