English

H ΘΕΪΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΑΦΘΟΝΙΑ,

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

 

ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 

Μας προσφέρονται τώρα μέσα από την πνευματική κατανόηση της Αρμονικής Συνειδητής Δημιουργίας και του Νόμου της Έλξης

 

αυτή η μοναδική Γνώση αποκαλύπτεται στην ανθρωπότητα μετά από 2010 χρόνια αφανούς χρήσης από έναν ελάχιστο αριθμό μυημένων στην αρχαία ελληνική πνευματική παράδοση των «Δυνάμεων του Φωτός»!

 

Αγαπητοί φίλοι,

στην αναζήτησή μας για αληθινή ευτυχία, χαρά, αγάπη και επιτυχία στην ζωή είναι πιθανό να έχουμε στραφεί στην τέχνη της Συνειδητής Δημιουργίας και το Νόμο της Έλξης. Ιδιαίτερα εάν θεωρούμε τους εαυτούς  μας ανθρώπους με πνευματικής φύσεως ενδιαφέροντα, που πιστεύουμε ότι υπάρχει κάτι περισσότερο στον κόσμο πέρα από αυτό που αντιλαμβανόμαστε μόνο με τις πέντε αισθήσεις μας. Μάλιστα το πιο πιθανό είναι ότι επιθυμούμε  οι επιτυχίες μας πέρα από τη χαρά και ικανοποίηση που θα φέρουν στον εαυτό μας να δημιουργήσουν αρμονία και βελτίωση και στους δικούς μας ανθρώπους και στο περιβάλλον μας. Εξάλλου τι πιο ωραίο, όταν μέσα από τη δική μας αγάπη, ευτυχία και επιτυχία, μπορούν να ωφεληθούν και οι άλλοι άνθρωποι και έτσι να συμβάλλουμε όσο μπορούμε ώστε ο κόσμος να γίνει ένα καλύτερο μέρος, ακτινοβολώντας περισσότερο Φως και αγάπη.

 

Η συνειδητή δημιουργία αλλά και ο Νόμος της Έλξης, ιδιαίτερα μετά την έκδοση του «μυστικού», έγιναν γνωστά και αποδεκτά από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αυτό είχε μια θετική συνέπεια αλλά και μια αρνητική. Το προφανές καλό ήταν, ότι δημιούργησε ελπίδα σε όλα αυτά τα εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ότι η ζωή μπορεί να αντιμετωπιστεί και με διαφορετικό τρόπο, πέρα από τον καθιερωμένο τον σκληρό, ανταγωνιστικό και σε πολλές περιπτώσεις άδικο και όχι ικανοποιητικό τρόπο που έχει κυριαρχήσει. Το αρνητικό ήταν ότι για να είναι αποτελεσματικό το «μυστικό» και να έχει μεγάλη απήχηση έπρεπε να είναι εξαιρετικά απλό σαν σύλληψη και μήνυμα. Αυτές ήταν οι επιταγές του δυτικού marketing. Έτσι το μήνυμα του «μυστικού» ήταν εξαιρετικά απλό και φαινομενικά εύκολο στην εφαρμογή του γι’ αυτό και έγινε κατανοητό άμεσα από εκατομμύρια ανθρώπους. Η βασική του ιδέα ήταν, ότι εκεί που στρέφουμε την προσοχή μας και κατά συνέπεια εστιάζουμε την ενέργεια μας, αυτό υλοποιούμε στη ζωή μας.

Και ενώ αυτή η ιδέα δεν είναι λάθος και είναι εξαιρετικά απλή στην κατανόηση της και φαινομενικά απλή στην εφαρμογή της, γι’ αυτό άλλωστε είχε απήχηση ευρέως, στην πράξη όμως αποδεικνύεται ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιος να διαχειριστεί  συνειδητά και κατά βούληση την προσοχή του. Στην πράξη η εφαρμογή του «μυστικού» με συνέχεια, συνέπεια και αποτελεσματικότητα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, το αντίθετο μάλιστα, είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα.

Όλοι μας είμαστε μάρτυρες καθημερινά, το πόσο εύκολα επηρεαζόμαστε από τα εξωτερικά ερεθίσματα και τους εξωτερικούς περισπασμούς και συνεχώς αντιδρούμε σε αυτά χωρίς αυτό να είναι η συνειδητή μας επιλογή, χωρίς αληθινά να το θέλουμε.

Εδώ ακριβώς βρίσκεται και η μεγάλη αδυναμία όλων των μεθόδων συνειδητής δημιουργίας συμπεριλαμβανομένου και του μυστικού. Ενώ εξηγούν τα οφέλη που θα αποκομίσει κάποιος εάν εστιάσει την προσοχή του εκεί που θέλει, σχεδόν καμία μέθοδος δεν προσφέρει ένα αξιόπιστο τρόπο του πώς να μπορεί κάποιος ν’ αναπτύξει συνειδητά και αξιόπιστα την ικανότητα διαχείρισης της προσοχής του και άρα της ενέργειας του. Τις περισσότερες φορές το όλο πράγμα καταλήγει σε κάτι που πιο εύκολα λέγεται στα λόγια απ' ότι γίνεται στην πράξη.


 

Στην πραγματικότητα η επίτευξη της συνεχούς συνειδητής διαχείρισης της προσοχής μας είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα και αποτελεί ουσιαστικά στόχο και πρακτική πολλών πνευματικών παραδόσεων. Δεν είναι κάτι που επιτυγχάνεται έτσι απλά επειδή κάποιος σου είπε ότι εάν στρέψεις την προσοχή σου εκεί που θέλεις θα έχεις ότι θέλεις. Αυτό μπορεί πολύ εύκολα ο καθένας να το διαπιστώσει στην καθημερινότητα του.

Τη στιγμή που επιχειρούμε να το κάνουμε, τη στιγμή που αποφασίζουμε να εστιάσουμε σε αυτό που θέλουμε, την ίδια στιγμή ενεργοποιούνται εσωτερικά, εντός μας και άλλες δυναμικές, αντιτιθέμενες στην αρχική μας πρόθεση μας. Αυτό κάνει την προσπάθεια να διαχειριστούμε την προσοχή μας ένα εξαιρετικά δύσκολο και κουραστικό έργο για τον ανεκπαίδευτο.

Κάντε ένα απλό πείραμα αυτήν τη στιγμή. Προσπαθήστε να στρέψετε την προσοχή σας σε κάτι συγκεκριμένο για δύο λεπτά και να κρατήσετε την προσοχή σας εκεί αποκλειστικά. Παρακαλώ κάντε αυτό το μικρό πείραμα αυτή τη στιγμή.

Θα ανακαλύψετε πόσο δύσκολο σας είναι να διατηρήσετε την προσοχή σας σε αυτό που επιλέξατε. Θα νιώστε μια ενεργειακή κούραση, ένα ζόρισμα από την προσπάθεια να διατηρήσετε την εστίαση σας απερίσπαστα εκεί που θέλετε. Θα παρατηρήσετε ότι την ίδια στιγμή θα έρχονται στο νου σας συνεχώς ανταγωνιστικές σκέψεις και αισθήσεις που θα σας εκτρέπουν από την εστίαση σας. Και μιλάμε μόνο για δύο λεπτά. Φανταστείτε εάν χρειάζεται να εστιαστούμε για περισσότερο!

 

Αυτή η αδυναμία της ανεκπαίδευτης προσοχής μας, δημιουργεί ένα τρομερό πρόβλημα σε ότι αφορά τους στόχους που θέλουμε να υλοποιήσουμε, το οποίο είναι το εξής:

«για να θέλουμε κάτι στη ζωή μας σημαίνει ότι δεν το έχουμε, ότι μας λείπει. Αφού δεν το έχουμε, αναγνωρίζουμε την έλλειψη του, έχουμε δηλαδή ήδη την  επίγνωση ότι αυτό λείπει από τη ζωή μας, γι’ αυτό εξάλλου και θέλουμε να το υλοποιήσουμε. Μα αφού έχουμε γνώση αυτής της έλλειψης, σημαίνει ότι της δίνουμε προσοχή δηλαδή εστιάζουμε σε αυτήν (είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα), άρα σύμφωνα με το νόμο της έλξης, στην απλή του μορφή, όπως παρουσιάστηκε από το μυστικό, θα έλξουμε περισσότερο από αυτό στο οποίο έχουμε εστιάσει την προσοχή μας. Μα από την άλλη μεριά εάν δεν στρέψουμε την προσοχή μας στις ελλείψεις μας, να δούμε τι πραγματικά λείπει από την ζωή μας,  πως θα ξέρουμε τι είναι αυτό που θέλουμε για να το αποκτήσουμε;».

 


 

Νοητικό φορτίο και αδιέξοδο πραγματικά! Δηλαδή τη στιγμή που σκεφτόμαστε και στρέφουμε την προσοχή μας στο στόχο μας, πρέπει υποχρεωτικά (έστω και ασυνείδητα) να έχουμε επίγνωση και άρα να στρέψουμε την προσοχή μας και στην έλλειψη του. Και δυστυχώς καταλήγουμε να στρέφουμε την προσοχή μας περισσότερο στην έλλειψη του στόχου από τη ζωή μας και στην απογοήτευση που μας δημιουργεί αυτή η έλλειψη. 

Οι μέθοδοι που λένε ότι το θέμα της συνειδητής δημιουργίας είναι κάτι πολύ απλό όσο το να στρέψεις την προσοχή σου εκεί που θέλεις, δημιουργούν ακόμη ένα πρόβλημα. Άθελα τους κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν αποτυχημένοι ή και ανίκανοι. Τους ανθρώπους που δεν τα καταφέρνουν να εστιάσουν μόνιμα σε αυτό που θέλουν και αντίθετα χωρίς να το θέλουν, κάτω ίσως και από την πίεση δυσμενών εξωτερικών ή προσωπικών συνθηκών πολλές φορές η προσοχή τους στρέφεται σε αυτό που δεν θέλουν. Και αυτοί οι άνθρωποι στη συνέχεια νιώθουν ακόμη πιο άσχημα γιατί ενώ τους δίνεται «φαινομενικά» μια τόσο «απλή συμβουλή», αυτοί τελικά δεν μπορούν να τα καταφέρουν. Έτσι η συμβουλή-νουθεσία του νόμου της έλξης μοιάζει τελικά να δημιουργεί πιο πολλά προβλήματα παρά να λύνει.

 

Αγαπητοί φίλοι, σας λέμε με κάθε ειλικρίνεια και σεβασμό ότι όσο κάποιος είναι ανεκπαίδευτος πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρει να διαχειριστεί συνειδητά την προσοχή του, με συνέπεια και συνέχεια δηλαδή για παρατεταμένες περιόδους. Μην στεναχωριέστε τζάμπα και άδικα. Όπως είπαμε και παραπάνω, το συγκεκριμένο ζήτημα αποτελεί σοβαρή πρακτική και εκπαίδευση για μαθητευόμενους διαφόρων εσωτερικών πνευματικών παραδόσεων. Μια εκπαίδευση που μπορεί να πάρει και αρκετό χρόνο.

Τι μπορεί να κάνει όμως ο κάθε άνθρωπος που δεν έχει εκπαιδευτεί συστηματικά στο συγκεκριμένο ζήτημα αλλά θέλει να εντρυφήσει στην τέχνη της συνειδητής δημιουργίας;

Πρέπει να βρει μια συγκεκριμένη μέθοδο, ένα σύστημα που να του καλύψει αυτήν την αδυναμία.

Αυτό ακριβώς κάνει το Σύστημα Μορφογένεσις. Βοηθάει τους ανθρώπους να πετύχουν το στόχο που θέλουν, σε όποιο στάδιο προσωπικής εξέλιξης και κατάστασης και να βρίσκονται, ενώ ταυτόχρονα εξελίσσει πνευματικά τους συμμετέχοντες στην εκπαίδευση του.  Με μια όμως απαραίτητη διευκρίνηση:

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΡΦΟΓΕΝΕΣΙΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΑΧΙΣΤΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ!!

Αυτές είναι οι επιθυμίες που υπαγορεύονται και μας εμπνέονται από τον Ανώτερο Εαυτό μας και όχι οι επιθυμίες που θέλουμε να επιτύχουμε κάτω από την καταστροφική και παρασιτική επιρροή της κοινωνίας και των αξιών που αυτή θεωρεί σημαντικές και προσπαθεί να επιβάλλει στους ανθρώπους οδηγώντας τους έτσι στη δυστυχία και την ψυχική σκλαβιά.

Αυτό φυσικά προϋποθέτει, τουλάχιστον αρχικά, κάποιος να επιθυμήσει και να μπορέσει ν' αναπτύξει σε κάποιο βαθμό την αυτογνωσιακή του ικανότητα, την διάκριση, και την επιθυμία του για πνευματική εξέλιξη. Η πορεία της πνευματικής μας εξέλιξης είναι κάτι που τελικά δεν μπορούμε ν' αποφύγουμε, εάν θέλουμε να γίνουμε επιδέξιοι συνειδητοί δημιουργοί. Πρέπει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να την καλλιεργήσουμε συνειδητά.

Προσοχή, εάν κάποιος συνειδητά ή ασυνείδητα πιστεύει ότι μέσω του Συστήματος Μορφογένεσις θα βρει ένα "μαγικό τρόπο" να επιτύχει όλα τα απωθημένα και αλύτρωτα της κατώτερης προσωπικότητας του κάνει μεγάλο λάθος. Εάν πιστεύει ότι θα έχει βρει ένα "μαγικό σύστημα" για να υλοποιήσει τις ξένες προς τον εαυτό του επιθυμίες που του επιβάλλει το συμβατικό και ψευδές προς την αληθινή του φύση, κοινωνικό σύστημα αξιών, θα απογοητευτεί βαθύτατα. Όχι μόνο δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα στην επίτευξη τέτοιων ψευδών στόχων αλλά θα βιώσει και την πλήρη απογοήτευση του γκρεμίσματος της ψευδαίσθησης που είχε όσο καιρό διατηρούσε και επιδίωκε τους ψεύτικους στόχους.

Γι' αυτό ίσως θα ήταν καλύτερα πριν προχωρήσετε με το Σύστημα Μορφογένεσις, να σκεφτείτε καλύτερα τι αληθινά θέλετε να επιτύχετε μέσω αυτού. Εάν είστε σε κάποιο βαθμό αποφασισμένοι να πάρετε το "κόκκινο" χάπι (όπως στην ταινία το Matrix) και έτσι ν' αφυπνιστείτε σταδιακά στην αλήθεια του ανώτερου εαυτού σας, του αληθινού Θεϊκού εαυτού σας, τότε το Σύστημα Μορφογένεσις είναι κατάλληλο για εσάς. Εάν όμως αυτό που αληθινά επιθυμείτε είναι το "μπλε χάπι" δηλαδή να χωθείτε και να χαθείτε ακόμη πιο βαθιά στην ψευδαίσθηση που προσφέρει η κοινωνία μας και θέλετε να επιτύχετε τους στόχους που αυτή ορίζει για εσάς, τότε ίσως το Μορφογένεσις δεν είναι το κατάλληλο εργαλείο για εσάς και πιθανότατα να σας απογοητεύσει.

Δηλαδή εάν θέλετε να συνεχίσετε να ζείτε (είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα) κάτω από την επιρροή της κατώτερης και ψεύτικης προσωπικότητας σας, το Σύστημα Μορφογένεσις μάλλον δεν θα σας δώσει αυτό που προσδοκάτε και καλύτερα θα ήταν να μην το επιλέξετε αλλά να το προσπεράσετε! Τι ακριβώς όμως είναι αυτή η κατώτερη προσωπικότητα μας και γιατί τη θεωρούμε τόσο μεγάλο εμπόδιο, έτσι ώστε να σας προτρέπουμε να μην επιλέξετε το Σύστημα Μορφογένεσις εάν δεν έχετε έστω σε κάποιο βαθμό την πρόθεση να απαλλαγείτε από αυτήν και να την μετουσιώσετε;

 


 

Εδώ θα σας κάνουμε μια αποκάλυψη. Το μεγάλο μας εμπόδιο στο να υλοποιούμε και να έχουμε αυτά που αληθινά (σαν ανώτεροι εαυτοί) θέλουμε είναι αυτή η προσωπικότητα μας, η κατώτερη προσωπικότητας μας όπως την αποκαλούμε στο Σύστημα Μορφογένεσις ή αλλιώς το κατώτερο εγώ μας. Δηλαδή εκείνο το κομμάτι του εαυτού μας που υποφέρει από όλες τις αρνητικές μας σκέψεις και συναισθήματα, τις αδιέξοδες συμπεριφορές και συνήθειες, τις ελλείψεις μας και γενικά είναι αυτό το κομμάτι που ευθύνεται για τον πόνο που βιώνουμε στη ζωή μας. Το κατώτερο εγώ μας, δεν μπορεί να κάνει συνειδητά διαχείριση της προσοχής μας γιατί από τη φύση του είναι κατακερματισμένο σε πολλά κομμάτια (υποπροσωπικότητες) που οδηγούν συνεχώς σε αλληλοσυγκρουόμενες σκέψεις, συναισθήματα και συμπεριφορές. Όσο και ν' ακουστεί παράξενο, η κάθε υποπροσωπικότητα είναι στην ουσία κάτι σαν ξεχωριστή οντότητα. Οι υποπροσωπικότητες δημιουργούνται από εντυπώσεις και καταγραφές που γίνονται στον ψυχικό μας κόσμο (υποσυνείδητο), από εμπειρίες (καλές και τραυματικές) και πεποιθήσεις που έλαβαν χώρα στην παιδική μας ηλικία και προέρχονται κυρίως από το οικογενειακό και άμεσο κοινωνικό μας περιβάλλον. Αυτές οι υποπροσωπικότητες στη συνέχεια γίνονται αυτόνομες ενεργειακά μέσα στον ψυχικό μας κόσμο. Έχουν τη δική τους ζωή, τη δική τους φωνή και συναίσθημα ακόμη και τις δικές τους σκέψεις και διάνοια. Η κάθε υποπροσωπικότητα για να εξασφαλίσει τον "ενεργειακό της ανεφοδιασμό", δηλαδή την "τροφή" για την επιβίωση της,  διεκδικεί την προσοχή μας για λίγο, μέχρι να την εκτοπίσει κάποια άλλη υποπροσωπικότητα, που θέλει να κάνει ακριβώς το ίδιο για τους λόγους της δικής της ενεργειακής επιβίωσης. Αυτό που μας συμβαίνει συνεχώς, είναι μια κατάσταση, σαν να ζούνε μέσα μας πολλοί "διαφορετικοί άνθρωποι", που ανταγωνίζονται μεταξύ τους για την προσοχή μας (δηλαδή την ενέργεια μας), με τελείως διαφορετικές σκέψεις, φωνές και συναισθήματα. Γι’ αυτό και μοιάζει τόσο σύνηθες να στρέφουμε την προσοχή μας από το ένα θέμα στο άλλο, χωρίς μάλιστα να το επιδιώκουμε συνειδητά. Τη μια στιγμή σκεφτόμαστε κάτι και την αμέσως επόμενη κάτι διαφορετικό, που πολλές φορές δεν έχει καμία σχέση μάλιστα με το προηγούμενο. Ή αντιδρούμε σε εξωτερικά γεγονότα και προκλήσεις με τρόπους που μας κάνουν και εμάς τους ίδιους να απορούμε γιατί αντιδράσαμε με τον τρόπο που το κάναμε. Ενώ σε λογικό επίπεδο λέμε και ξέρουμε ότι δεν θέλουμε να αντιδρούμε με αυτόν τον τρόπο, όμως τις περισσότερες φορές μοιάζει να είναι έξω από το συνειδητό μας έλεγχο, ο τρόπος που αντιδρούμε. Όσο μάλιστα πιο έντονη είναι η πρόκληση που δεχόμαστε, τόσο λιγότερο φαίνεται να μπορούμε να έχουμε συνειδητό έλεγχο των αντιδράσεων μας. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι γιατί κάθε φορά μια διαφορετική υποπροσωπικότητα, ένας "διαφορετικός άνθρωπος" μέσα μας, αναλαμβάνει τα ηνία της προσοχής μας και την κατευθύνει. Και όπως ξέρουμε από την καθημερινή μας εμπειρία, ελάχιστο συνειδητό έλεγχο φαίνεται να έχουμε πάνω σε αυτά τα κομμάτια, σε αυτές τις υποπροσωπικότητες του χαρακτήρα μας. Είναι αυτό που όλοι γνωρίζουμε με τη λαϊκή ορολογία "τα κουμπιά" μας, που φαίνεται να μας τα "πατάνε" οι άλλοι και εμείς να μην μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό!

Αυτό που περιγράφουμε ως υποπροσωπικότητες, μπορεί να το συναντήσετε επίσης με την ονομασία, αρνητικός προγραμματισμός, μπλοκαρίσματα, μιάσματα, εσωτερική αντίσταση, αρνητικά πρότυπα, κτλ. Όλες αυτές οι ονομασίες αναφέρονται στο ίδιο πράγμα.

Το πρόβλημα στη συνειδητή δημιουργία είναι, ότι εάν οι πιο ισχυρές από αυτές τις εσωτερικές μας υποπροσωπικότητες δεν είναι ευθυγραμμισμένες με το στόχο που θέτουμε συνειδητά, είτε θ’ αποτύχουμε στην εκπλήρωση αυτού του στόχου, είτε στην καλύτερη θα κοπιάσουμε πάρα πολύ για να τον επιτύχουμε, σε σημείο μάλιστα που να νιώσουμε ότι δεν άξιζε τελικά τον κόπο η προσπάθεια!

Αυτές οι υποπροσωπικότητες, όταν δεν είναι ευθυγραμμισμένες με το στόχο που θέτουμε, δημιουργούν τρομερή εσωτερική αντίσταση. Σε σημείο που σαμποτάρουν ενεργειακά ολοκληρωτικά την επίτευξη του στόχου. Ακόμη και εάν επιμείνουμε με τη δύναμη της θέλησης μας στην ολοκλήρωση του στόχου, είναι δυνατόν να μας σαμποτάρουν ακόμη και μετά την επίτευξη του στόχου και να τον χάσουμε αφού θα έχουμε αρχικά επιτύχει την εκπλήρωση του. Τις περισσότερες φορές πάντως, η εσωτερική τους υπονόμευση, το εσωτερικό τους σαμποτάζ, εκδηλώνεται πριν την επίτευξη του στόχου. Και είναι τότε που βιώνουμε τη μεγαλύτερη απογοήτευση. Δεν υπάρχει πιο ψυχοφθόρα εμπειρία, από το να ενθουσιαζόμαστε μ’ ένα στόχο, να κινητοποιούμαστε για την εκπλήρωση του και όταν πλησιάζουμε στην υλοποίηση του, τότε να συμβαίνει κάτι «αναπάντεχο» και να ναυαγεί η επιτυχία. Πίσω από αυτό το αναπάντεχο, από αυτήν την «αναποδιά» της τελευταίας στιγμής, πάντοτε κρύβονται αυτές οι εσωτερικές μας υποπροσωπικότητες που κρυφά αντιτίθενται στο στόχο μας. Είναι η «εσωτερική μας αντιπολίτευση» όπως την αποκαλούμε στο Σύστημα Μορφογένεσις. Εάν δεν γνωρίζουμε πώς να χειριστούμε αυτό το κεφαλαιώδες σημασίας ζήτημα της εσωτερικής μας αντίστασης στους στόχους που θέτουμε, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιτύχουμε, όποια μέθοδο και να χρησιμοποιήσουμε, ότι και εάν μας υπόσχεται η κάθε μέθοδος ή η κάθε τεχνική. Σε αυτό το θέμα είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι και ειλικρινείς. Εδώ είναι που αποτυγχάνουν όλες οι μέθοδοι που αναφέρονται στη συνειδητή δημιουργία, αυτός είναι ο λόγος που ο νόμος της έλξης μοιάζει να μην λειτουργεί στη ζωή σας, όσο καλή ιδέα και να σας φαίνεται η εφαρμογή του σε επίπεδο λογικής, όσες προσδοκίες και να σας δημιουργεί.

Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο επίπεδο της λογικής αλλά στο υποσυνείδητο, όπου «κατοικούν κρυφά» οι διάφορες υποπροσωπικότητες μας με τον αρνητικό τους προγραμματισμό. Εκεί που υποσυνείδητα μας σαμποτάρουν και υποσκάπτουν. Μας οδηγούν εν αγνοία μας στην αποτυχία γιατί αυτό θεωρούν "φυσιολογικό" να κάνουν, αυτό είναι το πρόγραμμα που "εκτελούν"!

Αυτό είναι κάτι που οι περισσότερες μέθοδοι που ασχολούνται με το νόμο της έλξης δεν γνωρίζουν πώς να το αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά, εάν φυσικά καταλαβαίνουν ότι εκεί βρίσκεται η ρίζα του προβλήματος της μη επιτυχούς χρήσης του νόμου της έλξης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το μόνο που συνεχίζουν να κάνουν, είναι να επαναλαμβάνουν τη στείρα νουθεσία, ότι οι χρήστες του νόμου της έλξης πρέπει να στρέφουν την προσοχή (εστίαση) τους σε αυτό που θέλουν και όχι σε αυτό που δεν θέλουν, μη μπορώντας να προσφέρουν κάποια καλύτερη λύση. Το ερώτημα όμως που δεν απαντούν σχεδόν ποτέ, είναι γιατί οι περισσότεροι χρήστες δεν μπορούν να εστιάσουν επαρκώς σε αυτό που θέλουν και εστιάζουν σε αυτό που δεν θέλουν; Είναι μήπως ανόητοι ή έχουν κάποιο άλλο είδος διανοητικού μειονεκτήματος που τους αποτρέπει να το κάνουν, όταν μάλιστα ακολουθώντας αυτήν την απλή συμβουλή, μπορούν να έχουν ότι επιθυμούν, όπως είναι η υπόσχεση του νόμου της έλξης; Μοιάζει παράλογο να μην ακολουθεί κάποιος μια τόσο απλή και τόσο πολλά υποσχόμενη συμβουλή. Δεν είναι όμως τόσο παράλογο στην εξήγηση του αυτό το φαινόμενο, εάν κάποιος γνωρίζει την ανθρώπινη φύση και τον τρόπο λειτουργίας του κατώτερου εγώ, από το οποίο δυστυχώς άγεται και φέρεται η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων! Εκεί είναι το πρόβλημα αλλά ευτυχώς εκεί δεν είναι η λύση του αλλά κάπου αλλού, σε κάτι ανώτερο, στον ανώτερο μας εαυτό.

Ο ανώτερος εαυτός μας ή αλλιώς η ψυχή μας, είναι το κομμάτι του εαυτού μας που θέλει να μας προσφέρει ότι αληθινά αγαπάει η καρδιά μας να έχει. Όλα εκείνα τα ωραία πράγματα που ξέρουμε βαθιά μέσα μας ότι προορίζονται αποκλειστικά για εμάς, όπως ο όμορφος σκοπός ζωής, οι δραστηριότητες, επαγγελματικές και μη, που μας γεμίζουν απόλυτα και δίνουν έκφραση στα μοναδικά μας ταλέντα και χαρίσματα. Οι σχέσεις (οικογενειακές, συναισθηματικές, κοινωνικές, κτλ) που μας δημιουργούν την αίσθηση της εσωτερικής πληρότητας, αγάπης και αρμονίας. Το επίπεδο αφθονίας που κάνει την ζωή μας στο υλικό πεδίο μια όμορφη περιπέτεια, ένα υπέροχο ταξίδι. Η αίσθηση της τέλειας υγείας και σωματικής ομορφιάς. Όλα αυτά τα ωραία και επιθυμητά πράγματα, μικρά και μεγάλα, που θα μας κάνουν τελικά να πούμε ότι η ζωή που ζούμε είναι όμορφη και αξίζει τον κόπο! 

Αυτά είναι που μας εξασφαλίζει ο ανώτερος (Θεϊκός) εαυτός μας, μέσω της πνευματικής μας ανάπτυξης και της τέχνης της συνειδητής δημιουργίας. Στην ουσία η πνευματική μας εξέλιξη είναι εμπνεόμενη από τον ανώτερο μας εαυτό και είναι μια πορεία απελευθέρωσης του Θεϊκού μεγαλείου που έχουμε όλοι μέσα μας. Το Σύστημα Μορφογένεσις με την εκπαίδευση και τη μέθοδο του οδηγεί σε αυτήν την εξέλιξη, στην εσωτερική ενδυνάμωση και απελευθέρωση. Το απλό και περιεκτικό μας μήνυμα και υπόσχεση, είναι:

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΡΦΟΓΕΝΕΣΙΣ =

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ = ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ = ΕΥΤΥΧΙΑ = ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 

Αυτή η πνευματική μας εξέλιξη και πορεία συνήθως ακολουθεί τρία στάδια. Στο πρώτο στάδιο του αρχαρίου, είμαστε αποκλειστικά στην κατάσταση του κατώτερου εγώ, της κατώτερης προσωπικότητας όπως την αποκαλέσαμε. Σε αυτό το πρώτο επίπεδο, ο χρήστης ακόμη είναι προσκολλημένος και εγκλωβισμένος στο ανταγωνιστικό υλικό πεδίο. Πιστεύει είτε φανερά είτε υποσυνείδητα, ότι για να συμβούν τα πράγματα στη ζωή του χρειάζεται πολύ προσπάθεια και αγώνας και βασικά να έχει δύναμη για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην ανταγωνιστική εξωτερική πραγματικότητα. Γι’ αυτό εξάλλου το κατώτερο εγώ μας σε αυτό το επίπεδο εξέλιξης λατρεύει τις τεχνικές και ψάχνει συνεχώς για καινούργιες. Πιστεύει ότι με κάποιο «μαγικό» τρόπο θα του δώσουν την δύναμη που του λείπει για να καταφέρει να αποκτήσει αυτά που θέλει και λαχταράει.

Στο δεύτερο στάδιο είμαστε στην κατάσταση του ανώτερου εαυτού. Σε αυτό το στάδιο αρχίζουμε και αφυπνιζόμαστε στην πνευματική μας αλήθεια, ότι η ζωή δεν χρειάζεται να είναι ένας ανελέητος αγώνας για επιβίωση. Ότι μπορεί τελικά να είναι ένα όμορφο και εύκολο ταξίδι, μια γλυκιά περιπέτεια. Σε αυτό το δεύτερο στάδιο εξέλιξης, αρχίζουμε και έχουμε μικρότερη ανάγκη για τεχνικές και περισσότερο στηριζόμαστε στο εσωτερικό μας βίωμα, στην κατάσταση της ενότητας με τον ανώτερο εαυτό μας και την ψυχή μας.

Στο τρίτο στάδιο είμαστε στην κατάσταση της Θεουργίας, όπου το βίωμα είναι αποκλειστικά εσωτερικό. Είμαστε σε μια κατάσταση εσωτερικής γαλήνης, ειρήνης και αρμονίας. Μας διέπει μια ήσυχη εσωτερική χαρά και σιγουριά για τη ζωή μας και ότι σχετίζεται με αυτήν. Νιώθουμε και είμαστε σε ενότητα με τη Θεϊκή μας φύση. Δεν προσπαθούμε για τίποτα να συμβεί με τον παλιό ανταγωνιστικό και κουραστικό τρόπο. Δεν στηριζόμαστε πλέον σε τεχνικές και μεθόδους για ν’ αποκτήσουμε αυτά που θέλουμε. Γνωρίζουμε ότι τα πάντα μας είναι διαθέσιμα. Από αυτό το επίπεδο εσωτερικής γνώσης και Θεϊκής εμπιστοσύνης απλά είμαστε ανοιχτοί στο να εκφράσουμε κάθε στιγμή τη Θεϊκή έμπνευση εντός μας. Έτσι οι στόχοι μας γίνονται ένα όμορφο και άνετο παιχνίδι έκφρασης των εσωτερικών μας εμπνεύσεων. Δεν κάνουμε σχεδόν τίποτα στηριζόμενοι στο παλιό ανταγωνιστικό μυαλό (κατώτερο εγώ), παρά μόνο ακολουθούμε την εσωτερική καθοδήγηση της καρδιάς μας. 

 

(Εάν κάποιος επιθυμεί να διαβάσει περισσότερες λεπτομέρειες για το κάθε στάδιο, μπορεί να το κάνει στο κείμενο με το τίτλο, «τα 3 στάδια της πνευματικής μας εξέλιξης στη συνειδητή δημιουργία», που βρίσκεται στα κείμενα κλειδιά)

 

Σκοπός του Συστήματος Μορφογένεσις και της προσφερόμενης εκπαίδευσης του, είναι η επίτευξη των στόχων μας που θα μας οδηγήσουν όμως ταυτόχρονα σε ομαλή και αρμονική πορεία πνευματικής ανάπτυξης, μέσα από αυτά τα στάδια προσωπικής εξέλιξης. Είναι ο δρόμος που θα μας οδηγήσει στην πληρότητα και διαρκή ευτυχία!


 

Το σύστημα Μορφογένεσις είναι επιστημονικά δομημένο, σαφές, κατανοητό, ασφαλές και εύκολο στη χρήση του. Προσφέρει μια σύντομη αλλά απόλυτα περιεκτική, θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, σε όλα τα απαραίτητα επίπεδα (ενεργειακό, διανοητικό, ψυχολογικό, ψυχικό και πνευματικό), μέσω της οποίας γινόμαστε απόλυτα ικανοί να προκαλούμε  συνειδητά καθοριστικές θετικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας (εσωτερικά και εξωτερικά) και έτσι να εξελισσόμαστε πνευματικά.

Ικανοποιούμε και υλοποιούμε όλες τις αληθινές επιθυμίες του αυθεντικού μας εαυτού (ανώτερου εαυτού). Αυτές τις επιθυμίες που όπως είπαμε παραπάνω κάνουν την καρδιά μας να «πετάει», αυτές τις επιθυμίες που κάνουν την ζωή μας να είναι μια όμορφη πνευματική περιπέτεια, ένα υπέροχο ταξίδι της ψυχής στο γήινο πεδίο. Αυτό γίνεται με το να εκπαιδεύσουμε τον εαυτό μας, στο να μάθει ν’ «ακούει» τις αληθινές επιθυμίες της καρδιάς μας και να αγνοεί τις επίπλαστες (αυτές που καλλιεργεί το marketing) και ψεύτικες επιθυμίες που προσπαθεί να μας επιβάλλει το κάθε πολιτιστικό και κοινωνικό σύστημα μέσα στο οποίο λειτουργούμε (το επονομαζόμενο και ως «μάτριξ»).

Αυτή η εκπαίδευση του Συστήματος Μορφογένεσις, η μετουσίωση και αφύπνιση στην αλήθεια του ανώτερου πνευματικού μας εαυτού, γίνεται σε τρία επίπεδα εξέλιξης και πνευματικής ωριμότητας θα λέγαμε, μέσα από τα οποία περνάει ο εκπαιδευόμενος. Αυτά τα τρία επίπεδα εξέλιξης στην ουσία σηματοδοτούν και όλο μας το πνευματικό ταξίδι,  γιατί η πνευματική μας εξέλιξη είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την ικανότητα μας να λειτουργούμε ως συνειδητοί συνδημιουργοί.

 

Ο κάθε άνθρωπος επιθυμεί να υλοποιεί πράγματα, πρόσωπα, καταστάσεις και γεγονότα στην εξωτερική του πραγματικότητα, όχι μόνο για την ευχαρίστηση που θα του φέρουν αλλά κυρίως για ένα βαθύτερο πνευματικό λόγο. Με τις υλοποιήσεις του στην εξωτερική πραγματικότητα, «πραγματώνεται» και δείχνει-αποδεικνύει στον εαυτό του την πνευματική του κατανόηση, την πορεία της πνευματικής και προσωπικής του εξέλιξης. Με τις υλοποιήσεις του στην ουσία ο πνευματικός άνθρωπος «εξωτερικεύει» τις εσωτερικές του αλήθειες. Βλέπει ποιά είναι η αλήθεια του εσωτερικά και όχι ποιά νομίζει ότι είναι (το εγώ μας, μέσα στο νου μας, μπορεί να μας παίζει πολλά παιχνίδια πάνω σε αυτό). Η εξωτερική πραγματικότητα, γίνεται ο αμείλικτος καθρέφτης της εσωτερικής μας ειλικρίνειας! Έτσι η κάθε μας υλοποίηση, άσχετα εάν τη θεωρούμε μικρή ή μεγάλη, αποτελεί μια μικρή μύηση μας, στο δρόμο της εξέλιξης μας. Γι’ αυτό πολλοί συγγραφείς αλλά και πνευματικοί δάσκαλοι αναφέρουν ότι τελικά δεν έχει τόσο σημασία ο προορισμός αλλά το ταξίδι το ίδιο. Γιατί ιδωμένο από την πνευματική οπτική των πραγμάτων είναι ένα ταξίδι συνεχών μικρών πνευματικών μυήσεων μέσα από την υλοποίηση και επίτευξη των προσωπικών μας στόχων. Τι όμορφη ιδέα και κατανόηση, οι προσωπικές μας επιτυχίες και υλοποιήσεις, μας οδηγούν ταυτόχρονα στην πνευματική μας εξέλιξη.

Για να είναι όμως αυτό το ταξίδι μια όμορφη πνευματική περιπέτεια όπου συνειδητά επιλέγουμε τους στόχους μας και το που θέλουμε να πάμε, χρειαζόμαστε ένα αποδεδειγμένα καλό σύστημα πλοήγησης. Διαφορετικά πολύ εύκολα μπορεί να χαθούμε σε μάταιες και άκαρπες αναζητήσεις ή να μπλέξουμε σε στόχους ξένους προς εμάς και την ψυχή μας. Δηλαδή να δουλεύουμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους άλλων ανθρώπων. Αυτό πάντοτε στο τέλος φέρνει μεγάλη απογοήτευση και φυσικά καμία προσωπική ανάπτυξη και πνευματική εξέλιξη.

Αυτή τη βοήθεια έρχεται να προσφέρει η εκπαίδευση του Συστήματος Μορφογένεσις.    

 

Με την εκπαίδευση στο Σύστημα Μορφογένεσις, ο εκπαιδευόμενος, αποκτά τα «τεχνικά όπλα και τη γνώση» για αυτήν τη μετάβαση στην ενέργεια της επιτυχίας, ευτυχίας και αγάπης του ανώτερου εαυτού του, στην ενέργεια του Φωτός. Με την πλήρη θεωρητική και τεχνική εκπαίδευση, που δίνεται από το πρώτο επίπεδο κιόλας, έρχεται να μας βοηθήσει έτσι ώστε:   

 

  • Να εγκαταλείψουμε τη στάση του παθητικού θεατή των εξελίξεων, του ανθρώπου που με απόγνωση και αγωνία τρέχει να καλύψει τις πρακτικές του ανάγκες και στη συνέχεια να μπορέσουμε να πάρουμε με επιδέξιο τρόπο την αληθινή πνευματική και υλική ζωή στα χέρια μας, τη ζωή που ο ανώτερος εαυτός μας πάντοτε επιθυμεί να μας προσφέρει.
  • Να εξουδετερώσουμε την "εσωτερική μας αντιπολίτευση" και ν' απελευθερωθούμε από την εσωτερική μας αντίσταση, αντιστρέφοντας κάθε αρνητικό προγραμματισμό που έχουμε δεχτεί και φωλιάζει στο υποσυνείδητο μας, καταστρέφοντας και σαμποτάροντας από εκεί κάθε προσπάθεια μας για επιτυχία και ευτυχία διαρκείας στη ζωή μας.
  • Να αφυπνιστούμε ως προς την αιώνια πνευματική αλήθεια που υπάρχει μέσα μας, ότι είμαστε συνειδητοί συνδημιουργοί της εξωτερικής μας πραγματικότητας, οι πνευματικοί άνθρωποι που έχουμε τη Θεϊκή δυνατότητα να διαμορφώνουμε συνειδητά την πραγματικότητα μας – αλλά και να συνδιαμορφώνουμε ταυτόχρονα και τη συλλογική μας πραγματικότητα.
  • Να υλοποιήσουμε στόχους που μέχρι σήμερα θεωρούσαμε ακατόρθωτους, αποφεύγοντας ακόμη και να τους ονειρευτούμε, ενώ την ίδια στιγμή, η καρδιά μας, βαθιά μέσα μας, μας έλεγε ότι γεννηθήκαμε για να υλοποιήσουμε αυτούς τους υπέροχους στόχους.
  • Να αξιοποιήσουμε στο έπακρο το δυναμικό μας του Φωτός και της Αγάπης, εκδηλώνοντας την ευτυχία, με ασφάλεια και αβλάβεια, σε απόλυτη αρμονία με το Σύμπαν.
  • Να εξελιχθούμε ατομικά και πνευματικά, να γίνουμε κάτοχοι μιας  ολοένα βαθύτερης και πιο εξελιγμένης πνευματικής κατανόησης και γνώσης, έτσι ώστε να εκφράσουμε το εσωτερικό μας Φως με τη μέγιστη αρμονία.
  • Να εκφράσουμε στην εξωτερική πραγματικότητα, όλο το εσωτερικό μας πνευματικό μεγαλείο, όλο το δυναμικό με το οποίο έχουμε έρθει σαν πνευματικές υπάρξεις της Αγάπης και του Φωτός. Να γίνουμε οι πνευματικοί άνθρωποι που πάντοτε επιθυμούσαμε να είμαστε και στο υλικό γήινο πεδίο, στο πεδίο της εξωτερικής υλικής πραγματικότητας.
  • Να προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια στους συνανθρώπους μας και να συμβάλουμε στον πνευματικό μετασχηματισμό της Γης,  μέσα στο Φως και την Αγάπη. Να βοηθήσουμε έτσι στη γέννηση μιας καινούργιας ανθρωπότητας πιο πνευματικής, όπου οι αρχές του Φωτός και της Αγάπης θα είναι οι καθιερωμένες αρχές και όχι η εξαίρεση.


 

 

Τι είναι και από πού προέρχεται το Σύστημα Μορφογένεσις

Το Σύστημα Μορφογένεσις, αποτελεί αυτοδύναμο τμήμα μιας αρχαίας Ελληνικής εσωτερικής (πνευματικής) παράδοσης που ονομάζεται «Δυνάμεις του Φωτός» (βλέπε αρχική σελίδα / Εμείς /Οι Στόχοι μας).

Πρόκειται για μια κορυφαία πνευματική διδασκαλία, η οποία μέχρι σήμερα παρέμενε μυστική και μεταδιδόταν μόνο επιλεκτικά μέσω ενός μικρού κύκλου μυημένων ανά τον κόσμο. Στόχος της είναι η πνευματική ολοκλήρωση του ανθρώπου ως μονάδα, αλλά και ο πνευματικός μετασχηματισμός του πλανήτη μας ως σύνολο. Αυτός ο μετασχηματισμός μπορεί να γίνει στην πράξη μόνο μέσω Αρμονικών Συνειδητών Δημιουργιών των ανθρώπων τόσο ατομικά όσο και συλλογικά.

Το Σύστημα Μορφογένεσις έχει τις ρίζες της προέλευσης του στην αρχαία Ελλάδα και τον τρόπο σκέψης που αναπτύχθηκε τότε βασιζόμενος στις αρετές της ελληνικότητας όπως η ισοτιμία, η ισονομία, η ελευθερία σκέψης και έκφρασης του ανθρώπου, η δημοκρατία, το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου σε ίσες ευκαιρίες, η φιλοκαλία, η αρετή, η φιλία, ο σεβασμός για τον συνάνθρωπο κτλ.

Σύμφωνα με την αρχαία παράδοση των Δυνάμεων του Φωτός, το Μορφογένεσις δεν είναι καν μια ανθρώπινη επινόηση, αλλά το έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα μια ομάδα από υπερ-εξελειγμένα πνευματικά όντα δηλαδή πρωταρχικές εκδηλώσεις και εκπορεύσεις της Θείας Χάριτος! (βλέπε New Earth Network / κείμενα-κλειδιά / Ιεραρχία). Ο σκοπός αυτής της προσφοράς είναι να αποκτήσουν οι άνθρωποι ένα κορυφαίο πνευματικό και ενεργειακό εργαλείο, με την κατανόηση και βοήθεια του οποίου θα μπορούν:

Α) να υλοποιούν κάθε αληθινό και αυθεντικά επιθυμητό στόχο, ώστε να έχουν έτσι απεριόριστη προσωπική επιτυχία, αρμονία, αφθονία και ανάπτυξη, υλική και πνευματική, με απόλυτη αβλάβεια για τους άλλους και σε αρμονία με το Σύμπαν.

Β) Να προσφέρουν ουσιαστική υπηρεσία στους συνανθρώπους τους και στον πλανήτη μας, συντονισμένοι με τις Συμπαντικές Δυνάμεις του Καλού (βλέπε New Earth Network / home page).


 

 

 

Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

Το Σύστημα Μορφογένεσις, όπως έχουμε αναφέρει, προσφέρεται σε τρία επίπεδα εκπαίδευσης, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε χρήστη

 

Η μορφή στην οποία προσφέρονται τα μαθήματα και η πρόσβαση σε αυτά

 

Τα μαθήματα εκπαίδευσης του Συστήματος Μορφογένεσις παρέχονται από το site μας σε κλειστά non-downloadable αρχεία. Αρχεία δηλαδή που δεν μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας αλλά ούτε και να τα εκτυπώσετε. 

 Τα μαθήματα είναι σε ηλεκτρονική μορφή και με την αγορά τους ο χρήστης έχει απεριόριστη, διαρκή και εφ’ όρου ζωής πρόσβαση, μέσω του υπολογιστή του, μπαίνοντας με τον προσωπικό του κωδικό και όνομα χρήστη στο χώρο/σελίδα εκπαίδευσης.

Είναι προφανές ότι για να αποκτήσετε πρόσβαση στο δεύτερο επίπεδο του «Μορφογένεσις», πρέπει να έχετε πάρει ήδη το πρώτο. Αντίστοιχα, για να ζητήσετε προσωπική καθοδήγηση μέσω του τρίτου επιπέδου, θα πρέπει να έχετε ήδη πάρει τα δύο προηγούμενα επίπεδα, Α+Β (διευκρίνηση: υποχρεωτικό είναι το Β επίπεδο-βασικό και όχι το Β επίπεδο-προχωρημένων, όπου δίνονται μαθήματα μόνο επιλογής).

Για το τρίτο επίπεδο και το σκέλος της ατομικής καθοδήγησης, η επικοινωνία και η παροχή των προσωπικών εξατομικευμένων εφαρμογών και της καθοδήγησης, συντελείται απευθείας, πάντα όμως μόνο μέσω e-mail.

 

Τα τρία επίπεδα-τι περιλαμβάνουν

Α)  Στο πρώτο επίπεδο, σε έξι συνεχόμενα μαθήματα (πέντε + ένα, το έκτο μάθημα, με τίτλο «Οδηγός Πλοήγησης στο Matrix» δίνεται έξτρα, ως δώρο, με την ολοκλήρωση του πρώτου επιπέδου) δίνεται όλη η απαραίτητη θεωρητική και πρακτική γνώση. Αποκτώντας και τα έξι αυτά μαθήματα, χειρίζεστε τέλεια το Σύστημα «Μορφογένεσις», για κάθε στόχο που επιθυμείτε να υλοποιήσετε.

Β)  Στο δεύτερο επίπεδο έχουμε το Β επίπεδο-βασικό, όπου παρέχεται το κορυφαίο μάθημα «Μορφογένεσις – Εγχειρίδιο του Διδασκάλου», το οποίο είναι υποχρεωτικό μάθημα. Σε αυτό το μάθημα δίνεται περισσότερη γνώση και αποκτούμε ενεργειακές ικανότητες πολύ υψηλού επιπέδου στον τομέα της συνειδητής δημιουργίας του Φωτός. Μπορούμε να χειριζόμαστε με ασφάλεια ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις υλοποίησης στόχων και να προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια σε όποιον άλλον επιθυμούμε.

Επίσης στο Β επίπεδο-βασικό προσφέρεται ως μάθημα-δώρο μια εξειδικευμένη εργασία στον αποτελεσματικό αφοπλισμό του εσωτερικού κριτή, μια εργασία που δεν υπάρχει όμοιά της και για πρώτη φορά δίνεται στο ευρύ κοινό. 

Ακόμα έχουμε το Β επίπεδο-προχωρημένων, όπου προσφέρονται μια σειρά από πολύτιμα μαθήματα επιλογής στη συνειδητή δημιουργία του Φωτός. Τα μαθήματα αυτά δεν είναι υποχρεωτικά αλλά επιλογής. Πρόκειται για αναλυτικά παρουσιασμένα παραδείγματα-εφαρμογές υλοποίησης συγκεκριμένων στόχων, που καλύπτουν τους περισσότερους τομείς ενδιαφέροντος στη ζωή μας, από τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε ελεύθερα όποια και όποτε αυτά μας ενδιαφέρουν. Μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε ως μοντέλα στις δικές μας υλοποιήσεις στόχων.

Σε αυτά τα μαθήματα δίνεται επίσης και περαιτέρω πνευματική γνώση, το είδος της γνώσης που μας προετοιμάζει έτσι ώστε να είμαστε περισσότερο δεκτικοί στην κατάσταση της Θεουργίας, εάν και όταν είναι αυτή να συμβεί.

Γ)  Το τρίτο επίπεδο εκπαίδευσης προσφέρει την εξειδικευμένη δυνατότητα να έχουμε προσωπική καθοδήγηση από τους συντελεστές του Μορφογένεσις σε όλη τη διαδικασία προσέλκυσης κάποιου συγκεκριμένου στόχου ή λύνοντας απορίες βαθύτερης πνευματικής κατανόησης που αφορούν την υλοποίηση του στόχου!

Εδώ, δίνονται επιπλέον σε προσωπική βάση και ειδικά εσωτερικά κλειδιά, σύμβολα, χρώματα, φράσεις δύναμης κ.λ.π για μέγιστη και τάχιστη απόδοση υλοποίησης.

(για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη γνώση που συμπεριλαμβάνεται στα μαθήματα διαβάστε τα περιεχόμενα των μαθημάτων καθώς και επιλεγμένα αποσπάσματα στην υποσελίδα μας εκπαίδευση / περιεχόμενα).

Με τα τρία επίπεδα της εκπαίδευσης θα έχετε αποκτήσει ότι σας χρειάζεται ως γνώση και εμπειρία. Εσείς πλέον θα κρατάτε το κλειδί της εσωτερικής σας ευτυχίας και επιτυχίας!


 

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Το Σύστημα Μορφογένεσις έρχεται να φέρει ένα μήνυμα χαράς και αναγέννησης σε όλους τους πνευματικούς ανθρώπους που επιθυμούν να γίνουν συνειδητοί (συν)δημιουργοί της πραγματικότητας, καθώς επίσης και να εξελιχθούν πνευματικά σύμφωνα με το ανώτερο Θεϊκό Σχέδιο. Έρχεται να τους επιβεβαιώσει αυτό που γνωρίζουν βαθιά μέσα τους ότι είναι αλήθεια, ότι δηλαδή μπορούν να υψωθούν πάνω από τις φαινομενικές δυσκολίες και αδυναμίες τους και να φτιάξουν τον κόσμο τους όπως ακριβώς τους υπαγορεύει η καρδιά τους ότι μπορεί και πρέπει να είναι και όπως η Χάρις του Θεού θέλει πάντοτε για εμάς.

Η καρδιά του κάθε συνειδητού (συν)δημιουργού, του κάθε πνευματικού ανθρώπου, όταν φωτίζεται από τη Θεία Χάρις, είναι συνδεδεμένη με τη Σοφία, Αρμονία, Αφθονία και Καλοσύνη του Σύμπαντος και του δείχνει τον αληθινό δρόμο.


 

Η ενέργεια του Φωτός αυτής της εποχής είναι η αφύπνιση του καθενός μας στη Θεϊκή του φύση, στο δάσκαλο εντός του, στο συνειδητό δημιουργό μέσα του, στην ΕΓΩ ΕΙΜΙ, Θεϊκή παρουσία εντός του!

Δεν πηγαίνουμε εμείς στο Θεό. Ο Θεός μας φέρνει σ’ Αυτόν. Είναι σαν ο Θεός να μας λέει: «Δεν θα με είχες ζητήσει, εάν δεν με είχες ήδη βρει μέσα σου». Τον αγαπάμε γιατί ήδη Εκείνος έχει εκδηλωθεί μέσα στις καρδιές μας σαν αγάπη, σαν Φως τελειότητος, σαν υπέροχες επιθυμίες προς υλοποίηση!

Είναι η δύναμη του Θεού μέσα μας που το κάνει αυτό, που αφυπνίζει αυτήν την αναζήτηση, αυτό το ταξίδι μας στο Φως.

 

Ο Θεός μας δίνει την πνευματική ιδέα και μας λέει:

 

«Λάβετε Τούτον»

 

Εάν αυτό το «Τούτον» είναι το Σύστημα Μορφογένεσις, ας πούμε: «Γενηθήτω το θέλημα Σου» και ας προχωρήσουμε, εάν είναι κάτι άλλο, χωρίς κανένα δισταγμό και αμφιβολία και πάλι ας πούμε: «Γενηθήτω το θέλημα Σου»…

 ...είθε η ειρήνη του Θεού να βασιλεύει στις καρδιές μας!


 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

Για να αποκτήσετε την κύρια βασική εκπαίδευση του Μορφογένεσις  (Επίπεδα Α & Β-βασικό)


σας παρέχονται ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

1) Ένα προς ένα. Μπορείτε να αγοράζεσετε τα μαθήματα ένα-ένα ξεχωριστά, με όποια χρονική μεταξύ τους απόσταση εσείς επιθυμείτε, πάντα όμως με την υποχρεωτική σειρά που απαιτείται. Στην περίπτωση αυτή, για τα υποχρεωτικά μαθήματα των επιπέδων Α και Β-βασικό, το συνολικό κόστος ανέρχεται σε 100 ευρώ.

2) SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ - εάν αποκτηθεί ταυτόχρονα ολόκληρο το πακέτο των υποχρεωτικών μαθημάτων των επιπέδων Α & Β-βασικού, προσφέρεται μόνο με 69 ευρώ!

 

Για να δείτε αναλυτικά τoν κατάλογο των προσφερόμενων μαθημάτων με το κόστος τους αλλά και για να προχωρήσετε στην αγορά τους, πατήστε στο κουμπί εκπαίδευση/αγορά που ακολουθεί:ΕΙΡΗΝΗ, ΑΓΑΠΗ, ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης