English

 Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,

Η ΕΥΤΥΧΙΑ, ΑΡΜΟΝΙΑ, ΑΓΑΠΗ

ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ 

 

Μας προσφέρονται τώρα μέσα από την τέχνη της Συνειδητής Δημιουργίας και την

επιτυχή εφαρμογή του

Νόμου της Έλξης

 

αυτή η μοναδική Γνώση αποκαλύπτεται στην ανθρωπότητα μετά από 2010 χρόνια αφανούς χρήσης από έναν ελάχιστο αριθμό μυημένων στην αρχαία ελληνική πνευματική παράδοση

των «Δυνάμεων του Φωτός»!

 


 

Αγαπητοί φίλοι, στην αναζήτησή σας για αληθινή ευτυχία, πλούτο, ευημερία, χαρά, αγάπη και επιτυχία στην ζωή είναι πιθανό να έχετε στραφεί στην τέχνη της Συνειδητής Δημιουργίας και το Νόμο της Έλξης.

Και υποθέτουμε ότι αυτή η αναζήτηση, για τους περισσότερους από εσάς, δεν έχει περιοριστεί μόνο στο Σύστημα Μορφογένεσις. Μάλλον ήδη έχετε αναζητήσει «γνώση» και σε άλλες μεθόδους ή τεχνικές. Έχετε αναζητήσει το «μυστικό» των επιτυχημένων υλοποιήσεων.

Τι είναι όμως αληθινά η συνειδητή δημιουργία ή αλλιώς η συνειδητή κατασκευή πραγματικότητας; Γιατί ενώ σαν «ιδέα» και «έννοια» μοιάζει απλή, στην πράξη αποδεικνύεται εξαιρετικά περίπλοκη, ασταθής και χωρίς ικανοποιητικά αποτελέσματα για τους περισσότερους; Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνει η πλειοψηφία των ανθρώπων που θέλει ν’ ασχοληθεί με τη συνειδητή δημιουργία και το νόμο της έλξης; Γιατί αυτοί οι άνθρωποι αποτυγχάνουν να είναι αποτελεσματικοί και συνεπείς συνειδητοί δημιουργοί;

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Η συνειδητή δημιουργία είναι η πράξη της σκόπιμης, ηθελημένης και συνειδητής κατασκευής της πραγματικότητας μας. Με άλλα λόγια είναι η ικανότητα (ή ανικανότητα) μας να δημιουργούμε επιθυμητές εξωτερικές καταστάσεις και γεγονότα στις ζωές μας με απόλυτα ελεγχόμενο τρόπο της όλης διαδικασίας υλοποίησης. Πιο απλά είναι η «τέχνη» του να μπορούμε να δημιουργούμε με συνειδητό και καθορισμένο τρόπο αυτό που θέλουμε όταν το θέλουμε.

Η φόρμουλα της συνειδητής δημιουργίας, σαν ιδέα, είναι πολύ απλή στη σύλληψη και εφαρμογή της. Τα βήματα της είναι ξεκάθαρα και απόλυτα κατανοητά και μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό με τη λειτουργία του ραδιοφώνου.

Πως λειτουργεί το ράδιο. Η βασική αρχή πίσω από τη λειτουργία του ραδιοφώνου, είναι η μετατροπή (κωδικοποίηση) μιας μορφής πληροφορίας, πχ του ήχου, διαμέσου ενός μετατροπέα (μορφοποιητή) σε ηλεκτρομαγνητικό κύμα. Στη συνέχεια αυτό το ηλεκτρομαγνητικό κύμα εκπέμπεται μέσω ενός πομπού και ταξιδεύει στο διάστημα (κενό) μέχρι να ληφθεί από κάποιο αντίστοιχο (ίδιο μήκος κύματος) δέκτη. Ο δέκτης στη συνέχεια μετατρέπει (αποκωδικοποιεί) πάλι το ληφθέν ηλεκτρομαγνητικό κύμα σε πληροφορία (ήχο) μέσα από τον μετατροπέα του (ηχείο), το οποίο εμείς ακούμε στη συνέχεια σαν μουσική, ομιλία, κτλ, μέσα από τη συσκευή ραδιοφώνου που διαθέτουμε.

Αυτή ακριβώς είναι και η διαδικασία της συνειδητής δημιουργίας συμπυκνωμένη, με τη μόνη διαφορά ότι όλος ο μηχανισμός που απαιτείται και όλα τα εξαρτήματα, δεν παρέχονται από κάποιο εξωτερικό εξοπλισμό όπως με το ραδιόφωνο αλλά μας τα διαθέτει και τα προσφέρει ο ίδιος μας ο εαυτός μέσω του νου μας.

Η πληροφορία που θέλουμε να στείλουμε είναι η σκέψη μας, για την ακρίβεια οι σκέψεις που κάνουμε για αυτά που θέλουμε στη ζωή μας, για τους στόχους μας. Αυτή η πληροφορία στη συνέχεια πρέπει να κωδικοποιηθεί, δηλαδή να μετατραπεί σε αυτό που αποκαλούμε με τον όρο «σκεπτομορφή», για να μπορέσει να σταλεί στην πηγή ή αλλιώς Σύμπαν. Την κωδικοποίηση κάνει το συναίσθημα μας. Είναι το συναίσθημα που μετατρέπει την πληροφορία (σκέψη) σε ηλεκτρομαγνητικό κύμα, το οποίο στη συνέχεια «ταξιδεύει» (εκπέμπεται) στο διάστημα (Σύμπαν). Το Σύμπαν λαμβάνει το ηλεκτρομαγνητικό κύμα που στείλαμε δηλαδή την κωδικοποιημένη πληροφορία (σκεπτομορφή), την ταυτοποιεί δηλαδή την αντιστοιχεί με αυτό που ταιριάζει σαν συχνότητα, σαν δόνηση, σαν μήκος κύματος που λέγαμε για το ραδιόφωνο. Στη συνέχεια το Σύμπαν ανταποκρίνεται άμεσα στέλνοντας μας πίσω την επιθυμία μας εκπληρωμένη. Μόνο που τη στέλνει πάλι κωδικοποιημένη ας πούμε με τη μορφή ηλεκτρομαγνητικού κύματος ή για την ακρίβεια ενεργειακής δόνησης, συμβατής και ευθυγραμμισμένης φυσικά με αυτό που ταιριάζει σαν συχνότητα, σαν δόνηση, με το σήμα (σκετπομορφή) που στείλαμε αρχικά. Για να έχουμε ολοκληρωμένη υλοποίηση πρέπει αυτό το κωδικοποιημένο σήμα (η κωδικοποιημένη πληροφορία) να ληφθεί από τους αντίστοιχους δέκτες και να αποκωδικοποιηθεί και να μορφοποιηθεί στην μορφή που είναι συμβατή. Δηλαδή να πάρει στην εξωτερική μας πραγματικότητα τη μορφή των γεγονότων, προσώπων, αντικειμένων, συμπτώσεων, καταστάσεων, κτλ, που θέλουμε και έχουμε ζητήσει ή έχουμε θέσει ως στόχο. Όλη αυτή η εκπομπή και λήψη των κωδικοποιημένων και αποκωδικοποιημένων πληροφοριών είναι αυτό που γνωρίζεται οι περισσότεροι με τον όρο «ο Νόμος της Έλξης». 

Και ενώ όπως είπαμε η διαδικασία είναι απλή στην κατανόηση της δεν είναι εύκολη στην αποτελεσματική εφαρμογή της. Ο λόγος της δυσκολίας είναι η αστάθεια του ανεκπαίδευτου εαυτού μας και για την ακρίβεια του νου μας. Ο νους αποτελεί το κύριο εργαλείο μας στη συνειδητή κατασκευή πραγματικότητας, είναι ο πομπός και ο δέκτης των ενεργειακών κυμάτων-δονήσεων που στέλνουμε και λαμβάνουμε από το Σύμπαν. Ο νους μας όμως, όπως θα έχετε παρατηρήσει οι περισσότεροι από την καθημερινότητα σας, είναι ιδιαίτερα ασταθής και επιρρεπής στο να κάνει συνεχώς διαφορετικές και τις περισσότερες φορές αντικρουόμενες σκέψεις. Δηλαδή το «μυαλό αλλάζει συνεχώς μυαλό», για να το πούμε και λίγο χιουμοριστικά.

Επίσης το συναίσθημα που καθορίζει σε ποια ενεργειακή συχνότητα-δόνηση θα εκπέμψουμε είναι ανεκπαίδευτο και ασταθές. Πρέπει να μπορούμε να εκπέμψουμε σε συγκεκριμένη ενεργειακή (συναισθηματική) συχνότητα-δόνηση προς το Σύμπαν αλλά ακόμη πιο σημαντικό είναι να μπορούμε να παραμείνουμε στην ίδια συχνότητα για να λάβουμε από το Σύμπαν την ανταπόκριση του. Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι από τους ανθρώπους, όντας ανεκπαίδευτοι, αλλάζουν συνεχώς τη «συναισθηματική τους συχνότητα». Για να μην αναφέρουμε ότι πολλοί από αυτούς δεν κατορθώνουν ποτέ να προσεγγίσουν την επιθυμητή υψηλή ενεργειακή (συναισθηματική) συχνότητα. Και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι αυτό γίνεται χωρίς τη συνειδητή τους θέληση, χωρίς το συνειδητό τους έλεγχο. Μοιάζει απλά να τους «συμβαίνει» και αυτοί να μη μπορούν να κάνουν κάτι για να το αποτρέψουν. Δηλαδή μόνιμα παρατηρούν τι γίνεται στην εξωτερική τους πραγματικότητα, τόσο την ατομική όσο και τη συλλογική και αυτοί απλά αντιδρούν συναισθηματικά. Στεναχωρούνται εάν δεν τους αρέσει κάτι και αντίθετα χαίρονται εάν τους αρέσει. Μόνιμα όμως είναι συναισθηματικά στο «έλεος» των εξωτερικών περιστάσεων και γεγονότων, σαν καρυδότσουφλα που τα παίρνει ο άνεμος προς κάθε κατεύθυνση. Σχεδόν ποτέ δεν μπορούν να ορίσουν το πώς θέλουν αυτοί να νιώσουν συναισθηματικά και αυτό να επιβάλλουν στη ζωή τους. Και δυστυχώς αυτή η δυνατότητα της κατά βούλησης προσέγγισης του συναισθήματος (αλλά και σκέψης) που επιθυμούμε είναι η πιο κρίσιμη παράμετρος στην τέχνη της συνειδητής δημιουργίας. Για περισσότερες πληροφορίες για τη μεγάλη σημασία της συναισθηματικής (ενεργειακής) συχνότητας μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο (στα κείμενα κλειδιά) με τον τίτλο  «η Σημασία της Δόνησης-Συχνότητας της Ενέργειας».

Το όλο ζήτημα της συνειδητής δημιουργίας τελικά «τρακάρει» στον εαυτό μας και πιο συγκεκριμένα σε αυτό που αποκαλούμε προσωπικότητα ή χαρακτήρα μας. Στις διάφορες συνήθειες και έξεις που προκύπτουν από αυτόν τον χαρακτήρα έτσι όπως αυτός έχει διαμορφωθεί από την παιδική μας ηλικία και στη συνέχεια ενισχυθεί ή και παγιωθεί στην υπόλοιπη ενήλικη ζωή μας. Οι συνήθειες (πρότυπα) σκέψης που έχουμε υιοθετήσει είναι αυτό που αποκαλούμε οι πεποιθήσεις μας. Δηλαδή ο τρόπος ή τα νοητικά φίλτρα που χρησιμοποιούμε για να αντιλαμβανόμαστε, επεξεργαζόμαστε και ερμηνεύουμε τη ζωή που συμβαίνει γύρω μας. Αυτές όμως οι πεποιθήσεις, είτε είναι θετικές, είτε αρνητικές για εμάς, διαμορφώνουν σε μεγάλο βαθμό την «κωδικοποίηση» της πληροφορίας (σκεπτομορφές) που στέλνουμε στο Σύμπαν σχεδόν σε μόνιμη βάση κυρίως ασυνείδητα και χωρίς έλεγχο. Και επίσης όλες μας οι εμπειρίες και η συναισθηματική μας αντίδραση σε αυτές δηλαδή το πώς τις έχουμε καταγράψει (αρχειοθετήσει) συναισθηματικά μέσα στη μνήμη και το υποσυνείδητο μας ως βίωμα, καθορίζουν τη συχνότητα της ενέργειας, το κανάλι μέσα από το οποίο εκπέμπουμε αλλά και λαμβάνουμε (με τη μορφή των ενεργειακών κυμάτων-σκεπτομορφών) την κωδικοποιημένη  πληροφορία από και προς το Σύμπαν.

Άρα είναι απόλυτα καθοριστικό, κεφαλαιώδους σημασίας θα λέγαμε, εάν θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί συνειδητοί δημιουργοί, εάν θέλουμε να μπορούμε να δημιουργήσουμε συνειδητά αυτό που θέλουμε στη ζωή μας, να είμαστε σε θέση να ελέγχουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας. Και αυτό δεν γίνεται χωρίς συνειδητή και συγκεκριμένη εκπαίδευση. Πρέπει να μάθουμε να στρέφουμε ηθελημένα και συνειδητά την προσοχή μας εκεί που θέλουμε, να διατηρούμε τις σκέψεις που θέλουμε, να βιώνουμε το συναίσθημα που επιλέγουμε και έτσι να διαμορφώνουμε μια υψηλή συχνότητα-δόνηση στην ενέργεια που στέλνουμε προς τα «έξω». Αυτό θα πει στην πράξη συνειδητός δημιουργός (ή κατασκευαστής) της πραγματικότητας. 

Όμως όλη αυτή η διαδικασία, είτε το θέλουμε είτε όχι, είναι μια διαδικασία προσωπικής ανάπτυξης και ωρίμανσης. Είναι μια διαδικασία πνευματικής αφύπνισης και εξέλιξης, που αναπόφευκτο στόχο έχει τη συνειδητή μας επικοινωνία με το ανώτερο κομμάτι της ύπαρξης μας, τον ανώτερο (θεϊκό) εαυτό μας, την ψυχή μας. Είναι εξαιρετικά απαραίτητο να μπορέσουμε να έρθουμε και να παραμείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό μας, με την ψυχή μας, εάν θέλουμε να είμαστε συνεπείς αποτελεσματικοί συνειδητοί δημιουργοί. Είναι η ψυχή μας που κρατάει τα κλειδιά των βαθύτερων και πιο ικανοποιητικών επιθυμιών μας. Θέλουμε να είμαστε σε συνειδητή επικοινωνία και επαφή μαζί της γιατί είναι αυτή που θα μας καθοδηγήσει και εμπνεύσει στην υλοποίηση των πιο υπέροχων ονείρων που έχουμε για τη ζωή μας. Αντίθετα όταν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μακριά και ξέχωρα από τους σκοπούς της για εμάς, τότε θα συναντήσουμε ταλαιπωρία, μόχθο και απογοήτευση. Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα αυτό μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο μας (στα κείμενα κλειδιά) με τον τίτλο «ο ρόλος της ψυχής μας στη συνειδητή δημιουργία».

Αλλά επαναλαμβάνουμε όλο αυτό δεν μπορεί να γίνει εάν δεν καταφέρουμε να πειθαρχήσουμε το νου μας. Εάν δεν καταφέρουμε να τον απελευθερώσουμε από τα δεσμά των κατώτερων (αρνητικών) προτύπων σκέψης με τις οποίες λειτουργεί στη καθημερινή ζωή μας. Πρέπει να απελευθερώσουμε τον εαυτό μας από τα κατώτερα (συναισθήματα), εάν θέλουμε να εκπέμψουμε στις «υψηλόσυχνες» δονήσεις του Σύμπαντος, εκεί δηλαδή που βρίσκονται ήδη «υλοποιημένες» οι βαθύτερες επιθυμίες της καρδιάς μας και απλά περιμένουν εμάς να τις «έλξουμε» (λάβουμε) στην υλική μας ζωή. Η ευθυγράμμιση του νου μας με την ψυχή μας, με την ανώτερη ύπαρξη μας, είναι η αναγκαία και ικανή συνθήκη για κάθε τελειοποιημένο χειριστή (master) της συνειδητής δημιουργίας!

Για όποιον θέλει αληθινά να γίνει συνεπής, σταθερός, αποτελεσματικός και master της τέχνης της συνειδητής δημιουργίας, το να εκπαιδεύσει τον εαυτό του και το νου του είναι εκ των ουκ άνευ. Διαφορετικά δεν μπορεί να προχωρήσει, τα αποτελέσματα του θα είναι σποραδικά και ασταθή έτσι ακριβώς όπως είναι και ο νους του.

Και αυτή ακριβώς τη βοήθεια έρχεται να σας προσφέρει το Σύστημα Μορφογένεσις. Να σας δώσει μια ταχεία και αποτελεσματική εκπαίδευση πάνω στο τι χρειάζεται κάποιος για να γίνει επιτυχημένος συνειδητός κατασκευαστής της πραγματικότητας του. Να σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας τα αντιπαραγωγικά μοτίβα σκέψης και συναισθημάτων και να μπορέσετε στη συνέχεια να προβάλετε και εκπέμψετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα που συνειδητά πλέον θα επιλέγετε. Να σας εκπαιδεύσει στον τρόπο επαφής και επικοινωνίας  με την ψυχή σας για να λαμβάνετε συνεχή και αξιόπιστη  έμπνευση και καθοδήγηση από το ανώτερο μέρος της ύπαρξης σας. Να μπορέσετε επιτέλους να φέρετε στην επιφάνεια τις βαθύτερες επιθυμίες της καρδιάς σας, τα πιο μεγάλα σας όνειρα. Αυτά που ίσως έχετε ξεχάσει ή ακόμη χειρότερα έχετε θάψει βαθιά μέσα στο υποσυνείδητο σας, πιστεύοντας ότι είναι απλά «τρελά» όνειρα που ποτέ δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Τα όνειρα που αληθινά κάποτε σας είχε εμπνεύσει η ψυχή σας, όνειρα που σας είχαν κάνει να νιώθετε ότι πετάτε στον έβδομο ουρανό όταν τα σκεφτόσασταν και τα επιθυμούσατε. Αυτά τα όνειρα-επιθυμίες είναι που σας καλεί πάλι η ψυχή σας να βγάλετε στην επιφάνεια από το «μπαούλο» του υποσυνείδητου σας, όπου τα έχετε βαθιά καταχωνιάσει, ξεχασμένα, παρατημένα ή και λησμονημένα. Μόνο η ψυχή σας μπορεί να σας δείξει και καθοδηγήσει πως να πραγματοποιήσετε αυτά τα όνειρα, με τη μορφή και τον τρόπο που σας ταιριάζει τώρα και είναι απόλυτα αρμονικός και συμβατός στο τωρινό επίπεδο και κατάσταση της ζωής σας.

Από εσάς η ψυχής σας, το ανώτερο μέρος της ύπαρξης σας, απλά απαιτεί την συνειδητή, πειθαρχημένη και εκπαιδευμένη συνεργασία σας. Δεν μπορεί η ψυχή σας να σας δώσει αυτά τα υπέροχα όνειρα υλοποιημένα, εάν εσείς ως προσωπικότητες, ως χαρακτήρες, δεν μπορείτε (ή δεν θέλετε) να συνεργαστείτε και να ευθυγραμμιστείτε με αυτούς τους σκοπούς της ψυχή σας. Δεν μπορεί να παραβιάσει την ελεύθερη σας βούληση (σαν γήινες υλικές υπάρξεις) και με το ζόρι να σας προσφέρει κάτι στο οποίο δεν συναινείτε συνειδητά. Γι’ αυτό χρειάζεται την ελεύθερη και συνειδητή σας συναίνεση και συγκατάθεση. Αυτή όμως η συγκατάθεση πρακτικά δεν δίνεται με λεκτικό τρόπο, πχ να πούμε μια φορά ναι με τα λόγια, ή υπογράφοντας κάποιο έγγραφο-συμβόλαιο, όπως συμβαίνει μεταξύ μας στις ανθρώπινες υποθέσεις μας. Όχι με την ψυχή η συγκατάθεση δεν λειτουργεί με αυτόν την τρόπο. Η συναίνεση λειτουργεί με την ενεργειακή (δονητική) ευθυγράμμιση νου και ψυχής. Μόνο τότε είναι έγκυρη και αποτελεσματική. Μόνο τότε συμβαίνει αληθινά. Οπότε καταλαβαίνετε τις πρακτικές συνέπειες και δυσκολίες σε αυτό το θέμα όταν έχουμε έναν ανεκπαίδευτο και ασταθή νου. Τη μια στιγμή μπορεί να  ευθυγραμμιζόμαστε με την ψυχή μας, να ενθουσιαζόμαστε με τα όνειρα μας και να γεμίζουμε χαρά αλλά αμέσως μετά ο νους μας να στρέφεται σε αρνητικές σκέψεις και να γεμίζουμε απαισιοδοξία και αρνητισμό. Εάν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μας το περνάμε στην αρνητικότητα, τότε πρακτικά λέμε όχι στη συνεργασία και συνέργεια με την ψυχή μας. Οπότε ας μην απορούμε γιατί δεν συμβαίνουν στη ζωή μας αυτά που επιθυμούμε. Δεν έχει σημασία εάν είπαμε μια στιγμή ναι και το υπόλοιπο 99% του χρόνου μας λέμε όχι (ενεργειακά-δονητικά) στην ψυχή μας. Η συνέργεια, συναίνεση και ευθυγράμμιση με την ψυχή μας και κατά συνέπεια ευρύτερα και με το Σύμπαν, είναι μια συνεχής διαδικασία. Γι’ αυτό όπως τονίσαμε και πιο πάνω η εκπαίδευση του νου μας είναι μια απαραίτητη συνθήκη. Γιατί εάν δεν μπορούμε να ελέγξουμε σε κάποιο ικανοποιητικό βαθμό τον νου μας τότε δεν μπορούμε να εκπέμψουμε και να παραμείνουμε στο επίπεδο της δόνησης που είναι συμβατή για τις υλοποιήσεις των στόχων μας. Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα αυτό μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο μας (στα κείμενα κλειδιά) με τον τίτλο «οι τρεις (3) θεμελιώδεις αλήθειες του Σύμπαντος στη συνειδητή δημιουργία».

 

Το Σύστημα Μορφογένεσις έρχεται να συμβάλλει αποφασιστικά προς αυτήν την κατεύθυνση. Να σας εκπαιδεύσει πάνω σε αυτήν την πειθαρχία του νου και της καρδιάς σας, την πειθαρχία που χρειάζεται για να πραγματοποιήσετε τα βαθύτερα σας όνειρα. Όνειρα που περιλαμβάνουν τις σπουδαίες επιθυμίες και στόχους που η ψυχή σας πάντα προόριζε για εσάς. Αυτές τις επιθυμίες που κάνουν την καρδιά σας να «κελαηδήσει», που την κάνουν ανάλαφρη έτοιμη να «πετάξει».

Και πιστέψτε μας δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα στη ζωή από το να γνωρίζουμε ότι είμαστε συνειδητοί (συν)δημιουργοί, μαζί με την ψυχή μας, των εμπειριών μας και αυτό να το αποδεικνύουμε με τη ζωή μας. Να ξέρουμε ότι είμαστε ελεύθεροι και ενδυναμωμένοι να κάνουμε τις επιλογές που πάντα θέλαμε και να γίνουμε ο εαυτός που αληθινά επιθυμούμε. Αυτή είναι η βοήθεια και η υπόσχεση που έρχεται να προσφέρει το Σύστημα Μορφογένεσις.

Με την εκπαίδευση και τη μέθοδο του οδηγεί τον υποψήφιο χειριστή της ενέργειας σε αυτήν την εξέλιξη, στην εσωτερική ενδυνάμωση, την απελευθέρωση και την επίτευξη των στόχων του και έτσι να λάβει από το Σύμπαν αυτά που αληθινά επιθυμεί.

Η εκπαίδευση του Συστήματος Μορφογένεσις δεν περιορίζεται μόνο στη μοναδική θεωρητική γνώση του Συστήματος, μια γνώση που δεν θα βρείτε αλλού, μιας και προέρχεται από μια αρχαία Ελληνική παράδοση παλαιότερη των 2000 χρόνων. Πρακτικά και ξεκάθαρα θα σας καθοδηγήσει βήμα, βήμα σε αυτό το μονοπάτι της αληθινής και μόνιμης αλλαγής (μετουσίωσης). Της μετουσίωσης που οδηγεί στην συνεχή επαφή και επικοινωνία με την ψυχή σας, τις ανώτερες και βαθύτερες επιθυμίες της καρδιά σας

Το απλό και περιεκτικό μήνυμα του Συστήματος Μορφογένεσις για εσάς αλλά ταυτόχρονα και υπόσχεση-δέσμευση, είναι ότι μέσα από την εκπαίδευση του θα οδηγηθείτε στην:

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ =

ΑΛΛΑΓΗ = ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ = ΕΥΤΥΧΙΑ = ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 

Αυτά δηλαδή που η ψυχή σας πάντα προόριζε για εσάς και απλά περιμένει το πότε θα είστε έτοιμοι ενεργειακά και συνειδησιακά για να ευθυγραμμιστείτε μαζί της και απλόχερα να σας τα δώσει!!


 

Το σύστημα Μορφογένεσις είναι επιστημονικά δομημένο, σαφές, κατανοητό, ασφαλές και εύκολο στη χρήση του. Προσφέρει μια σύντομη αλλά απόλυτα περιεκτική, θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, σε όλα τα απαραίτητα επίπεδα (ενεργειακό, διανοητικό, ψυχολογικό, ψυχικό και πνευματικό), μέσω της οποίας γινόμαστε απόλυτα ικανοί να προκαλούμε  συνειδητά καθοριστικές θετικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας (εσωτερικά και εξωτερικά) και έτσι να εξελισσόμαστε πνευματικά.

Με την εκπαίδευση στο Σύστημα Μορφογένεσις, ο εκπαιδευόμενος, αποκτά τα «τεχνικά όπλα και τη γνώση» για αυτήν τη μετάβαση στην ενέργεια της επιτυχίας, ευτυχίας και αγάπης του ανώτερου εαυτού του, στην ενέργεια του Φωτός. Με την πλήρη θεωρητική και τεχνική εκπαίδευση, που δίνεται από το πρώτο επίπεδο κιόλας, έρχεται να μας βοηθήσει έτσι ώστε:   

  • Να εγκαταλείψουμε τη στάση του παθητικού θεατή των εξελίξεων, του ανθρώπου που με απόγνωση και αγωνία τρέχει να καλύψει τις πρακτικές του ανάγκες και στη συνέχεια να μπορέσουμε να πάρουμε με επιδέξιο τρόπο την αληθινή πνευματική και υλική ζωή στα χέρια μας, τη ζωή που ο ανώτερος εαυτός μας πάντοτε επιθυμεί να μας προσφέρει.
  • Να εξουδετερώσουμε την "εσωτερική μας αντιπολίτευση" και ν' απελευθερωθούμε από την εσωτερική μας αντίσταση, αντιστρέφοντας κάθε αρνητικό προγραμματισμό που έχουμε δεχτεί και φωλιάζει στο υποσυνείδητο μας, καταστρέφοντας και σαμποτάροντας από εκεί κάθε προσπάθεια μας για επιτυχία και ευτυχία διαρκείας στη ζωή μας. 
  • Να αφυπνιστούμε ως προς την αιώνια πνευματική αλήθεια που υπάρχει μέσα μας, ότι είμαστε συνειδητοί συνδημιουργοί της εξωτερικής μας πραγματικότητας, οι πνευματικοί άνθρωποι που έχουμε τη Θεϊκή δυνατότητα να διαμορφώνουμε συνειδητά την πραγματικότητα μας – αλλά και να συνδιαμορφώνουμε ταυτόχρονα και τη συλλογική μας πραγματικότητα.
  • Να υλοποιήσουμε στόχους που μέχρι σήμερα θεωρούσαμε ακατόρθωτους, αποφεύγοντας ακόμη και να τους ονειρευτούμε, ενώ την ίδια στιγμή, η καρδιά μας, βαθιά μέσα μας, μας έλεγε ότι γεννηθήκαμε για να υλοποιήσουμε αυτούς τους υπέροχους στόχους.
  • Να αξιοποιήσουμε στο έπακρο το δυναμικό μας του Φωτός και της Αγάπης, εκδηλώνοντας την ευτυχία, με ασφάλεια και αβλάβεια, σε απόλυτη αρμονία με το Σύμπαν.
  • Να εξελιχθούμε ατομικά και πνευματικά, να γίνουμε κάτοχοι μιας  ολοένα βαθύτερης και πιο εξελιγμένης πνευματικής κατανόησης και γνώσης, έτσι ώστε να εκφράσουμε το εσωτερικό μας Φως με τη μέγιστη αρμονία.
  • Να εκφράσουμε στην εξωτερική πραγματικότητα, όλο το εσωτερικό μας μεγαλείο, όλο το δυναμικό με το οποίο έχουμε έρθει σαν Θεϊκές υπάρξεις της Αγάπης και του Φωτός. Να γίνουμε οι αληθινοί άνθρωποι που πάντοτε επιθυμούσαμε να είμαστε.
  • Να προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια στους συνανθρώπους μας και να συμβάλουμε στον πνευματικό μετασχηματισμό της Γης,  μέσα στο Φως και την Αγάπη. Να βοηθήσουμε έτσι στη γέννηση μιας καινούργιας ανθρωπότητας πιο πνευματικής, όπου οι αρχές του Φωτός και της Αγάπης θα είναι οι καθιερωμένες αρχές και όχι η εξαίρεση.


 

 

Τι είναι και από πού προέρχεται το Σύστημα Μορφογένεσις

Το Σύστημα Μορφογένεσις, αποτελεί αυτοδύναμο τμήμα μιας αρχαίας Ελληνικής εσωτερικής (πνευματικής) παράδοσης που ονομάζεται «Δυνάμεις του Φωτός» (βλέπε αρχική σελίδα / Εμείς /Οι Στόχοι μας).

Πρόκειται για μια κορυφαία πνευματική διδασκαλία, η οποία μέχρι σήμερα παρέμενε μυστική και μεταδιδόταν μόνο επιλεκτικά μέσω ενός μικρού κύκλου μυημένων ανά τον κόσμο. Στόχος της είναι η πνευματική ολοκλήρωση του ανθρώπου ως μονάδα, αλλά και ο πνευματικός μετασχηματισμός του πλανήτη μας ως σύνολο. Αυτός ο μετασχηματισμός μπορεί να γίνει στην πράξη μόνο μέσω Αρμονικών Συνειδητών Δημιουργιών των ανθρώπων τόσο ατομικά όσο και συλλογικά.

Το Σύστημα Μορφογένεσις έχει τις ρίζες της προέλευσης του στην αρχαία Ελλάδα και τον τρόπο σκέψης που αναπτύχθηκε τότε βασιζόμενος στις αρετές της ελληνικότητας όπως η ισοτιμία, η ισονομία, η ελευθερία σκέψης και έκφρασης του ανθρώπου, η δημοκρατία, το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου σε ίσες ευκαιρίες, η φιλοκαλία, η αρετή, η φιλία, ο σεβασμός για τον συνάνθρωπο κτλ.

Σύμφωνα με την αρχαία παράδοση των Δυνάμεων του Φωτός, το Μορφογένεσις δεν είναι καν μια ανθρώπινη επινόηση, αλλά το έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα μια ομάδα από υπερ-εξελειγμένα πνευματικά όντα δηλαδή πρωταρχικές εκδηλώσεις και εκπορεύσεις της Θείας Χάριτος! (βλέπε New Earth Network / κείμενα-κλειδιά / Ιεραρχία). Ο σκοπός αυτής της προσφοράς είναι να αποκτήσουν οι άνθρωποι ένα κορυφαίο πνευματικό και ενεργειακό εργαλείο, με την κατανόηση και βοήθεια του οποίου θα μπορούν:

Α) να υλοποιούν κάθε αληθινό και αυθεντικά επιθυμητό στόχο, ώστε να έχουν έτσι απεριόριστη προσωπική επιτυχία, αρμονία, αφθονία και ανάπτυξη, υλική και πνευματική, με απόλυτη αβλάβεια για τους άλλους και σε αρμονία με το Σύμπαν.

Β) Να προσφέρουν ουσιαστική υπηρεσία στους συνανθρώπους τους και στον πλανήτη μας, συντονισμένοι με τις Συμπαντικές Δυνάμεις του Καλού (βλέπε New Earth Network / home page).


 

 

 

Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

Το Σύστημα Μορφογένεσις, προσφέρεται σε τρία επίπεδα εκπαίδευσης, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε χρήστη

Tα μαθήματα εκπαίδευσης του Συστήματος Μορφογένεσις παρέχονται από το site μας σε κλειστά non-downloadable αρχεία. Αρχεία δηλαδή που δεν μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας αλλά ούτε και να τα εκτυπώσετε. 

Τα μαθήματα είναι σε ηλεκτρονική μορφή και με την αγορά τους ο χρήστης έχει απεριόριστη, διαρκή και εφ’ όρου ζωής πρόσβαση, μέσω του υπολογιστή του, μπαίνοντας με τον προσωπικό του κωδικό και όνομα χρήστη στο χώρο/σελίδα εκπαίδευσης.

Είναι προφανές ότι για να αποκτήσετε πρόσβαση στο δεύτερο επίπεδο του «Μορφογένεσις», πρέπει να έχετε πάρει ήδη το πρώτο. Αντίστοιχα, για να ζητήσετε προσωπική καθοδήγηση μέσω του τρίτου επιπέδου, θα πρέπει να έχετε ήδη πάρει τα δύο προηγούμενα επίπεδα, Α+Β (διευκρίνηση: υποχρεωτικό είναι το Β επίπεδο-βασικό και όχι το Β επίπεδο-προχωρημένων, όπου δίνονται μαθήματα μόνο επιλογής).

Για το τρίτο επίπεδο και το σκέλος της ατομικής καθοδήγησης, η επικοινωνία και η παροχή των προσωπικών εξατομικευμένων εφαρμογών και της καθοδήγησης, συντελείται απευθείας, πάντα όμως μόνο μέσω e-mail.

 

Τα τρία επίπεδα-τι περιλαμβάνουν

Α)  Στο πρώτο επίπεδο, σε έξι συνεχόμενα μαθήματα (πέντε + ένα, το έκτο μάθημα, με τίτλο «Οδηγός Πλοήγησης στο Matrix» δίνεται έξτρα, ως δώρο, με την ολοκλήρωση του πρώτου επιπέδου) δίνεται όλη η απαραίτητη θεωρητική και πρακτική γνώση. Αποκτώντας και τα έξι αυτά μαθήματα, χειρίζεστε τέλεια το Σύστημα «Μορφογένεσις», για κάθε στόχο που επιθυμείτε να υλοποιήσετε.

Β)  Στο δεύτερο επίπεδο έχουμε το Β επίπεδο-βασικό, όπου παρέχεται το κορυφαίο μάθημα «Μορφογένεσις – Εγχειρίδιο του Διδασκάλου», το οποίο είναι υποχρεωτικό μάθημα. Σε αυτό το μάθημα δίνεται περισσότερη γνώση και αποκτούμε ενεργειακές ικανότητες πολύ υψηλού επιπέδου στον τομέα της συνειδητής δημιουργίας του Φωτός. Μπορούμε να χειριζόμαστε με ασφάλεια ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις υλοποίησης στόχων και να προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια σε όποιον άλλον επιθυμούμε.

Επίσης στο Β επίπεδο-βασικό προσφέρεται ως μάθημα-δώρο μια εξειδικευμένη εργασία στον αποτελεσματικό αφοπλισμό του εσωτερικού κριτή, μια εργασία που δεν υπάρχει όμοιά της και για πρώτη φορά δίνεται στο ευρύ κοινό. 

Ακόμα έχουμε το Β επίπεδο-προχωρημένων, όπου προσφέρονται μια σειρά από πολύτιμα μαθήματα επιλογής στη συνειδητή δημιουργία του Φωτός. Τα μαθήματα αυτά δεν είναι υποχρεωτικά αλλά επιλογής. Πρόκειται για αναλυτικά παρουσιασμένα παραδείγματα-εφαρμογές υλοποίησης συγκεκριμένων στόχων, που καλύπτουν τους περισσότερους τομείς ενδιαφέροντος στη ζωή μας, από τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε ελεύθερα όποια και όποτε αυτά μας ενδιαφέρουν. Μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε ως μοντέλα στις δικές μας υλοποιήσεις στόχων.

Σε αυτά τα μαθήματα δίνεται επίσης και περαιτέρω πνευματική γνώση, το είδος της γνώσης που μας προετοιμάζει έτσι ώστε να είμαστε περισσότερο δεκτικοί στην κατάσταση της Θεουργίας, εάν και όταν είναι αυτή να συμβεί.

Γ)  Το τρίτο επίπεδο εκπαίδευσης προσφέρει την εξειδικευμένη δυνατότητα να έχουμε προσωπική καθοδήγηση από τους συντελεστές του Μορφογένεσις σε όλη τη διαδικασία προσέλκυσης κάποιου συγκεκριμένου στόχου ή λύνοντας απορίες βαθύτερης πνευματικής κατανόησης που αφορούν την υλοποίηση του στόχου!

Εδώ, δίνονται επιπλέον σε προσωπική βάση και ειδικά εσωτερικά κλειδιά, σύμβολα, χρώματα, φράσεις δύναμης κ.λ.π για μέγιστη και τάχιστη απόδοση υλοποίησης.

(για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη γνώση που συμπεριλαμβάνεται στα μαθήματα διαβάστε τα περιεχόμενα των μαθημάτων καθώς και επιλεγμένα αποσπάσματα στην υποσελίδα μας εκπαίδευση / περιεχόμενα).

Με τα τρία επίπεδα της εκπαίδευσης θα έχετε αποκτήσει ότι σας χρειάζεται ως γνώση και εμπειρία. Εσείς πλέον θα κρατάτε το κλειδί της εσωτερικής σας ευτυχίας και επιτυχίας!


 

 

 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

Για να αποκτήσετε την κύρια βασική εκπαίδευση του Μορφογένεσις  (Επίπεδα Α & Β-βασικό)


σας παρέχονται ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

1) Ένα προς ένα. Μπορείτε να αγοράζεσετε τα μαθήματα ένα-ένα ξεχωριστά, με όποια χρονική μεταξύ τους απόσταση εσείς επιθυμείτε, πάντα όμως με την υποχρεωτική σειρά που απαιτείται. Στην περίπτωση αυτή, για τα υποχρεωτικά μαθήματα των επιπέδων Α και Β-βασικό, το συνολικό κόστος ανέρχεται σε 100 ευρώ.

2) SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ - εάν αποκτηθεί ταυτόχρονα ολόκληρο το πακέτο των υποχρεωτικών μαθημάτων των επιπέδων Α & Β-βασικού, προσφέρεται μόνο με 69 ευρώ!

 

Για να δείτε αναλυτικά τoν κατάλογο των προσφερόμενων μαθημάτων με το κόστος τους αλλά και για να προχωρήσετε στην αγορά τους, πατήστε στο κουμπί εκπαίδευση/αγορά που ακολουθεί:ΕΙΡΗΝΗ, ΑΓΑΠΗ, ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης