English

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΡΟΑΣΤΑΣΙΑΣ


 

Αγαπητοί Φίλοι και Υπέρμαχοι του Φωτός,

 

Η εφαρμογή της Αρχαγγελικής Προστασίας έχει δοθεί από «άνωθεν», σαν μια παρέμβαση για να αντιμετωπιστεί μια επείγουσα ανάγκη, έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα στο γήινο πεδίο.

Η αντιπαράθεση των δύο «στρατοπέδων», του Φωτός και του σκότους έχει ήδη οδηγηθεί σε μεγάλη κλιμάκωση και επίκειται γενικότερα «πνευματική κάθαρση», που θα λάβει όμως χώρα στο υλικό γήινο πεδίο, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό στην καθημερινότητα μας, την γήινη ζωή μας και την ασφάλεια μας.

Έχουμε τονίσει επανειλημμένα ότι δεν υπάρχει πλέον η «πολυτέλεια» της ψευδαίσθησης της ουδετερότητας και ότι ο κάθε άνθρωπος θα κληθεί να πάρει θέση και να διαλέξει «στρατόπεδο». Αυτοί που θα συνεχίσουν μέσα στην εν άγνοια τους, εγωϊκή εμμονή, να θεωρούν ότι αυτά τα «πνευματικά-ενεργειακά» θέματα δεν τους αφορούν, ίσως βρίσκονται στο μεγαλύτερο κίνδυνο καθώς θα βρεθούν «ξεκρέμαστοι» ανάμεσα σε «διασταυρούμενα πυρά» (με την μεταφορική έννοια του όρου).  

Η καθοδήγηση και η παρέμβαση γίνεται από το Αρχαγγελικό πεδίο. Και μόνο που η παρέμβαση γίνεται από τέτοιο υψηλό επίπεδο και τόσο συντονισμένα, καθώς στην πρακτική συνεργούν 8 διαφορετικές Αρχαγγελικές Αρχετυπικές Ποιότητες, δείχνει το επείγον και το κρίσιμο του πράγματος.

Χωρίς να επεκταθούμε πολύ, εν συντομία να εξηγήσουμε το εξής για το επείγον του πράγματος, κάνοντας απαραίτητα μια μικρή αναφορά στις σκεπτομορφές (όσοι έχετε αποκτήσει την εκπαίδευση του Συστήματος Μορφογένεσις, γνωρίζετε το ζήτημα σε βαθύτερη ανάλυση).  

Με τη σκέψη και τα συναισθήματα μας δημιουργούμε συνεχώς «σκεπτομορφές», δηλαδή «εμψυχωμένες» ενεργειακές κατασκευές. Αυτές αποκτούν «ζωή» αρχικά στο αστρικό πεδίο. Εάν επιβιώσουν ενεργειακά εκεί και συνεχίσουν να μεγεθύνονται, αποκτούν την δέουσα «ενεργειακή βαρύτητα» και κατέρχονται στο αιθερικό γήινο πεδίο, όπου λειτουργούν αυτόνομα και ασκούν επιρροή. Αρχικά στον δημιουργό τους και το άμεσο περιβάλλον του, μέσω προσκόλλησης στο ατομικό αιθερικό-αυρικό του πεδίο αλλά στη συνέχεια καθώς αναπτύσσονται και συνενώνονται με παρόμοιες σκεπτομορφές ασκούν επιρροή μεγαλύτερης κλίμακας και εντάσεως σε ευρύτερα περιβάλλοντα. Είναι ικανές να δημιουργούν γεγονότα και συχρονικότητες στο φυσικό υλικό πεδίο.

Αυτές οι σκεπτομορφές «ποιοτικά» χρωματίζονται και χαρακτηρίζονται από την αντίστοιχη δονητική ποιότητα των σκέψεων και των συναισθημάτων που τις δημιούργησαν.

Οι περισσότερες σκεπτομορφές που δημιουργούμε είναι προϊόν της άγνοιας μας, της ασυνειδησίας και μηχανικότητας που μας διέπει στην καθημερινότητα μας. Δηλαδή κάνουμε και λέμε πράγματα από συνήθεια χωρίς να έχουμε επίγνωση ότι την ίδια στιγμή δημιουργούμε σκεπτομορφές που είναι από ένα σημείο και μετά (αποκτώντας την «κρίσιμη ενεργειακή μάζα»), αποκτούν αυτόνομη ζωή και επηρεάζουν όπως είπαμε εμάς τους ίδιους αλλά και το περιβάλλον μας. Επαναλαμβάνουμε ότι οι  περισσότερες σκεπτομορφές που δημιουργούμε, μέσα στην ασυνειδησία και μηχανικότητα της καθημερινότητας μας, είναι χαμηλής δονητικής ποιότητας. Θα μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε ως «αρνητικές» σκεπτομορφές, που δυστυχώς μας επηρεάζουν δυσμενώς εμάς, τους αγαπημένους μας ανθρώπους και το άμεσο περιβάλλον μας.

Παρόλα αυτά, η ένταση και η δονητική διαβάθμιση των σκεπτομορφών καθορίζει τη λειτουργίας τους και την δυνατότητα τους για μεγάλο κακό ή καλό, ανάλογα με την ποιότητα και την ένταση των σκέψεων και συναισθημάτων που τις δημιούργησαν.

Στο αρχικό τους στάδιο, ενώ έχουν ενέργεια-καύσιμο (αυτό με το οποίο τις τροφοδοτούμε και συντηρούμε με τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τα λόγια μας), παρόλα αυτά ακόμη βρίσκονται σε χαμηλό επίπεδο στην κατάταξη των «οντοτήτων». Η κατηγορία των «οντοτήτων» είναι μια πολύ υψηλή διαβάθμιση σκεπτομορφών, με απόλυτη συνείδηση, ευφυΐα και δυνατότητα παραγωγής συνειδητού έργου είτε του Φωτός είτε του σκότους, ανάλογα με την ποιότητα τους.

Οι απλές σκεπτομορφές που κατασκευάζουμε εμείς οι άνθρωποι αν και είναι υπαρκτές, αληθινές ενεργειακές κατασκευές, ικανές για δράση πάνω σε εμάς και στο περιβάλλον μας, ακόμη δεν έχουν φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο, αυτό της οντότητας. Έτσι η δράση τους είτε είναι θετική είτε επιζήμια είναι σε σχετικά περιορισμένη κλίμακα και αφορά κυρίως την ατομική γήινη ύπαρξη μας και το άμεσο υλικό περιβάλλον μας.

Αυτό όμως δεν πρέπει να μας εφησυχάζει, το αντίθετο θα πρέπει να γίνει γιατί μέσα στην άγνοια μας συνεχίζουμε και τις «ταϊζουμε» ενεργειακά και αυτό συμβάλλει στο να μεγαλώνουν και να δυναμώνουν συνεχώς σε έκταση και μέγεθος. Τότε αρχίζουν και επιβάλλονται επάνω μας πιο έντονα και ζητούν ολοένα και μεγαλύτερη ενεργειακή ικανοποίηση και συντήρηση. Ζητούν να τους χορηγούμε ολοένα και μεγαλύτερη ποσότητα ζωτικής ενέργειας ώστε να αναπτυχθούν κι’ άλλο. Πρακτικά αυτή η κατάσταση εκδηλώνεται στον υλικό μας κόσμο ως «πάθος», «έξη» ή «εθισμός». Η απαίτηση τους για συνεχή ενεργειακή τροφοδοσία είναι τέτοια που μπορεί να μας οδηγήσει μέχρι την αυτοκαταστροφή.

Και όσο και εάν είναι λυπηρό για τον οποιοδήποτε άνθρωπο να συμβαίνει αυτή η καταστροφική επιρροή από σκεπτομορφές που δημιούργησε και συντήρησε ο ίδιος ή αρχικά άνθρωποι του περιβάλλοντος του, θα μπορούσε να πει κανείς, υπό μια έννοια (αν μπορούμε και αυτό να το πούμε), ότι ήταν «προσωπική» του επιλογή και άρα και οι συνέπειες είναι προσωπικές. Δυστυχώς όμως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Οι σκεπτομορφές παρόμοιας κραδασμικότητας τείνουν να συνενώνονται ενεργειακά, δημιουργώτας μια μεγαλύτερη πιο εμψυχωμένη και συλλογική σκεπτομορφή, ίδιας όμως πάντοτε δονητικής ποιότητας. Εδώ είναι που αρχίζει το πρόβλημα και αποκτάει μεγάλες και ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Εδώ είναι που το πράγμα αρχίζει και ξεφεύγει από τα ανθρώπινα πλαίσια. Ξεφεύγει από τις ανθρώπινες δυνατότητες ενεργειακής παρέμβασης και αντιστροφής της κατάστασης και της πιθανής ζημιάς που έχει γίνει ή πάει να γίνει.

Αυτή η νέα ενωμένη και υπερμεγέθης αρνητική σκεπτομορφή είναι ικανή να καλύπτει μια πόλη, μια μεγάλη γεωγραφική περιοχή ή και μια χώρα ολόκληρη και να την επηρεάζει αρνητικά.

Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι πλέον εκπέμπει τόσο ισχυρά, έχει αποκτήσει τέτοιο μέγεθος που πλέον προσελκύει (μέσω αντίστοιχης κραδασμικότητας) την προσοχή και το ενδιαφέρον μια μεγαλύτερης και εξελιγμένης αρνητικής οντότητας, μιας «μαύρης» οντότητας.

Η συγκεκριμένη αρνητική σκεπτομορφή που ασυνείδητα δημιουργήσαμε, πλέον έχει αποκτήσει το κατάλληλο μέγεθος και «ενεργειακή υποδομή» ώστε να λειτουργήσει ως φορέας υποδοχέας που μπορεί να φιλοξενήσει ενεργειακά μια αρνητική οντότητα στο αιθερικό γήινο πεδίο. Η αρνητική οντότητα «λαχταράει» να δημιουργηθούν τέτοιες «κατάλληλες ενεργειακές συνθήκες» για να μπορέσει να εισέλθει στο υλικό γήινο αιθερικό πεδίο για να κάνει μεγάλη ζημία και ενεργειακή αφαίμαξη, κάτι που θα συμβάλλει στη δική της μεγέθυνση και περαιτέρω αρνητική της εξέλιξη, ως οντότητα του σκότους.

Μέσα στην γενικευμένη άγνοια μας, δημιουργώντας αρνητικές σκεπτομορφές, στην ουσία ράβουμε το «ενεργειακό κουστούμι» που θα φορέσουν αυτές οι αρνητικές οντότητες στο γήινο πεδίο. Ανοίγουμε την πύλη και στρώνουμε το «ενεργειακό χαλί» για να έρθουν τέτοιες αρνητικές-δαιμονικές οντότητες και να προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερη δυσαρμονία στο γήινο πεδίο.

Σύμφωνα με τις κοσμικές νομοτέλειες, τους αιώνιους και αναλλοίωτους πνευματικούς νόμους που διέπουν την εκδηλωμένη Δημιουργία, σε αυτές τις οντότητες δεν επιτρέπεται και δεν δύναται να εισέλθουν στο υλικό γήινο πεδίο χωρίς να έχουν «προσκληθεί» με την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων που είναι οι νόμιμοι «ιδιοκτήτες» του γήινου πεδίου. Δυστυχώς μέσα στην άγνοια μας χρησιμοποιούμε εσφαλμένα την ελεύθερη μας βούληση και κατασκευάζουμε σκεπτομορφές-προσκλήσεις σε τέτοιες μαύρες οντότητες.

Αυτές οι δαιμονικές οντότητες μόλις τους δοθεί ενεργειακά η δυνατότητα, μέσω της δημιουργίας της καταλλήλου μεγέθους και αρνητικότητας σκεπτομορφής από τους ανθρώπους, κάνουν κατάληψη σε αυτόν τον ενεργειακό φορέα (σκεπτομορφή). Από τη στιγμή που μια μαύρη οντότητα θα κάνει κατάληψη της σκεπτομορφής και θα έχει έτσι εισέλθει στο γήινο υλικό αιθερικό πεδίο, αυτό αποτελεί ήδη μια υλοποιημένη πραγματικότητα και δεν μπορεί να ακυρωθεί ή να αντιστραφεί. Είναι ένα κοσμικό γεγονός καθώς έχει εγγραφεί στο πεδίο των κοσμικών-συμπαντικών σημασιών (δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα στο παρών κείμενο να επεκταθούμε περισσότερο πάνω σε αυτό το ζήτημα) και είναι πολύ δύσκολο, σχεδόν αδύνατο, να φύγει με «ενεργειακές τεχνικές ή τυπικά» των ανθρώπων. Η δύναμη και ικανότητα μας χειρισμού της ενέργειας, στον παρών εξελικτικό μας στάδιο, υπολείπεται κατά πολύ την δύναμη και ικανότητα αυτών των μαύρων οντοτήτων. Το θέμα και η ασφάλεια μας είναι να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να εισέλθουν στο γήινο αιθερικό πεδίο δηλαδή να υπό μια έννοια να μην μπορέσουν να «υλοποιηθούν». Όσο είναι έξω από το γήινο πεδίο το πράγμα είναι ακόμη στα χέρια μας. Μέχρι εκείνο το σημείο έχουμε τη δυνατότητα με συντονισμένη ενεργειακή δράση να διαλύσουμε την αρνητική σκεπτομορφή φορέα και να αποκόψουμε την δυνατότητα εισόδου τους στο γήινο πεδίο. Όταν όμως αυτή η αρνητική σκεπτομορφή-πρόσκληση μεγαλώσει αρκετά και δημιουργήσει τις ενεργειακές συνθήκες να καταληφθεί από μια σκοτεινή οντότητα, τότε το πράγμα έχει ξεφύγει από τα χέρια μας.

Αν κάποιος ή κάποιοι άνθρωποι, σε αυτή τη φάση, επιχειρήσουν με ενεργειακό τρόπο να παρέμβουν και να τα βάλουν με την αρνητική οντότητα βρίσκονται αντιμέτωποι με πολύ οδυνηρές συνέπειες. Η αρνητική οντότητα δεν παλεύεται «ανθρώπινα» σε αυτή τη φάση. Μόνο ένα φωτισμένο ον, από τα πολύ ανώτερα πνευματικά πεδία, συγκεκριμένα από το πεδίο της Δημιουργίας, μπορεί να αναστείλει τη δράση της αρνητικής οντότητας και έχει «νομοτελειακά» το ελεύθερο και τη δυνατότητα να την αναστείλει, καθώς αυτή η φωτεινή οντότητα δεν υπόκειται στη γήινη νομοτέλεια του κάρμα ή αλλιώς το νόμο του πτωτικού σαρκικού νου.

Αυτό είναι το πεδίο στο οποίο βρίσκονται οι Αρχάγγελοι, το πεδίο της Δημιουργίας ή αλλιώς Αρχετυπικό πεδίο.

Όμως και οι Αρχάγγελοι, λόγω των πνευματικών νόμων που όπως είπαμε διέπουν τους εκδηλωμένους κόσμους της Δημιουργίας, δεν μπορούν να παρέμβουν «αυτοβούλως» όσο μεγάλη και να είναι η αγάπη τους για τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος σαν «νόμιμος ιδιοκτήτης του γήινου πεδίου» έχει απόλυτη και ελεύθερη βούληση μέσα σε αυτό το πεδίο. Ο γήινος υλικός κόσμος είναι αυτή τη στιγμή το σπίτι μας υπό την έννοια της υλικής ανθρώπινης ενσαρκώσεως μας. Όσο και να ηχεί παράξενο στα αυτιά κάποιων αυτό, πρέπει να «δώσουμε» άδεια στους Αρχαγγέλους για να παρέμβουν. Όπως και η αρνητική οντότητα δεν μπορεί να εισέλθει χωρίς «ενεργειακή πρόσκληση», έτσι και οι Αρχάγγελοι χρειάζονται την επίκληση μας δηλαδή την πρόσκληση μας για να παρέμβουν. Οι Αρχάγγελοι μπορούν να παρέμβουν αυτοβούλως μόνο όταν η κατάσταση που πάει να δημιουργηθεί στο γήινο πεδίο μπορεί είναι ικανή να διαταράξει ευρύτερες κοσμικές ισορροπίες και νομοτέλειες. Αυτό δεν το γνωρίζουμε εάν συμβαίνει αυτή τη στιγμή και εάν η δυσαρμονία που δημιουργείται στο γήινο πεδίο είναι τέτοιας μορφής σε κοσμικό επίπεδο. Επίσης δεν είναι σοφό και φρόνιμο να βασιζόμαστε σ’ ένα τέτοιο λόγο και να περιμένουμε  αυτόβουλη Αρχαγγελική παρέμβαση, όταν πολύ απλά μπορούμε αυτήν να την προσκαλέσουμε με το να την επικαλεστούμε και επικληθούμε!

Η κατάσταση παγκοσμίως είναι πλέον πολύ σοβαρή, γι’ αυτό και ζητείται από όλους τους υπέρμαχους του Φωτός να εντείνουν τις ενέργειες τους έτσι ώστε να επισπεύσουν και να δώσουν την δυνατότητα μεγαλύτερης παρέμβασης των ανώτερων Δυνάμεων του Φωτός στο γήινο πεδίο. Η πρακτική της Αρχαγγελικής προστασίας ακριβώς εδώ αποσκοπεί.              

Η πρακτική δόθηκε σαν ανώτερη καθοδήγηση, την εβδομάδα ακριβώς λίγο πριν την τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία. Υπήρχε μια «ενεργειακή» πίεση να μεταβιβαστεί το μήνυμα ότι είναι μεγάλη ανάγκη να γειωθεί στον πλανήτη αλλά και στην χώρα μας την Ελλάδα (μια και λειτουργούμε από την Ελλάδα ως Σύστημα Μορφογένεσις και ευρύτερα ως ΠΑ.ΔΙ. ΣΥ. (Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας) και εμψυχώνουμε το ενεργειακό Αρχέτυπο της Ελλάδος), πολύ περισσότερη ενέργεια Προστασίας αλλά και Ειρήνης μέσω της Αρχαγγελικής προστατευτικής παρέμβασης.

Στα πλαίσια αυτού του κατεπείγοντος η συγκεκριμένη εφαρμογή, κατ’ εξαίρεση, θα μπορεί να αποκτηθεί από τον καθένα, μέσω του Συστήματος Μορφογένεσις, χωρίς να χρειάζεται πρώτα να έχει αποκτήσει το Α επίπεδο συν το Β επίπεδο βασικό, όπως είναι η κανονική διαδικασία της εκπαίδευσης του Μορφογένεσις. Αυτή η εξαίρεση γίνεται μόνο για την συγκεκριμένη εφαρμογή και δίνεται στο συμβολικό κόστος των 10 ευρώ. Εάν ρωτήσει κάποιος γιατί να υπάρχει έστω και αυτό το κόστος και αφού είναι μεγάλη ανάγκη γιατί να μην δοθεί δωρεάν, δεν ξέρω να σας απαντήσω. Η καθοδήγηση που δόθηκε είναι να δοθεί με αυτό το κόστος και αυτό πράττουμε. Το τι ακριβώς εξυπηρετείτε και ποια είναι η σκοπιμότητα αυτής της καθοδήγησης δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

 

Σε αυτήν την εφαρμογή θα σας δοθεί ένα θεωρητικό κείμενο καθώς και το κείμενο που θα περιγράφει την πρακτική και τα βήματα της Αρχαγγελικής Προστασίας. Ακόμη συμπεριλαμβάνεται και το ηχογραφημένο αρχείο του διαλογισμού της πρακτικής

 

Όσοι δεν συμμετέχετε ήδη στην εκπαίδευση του Συστήματος Μορφογένεσις για να αποκτήσετε την εφαρμογή, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε όνομα χρήστη και κωδικό για να μπορείτε στην συνέχεια αφού θα έχετε αποκτήσει την εφαρμογή, να έχετε πρόσβαση.

 

Δημιουργήστε λογ/μο εδώ.

 

Όσοι συμμετέχετε ήδη στην εκπαίδευση, προχωρήστε στην αγορά σας εδώ

 

Αγορά Εφαρμογής Αρχαγγελικής Προστασίας

 

 

 

 

ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

 

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης